Menu

Ερωτικές προβλέψεις Μαΐου: Νιώσε το πάθος!

Ερωτικές προβλέψεις Μαΐου: Νιώσε το πάθος!
jumbo-banner

Η Αφροδίτη κάνει αυτόν τον μήνα αισθητή την παρουσία της από το ζώδιο του Ταύρου μέχρι και τις 24 του μήνα, οπότε και αλλάζει ζώδιο, περνώντας από την θέση της κυριαρχίας της στους Διδύμους.

Ευνοούνται περισσότερο τα ζώδια της Γης, δηλαδή Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι οι οποίοι θα ζήσουν έναν ευχάριστο γενικά μήνα με τα συναισθήματα να βγαίνουν εύκολα και να δημιουργούν απολαυστικές καταστάσεις. Ευνοημένοι είναι επίσης οι Καρκίνοι και οι Ιχθύες, οι οποίοι έχουν ευκαιρίες να ανανεώσουν την σχέση τους ή να βρουν θετική ανταπόκριση από πρόσωπα που τους ενδιαφέρουν.

Δεν είναι τόσο πολύ το διάστημα που πέφτουμε με τα μούτρα στα αισθηματικά μας. Προτιμάμε να βαδίσουμε αργά και σταθερά πάνω στις υποθέσεις της καρδιάς και να σιγουρευτούμε ότι υπάρχει η ασφάλεια και η σταθερότητα που έχουμε ανάγκη πρώτα για να κάνουμε τα επιπλέον βήματα μετά. Από την στιγμή που σιγουρευτούμε όμως γινόμαστε οι πιο πιστοί εραστές και σύντροφοι.

Ο δεσμός των συντρόφων μπορεί αυτή την περίοδο να ενισχυθεί από την σωματική επαφή κυριολεκτικά, όπως το άγγιγμα, το μασάζ ή το ωραίο φαγητό και όλα τα παραπάνω να οδηγήσουν σε ακόμη πιο αισθησιακές εξελίξεις. Από την άλλη όμως, η ζήλια και η κτητικότητα που φέρνει η Αφροδίτη από τον Ταύρο χρειάζονται προσοχή και καλό είναι να μην αιφνιδιάσουμε τον σύντροφο με τέτοιες συμπεριφορές γιατί η αντίδρασή του δε θα είναι καθόλου ήρεμη, αλλά μάλλον θα τον εξοργίσουμε, κάτι που φυσικά δε θα θέλαμε.

Τις τελευταίες μέρες του μήνα, η ατμόσφαιρα γύρω από τα αισθηματικά μας θέματα αλλάζει, βγαίνουμε από την θαλπωρή και την ασφάλεια και δεν μας ενδιαφέρει τόσο πλέον το να απολαύσουμε την υλική πλευρά της σχέσης, αλλά να επικοινωνήσουμε, να κάνουμε έξυπνες και φρέσκιες συζητήσεις με τον σύντροφο και να διερευνήσουμε ευχάριστες αλλά επιφανειακές πτυχές της σχέσης. Θέλουμε να ανανεωθούμε και σχεδιάζουμε εξορμήσεις και ταξιδάκια με τον σύντροφο. Από την άλλη όμως, η Αφροδίτη στον Δίδυμο θέλει προσοχή γιατί η ανάγκη της να ανανεωθεί την φέρνει πολλές φορές σε διλήμματα και μπορεί να παίζει με περισσότερα από ένα άτομο για να επιβεβαιωθεί.

ΚΡΙΟΣ
Η αγάπη σοβαρεύει και βγάζει ρίζες. Τα αισθηματικά σου γίνονται αυτόν τον μήνα θέμα από το οποίο εσύ αντλείς ασφάλεια, αυτοπεποίθηση αλλά και οικονομική βοήθεια. Βέβαια, θα βγουνκάποιες δικές σου απαιτήσεις και θα θελήσεις να βάλεις τάξη σε κάποιες συμπεριφορές του συντρόφου ου έχουν παραγίνει. Από την στιγμή που αυτό το κάνεις με έξυπνο τρόπο και απλά θεωρηθεί σαν ένα από τα καπρίτσια του ζωδίου σου που κάνουν τον σύντροφο να σε βρίσκει ακαταμάχητο και γοητευτικό, έχει καλώς! Μην το παρακάνεις όμως και μην βγάλεις απαιτήσεις χωρίς την αίσθηση του συμβιβασμού ή της διπλωματίας και κυρίως μην βγάλεις ζήλια. Από τα μέσα του μήνα και μετά μπορείς να σχεδιάσεις ένα ταξιδάκι με τον σύντροφο για να αλλάξετε παραστάσεις, να περάσετε όμορφα μαζί και να γεμίσετε εμπειρίες. Μετά την Πανσέληνο του μήνα οι απόψεις σας μπορεί να μην ταυτίζονται πλήρως, αυτό δε σημαίνει όμως ότι πρέπει να τσακωθείτε ή να κρατάτε μούτρα.

ΤΑΥΡΟΣ
Αυτός είναι ο μήνας σου λόγω της γενέθλιας περιόδου του Ταύρου, αλλά είναι και ο μήνας του έρωτα και της απόλαυσης του έρωτα. Οφείλεις στον εαυτό σου να περάσεις όμορφα και να διεκδικήσεις αυτό που σε γεμίζει και σε κάνει να αισθάνεσαι ασφάλεια. Η νέα Σελήνη στο ζώδιο σου ανοίγει έναν δυνατό κύκλο για εσένα και έχεις την δύναμη και την αποφασιστικότητα να βελτιώσεις τα πράγματα ή να διακόψεις οποιαδήποτε κατάσταση δε σε εκφράζει πλέον και σε κουράζει. Από τα μέσα του μήνα και μετά το ερωτικό στοιχείο τονίζεται ακόμη περισσότερο και συνδέεσαι βαθύτερα με τον σύντροφο, αφού πρώτα ξεκαθαριστούν κάποια μελανά σημεία και μυστικά της σχέσης σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η αισθηματική σου ζωή μπορεί να μην είναι στην καλύτερη της φάση και να υπάρχουν πολλές αμφιβολίες και διλήμματα που δημιουργούνται μέσα σου από την στάση που κρατά ο σύντροφός σου. Αυτόν τον μήνα μπορείς να αξιοποιήσεις τον χρόνο για να τα ξεδιαλύνεις τις καταστάσεις που σε προβληματίζουν και να ανασάνεις. Από την άλλη μπορείς να πάρεις το αίμα σου πίσω και να αρχίσεις να φλερτάρεις με άλλους μόνο και μονό για να επιβεβαιώσεις τελικά την γενική εικόνα που έχει το ζώδιό σου. Στο χέρι σου είναι το τι θα κάνεις και πώς θα διαχειριστείς τα θέματά σου. Η Πανσέληνος όμως στον ηλιακό τομέα των σχέσεων σίγουρα θα ξεκαθαρίσει με τον καλό ή τον δύσκολο τρόπο τα προβλήματα στην σχέση σου και μην ξεχνάς ότι ο Κρόνος έχει μπαστακωθεί σε αυτόν τον τομέα, οπότε όπως στρώνεις έτσι και θα κοιμηθείς. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ευχάριστο διάστημα για τις σχέσεις σου και τα αισθηματικά σου καθώς η Αφροδίτη διελαύνει κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα από τον ηλιακό τομέα του χάρτη σου που έχει να κάνει με ευχάριστες καταστάσεις, με φίλους και κοινωνικότητα. Οι στόχοι που έχεις βοηθιούνται αισθητά από τον σύντροφο ο οποίος σε υποστηρίζει στα σχέδιά σου. Παράλληλα μπορείς να έχεις αρκετές ευχάριστες στιγμές μαζί του βγαίνοντας έξω, περνώντας όμορφα, απολαμβάνοντας την ζωή. Ξαναβρίσκεστε με φίλους σας που είχατε καιρό να δείτε και ίσως αν είναι βέβαια στα σχέδιά σας, να βάλετε μπρος για έναν μικρό απόγονο. Απόλαυσε και εκμεταλλεύσου το διάστημα γιατί από τα μέσα του μήνα το κλίμα αλλάζει και σε απασχολούν θέματα δουλειάς και καθημερινότητας, πράγμα που σου στερεί χρόνο από την σχέση.

ΛΕΩΝ
Τα αισθηματικά σου γίνονται σημαντικό θέμα μέσα σε αυτόν τον μήνα καθώς η Αφροδίτη σε ωθεί στο να σταθεροποιήσεις και να βάλεις σε τάξη ό,τι δεν λειτουργεί σωστά. Είναι περίοδος που θέλεις να απολαύσεις με την σχέση σου όμορφες και λαμπερές στιγμές και θες να είναι όλα όπως πρέπει. Η δουλειά σου σε απασχολεί αρκετά και ίσως τρώει αρκετό από τον χρόνο σου εις βάρος της σχέσης και αυτό σκοπεύεις να το αλλάξεις. Με την Πανσέληνο να γίνεται στον τομέα του ηλιακού σου χάρτη που έχει να κάνει ακριβώς με τα αισθηματικά και την απόλαυση που αντλείς από την ζωή, αλλά και με την δική σου ατομική έκφραση και ικανοποίηση, το δεύτερο μισό του μήνα προβλέπεται έντονο, ερεθιστικό, δυναμικό και πολύ ερωτικό. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Φρέσκος άνεμος πνέει στα αισθηματικά σου και μαζί με την καρδιά σου ανασαίνει και το μυαλό σου, καθώς βρίσκεις νέους τρόπους να αποκτήσεις αυτό που θες από τον σύντροφο συγκεκριμένα ή από μια σχέση γενικότερα, αν δεν έχεις κάτι σταθερό στην ζωή σου αυτή την περίοδο. Ταξίδια και μετακινήσεις αυτή την περίοδο μπορεί να σε φέρουν πιο κοντά με το άτομο που σε ενδιαφέρει ή πιο κοντά σε θέματα αγάπης. Από τα μέσα του μήνα και μετά θα προσέξεις τις εντάσεις όμως και κάποιες αποκαλύψει που θα γίνουν και οι οποίες σου απαντάνε σε πολλά ερωτήματα που έτρωγαν το μυαλό σου εδώ και καιρό. Μήνας ανανέωσης κα αλλαγών. 

ΖΥΓΟΣ
Το μεγαλύτερο μέρος του μήνα σε βρίσκει απασχολημένο με οικονομικά ζητήματα και προσπαθείς να βρεις τρόπους να ξεμπλέξεις από τράπεζες ή άλλου είδους οικονομικές δυσκολίες. Όμως στα αισθηματικά σου ο έρωτας καλά κρατεί και μέσα στην σχέση σου το πάθος και η ερωτική ένταση κορυφώνονται. Το σώμα σου και οι αισθήσεις σου ζητάνε να γευτούν περισσότερα από τον σύντροφο, ο οποίος δεν αρνείται να σου τα δώσει. Η νέα Σελήνη του μήνα συμβαίνει στον ηλιακό τομέα του χάρτη σου που σχετίζεται με την βαθύτερη ένωση, όχι μόνο την σεξουαλική, με τον σύντροφο και η Πανσέληνος σε προδιαθέτει να ανοιχτείς ακόμη περισσότερο επικοινωνιακά, να ζητήσεις χωρίς μισόλογα και υπονοούμενα, αλλά ξεκάθαρα και απλά, αυτό που θες και αυτό που έχεις ανάγκη. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο μήνας έχει σαν κέντρο του τις εξελίξεις στην αισθηματική σου ζωή. Η Αφροδίτη διελαύνει από τον τομέα του ηλιακού σου χάρτη που έχει ακριβώς να κάνει με τις σχέσεις σου και σου δίνει πολλές ευκαιρίες για δράση και για εξελίξεις που στο χέρι σου είναι να είναι θετικές και ζωντανές, αρκεί να είσαι και εσύ καθαρός-ξεκάθαρος μ ε το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή με τον σύντροφο πιο συγκεκριμένα. Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους και στην περίπτωσή σου τους καλούς εραστές. Από τα μέσα του μήνα και μετά, αν βέβαια έχεις κινηθεί ξεκαθαρίζοντας τις καταστάσεις, μπορείς να απολαύσεις έντονες ερωτικές στιγμές με τον σύντροφο, κάτι που θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σου και θα δώσει άλλο νόημα στην ζωή σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο μήνας σε φέρνει αντιμέτωπο με μικροπροβληματάκια και γκρίνιες στην σχέση σου και με μια διάθεση που μάλλον σε κουράζει και δε σου δίνει τα φτερά για να πετάξεις, να νοιώσεις ερωτευμένος και να ευχαριστηθείς. Προτεραιότητα έχει τώρα να τακτοποιήσεις οικονομικά ζητήματα και να ξεκαθαρίσεις στα αισθηματικά ζητήματα όλα αυτά τα μικροπραγματάκια που σε εκνευρίζουν και δε σε βοηθάνε να δεις θετικά την κατάσταση. Η Πανσέληνος όμως που γίνεται στο ζώδιό σου προδιαγράφει το δεύτερο κομμάτι του μήνα να είναι έντονο και εκεί θα πάρεις οριστικές αποφάσεις σε σχέση με το τι εσύ θέλεις και τι εσένα ικανοποιεί ή όχι μέσα στην σχέση που είσαι. Αν είσαι ελεύθερος, τότε τα τέλη του μήνα κρύβουν ενδιαφέρουσες εξελίξεις. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, η Αφροδίτη θα κινείται στον ηλιακό τομέα του χάρτη σου που έχει να κάνει ακριβώς με τα αισθηματικά θέματα, με την απόλαυση και με την χαρά που μπορείς να αντλήσεις από την σχέση σου ή από μια καινούργια σχέση που μπορείς να κάνεις. Η νέα Σελήνη συμβαίνει επίσης στον ίδιο τομέα του χάρτη σου, οπότε καταλαβαίνεις και από μόνος σου ότι είναι ένας πολύ καλός μήνας για να κινήσεις και να κινηθούν τα αισθηματικά σου. Κάποιες κρυφές πτυχές της σχέσης σου ή κάποια μυστικά πρόσωπα, είτε από το παρελθόν σου είτε από παράλληλες καταστάσεις θα παίξουν σημαντικό ρόλο από τα μέσα του μήνα και μετά. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η ανάγκηνα ξεκαθαρίσεις και να σταθεροποιήσεις τις κατατάσσεις που τρέχουν και επηρεάζουν άμεσα ή έμμεσα τα αισθηματικά σου γίνεται σαφής μέσα σε αυτόν τον μήνα και σε κάποιο βαθμό ίσως πιέσεις με τον δικό σου μοναδικό και φιλελεύθερο τρόπο πάντα, τον σύντροφο στο να πάρει μια θέση απέναντι σε σένα και την πορεία της σχέσης σας. Η νέα Σελήνη ανοίγει ένα κύκλο διαπραγματεύσεων και φέρνει αλλαγές στην κατάστασή σου, αλλά και σε θέματα οικογένειας και γάμου. Να αποφύγεις το πείσμα ή την ζήλεια και από τα μέσα του μήνα και μετά η Πανσέληνος σε ευνοεί στο να οδηγήσεις πιο εύκολα και έξυπνα τις εξελίξεις στην κατεύθυνση που εσύ θες.

ΙΧΘΥΣ
Το διάστημα είναι πιο επικοινωνιακό και βρίσκεις τρόπους να πλησιάσεις τον σύντροφο και να τον κάνεις να συ ανοιχτεί περισσότερο. Και εσύ όμως εκφράζεις πιο ανοιχτά τις ανάγκες σου, τα παράπονά σου ή την αγάπη σου πιο ανοιχτά και η όλη διαδικασία βοηθά την σχέση που έχεις. Φρόντισε μόνο να μην βγάλεις ζήλιες και μην καλύψεις τα παράπονά που έχεις πίσω από μούτρα ή πείσμα. Μίλησε, συζήτησε και μοιράσου τον εαυτό σου. Αν είσαι μόνος σου, τότε η περίοδος ευνοεί γνωριμίες ευχάριστες και ενδιαφέρουσες μέσα από τους χώρους που κινείσαι καθημερινά και μέσα από μετακινήσεις ή ταξιδάκια. Από τα μέσα του μήνα και μετά το κλίμα στις αισθηματικές σου υποθέσεις γίνεται λίγο πιο έντονο και αναγκάζεσαι και εσύ και ο σύντροφος να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την εξέλιξη και πορεία της σχέσης σας.

astropedia.gr

kos patisserie
επιστροφή στην κορυφή