Menu

Αν δεν είστε καλά είναι επειδή στις 20 Ιουνίου έχουμε Πανσέληνο! -Δείτε τις αντιδράσεις όλων των ζωδίων!

Αν δεν είστε καλά είναι επειδή στις 20 Ιουνίου έχουμε Πανσέληνο! -Δείτε τις αντιδράσεις όλων των ζωδίων!
jumbo-banner

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια με βάση την Πανσέληνο Ιουνίου στον Τοξότη

Η Πανσέληνος του μήνα γίνεται στις 20 Ιουνίου, στις 2 μ.μ. ώρα Ελλάδας, στην τελευταία μοίρα του άξονα Δίδυμων - Τοξότη. Περισσότερο επηρεάζεσαι αν είσαι Δίδυμος, Παρθένος, Τοξότης ή Ιχθύς και έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου. Επίσης αν είσαι Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως των πρώτων ημερών.

ΚΡΙΟΣ
Βρίσκεσαι σε μια μεγάλη ενεργητικότητα και αν έχεις γεννηθεί στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου έχεις επιφορτιστεί με πολλές δουλειές, τις οποίες όμως θα φέρεις εις πέρας αρκεί να είσαι πολύ συγκεντρωμένος/η σε αυτό που κάνεις. Η μεγάλη σου ανάγκη να επικοινωνήσεις και να βρεθείς με πολύ κόσμο θα σε σπρώξει να κάνεις κάποιες υπερβολές που δεν θα είναι πολύ εύκολο να τις μαζέψεις μετά – σε περίπτωση δεν θα θέλεις να είσαι σε κάποιο σχήμα ή να μοιραστείς με συγκεκριμένα άτομα κάποιες εμπειρίες. Για αυτό, να φροντίσεις από πριν τι ακριβώς θέλεις και τι όχι.

ΤΑΥΡΟΣ
Βρίσκεσαι σε μια αναστάτωση γιατί θέλεις να κάνεις πράγματα που ίσως να μην είναι ακριβώς του χαρακτήρα σου, αλλά τώρα δεν θα κάνεις για κανέναν πίσω. Το θέμα είναι ότι πρέπει να οπλιστείς με θάρρος για να μην ξεκινήσεις κάτι και το αφήσεις στην μέση του δρόμου. Το ρίσκο μπορεί να σου φαίνεται μεγάλο αλλά προτιμάς να ρισκάρεις παρά να μη μιλήσεις ή να μην πάρεις καθόλου θέση. Επειδή πιθανόν νιώθεις μια μεγάλη πίεση να σε κατευθύνει μάλλον δεν θα μπορέσεις να ηρεμήσεις αν δεν βγάλεις προς τα έξω αλήθειες που εδω και καιρό σε πιέζουν. Η σχέση με τον Τοξότη σίγουρα είναι πολύ δυνατή γιατί δεν υπάρχουν περιθώρια πισωγυρίσματος.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Με την Πανσέληνο αυτή κλείνει ο κύκλος που είχε ξεκινήσει στην προηγούμενη Πανσέληνο στον ίδιο άξονα Διδύμων – Τοξότη. Θα βρεθείς σε μια αναγκαστική πορεία την οποία με τίποτα δεν μπορείς να σταματήσεις ή να αντιστρέψεις, αφού έχεις δώσει τα χέρια για μια συγκεκριμένη συνεργασία ή πολύ κοντινή επαφή που δεν θα μπορέσεις να αναιρέσεις. Εκτός αν υπάρχει εμπόδιο από την άλλη πλευρά, οπότε εκεί θα δικαιολογήσεις ακόμα και τις πιο εξτρήμ συμπεριφορές. Το μυαλό σου μπορεί να γυρίζει συνέχεια γύρω από έναν Τοξότη ή από ένα άτομο που είναι πολύ κοντά σου αλλά κατά την γνώμη σου δεν κρατάει καθόλου το στόμα του κλειστό. Και νιώθεις ότι μπορεί να έχεις εκτεθεί. Όμως είναι στο χέρι σου πως θα συμπεριφερθείς και πως θα δυναμώσεις, παρότι υπάρχουν αυτές οι εναλλαγές σε συμπεριφορές και υποσχέσεις. Γιατί η αλήθεια θα αναγνωριστεί πιο εύκολα αυτήν τη φορά από εσένα και κυρίως θα ξεκινήσει από μέσα σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Πάντα στην Πανσέληνο αντιδράς με τον δικό σου τρόπο και μερικές φορές χαριτολογώντας μπορεί να λες ότι... σεληνιάζεσαι, αφού η Σελήνη είναι ο κυρίαρχος πλανήτης σου και επηρεάζει όλον τον ψυχισμό σου. Αυτό το πλανητικό φαινόμενο μπορεί να απασχολήσει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες και θα υπάρχει μια μεγάλη πίεση να ανακαλύψεις την αλήθεια με οποιαδήποτε θυσία και αν χρειαστεί. Ίσως να νιώθεις ένα κάψιμο στο κεφάλι σου και να μην μπορείς εύκολα να ηρεμήσεις αν δεν δεις να γίνονται γεγονότα που ξεκαθαρίζουν τα πράγματα. Το επίκεντρο θα είναι η αλήθεια και μόνον και μπορεί χωρίς να το θέλεις να ανακατέψεις πολύ κόσμο σε αυτήν τη φάση. Αν είσαι σε ταξίδι με μια μεγάλη παρέα θα πρέπει να δείξεις σύνεση και υπομονή γιατί δεν θέλει και πολύ να ξεφύγει η συζήτηση και να ειπωθούν ακόμα και υπερβολές που δεν χρειάζονται. Εσύ το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να βρεις τη δύναμη σου και να μην ασχοληθείς με πολλές συζητήσεις και κουτσομπολιά.

ΛΕΩΝ
Αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του τρίτου δεκαημέρου, θα νιώσεις μια τεράστια δύναμη να σε κατακλύζει και πιθανόν η πίστη και η εμπιστοσύνη σου στο καλό να μεγιστοποιηθούν, με στόχο να ξεφύγεις από τα ίδια και τα ίδια και να δεις επιτέλους μια άσπρη ημέρα. Η επικοινωνία με φίλους και με κόσμο σίγουρα θα είναι το καλύτερό σου σημείο αφού θα βρεθείς με άτομα που είναι πολύ θετικά απέναντί σου. Μια φιλική σχέση μπορεί να μετατραπεί σε φλογερό ειδύλλιο και εσύ να νιώσεις ότι σε καλεί η μοίρα πολύ δυναμικά προς την κατεύθυνση του έρωτα. Πάντως θα βρεις φίλους που θα έχετε κοινά ενδιαφέροντα και πιθανόν να μοιραστείτε ένα πρόγραμμα με πολλούς κοινούς στόχους, οι οποίοι δεν θα αφορούν μόνο προσωπικά προγράμματα αλλά θα περιέχουν κι ένα στοιχείο κοινωνικής προσφοράς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Νιώθεις μια αβεβαιότητα και πιθανόν αν έχεις γεννηθεί στο τέλος του τρίτου δεκαήμερου να χάσεις για λίγο τον μπούσουλα και την κατεύθυνσή σου επειδή πιστεύεις ότι όλα αυτή την στιγμή καταρρέουν. Αυτό δεν είναι αλήθεια 100% απλά εσύ μπορεί να τα βλέπεις όλα διογκωμένα και με τα συναισθήματά σου να διαστρεβλώνεις την πραγματικότητα. Όσο πάντως δε θέλεις να κινηθείς με ελευθερία και δυναμικότητα τόσο οι καταστάσεις σε αναγκάζουν να βγεις έξω από τα προσωπικά σου στεγανά και να μοιραστείς εμπειρίες που σίγουρα χρειάζονται τόλμη και αλήθεια. Μπορεί ξαφνικά να βρεις μπροστά σου αλήθειες που πιθανόν να σε σοκάρουν, αλλά τελικά αν έχεις την δύναμη να τις δεις ολοκάθαρα τίποτα δεν θα σε φοβίσει. Ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό. Μην κουραστείς αυτές τις ημέρες, για να έχεις αποθέματα ενέργειας και ψυχικής ηρεμίας.

ΖΥΓΟΣ
Βρίσκεσαι μπροστά σε μεγάλες αλλαγές αλλά όχι απαραίτητα δύσκολες. Αντίθετα θα προκύψει από το πουθενά μια σημαντική επαφή η οποία μπορεί να είναι ή επαγγελματική πρόταση ή σχετική με θέματα σπουδών. Και αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες μπορεί να κλείσει μια δουλειά που περιμένεις εδώ και καιρό. Πάντως, θα καταφέρεις να ολοκληρώσεις έναν κύκλο που ήταν για σένα πολύ δύσκολος. Αλλά χωρίς καλά-καλά να το καταλάβεις θα φτάσεις στο τέλος και θα πάρεις και τα εύσημα. Όπως βλέπεις όλα ανταμείβονται αλλά στο σωστό χρόνο. Επειδή οφείλεις μια συζήτηση σε ένα πρόσωπο που εδώ και καιρό είχατε απομακρυνθεί, μια συγνώμη μαζί με εξηγήσεις που θα δικαιολογήσουν την συμπεριφορά σου θα ήταν η πλέον έντιμη κίνηση που μπορείς να κάνεις. Έτσι δεν θα υπάρχουν δυσαρμονίες και εντάσεις σε κανέναν τομέα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Βρίσκεσαι πάνω σε μεγάλες αλλαγές που δεν τις θέλεις και τόσο, αλλά βλέπεις ότι εκ των πραγμάτων θα πρέπει να βγαίνεις έξω από τον εαυτό σου και να δοκιμάζεις πράγματα που μπορεί να σου φαίνονται εξωπραγματικά, κυρίως αν ασχολείσαι με θέματα εμπορικά,. Όμως να που έρχονται έτσι τα πράγματα και περνάς τη διαχωριστική γραμμή που πολλές φορές έχεις βάλει. Οι ανταλλαγές σε επίπεδο οικονομικό θα είναι η πρώτη σου προτεραιότητα γιατί αν δεν τις κάνεις αυτή την στιγμή, μετά δεν θα έχεις την ευκαιρία να υλοποιήσεις και να επικοινωνήσεις με τον τρόπο τελικά που θα σε απελευθερώσει ακόμα και από προσωπικούς φόβους. Το να έχεις το θάρρος και την άποψη της γνώμης σου σίγουρα σε βοηθάει και σε οδηγεί σε άλλα μονοπάτια που δεν τα είχες σκεφτεί καν. Η υπερβολή βέβαια δεν θα λείψει γιατί αν δεν πιεστείς ούτε θα μιλήσεις ούτε θα εκφράσεις τις αμφιβολίες σου για συγκεκριμένα ζητήματα. Η απελευθέρωση των επιθυμιών σου –και των σεξουαλικών– θα σε βοηθήσει να πεις τα πράγματα με το όνομά τους κυρίως απέναντι σε ένα πρόσωπο που εδώ και πολύ καιρό προσποιείστε ότι είστε φίλοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Πανσέληνος αυτή σηματοδοτεί το τέλος μιας εμπειρίας ή μιας περιπέτειας η οποία είχε ξεκινήσει από τις 22 Μαΐου και τώρα βρίσκεται πλέον στην τελική ευθεία. Μετά από πολλές διαπραγματεύσεις, συζητήσεις, αλλαγές, πισωγυρίσματα ακόμα και αποχωρήσεις από σχήματα και συνεργασίες, κλείνει ένα μεγάλος κύκλος και πλέον θα έχεις ολοκληρωμένη εικόνα σε ότι καινούργιο θέλεις να κάνεις. Επηρεάζεσαι περισσότερο εσύ που έχεις γεννηθεί στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου γιατί εξαρτώνται πολλά από την απόφαση που θα πάρεις και θα έχει άμεση σχέση με τις πολύ κοντινές σου σχέσεις και συνεργασίες. Η ομαδικότητα που θα υπάρξει μπορεί να συνδυαστεί και με προσωπικές πρωτοβουλίες οι οποίες θα είναι πολύ δυναμικές και έντονες από την πλευρά σου. Η Πανσέληνος αυτή θα σου δείξει ένα δρόμο που πιθανόν να σε ωθήσει να κάνεις στροφή 360° σε πολλά επίπεδα. Πάντως η περισυλλογή γνώσης και εμπειρίας που αφορά τον εαυτό σου και τους άλλους θα είναι για σένα τελικά αυτό που θα αποκομίσεις από όλη αυτήν την περιπέτεια. Μαζί με γνώση και αλήθειες που θα βγουν στην επιφάνεια θα συμπληρώσεις ένα πάζλ και θα ξέρεις πλέον πως πρέπει να κινηθείς σε επόμενες φάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η δράση σου είναι πολύ συγκεκριμένη και προσπαθείς να βρεις άκρη αλλά και να μπεις σε μια καινούργια νοοτροπία σκέψης και διαπραγματεύσεων η οποία δεν είναι και τόσο εύκολη για τον δικό σου χαρακτήρα. Αλλά βλέπεις ότι οι περιστάσεις σε σπρώχνουν προς αυτή την κατεύθυνση και πρέπει να δεις τι θα κάνεις για να μην είσαι έξω από το παιχνίδι. Μπορεί να χρειαστείς να μιλήσεις και να πεις πράγματα που πιθανόν μετά να μετανιώσεις. Για αυτό δώσει τόπο στην οργή αν μπορείς φυσικά να αντέξεις. Γιατί μπορεί να μιλήσεις και τα λόγια σου να είναι ποτάμι που δεν έχει τελειωμό. Πρόσεξε τις επιρροές που θα έχεις και από ποιά άτομα θα πάρεις και θα ανταλλάξεις πληροφορίες. Γιατί εκεί μπορεί να χαλάσουν όλα. Η σκέψη ενός Δίδυμου μπορεί να σε επηρεάσει και να μην έχεις καθαρή κρίση σε κάποια γεγονότα. Το ζητούμενο είναι να διαπραγματευτείς τα οικονομικά σου και όλα τα υπόλοιπα που ακολουθούν για να μπορείς να κινηθείς γρήγορα και χωρίς αναστολές. Αν μεταβληθούν κάποιες καταστάσεις που δεν τις περίμενες, μην το βάλεις κάτω γιατί πρέπει να βρεις καινούργιο τρόπο για να μη χάσεις την στιγμή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θέλεις να προωθήσεις τις ιδέες σου και να επικεντρωθείς σε ομάδες και φίλους που μπορεί να μοιραστείτε κοινές εμπειρίες. Γενικά, η διάθεσή σου είναι πολύ δυνατή και προσπαθείς να βγάλεις από μέσα σου το παρελθόν γιατί όλα είναι στον αέρα αυτήν τη στιγμή και νιώθεις ότι μπορείς να το ξεπεράσεις. Η ιδεολογία πάντως είναι το δυνατό σου κομμάτι, αφού θέλεις να νιώθεις καλά και το προσπαθείς όσο μπορείς. Κυρίως αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα βάλεις τα δυνατά σου να ξεχωρίσεις και να κινηθείς πολύ γρήγορα τουλάχιστον σε επίπεδο επικοινωνίας. Μια ξαφνική γνώση θα σε κάνει να δεις μια πραγματικότητα η οποία σίγουρα θα σου πηγαίνει περισσότερο γιατί θα σε βγάλει από αδιέξοδα. Η σκέψη ενός ταξιδιού θα είναι μόνιμη και μπορεί να βρεθείς με άτομα και με παρέες που σίγουρα θα ταιριάζουν οι ιδέες σας.

ΙΧΘΥΕΣ
Δεν βρίσκεις πουθενά ηρεμία γιατί έχεις μια εσωτερική ανησυχία η οποία δεν είναι απαραίτητα κακή ή δύσκολη. Απλά δεν κάθεσαι με τίποτα «στ’ αυγά σου» και αυτό είναι κάτι που σου δημιουργεί μεγάλη αναστάτωση. Μπορεί πάντως να ξεθαρρέψεις υπερβολικά και να κάνεις τρέλες που παλιά δεν θα τολμούσες ούτε καν να τις σκεφτείς. Γιατί τώρα θα τολμήσεις και θα έχεις τη δύναμη να ξεκόψεις ακόμα και από καταστάσεις που αυτήν τη στιγμή δεν σε ωφελούν καθόλου, κυρίως αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες. Η σχέση σου με έναν Τοξότη μπορεί να γίνει πολύ γρήγορα και να μην προλάβεις καθόλου να σκεφτείς αν είναι καλή για σένα γιατί θα παρασυρθείς από το ρεύμα του πάθους. Το καλό είναι ότι θα συζητάς και θα διαπραγματεύεσαι ακόμα και πράγματα πολύ έξω από εσένα, που ίσως στο παρελθόν να τα φοβόσουν αλλά τώρα τα βλέπεις από άλλη οπτική γωνία.

kos patisserie
επιστροφή στην κορυφή