Menu

Αιγόκερε, η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και θα κάνει πιο έντονα τα συναισθήματά σου.

Αιγόκερε, η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και θα κάνει πιο έντονα τα συναισθήματά σου.
jumbo-banner
Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 21 Μαΐου;
Κριός
Σήμερα θα ξεκινήσεις με τις καλύτερες διαθέσεις την ημέρα σου αφού νιώθεις μια αισιοδοξία από εχθές, ύστερα από κάποιες ημέρες που ήσουν στα κάτω σου. Η Σελήνη βρίσκεται στο φιλικό ζώδιο του Λέοντα και σε προτρέπει να βγεις, να διασκεδάσεις και να ασχοληθείς με οτιδήποτε πιστεύεις πως θα σε κάνει δημιουργικό/η. Αν έχεις κάποιο χόμπι θα παρατηρήσεις πως θα νιώσεις την επιθυμία να ασχοληθείς με αυτό καθώς μέσα από αυτό θα καταφέρεις να εκφράσεις όλα τα συναισθήματά σου. Προσπάθησε να εκμεταλλευτείς κάθε ώρα και λεπτό της ημέρας καθώς είναι σίγουρο πως θα μπορέσεις να περάσεις πολύ όμορφα και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου για τις επόμενες ημέρες που μπορεί να είναι πιο απαιτητικές.
Ταύρος
Απωθημένα που είχες κρυμμένα μέσα σου είναι πιθανό να κάνουν την εμφάνιση τους σήμερα και να δημιουργήσουν αναστάτωση στο σπίτι σου. Μπορεί να θυμηθείς κάποια χάρη που δεν σου είχε κάνει ο μπαμπάς ή κάποια στιγμή που σε πίεσε η μαμά και ας έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε. Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και είναι «υπεύθυνη» για τις αναμνήσεις που σου έρχονται στο μυαλό και για τον εκνευρισμό που σου προκαλούν. Προσπάθησε να σκεφτείς ρεαλιστικά και να δεις αν πραγματικά υπάρχει λόγος για να θυμάσαι κάποια πράγματα διαφορετικά άφησε τα στο χρονοντούλαπο και μην τα ανασύρεις από εκεί.
Δίδυμοι
Η ημέρα θα έχει έντονη κινητικότητα και πολλές επαφές με το συγγενικό και κοινωνικό σου περιβάλλον καθώς οι σχέσεις σου με τους ανθρώπους του περίγυρου σου θα γεμίσουν ευχάριστα την ημέρα σου. Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και ευνοεί τις δημόσιες σχέσεις που έχεις κατά νου. Σήμερα είναι πιθανό να μπεις σε σκέψεις για ένα ξεκαθάρισμα διότι κάποιες σχέσεις έχουν κάνει τον κύκλο τους και δεν έχουν να σου προσφέρουν κάτι παραπάνω. Οτιδήποτε και αν αποφασίσεις φρόντισε να αποχωρήσεις διακριτικά από μία παρέα ή ένα κύκλο ανθρώπων που θεωρείς πως δεν ταιριάζεις πια και μην κάνεις φασαρία έστω μέχρι να σιγουρευτείς πως έπραξες σωστά.
Καρκίνος
Αυτό που έχεις μεγαλύτερη ανάγκη και σήμερα θα είναι η ασφάλεια κυρίως η οικονομική. Η ημέρα ενδείκνυται για επαφές με τράπεζες, εφορίες και το λογιστή σου προκειμένου να κάνεις τους απαραίτητους διακανονισμούς και να τακτοποιήσεις οικονομικά ζητήματα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και να σου δημιουργεί μεγάλες οικονομικές βλέψεις και όνειρα τα οποία σχετίζονται με τα υλικά αγαθά που θέλεις να αποκτήσεις. Ακόμα και αν ξέρεις πως οι σκέψεις σου δεν είναι ρεαλιστικές σίγουρα θα σε βοηθήσουν, καθώς θα σε βάλουν στη διαδικασία να προσπαθήσεις σκληρά μέχρι να επιτύχεις το καλύτερο που μπορείς στον οικονομικό τομέα.
Λέων
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου σήμερα και να επηρεάζει τη συμπεριφορά σου άμεσα. Από τη μία μπορεί να είσαι χαρούμενος/η ακόμα και χωρίς λόγο και από την άλλη μπορεί να χαλάσει η διάθεση σου ξαφνικά και πάλι χωρίς λόγο. Αυτή η κυκλοθυμία θα εκνευρίσει τους κοντινούς σου ανθρώπους και εσύ θα πρέπει να βρεις έναν τρόπο να αντισταθμίσεις τον εκνευρισμό τους προκειμένου να μην πληγούν οι σχέσεις σας. Ένας καλός τρόπος για αυτό θα ήταν να δείξεις το ενδιαφέρον σου για κάποιο δικό τους ζήτημα ή οτιδήποτε ξέρεις πως τους απασχολεί. Προτίμησε να μην είσαι εγωκεντρικός/η αν δεν θέλεις να δημιουργηθεί κάποιο ζήτημα μεταξύ σας.
Παρθένος
Σήμερα η διάθεση σου είναι αρκετά εσωστρεφής και θα προτιμήσεις να απομονωθείς με μόνη συντροφιά τις σκέψεις σου και ένα καλό βιβλίο. Μην είσαι καχύποπτος/η με κοντινούς σου ανθρώπους που σου έχουν αποδείξει πως είναι άξιοι εμπιστοσύνης διαφορετικά θα τους θίξεις και αυτό δεν θα είναι ευχάριστο για τις σχέσεις σας. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και σου λέει πως αρκεί η θέλησή σου για να ξεπεράσεις ανασφάλειες, φοβίες και οτιδήποτε άλλο σε ανησυχεί. Το μόνο που χρειάζεται είναι να το θέλεις και αν το θέλεις τότε σίγουρα θα το πιστέψεις και θα το καταφέρεις.
Ζυγός
Αυτό που έχεις ανάγκη σήμερα περισσότερο από κάθε άλλο είναι να δεις τους φίλους σου, να ανταλλάξετε τα νέα σας και να τους εκμυστηρευτείς οτιδήποτε σε απασχολεί. Το πιο πιθανό είναι να έχεις την επιθυμία να περάσεις περισσότερο χρόνο μαζί τους και σήμερα είναι επίσης πολύ πιθανόν να το καταφέρεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και σε βοηθά να αξιοποιήσεις το χρόνο που θα έχεις μαζί με τους αγαπημένους σου φίλους. Μία ομαδική δραστηριότητα θα είναι η κατάλληλη για να σας φέρει ακόμα πιο κοντά και για να τονώσει τις μεταξύ σας σχέσεις. Αν έχεις κάτι τέτοιο κατά νου πρότεινε το και ξεκινήστε!
Σκορπιός
Σήμερα θα έχεις μια υπερένταση από το πρωί καθώς τις τελευταίες ημέρες σε απασχολούν επαγγελματικά θέματα που δεν σε αφήσουν να χαλαρώσεις και να βρεις χρόνο για την προσωπική σου ζωή. Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και σε προτρέπει να ασχοληθείς με την καριέρα σου καθώς είναι ο μόνος τρόπος να καταφέρεις τους κοινωνικούς/ επαγγελματικούς στόχους που έχεις θέσει στον εαυτό σου. Είναι πιθανό να παρατηρήσεις πως το όνομά σου θα ακουστεί αρκετά στη δουλειά σου καθώς με τον ένα ή με τον άλλον τρόπο θα είσαι απαραίτητος/η εκεί. Εσύ από την πλευρά σου αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να δουλεύεις και να μην πάρεις μέρος σε πηγαδάκια που θα στηθούν στον επαγγελματικό σου περίγυρο.
Τοξότης
Σήμερα το μόνο που θέλεις είναι να κάνεις ένα ταξίδι καθώς από εχθές σου έχει μπει αυτή η ιδέα στο μυαλό και δεν θα είναι εύκολο να ηρεμήσεις εάν δεν πας έστω μία μονοήμερη εκδρομή! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και εσύ εξακολουθείς να προσπαθείς να θέσεις σε εφαρμογή το σχέδιο της «απόδρασης»! Αν δεν τα καταφέρεις δεν χρειάζεται να στεναχωρηθείς καθώς μπορείς να κλείσεις τα μάτια και μέσα από ευχάριστες αναμνήσεις και εικόνες που θα σου έρθουν στο μυαλό, να ταξιδέψεις στο μέρος που εσύ επιθυμείς παρέα με αγαπημένους σου ανθρώπους.
Αιγόκερως
Η ημέρα σε συνέχεια της προηγούμενης θα εξακολουθήσει να φέρνει στην επιφάνεια καταστάσεις του παρελθόντος που σε πλήγωσαν και δεν έχεις καταφέρει να ξεπεράσεις. Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και θα κάνει πιο έντονα τα συναισθήματά σου με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να τα διαχειριστείς. Αν θέλεις να καταφέρεις να σταματήσεις τις περίεργες σκέψεις και να βγεις από αυτό το φαύλο κύκλο προσπάθησε να δεις κάθε τι που σε απασχολεί κρατώντας αποστάσεις. Αν το κάνεις τότε θα μπορέσεις να δεις τα πράγματα στην κανονική τους διάσταση αλλά και να πάρεις πιο σωστές αποφάσεις.
Υδροχόος
Οι επαγγελματικές και προσωπικές σου σχέσεις θα σε απασχολήσουν σήμερα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο Λέοντα θα τις φέρει στο προσκήνιο. Αυτό που θα παρατηρήσεις είναι πως θα έχεις την τάση να υπολογίζεις πολύ τη γνώμη των γύρω σου για αυτό και σήμερα δεν θα διστάσεις να τους συμβουλευτείς για διάφορα θέματα που σε απασχολούν. Αυτό δεν είναι αρνητικό αρκεί να μπορέσεις να κρατήσεις τις ισορροπίες και να μην φτάσεις στο σημείο να αφήσεις τους άλλους να παίρνουν αποφάσεις για δικά σου θέματα, οποιαδήποτε και αν είναι αυτά.
Ιχθύς
Ο ρυθμός της καθημερινότητας σου θα είναι αρκετά απαιτητικός και σήμερα αφού θα αναγκαστείς να αναλάβεις αρκετές υποχρεώσεις που δεν θα είναι μόνο δικές σου αλλά και των κοντινών σου ανθρώπων. Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και υποδηλώνει πως οι δουλειές θα σε κουράσουν για αυτό θα πρέπει να φροντίσεις από νωρίς να δώσεις στον οργανισμό σου τα κατάλληλα εφόδια. Πρόσεξε λιγάκι παραπάνω τη διατροφή σου σήμερα και πάρε κάποιο συμπλήρωμα βιταμινών, προκειμένου να θωρακίσεις τον οργανισμό σου με την απαραίτητη ενέργεια που θα σε βοηθήσει να τα φέρεις όλα εις πέρας.
kos patisserie

Ετικέτες

Ζώδια, Lifestyle,
επιστροφή στην κορυφή