Menu

Δείτε τι επιφυλάσσει ο Ιούνιος για όλα τα ζώδια!

Δείτε τι επιφυλάσσει ο Ιούνιος για όλα τα ζώδια!
jumbo-banner

Δυναμικό τρίγωνο, νέα σελήνη, η Αφροδίτη στον Καρκίνο και άλλα πολλά. Πως θα σε επηρεάσουν το νέο μήνα;

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν τι προβλέπεται για το ζώδιο σου, τον Ιούνιο!

Κριός
Πόσο καιρό έχετε να δείτε τα αγαπημένα σας πρόσωπα; Η Αφροδίτη στον τέταρτο οίκο σας, της οικογένειας και του σπιτιού, σας ζητά να πάρετε το αυτοκίνητό σας και να περάσετε ευχάριστες και συναισθηματικές στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και τους συγγενείς σας. Πρέπει να έχετε τα σωστά άτομα γύρω σας που μπορούν να σας βοηθήσουν για να φτάσετε τα αγαπημένα σας όνειρα στη γραμμή του τερματισμού, είναι το βαθύ μήνυμα που σας στέλνει ο ανάδρομος Άρης στον κρυφό και μυστικό όγδοο οίκο σας. Επαναξιολογήστε τον κοινωνικό σας κύκλο: Ποιοί είναι έτοιμοι να σας ανεβάσουν ψυχολογικά και να γιορτάσουν μαζί σας τη νίκη σας; Ποιοί είναι αυτοί που σκάβουν το λάκκο σας και σας σπρώχνουν στα χαρακώματα της αμφιβολίας και του χάους; Κάντε εκκαθάριση!
Είστε μια κοινωνική πεταλούδα! Η νέα Σελήνη στον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας, εντείνει το χάρισμα της ευγλωττίας και της πειθούς, μαγεύετε όλον τον κόσμο με τις έξυπνες και διασκεδαστικές ιδέες σας. Έχετε να κάνετε μια παρουσίαση ή να προβάλετε ένα έργο; Προχωρήστε δυναμικά και γρήγορα και θα εντυπωσιάσετε το κοινό σας. Ίσως ακόμα ξεκινήσετε να γράφετε ένα έργο ή απλά προβάλετε τις ιδέες σας στα κοινωνικά δίκτυα. Προσοχή όμως: Το τακτ δεν είναι το δυνατό σας σημείο, έτσι μερικά από τα αστεία σας θα μπορούσαν να πληγώσουν τις ευαίσθητες ψυχές.
Θετικές ενεργειακές δονήσεις σας στέλνει η πανσέληνος που φωτίζει τον ένατο οίκο σας, της αισιοδοξίας και της επέκτασης. Η τύχη δουλεύει για σας! Θα μπορούσατε να έχετε μια συναρπαστική ευκαιρία να ταξιδέψετε, να μάθετε μια νέα γνώση ή να έχετε μια ευκαιρία εργασίας. Ή θα μπορούσατε να πάτε μόνοι σας σε ένα πνευματικό προσκύνημα, ως έναν τρόπο για να έρθετε πιο κοντά στον πνευματικό κόσμο και την πίστη σας. Μπορεί να πάρετε το ρίσκο να ξεκινήσετε μια επιχείρηση στο εξωτερικό ή ακόμα να ασχοληθείτε με τη δημοσίευση και τις εκδόσεις. Ίσως ακόμα επεκτείνετε την επιχείρησή σας, έτσι ξεκινήστε την εκκίνηση αυτού που ονειρευόσασταν μέχρι τώρα. Εάν αισθάνεστε την ανάγκη να συμμετάσχετε σε ένα πρόγραμμα σπουδών, εγγραφείτε σε ένα πρόγραμμα που διευρύνει το μυαλό σας και σας ενθαρρύνει στην πορεία της ζωής σας.

Ταύρος
Τα λόγια σας καταπραΰνουν την ψυχή των αγαπημένων σας προσώπων, είστε ζεστοί και τρυφεροί, έχετε έναν καλό λόγο για όλους, χάρη στην Αφροδίτη στον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας. Χρησιμοποιήστε τα αστεία και το χιούμορ στις κοινωνικές διασυνδέσεις σας και θα περιστοιχίζεστε από άτομα που σας βοηθούν με τις συμβουλές και τις εμπειρίες τους. Μπορεί να είστε σε σύγχυση σχετικά με το ποια κατεύθυνση παίρνουν η σχέση σας ή μια συνεργασία σας, καθώς ο ανάδρομος Άρης στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, δημιουργεί αντιπαλότητες και εκνευρισμό. Οι υπερβολές, η ανυπομονησία και το άγχος σας αυξάνονται, έτσι θα χρειαστεί να πατήσετε τα φρένα σε αυτόν τον ταχέως κινούμενο ρυθμό σας, έστω και μόνο για να ανακαλύψετε τη δική σας αλήθεια.
Έχετε το μυαλό σας στα χρήματά σας και τα προσωπικά σας αποκτήματα, χάρη στη νέα Σελήνη στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων. Κάνετε πολλές συζητήσεις για τα χρήματα, έχετε έμπνευση και νέες ιδέες για να έχετε οικονομική σταθερότητα, ίσως σας παρουσιαστεί μια επικερδής νέα οικονομική συμφωνία ή ευκαιρίες νέων πηγών εσόδων που τονώνουν τον τραπεζικό λογαριασμό σας. Πού θέλετε να είστε στους επόμενους έξι μήνες; Θέτετε τώρα νέους οικονομικούς στόχους και αγωνίζεστε να τους υλοποιήσετε. Δεν νιώθετε έτοιμοι να σπαταλήσετε τα σκληρά κερδισμένα μετρητά σας για διασκέδαση της μιας νύχτας ή για να κάνετε φιγούρα, δεν θέλετε να θέσετε σε κίνδυνο τους μακροπρόθεσμους οικονομικούς στόχους σας.
Με την πανσέληνο στον όγδοο οίκο σας, των κοινών οικονομικών πόρων, σκέφτεστε πώς να αυξήσετε τις αποταμιεύσεις σας, σε ποιες αποδοτικές επενδύσεις να στραφείτε. Σκοπός σας είναι να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήμα. Μόνο λάβετε υπόψη σας ότι πάνω στον ενθουσιασμό σας μπορεί να χάσετε κάποιες σημαντικές λεπτομέρειες ή απλά ίσως να μην έχετε όλες τις σχετικές πληροφορίες στη διάθεσή σας. Εξερευνήστε μια νέα συνεργασία με ενθουσιασμό και κέφι, κάνοντας λεπτομερείς ερωτήσεις και διερευνώντας το βάθος των πραγμάτων, μην σταθείτε μόνο στη μεγάλη εικόνα που βλέπετε. Με αυτόν τον τρόπο, αυτή η συνεργασία θα λειτουργήσει καλύτερα και δεν θα σας απογοητεύσει στο μέλλον.

Δίδυμοι
Ενώ στο ζώδιό σας αρέσει σίγουρα η ποικιλία και η ασταμάτητη δράση, η Αφροδίτη στο σταθερό δεύτερο οίκο σας, σας δίνει την ευκαιρία να είστε πιο λογικοί και προσγειωμένοι, επιδιώκετε τώρα στη ζωή σας μεγαλύτερη συναισθηματική και οικονομική ασφάλεια. Για το σκοπό αυτό, είστε πρόθυμοι να αποδεχτείτε τη ρουτίνα, δεν σας ενοχλεί αν η ζωή σας είναι προβλέψιμη. Ο Άρης εξακολουθεί να είναι ανάδρομος στον έκτο οίκο σας, της εργασίας, και σας ζητά να αναβαθμίσετε την εργασία σας, αυτό θα αυξήσει την παραγωγικότητά σας. Ο έκτος οίκος κυβερνά επίσης τους βοηθούς, και μπορεί να έχετε μια επανασύνδεση με έναν φορέα παροχής υπηρεσιών ή κάποιον παλιό σας συνάδελφο.
Τους καταπλήσσετε και τους αφοπλίζετε όλους με τον χαρούμενο και διασκεδαστικό τρόπο έκφρασής σας, χάρη στη νέα Σελήνη στο ζώδιό σας. Κάνετε μια καλή πρώτη εντύπωση, το μυαλό σας είναι πλούσιο σε έμπνευση και ιδέες, οδεύετε προς νέα ξεκινήματα. Αυτή είναι μια ιδανική στιγμή για να βρείτε μια νέα αγάπη, να σμίξετε με τον αγαπημένο σας, να δικτυωθείτε κοινωνικά, να προβάλετε τη δουλειά σας. Ορίστε νέους στόχους για τους επόμενους έξι μήνες. Οι σπόροι των φυτών που θα φυτέψετε τώρα, θα ανθίσουν το φθινόπωρο. Γίνεστε πιο λαμπεροί και γοητευτικοί και κάνετε το ντεμπούτο σας στο κοινωνικό προσκήνιο.
Ευκαιρίες για μια νέα ερωτική σχέση ή συνεργασία εμφανίζονται με την πανσέληνο στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών. Ίσως έχετε αρχίσει να σκέφτεστε τον τελευταίο καιρό τη δέσμευση στη σχέση σας, αναρωτιέστε που πάει αυτή σχέση. Η ατμόσφαιρα γύρω σας είναι … ηλεκτρισμένη, ίσως ο αγαπημένος σας να είναι εκείνος που αναζητά εδώ και τώρα να αποσαφηνίσετε την πορεία της σχέσης σας. Παίρνετε μια οριστική απόφαση, ή θα ενωθείτε μαζί για τη μακροπρόθεσμη ευτυχία σας ή θα τραβήξετε χωριστούς δρόμους. Επίσης, οι καινοτόμες σκέψεις και στρατηγικές σας, θα σας βοηθήσουν να λανσάρετε ένα νέο προϊόν στην αγορά.

Καρκίνος
Ετοιμαστείτε για ριζική ανανέωση στην ερωτική σας ζωή! Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας, εκδηλώνετε την ευαίσθητη και προστατευτική πλευρά σας, δίνετε και παίρνετε αγάπη. Απολαύστε όλη αυτή τη θετική ερωτική ενέργεια γύρω σας και βρείτε αυτόν/ην που σας ταιριάζει πραγματικά η επαναφέρετε πίσω την αρμονία και τη σταθερότητα στη σχέση σας. Αναζητάτε την αλήθεια στη σχέση σας, θέλετε να ξέρετε την πορεία της αλλά ο ανάδρομος Άρης στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, σας υπενθυμίζει ότι ο χρόνος είναι ο πιο πολύτιμος σύμμαχός σας. Αντί να στροβιλίζετε στο μυαλό σας τα αρνητικά δεδομένα του παρελθόντος, εξετάστε πως θα καλλιεργήσετε μια πιο θετική σχέση, κάνοντας συμβιβασμούς και αποφεύγοντας να παρασύρεστε από την έπαρση, τις υπερβολές και τον εγωισμό σας.
Αναζητάτε την πνευματική σας ανάπτυξη, θέλετε να είστε περισσότερο σε αρμονία με τον κόσμο γύρω σας, η διαίσθηση και η διόρασή σας, σας δείχνουν το σωστό δρόμο, χάρη στη νέα Σελήνη στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας. Τα όνειρά σας μπορεί να είναι προφητικά, έτσι μην τα παραβλέψετε. Ίσως έχετε καρμικά μηνύματα ακόμα και μέσα από τα τραγούδια στο ραδιόφωνο ή από τις συνομιλίες με τους άλλους ανθρώπους. Αναμείνετε η ζωή σας να είναι λίγο πιο σουρεαλιστική από ότι συνήθως, έτσι αντί να προσπαθείτε να επεξηγήσετε ορθολογιστικά κάποια γεγονότα και να αποσαφηνίσετε το νόημα των λόγων των άλλων, απλά αποδεχτείτε ό, τι σας φέρνει η ζωή. Μπορεί ακόμα να εμβαθύνετε στον πνευματικό κόσμο, έχετε λαχτάρα να βρίσκεστε με άτομα που σας οδηγούν στον πνευματικό δρόμο.
Ασχοληθείτε με την ευεξία σας, απλοποιήστε τη ρουτίνα σας. Η πανσέληνος στον έκτο οίκο σας, της υγείας και της εργασίας, σας καλεί να ανανεώσετε την καθημερινή σας ρουτίνα, πηγαίνοντας σε ένα γυμναστήριο και αλλάζοντας τη διατροφή σας. Αποσαφηνίστε τι χρειάζεται να κάνετε για να έχετε καλή υγεία και βάλτε ένα πρόγραμμα στη ζωή σας. Στην εργασία σας, κατανείμετε και οργανώστε τις υποχρεώσεις σας και εστιαστείτε σε ένα μόνο έργο και όχι κάνοντας πολλά πράγματα ταυτόχρονα, θα δείτε τεράστια διαφορά στην αποδοτικότητά σας. Δεν χάθηκε ο κόσμος αν καθυστερήσετε την αποπεράτωση ενός έργου, σημασία έχει να είστε συγκεντρωμένοι σε κάτι συγκεκριμένο.

Λέων
Συμπόνια, όνειρα και φαντασία εμποτίζουν την ψυχή σας χάρη στην Αφροδίτη στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας. Αν χρειαστεί να υποχωρήσετε ή να είστε λίγο πιο επιεικείς με κάποιον που σας πλήγωσε, η αρμονική ενέργεια της Αφροδίτης θα σας βοηθήσει. Το σπίτι σας δεν θα σας προσφέρει γαλήνη και ηρεμία, ίσως νιώθετε να τρέχετε σε μαραθώνιο λόγω των πολλαπλών καθηκόντων και υποχρεώσεων καθώς ο Άρης είναι ανάδρομος στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Ίσως νιώσετε εκνευρισμό στον τόπο διαμονής σας, η οικογενειακή ζωή σας γίνεται αγχωτική καθώς εντελώς ξαφνικά ανακύπτουν προβλήματα του παρελθόντος. Αναλώστε την επιπλέον ενέργεια που έχετε με εποικοδομητικό τρόπο, ίσως αναδιακοσμώντας το σπίτι σας.
Μήπως ασχολείστε σε τέτοιο βαθμό με τα δικά σας προβλήματα που έχετε ξεχάσει ότι υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι γύρω σας; Η νέα Σελήνη στον κοινωνικό ενδέκατο οίκο σας, σας ωθεί να επιστρέψετε στο κοινωνικό προσκήνιο, κάνετε νέους φίλους, ίσως ασχοληθείτε με μια εργασία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που βοηθά το κοινωνικό σύνολο. Επειδή ο ενδέκατος οίκος κυβερνά την τεχνολογία, μπορεί να αναδιοργανώσετε την ιστοσελίδα σας ή να δημοσιεύσετε στο διαδίκτυο ένα ψηφιακό έργο ή απλά να ανανεώνετε τις δεξιότητές σας σε σχέση με την τεχνολογία. Θα μπορούσατε ακόμη και να δημιουργήσετε μια νέα ομάδα με κάποιους στοχαστές που θα συναντήσετε, καθώς νιώθετε ότι συνδέεστε μεταξύ σας για ένα κοινό σκοπό.
Δεν αμφισβητεί κανείς τη γενναιοδωρία σας, έχετε μια ελαφρύτερη, πιο παιδιάστικη διάθεση, βγάζετε προς τα έξω τον καλύτερό σας εαυτό χάρη στην πανσέληνο στον ερωτικό και διασκεδαστικό πέμπτο οίκο σας. Το μόνο που θέλετε να κάνετε είναι να βαδίσετε σε νέους δρόμους στην αγάπη, έτσι κάποιος/α σας οδηγεί προς την πορεία που θέλετε. Είστε σε σχέση; Αν τον τελευταίο καιρό είχατε έρθει αντιμέτωποι με ένα φαινομενικά δυσεπίλυτο πρόβλημα, τώρα είστε ανοιχτοί σε μια δημιουργική λύση. Το φεγγάρι φέρνει επίσης στο φως την έμφυτη δημιουργική και καλλιτεχνική πλευρά σας, η φιλελεύθερη και καινοτόμος πλευρά σας οδηγεί σε δημιουργικές προσεγγίσεις στο έργο σας.

Παρθένος
Αφυπνίζεται η εξυπηρετική και αλτρουιστική φύση σας χάρη στην Αφροδίτη στον ανθρωπιστικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας. Το σύμπαν σας προτρέπει να αγωνιστείτε για να κάνετε τον κόσμο καλύτερο, έτσι μπορεί να συμμετέχετε σε εθελοντική εργασία ή να γίνετε μέλος μιας ομάδας δράσης ή πολιτικής ή τοπικής οργάνωσης που μιλάει στην ψυχή σας. Βρίσκετε νέους φίλους και συζητάτε γύρω από κοινά θέματα. Γίνεστε λίγο περισσότερο ανυπόμονοι και εκτός συγχρονισμού με τους άλλους ανθρώπους καθώς ο Άρης είναι ανάδρομος στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας. Μακριά από τις υπερβολές και την κενοδοξία, ο ατομικισμός και η έπαρση θα σας φορτώσουν με άγχος και συναισθηματικό βάρος. Τώρα γίνεστε λιγότερο δεκτικοί στις απόψεις και τις πεποιθήσεις των άλλων, πιστεύετε στις δυναμικές ιδέες σας.
Προχωρήστε μπροστά στην καριέρα σας! Με τη νέα Σελήνη στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, έχετε ευχάριστες ειδήσεις για την επαγγελματική σας εξέλιξη, αναλογίζεστε την πορεία σας για τους επόμενους έξι μήνες. Μπορεί να πάρετε μια αύξηση, μια επιβλητική προαγωγή ή να βρείτε τον πελάτη των ονείρων σας. Ή ξαφνικά έχετε ιδέες για το πώς θα υλοποιήσετε τα μακροπρόθεσμα όνειρά σας, κάνοντας νέα σχέδια. Τώρα μπορείτε πραγματικά να κάνετε βήματα προς την κατεύθυνση της υλοποίησης των πιο αγαπημένων σας στόχων. Μην είστε αδιάφοροι με την εμφάνισή σας στο γραφείο, θα αισθανθείτε λίγο άβολα αν συναντήσετε έναν πλούσιο πελάτη ή επενδυτή. Φροντίστε να εντυπωσιάσετε!
Αναδείξτε την πιο ήπια, συγκινησιακή και διαισθητική πλευρά σας, και αναλώστε λίγο περισσότερο ποιοτικό χρόνο με τα αγαπημένα πρόσωπα στη ζωή σας. Με την πανσέληνο στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, ίσως φιλοξενήσετε κάποια άτομα που έρχονται από μακριά ή απλά μαγειρέψετε για τα αγαπημένα σας πρόσωπα, προσκαλώντας τους για δείπνο στο σπίτι σας. Αφιερώστε ποιοτικό χρόνο σε αυτούς που είναι κοντά σας, ακούστε τι συμβαίνει στη ζωή τους, αντί να μιλάτε μόνο στο Facebook, είναι μια εικονική πραγματικότητα. Μπορεί ακόμα να επισκεφθείτε κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα που ζουν μακριά σας, θα νιώσετε περισσότερο συναισθηματικό δέσιμο. Ή, αν δεν μπορείτε να φύγετε από το σπίτι σας, κάντε χρήση του Skype.

Ζυγός
Θέστε νέους προσωπικούς στόχους στην καριέρα σας, και η Αφροδίτη στο δέκατο οίκο σας, της φιλοδοξίας, θα σας κάνει πιο δημοφιλείς και θα σας χαρίσει φήμη. Όταν μιλάτε, οι άνθρωποι έρχονται κοντά σας να σας ακούσουν, έτσι επεκτείνεται το κοινωνικό σας δίκτυο, έχετε πολλές επαγγελματικές προσφορές. Ο Άρης είναι ανάδρομος στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, και σας ζητά να επανεξετάσετε ένα έργο σας ή μια οικονομική συμφωνία, μπορούν να σας φέρουν τα χρήματα που θέλετε; Τώρα νιώθετε αγχωμένοι και εξαντλημένοι συναισθηματικά εξαιτίας της οικονομικής σας κατάστασης, αλλά περιορίζοντας τις άχρηστες αγορές, θα δείτε τελικά ότι αξίζει τον κόπο.
Κάντε ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις σας, αναπνεύστε το δροσερό καλοκαιρινό αεράκι, γιορτάστε μια μεγάλη νίκη σας! Είστε χαρούμενοι, ευδιάθετοι και γενναιόδωροι, το επεκτατικό πνεύμα σας, σας κάνει να νιώθετε την κάθε μέρα, η αισιοδοξία σας, σας ωθεί σε νέα ξεκινήματα κι όλα αυτά χάρη στη νέα Σελήνη στον επεκτατικό ένατο οίκο σας. Περιβάλλεστε από ένα κύμα ενθουσιασμού και θετική ενέργεια, η καλή τύχη σας συνοδεύει και διευρύνει τις προοπτικές σας. Είστε πιο εμπνευσμένοι τώρα, οι επεκτατικές ιδέες σας, σας οδηγούν σε μεγαλεπήβολα οράματα. Νέοι ορίζοντες ανοίγονται στη ζωή σας, αναζητάτε και εξερευνάτε νέους ανθρώπους και άγνωστα μέρη.
Η πανσέληνος ηλεκτρίζει τον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας, και ένα συναρπαστικό έργο έρχεται να αποδώσει καρπούς. Μπορεί επίσης να λάβετε κάποιες συναρπαστικές και σημαντικές ειδήσεις ή μια πληροφορία που ανυψώνει το ηθικό σας, έχετε σαφήνεια σε κάτι που περιμένατε τους τελευταίους έξι μήνες. Είναι μια καλή στιγμή για να συγκεντρώσετε τους φίλους σας, να μοιραστείτε τις ιδέες σας και να κάνετε νέες διασυνδέσεις. Στην επικοινωνία σας, βάζετε την καρδιά και την ψυχή σας σε οποιεσδήποτε συνομιλίες κάνετε, έχετε έναν καταιγισμό ιδεών πράγμα το οποίο σας βοηθά σε μια σημαντική συνάντηση. Η ευγλωττία και η ισχυρή πειθώ σας είναι ακαταμάχητες.

Σκορπιός
Ανοίξτε διάπλατα το μυαλό και την καρδιά σας. Η Αφροδίτη στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, σας οδηγεί προς αναζήτηση της μεταφυσικής και της εκπαίδευσης, ψάχνετε νέους τομείς μάθησης, η πνευματικότητα και η φιλοσοφία διευρύνουν τη σκέψη σας. Ίσως πάρετε τον αγαπημένο σας και φύγετε μακριά σε μέρη μακρινά και ονειρεμένα και διαπιστώνετε πόσα πολλά σας ενώνουν μεταξύ σας. Είστε παθιασμένοι και ενθουσιώδεις, τίποτα και κανείς δεν μπορούν να σας σταματήσουν από την υλοποίηση των μεγαλεπήβολων ονείρων σας εκτός από τον ανάδρομο Άρη στο ζώδιό σας. Μπορεί να χρειαστεί να πάτε πίσω και να κάνετε κάποια έρευνα πριν κάνετε το μεγάλο τολμηρό βήμα σας.
Κάντε ενέργειες που θα σας φέρουν εξουσία! Με τη νέα Σελήνη στον όγδοο οίκο σας, των μακροπρόθεσμων οικονομικών στόχων και του πλούτου, σκέφτεστε στρατηγικά για θέματα που αφορούν τα φορολογικά, τα ασφαλιστικά και τα κληρονομικά. Ίσως ενώσετε τις δυνάμεις σας με κάποιον για μια νέα επικερδή συνεργασία ή τους οικονομικούς πόρους σας για ένα νέο εγχείρημα, προκειμένου να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήμα. Επειδή ο όγδοος οίκος κυβερνά την ακίνητη περιουσία, θα μπορούσατε να έχετε μια προσφορά για να αγοράσετε ή να πουλήσετε το ακίνητό σας. Ίσως ακόμα αποφασίσετε να ξοδέψετε ένα μέρος από τις αποταμιεύσεις σας για να κλείσετε τις καλοκαιρινές διακοπές σας.
Η πανσέληνος στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, φέρνει εις πέρας τις προσπάθειες βελτίωσης της οικονομικής σας κατάστασης. Προσπαθείτε να βάλετε τα οικονομικά σας σε καλό δρόμο, θέλετε να νιώσετε περισσότερη ισορροπία και σταθερότητα, αισθάνεστε πραγματικά δυνατοί. Ίσως διαπιστώσετε περισσότερη ασφάλεια στην εργασία σας, οι συνθήκες γίνονται πολύ καλύτερες. Ή ακόμα θα μπορούσατε να πάρετε μια αύξηση! Όποια και αν είναι η περίπτωση, παίρνετε μια βαθιά ανάσα και είστε έτοιμοι να γιορτάσετε με ένα ωραίο, πολυτελές δείπνο στο αγαπημένο σας εστιατόριο. Μπορεί επίσης να δείτε ότι η αξία σας πλέον αναγνωρίζεται και πληρώνεται αναλόγως.

Τοξότης
Σταματάτε να είστε η κοινωνική πεταλούδα και να αναζητάτε τις περιπέτειες καθώς η Αφροδίτη στον όγδοο οίκο σας, της οικειότητας και της ψυχής, σας φέρνει σε επαφή με τα πιο βαθιά και κρυμμένα συναισθήματά σας. Τώρα ανατρέπεται η δημοφιλής πεποίθησή σας ότι όλα τα συναισθήματα μπορούν να ελεγχθούν. Μερικές παλιές αρνητικές σας συνήθειες και λάθη που μπλοκάρουν την ανάπτυξή σας φέρνει στο προσκήνιο ο ανάδρομος Άρης στον νωχελικό και ασαφή δωδέκατο οίκο σας. Ίσως προσελκύσετε κάποια «ενεργειακά βαμπίρ» ή ίσως μερικοί άνθρωποι γύρω σας ενεργούν εγωιστικά, προβληματικά και αναξιόπιστα, προς μεγάλη απογοήτευσή σας. Ο κόκκινος πλανήτης σας βοηθά να δείτε τα σφάλματά σας και να μην αναλώνετε την ενέργειά σας σε κάτι που δεν σας αξίζει.
Ώρα να δείξετε στον αγαπημένο σας και τους συνεργάτες σας πόσο εκτιμάτε τις προσπάθειές τους. Η νέα Σελήνη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, φέρνει στην επιφάνεια τη χαρούμενη και εύθυμη πλευρά σας, θέλετε να ευχαριστήσετε όσους στέκονται δίπλα σας. Αν γνωρίζετε ότι ο αγαπημένος σας αγαπά τα ταξίδια, τον εντυπωσιάζετε με ένα αυθόρμητο κοντινό ταξίδι. Οι μικρές χειρονομίες θα στείλουν το μήνυμα ότι εκτιμάτε τους ανθρώπους που κάνουν τη ζωή σας πιο χαρούμενη και ευχάριστη, και είναι δίπλα σας ό, τι κι αν συμβεί. Έρχεστε σε επαφή με άτομα που συμπληρώνουν τις ιδέες σας και είναι πρόθυμοι να μοιραστούν μαζί σας την καρδιά σας ή να οργανώσετε μαζί τα καθήκοντα και τις εργασίες.
Είστε έτοιμοι να κάνετε μια μεγάλη, καταλυτική αλλαγή; Στην πραγματικότητα, η ιδέα του να τα διαλύσετε όλα και να αρχίσετε ξανά από την αρχή, σας δελεάζει και σας γεμίζει με ενθουσιασμό και αισιοδοξία. Η πανσέληνος στο ζώδιό σας, σας χαρίζει τόλμη και δύναμη για να κάνετε επιλογές που αντικατοπτρίζουν τις ιδέες και τις πεποιθήσεις σας. Νιώθετε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας, είστε δεινός πολεμιστής στη στρατόσφαιρα της επιτυχίας. Σκέφτεστε την έναρξη μιας επιχείρησης; Δέσμευση στη σχέση σας; Την προβολή ενός έργου; Η απόφασή σας να εγκαταλείψετε τον παλιό τρόπο δράσης σας, προκειμένου να νιώσετε ευτυχία φωτίζεται από το ολόγιομο φεγγάρι. Τα μεγάλα σας όνειρα θα αποδώσουν καρπούς κατά τη διάρκεια των προσεχών έξι μηνών. Ανοίξτε σαμπάνιες!

Αιγόκερως
Είστε έτοιμοι να πάτε στα βαθιά για την αγάπη χάρη στην Αφροδίτη στον έβδομο οίκο σας, των σοβαρών σχέσεων. Συνήθως δεν εμπιστεύεστε εύκολα τους ανθρώπους, αλλά τώρα ανοίγετε την ψυχή σας σε κάποιον/α που πραγματικά θα σας προστατέψει με την ισχυρή θέληση και τη δύναμή του. Δεν θα είναι εύκολο να εργάζεστε με τους άλλους ανθρώπους, η ομαδική εργασία γίνεται πηγή συγκρούσεων και δυσκολιών, καθώς ο Άρης θα είναι ανάδρομος στον ενδέκατο οίκο σας, της ομαδικής δραστηριότητας και της φιλίας. Μπορεί να αποτραβηχτείτε από κάποιους φίλους σας ή μια ομαδική δραστηριότητα που συνήθως απολαμβάνατε.
Ευχάριστα νέα για την υγεία σας! Με τη νέα Σελήνη στον έκτο οίκο σας, της υγείας, έχετε μια χαρούμενη και αισιόδοξη διάθεση, δεσμεύεστε να επαναφέρετε πίσω στη ζωή σας την ευεξία και τη ζωτικότητα. Εάν υποτιμούσατε τον εαυτό σας ή έχετε έναν εθισμό σε κακή διατροφή ή την άσχημη συνήθεια του τσιγάρου, ήρθε η ώρα να αλλάξετε συνήθειες και κυρίως να πιστέψετε στον εαυτό σας. Κάντε περισσότερη πεζοπορία ή ένα γρήγορο περπάτημα στην παραλία, θα σας αναζωογονήσουν. Αντί να περιμένετε το ασανσέρ, πάρτε τις σκάλες. Αν θέλετε να μιλήσετε με έναν φίλο σας, αφήστε το τηλέφωνο και κάντε μαζί μια βόλτα στο πάρκο.
Αισθάνεστε υποτονικά; Η πανσέληνος στο θολό και ασαφή δωδέκατο οίκο σας, περιορίζει τη συναισθηματική ελευθερία σας, οι απαισιόδοξες σκέψεις σας κλέβουν τη χαρά σας και παρεμποδίζουν την υλοποίηση των μεγάλων ονείρων σας. Μπορεί να αναμοχλεύετε ένα παλιό περιστατικό που σας έκανε να αισθάνεστε λυπημένοι, νιώθετε απογοητευμένοι με την πορεία της ζωής σας γενικότερα. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να μείνετε στη μοναξιά σας, να διαλογιστείτε και να χαλαρώσετε. Δώστε ένα τέλος σε ό, τι βασανίζει την ψυχή σας και προχωρήστε μπροστά, το ολόγιομο φεγγάρι θα φωτίσει το δρόμο σας.

Υδροχόος
Κάντε πιο χαρούμενη την καθημερινή σας ρουτίνα και σκεφτείτε πρακτικά. Η Αφροδίτη στον καθημερινό έκτο οίκο σας, βελτιώνει το καθημερινό σας περιβάλλον, φέρνετε εις πέρας τα καθήκοντά σας, βάζετε οργάνωση και πρόγραμμα. Ίσως να θέλετε να προσλάβετε κάποιον για να αναλάβει τη φροντίδα του σπιτιού σας. Τώρα δεν είναι ώρα να αναλάβετε επιπλέον ευθύνες ακριβώς για να είστε με τους αγαπημένους σας. Μην παρασύρεστε από συμβουλές ατόμων που δεν έχουν και τις καλύτερες προθέσεις, ούτε και να αγχώνεστε ασχολούμενοι μανιωδώς με μια εργασία που δυστυχώς με τον ανάδρομο Άρη στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, δεν πρόκειται να αποπερατωθεί στον χρόνο που εσείς θέλετε. Ο στόχος σας; Εργαστείτε εξυπνότερα, όχι σκληρότερα.
Ο έρωτας, το πάθος σας και η δημιουργικότητά σας παίρνουν φωτιά, χορεύετε σε τρελούς, διασκεδαστικούς ρυθμούς χάρη στη νέα Σελήνη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Φλερτάρετε, διασκεδάζετε και αναγνωρίζονται οι δημιουργικές και καλλιτεχνικές σας προσπάθειες. Τώρα είστε πιο εξωστρεφείς και επικοινωνιακοί, κλέβετε την καρδιά των θαυμαστών σας, προσεγγίζετε πιο ανάλαφρα τα προβλήματα στη σχέση σας, οι καινοτόμες ιδέες σας, σας βοηθούν στην επίλυση των προβλημάτων με έναν πιο ευφάνταστο τρόπο, είστε δεκτικοί σε νέα δημιουργικά εγχειρήματα. Ποιός ξέρει; Ίσως εκεί που μιλάτε με κάποιον/α, η καρδιά σας αρχίζει να χτυπά δυνατότερα ή μια τυχαία ομιλία στην αίθουσα συνεδριάσεων, σας δώσει έμπνευση για ένα νέο έργο.
Η πανσέληνος στον φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας, κάνει τεστ με τα όριά σας. Έχετε από τη φύση σας ομαδικό πνεύμα και δεν ανέχεστε την πλήξη και τη ρουτίνα. Αλλά κάποιος στον οποίον βασιζόσασταν για ένα έργο θα μπορούσε να σας εγκαταλείψει, αφήνοντάς σας να αγωνίζεστε μόνοι σας. Αντί να πιέζεστε, εξαντλώντας τον εαυτό σας με το να κάνετε περισσότερα από όσα μπορείτε, απευθυνθείτε στους συμμάχους που είναι γύρω σας, σε ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν να πάτε μακρύτερα, γρηγορότερα. Να ξέρετε ότι έχετε περισσότερες πιθανότητες να φτάσετε με επιτυχία στη γραμμή του τερματισμού όταν συνεργάζεστε μαζί με τους άλλους.

Ιχθύς
Η ευαίσθητη και συμπονετική πλευρά σας δημιουργεί μια γαλήνη και ηρεμία γύρω σας, κι αυτό χάρη στην Αφροδίτη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Στόχος σας είναι να αποπλανήσετε το αντικείμενο του πόθου σας με έναν … ποιητικό, μαγικό τρόπο, και θα το καταφέρετε. Αν είστε πεισματωδώς κολλημένοι στις παλιές απόψεις και πεποιθήσεις σας, ο ανάδρομος Άρης στον φιλοσοφικό ένατο οίκο σας, σας ωθεί να τις εγκαταλείψετε, να παραιτηθείτε από τον ασφυκτικό κλοιό που έχετε δημιουργήσει γύρω σας και να σφυρηλατήσετε μια νέα διαδρομή, ακόμη και αν νιώθετε αποπροσανατολισμένοι ή ακόμα και λίγο φοβισμένοι.
Ο καλύτερος τρόπος για να έχετε γαλήνη και ηρεμία είναι να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και να είστε κοντά σε άτομα που σας προσφέρουν ασφάλεια και φροντίδα. Η νέα Σελήνη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, σας ζητά να φροντίσετε τον εαυτό σας και να συμβουλευτείτε τη διαίσθησή σας στις ενέργειές σας. Τώρα γίνεστε πιο επικοινωνιακοί και δεκτικοί συναισθηματικά, βάζετε την εσωστρεφή πλευρά σας στον πάγο, θέλετε να είστε κοντά στα πρόσωπα που αγαπάτε με ατελείωτες συζητήσεις μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Τώρα εκδηλώνεται τη θηλυκή πλευρά σας. Δεν έχει σημασία το φύλο σας, όλοι έχουμε μέσα μας την ενέργεια του «Γιν» και του «Γιανγκ».
Η πανσέληνος φωτίζει το φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, και σας βοηθά να συνειδητοποιήσετε ότι παρά το γεγονός ότι εργάζεστε σε μια εταιρεία για χρόνια ή έχετε μια επιχείρηση καιρό τώρα, απλά δεν είστε ικανοποιημένοι με την τρέχουσα πορεία σας. Ίσως δεν υπάρχει πια πάθος για το αντικείμενο της εργασίας σας, όμως νιώθετε δεσμευμένοι με αυτές τις υποχρεώσεις. Μήπως θέλετε να γίνετε ο ηγέτης στον τομέα σας; Αν ναι, κάντε μια κίνηση που θα σας θέσει καλύτερα στο προσκήνιο. Αν εδώ και καιρό μοχθείτε για ένα έργο σας, δουλεύοντας από το πρωί μέχρι το βράδυ για να είστε πιο παραγωγικοί, το φεγγάρι ανταμείβει τους κόπους σας. Κάντε διαρθρωτικές αλλαγές στην εργασία σας, αυτό θα βάλει τα πάντα σε ένα εντελώς νέο πλαίσιο για εσάς.

kos patisserie
επιστροφή στην κορυφή