Menu

Δια χειρός Παναγιώτη Νίκα η στέψη της ομορφότερης της Ελλάδας, που θα αναδειχθεί στην Καλαμάτα!

Δια χειρός Παναγιώτη Νίκα η στέψη της ομορφότερης της Ελλάδας, που θα αναδειχθεί στην Καλαμάτα!
jumbo-banner

Δια χειρός Παναγιώτη Νίκα η στέψη της ομορφότερης της Ελλάδας, που θα αναδειχθεί στην Καλαμάτα!

Στη γιορτή ομορφιάς, το event που θα αναδείξει την πιο όμορφη της Ελλάδας, αλλά συνάμα οι διοργανωτές του θέλουν να προβάλλουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το... μαργαριτάρι της Πελοποννήσου, την Καλαμάτα, αποκτά έναν ακόμη "σύμμαχο"! Η στέψη της Star Ελληνική Ομορφιά 2016, που θα προκύψει τη μεγάλη βραδιά του τελικού του 1ου Πανελλαδικού Διαγωνισμού Ομορφιάς, που θα φιλοξενηθεί στην πόλη μας στις 18 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί από τον Δήμαρχο Καλαμάτας!
Ο κ. Παναγιώτης Νίκας δέχθηκε... ασφυκτικό πρες από τον διευθυντή του kalamatatimes.grΓιάννη Μαλαπέτσα, που συνδράμει την οργανωτική επιτροπή των Καλλιστείων και τελικά είπε το "ναι"! Ο Δήμαρχος θα είναι, λοιπόν, εκείνος που θα φορέσει το στέμμα στην πιο ωραία της Ελλάδας, που θα αναδειχθεί στην πόλη μας την Κυριακή 18 του Σεπτέμβρη. Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στο ξενοδοχείο Elite City Resort και δίχως αμφιβολία αναμένεται να αποτελέσει το "talk of the town". Και όχι μόνο... Αξίζει δε να σημειωθεί ότι ο διοργανωτής του μεγάλου αυτού event Νίκος Μπάμπαλης πρόσφατα αποκάλυψε ότι η επιλογή της πόλης της Καλαμάτας μόνο τυχαία δεν έγινε, καθώς πέραν του ότι έλκει την καταγωγή του από την μεσσηνιακή πρωτεύουσα, θέλει μέσα από την διοργάνωση να συνδράμει στην προσπάθεια της πόλης για την ανάδειξή της ως Πολιτιστική Πρωτεύουσα. Η... ασίστ από το Νίκο Μπάμπαλη είχε δοθεί κι ο Δήμαρχος της πόλης Παναγιώτης Νίκας δεν την άφησε να πάει χαμένη, δράττοντας την ευκαιρία (και με το ασφυκτικό πρες φυσικά που δέχθηκε!) και με την παρουσία του θα δώσει ακόμη μεγαλύτερη αίγλη σε μία διοργάνωση, που ευελπιστούμε ότι θα μετεξελιχθεί σε έναν ετήσιο θεσμό, που θα πραγματοποιείται στην πόλη μας.


Στο ρυθμό του 1ου Πανελλαδικού Διαγωνισμού Ομορφιάς «Καλλιστεία Ελληνική Ομορφιά 2016» που θα πραγματοποιηθεί στις 18 Σεπτεμβρίου «κινείται» η Καλαμάτα.

Τη βραδιά του μεγάλου αυτού event όλοι όσοι βρεθούν στην αίθουσα του ξενοδοχείου «Elite City Resort» θα έχουν την ευκαιρία να κινηθούν στους ρυθμούς της σχολής χορού JustDance Καλαμάτα! Η σχολή χορού στηρίζει την προσπάθεια των διοργανωτών του Διαγωνισμού Ομορφιάς, από το πόστο του «Χρυσού χορηγού» του event!

Η σχολή χορού στην οποία διδάσκεται το βραζιλιάνικο capoeira, αλλά και funky jazz, hip hop, RnB και πολλά είδη οριένταλ, και παραδοσιακό και δερβίσικο. Εξειδικευμένοι δάσκαλοι, νέοι άνθρωποι που αγαπούν τον χορό, προσφέρουν μέσα από τη σχολή τη δυνατότητα σε όλους τους Μεσσήνιους να γνωριστούν με είδη χορού που δεν υπήρχαν στην ευρύτερη περιοχή. Παράλληλα δίνει τη δυνατότητα σε παιδιά να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς ή να γνωρίζουν την κλίση τους και να ακολουθούν κι αυτά τα όνειρά τους

Επίσης στη σχολή χορού, υπάρχουν τμήματα γυμναστικής, όπως γιόγκα, πιλάτες, στρέτσινγκ, αλλά και μαθήματα κλασικού και σύγχρονου μπαλέτου.

Περισσότερες πληροφορίες στο profile της σχολής χορού στο facebook (https://www.facebook.com/JustDanceschoolkalamata) και στο e-mail: justdanceacademyklmt@gmail.com
Ο 1ος Πανελλαδικός Διαγωνισμός Ομορφιάς «Καλλιστεία Ελληνική Ομορφιά 2016» θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Καλαμάτας, στις 18 Σεπτεμβρίου 2016, στην κεντρική αίθουσα του ξενοδοχείου «Elite City Resort».

Μη λείψει κανείς !
Περισσότερες πληροφορίες για τα «Καλλιστεία Ελληνική Ομορφιά 2016» μπορείτε να ζητήσετε από τον κ. Νίκο Μπάμπαλη στο τηλ. 6940894066. Καθώς στο προφίλ του διαγωνισμού στο Facebook https://www.facebook.com/BeautyEleganceContest/
Δηλώσεις συμμετοχής
Αν είστε ωραίες από 17 έως 25 ετών και επιθυμείτε να συμμετάσχετε στον 1ο Πανελλαδικό Διαγωνισμό Ομορφιάς «Καλλιστεία Ελληνική Ομορφιά 2016», μπείτε στο παρακάτω link, συμπληρώστε τα στοιχεία που ζητούνται και πάρτε θέση για την διεκδίκηση του στέμματος, που θα σας ανοίξει την πόρτα για παρουσία σε διεθνείς διαγωνισμούς, αλλά και συνεργασιών με εγνωσμένες εταιρίες μόδας.

Δηλώστε συμμετοχή πατώντας εδώ:
http://jbvideocreations4.wixsite.com/starellinikiomorfia
Τελευταία ημέρα δήλωσης συμμετοχών: 4 Σεπτεμβρίου 2016
«Χρυσοί» Χορηγοί:
Vencil Pharmaceuticals
Elite City Resort
Οινοποιία Ψαρούλη
Σχολή χορού Justdance Καλαμάτα
Jeep Renegade
Princess fashion
Eva Lingerie
«Ασημένιοι» Χορηγοί:
Boudoir Perfumes and more
Kokos shoe design
Υποστηρικτές
Μεζεδοπωλείο «Κεντρικόν»
Ανθοπωλείο «Ζερμπέρα»
Beach bar «Hippocampus»
Εδεσματοπωλείο «Κάρδαμο»
Χορηγοί επικοινωνίας:
Best TV
Kalamatatimes.gr
City FM 103.8
Kanali20 88.6 fm
ΔΙΑΥΛΟΣ 99.2
Messiniaradio
MessiniaWebTV
topmodels.gr
Espresso
epsilontv

kos patisserie
επιστροφή στην κορυφή