Menu

Αιγόκερε, σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις νέες γνωριμίες και να διευρύνεις τον κύκλο σου!

Αιγόκερε, σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις νέες γνωριμίες και να διευρύνεις τον κύκλο σου!
jumbo-banner
Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 22 Φεβρουαρίου;
Κριός
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και να σε προτρέπει να κάνεις οικονομία και να μην παρασυρθείς από αλόγιστα έξοδα αν δεν θέλεις να νιώθεις μετέωρος/η. Η αντίθεση που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό θα σε βοηθήσει καθώς θα δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να κερδίσεις χρήματα. Είναι πιθανό να ωφεληθείς από κάποιο ζήτημα που σχετίζεται με το δημόσιο ή από κάποια επιχειρηματική σου ιδέα! Σε περίπτωση που σου έρθουν χρήματα εκεί που δεν το περιμένεις αποταμίευσε τα -αν όχι όλα ένα μέρος τους- και μην τα ξοδέψεις αλόγιστα!
Ταύρος
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και να αυξάνει το πείσμα σου με γεωμετρική πρόοδο! Αυτό μπορεί να δημιουργήσει ένα περίεργο κλίμα στις σχέσεις σου με τους άλλους και θα χρειαστεί να καταβάλλεις προσπάθεια ή έστω να μη ρίξεις λάδι στη φωτιά αν θέλεις να εξομαλυνθεί. Η αντίθεση που σχηματίζει με το Δία που βρίσκεται στο Σκορπιό θα σε ευνοήσει και θα σε βοηθήσει να βρεις τρόπο όχι μόνο να μη σου κρατήσουν κακία αλλά και να σε δικαιολογήσουν για την κυκλοθυμία που μπορεί να έχεις! Μια νέα συνεργασία και μια νέα γνωριμία με προοπτικές εξέλιξης θα είναι μερικά από τα δώρα της ημέρας!
Δίδυμοι
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και να σου δημιουργεί ανάμεικτα συναισθήματα ανησυχίας και ανασφάλειας με αποτέλεσμα να χάσεις προσωρινά τον αυθορμητισμό σου καθώς θα υποπτεύεσαι τους πάντες και τα πάντα. Η αντίθεση που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό θα σου χαρίσει στιγμές αισιοδοξίας και θα σε βοηθήσει να εστιάσεις σε αυτές. Είναι πιθανό να έχεις και μια έκπληξη που θα σου φτιάξει την ημέρα ή ενδέχεται και να περάσεις πολύ όμορφα στο εργασιακό σου περιβάλλον! Όποιο και αν είναι το πρόγραμμα σου για σήμερα θα διαπιστώσεις πως θα έχεις και μικρές στιγμές χαλάρωσης καθώς το σύμπαν θα βάλει το χέρι του!
Καρκίνος
Σήμερα όπως και τις προηγούμενες ημέρες θα εξακολουθείς να περνάς καλύτερα αν βρίσκεσαι παρέα με αγαπημένους σου φίλους και ανθρώπους που αγαπάς. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και σε κάνει ιδιαίτερα κοινωνικό/η τονίζοντας σου την ανάγκη για συλλογικές δραστηριότητες, καθώς θα παρατηρήσεις πως μέσα σε μια ομάδα θα μπορείς να λειτουργείς καλύτερα. Η αντίθεση που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τη φήμη σου καθώς θα την εξαπλώσει με ταχύτητα αστραπής στους χώρους που κινείσαι! Δεν αποκλείεται να συναντήσεις και ανθρώπους που θα γίνουν σύμμαχοι σε προσωπικά και επαγγελματικά ζητήματα.
Λέων
Η προσοχή σου εξακολουθεί να είναι στραμμένη σε επαγγελματικά ζητήματα καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο σου δημιουργεί άγχη σχετικά με την καριέρα σου! Η αντίθεση που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό υποδηλώνει πως είναι εύκολο να βρεις συμμάχους ανθρώπους που βρίσκονται σε θέση -επαγγελματικής- ισχύος και πιστεύουν σε εσένα και τις ικανότητες σου! Είναι πιθανό να σκέφτεσαι να προχωρήσεις σε κάποιες κινήσεις οι οποίες σίγουρα θα τραβήξουν το ενδιαφέρον των άλλων επάνω σου αλλά μπορεί να είναι και υπερβολικές, για αυτό προσοχή!
Παρθένος
Σήμερα αυτό που ήθελες περισσότερο από όλα είναι ένα ταξίδι και ακόμα και αν δεν καταφέρεις να το πραγματοποιήσεις κυριολεκτικά τότε σίγουρα θα το κάνεις μέσω του μυαλού σου! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και να σου δημιουργεί τάσεις φυγής με αποτέλεσμα να ψάχνεις τρόπο και αφορμή να ετοιμάσεις βαλίτσες! Η αντίθεση που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό θα σε βοηθήσει να βρεις τρόπο να αποδράσεις είτε μέσω ενός ταξιδιού, μιας μονοήμερης εκδρομής ή ακόμα και μέσω μιας απόδρασης σε ένα μέρος που γαληνεύεις! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις!
Ζυγός
Η συναισθηματική αναστάτωση που νιώθεις τις τελευταίες ημέρες σε έχει επηρεάσει για αυτό και πιθανό να νιώθεις "ντεφορμέ". Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και να ενισχύει τα έντονα συναισθήματα όπως η χαρά, η λύπη, η άρνηση και τα νεύρα. Η αντίθεση που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό θα είναι ιδιαίτερα βοηθητική καθώς θα σου ανάψει ένα φως στα προσωρινά σκοτάδια σου. Δεν αποκλείεται να έχεις και ένα μπόνους που σχετίζεται με ένα οικονομικό ζήτημα και εκεί σίγουρα θα νιώσεις τυχερός/η!
Σκορπιός
Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις εξακολουθούν να βρίσκονται στο προσκήνιο και να επηρεάζουν τις αποφάσεις σου και την διάθεση σου. Η Σελήνη βρίσκεται απέναντι σου στο ζώδιο του Ταύρου και σου δημιουργεί ανασφάλεια σχετικά με το τι σκέφτονται αγαπημένα σου πρόσωπα, όπως οι στενοί σου συνεργάτες αλλά και ο/η σύντροφος σου για εσένα. Η αντίθεση που σχηματίζει με το Δία που βρίσκεται στο ζώδιο σου υποδηλώνει πως σκέφτονται τα καλύτερα για αυτό και δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Σήμερα μπορείς εύκολα να κερδίσεις το θαυμασμό αλλά και οτιδήποτε θελήσεις από τους γύρω σου!
Τοξότης
Κάνε μία ημέρα ακόμα υπομονή και σφίξε τα δόντια προκειμένου να ξεμπερδεύεις με τις υποχρεώσεις σου και τις δουλειές σου ώστε να μην τις διαιωνίζεις και αγχώνεσαι. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και να σου χαρίζει εξαιρετικές ικανότητες στον προγραμματισμό και στη διευθέτηση αυτών που έχεις να κάνεις. Η αντίθεση που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό υποδηλώνει πως και εσύ θα προσπαθήσεις να τελειώνεις αλλά θα έχεις και μεγάλη εύνοια από το σύμπαν! Δεν αποκλείεται να βρεθούν μπροστά σου και άνθρωποι οι οποίοι θα προσφέρουν μια χείρα βοηθείας και θα σε ξεκουράσουν.
Αιγόκερως
Η ημέρα σήμερα είναι ξεκάθαρα υπέρ σου καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο ανεβάζει τη ψυχολογία σου και σε προτρέπει να το ρίξεις έξω! Οι βόλτες, η ενασχόληση με ένα χόμπι σου και η παρέα με τους αγαπημένους σου φίλους είναι μερικά από τα σενάρια της ημέρας που θα σε βοηθήσουν να περάσεις πολύ όμορφα! Η αντίθεση που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο την καλή σου διάθεση καθώς θα παρατηρήσεις πως είσαι αρκετά δημοφιλής στο φιλικό σου περιβάλλον.
Υδροχόος
Σήμερα μπορεί να υπάρξει ένα οικογενειακό ζήτημα το οποίο θα σε απασχολήσει ή με αφορμή ένα θέμα μπορεί να διαφωνήσεις με τους δικούς σου ανθρώπους. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και να σε κάνει σπιτόγατο/α καθώς δεν θα έχεις όρεξη για κάτι άλλο πέρα από το να μείνεις στο σπίτι. Η αντίθεση που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό είναι μια καλή ευκαιρία για να επιδιώξεις να ασχοληθείς με ένα επαγγελματικό σου ζήτημα και να το λύσεις προς όφελος σου. Παραμέρισε τις διαφωνίες που μπορεί να έχεις με τους δικούς σου και ασχολήσου με τη δουλειά σου καθώς οι ευκαιρίες που περνούν μετά χάνονται.
Ιχθύς
Οι επαφές σου με συγγενείς, γνωστούς και γείτονες θα σου αποσπάσουν την προσοχή από οτιδήποτε άλλο καθώς μπορεί να ξεκινήσετε από ένα τηλεφώνημα και τελικά να φτάσετε να μιλάτε με τις ώρες! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και κρατά στην επιφάνεια την ανάγκη σου να μοιραστείς οτιδήποτε σε απασχολεί με τους άλλους. Η αντίθεση που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό θα σε κάνει ακόμα πιο εξωστρεφή με διάθεση να γνωρίσεις κόσμο καθώς θα είσαι πολύ καλός/η στις δημόσιες σχέσεις! Σήμερα μπορείς να καταφέρεις οτιδήποτε βάλεις στο μυαλό σου κυρίως αν σχετίζεται και με ανθρώπους του περιβάλλοντος σου.
kos patisserie

Ετικέτες

Lifestyle, Ζώδια,
επιστροφή στην κορυφή