Αιγόκερε, η μέρα είναι ακατάλληλη για οικονομικά ανοίγματα.

Οκτώβριος 17, 2018 Σχολιάστε πρώτοι!
jumbo-banner
To Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 17 Οκτωβρίου;
Κριός
Οι φίλοι σου είναι ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή σου και σήμερα που η Σελήνη μπήκε στον Υδροχόο θα τονίσει τη σημασία που έχουν για εσένα ακόμα περισσότερο. Βέβαια το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Ταύρο υποδηλώνει πως μπορεί να εγερθούν ζητήματα μεταξύ σας από την προσπάθεια να επιβληθεί ο ένας στον άλλον. Ακόμα είναι πιθανόν να έρθουν στο προσκήνιο και θέματα που μέχρι τώρα ήταν κρυμμένα «κάτω από το χαλάκι». Προσπάθησε να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις στο φιλικό σου περιβάλλον με ψυχραιμία και μην κάνεις παρορμητικές κινήσεις.
Ταύρος
Οι επαγγελματικές σου ανησυχίες και φιλοδοξίες θα χρωματίσουν την σημερινή ημέρα, καθώς η Σελήνη μόλις μπήκε στον Υδροχόο και θα στρέψει το ενδιαφέρον σου σε ζητήματα που σχετίζονται με την καριέρα σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιό σου σε προτρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς ξαφνικές αποφάσεις που θα πάρεις σήμερα δεν θα σου βγουν όπως τις υπολογίζεις. Ακόμα είναι πιθανόν να υπάρξουν μερικές αλλαγές σε κάποιο επαγγελματικό σου ζήτημα και θα πρέπει να θυμάσαι πως μπορεί να παρασυρθείς και να δείξεις τον εκνευρισμό σου με έντονο τρόπο.
Δίδυμοι
Η ημέρα θα ξεκινήσει με διάθεση να ξεφύγεις από κάθε υποχρέωση που έχεις και να πας μια μακρινή βόλτα στη φύση ή κοντά στη θάλασσα ώστε να χαλαρώσεις και να αδειάσει το μυαλό σου από κάθε σκέψη. Η Σελήνη μόλις μπήκε στον Υδροχόο και θα σε βοηθήσει να κάνεις τη σκέψη σου πράξη. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Ταύρο υποδηλώνει πως σε περίπτωση που δεν καταφέρεις να πραγματοποιήσεις αυτά που έχεις κατά νου σήμερα δεν θα είναι εύκολο να μην εκνευριστείς ή να το κρύψεις. Πρόσεξε τις επαφές σου με αγαπημένους ανθρώπους καθώς θα αποτελέσουν τον «άμαχο πληθυσμό».
Καρκίνος
Σήμερα είναι πιθανόν να ξυπνήσεις με καλή διάθεση όμως κάτι που θα σκεφτείς θα είναι ικανό να σου δημιουργήσει εκνευρισμό. Η Σελήνη μόλις μπήκε στον Υδροχόο και θα ξεκινήσει να αναμοχλεύει ζητήματα που έχεις «κλειδώσει» καλά μέσα σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Ταύρο θα φέρει εσωτερικές διαμάχες σχετικά με αυτά που ήθελες να κάνεις αλλά τελικά δεν έκανες και αυτό με τη σειρά του θα αυξήσει της ένταση της ημέρας. Πέρα από τις σκέψεις σου δώσε προσοχή και σε οικονομικά ζητήματα καθώς μπορεί να προκύψουν ξαφνικά έξοδα που θα σε βγάλουν από τον προϋπολογισμό σου.
Λέων
Σήμερα θα βρεθούν στο προσκήνιο οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου καθώς η Σελήνη που μόλις μπήκε στον Υδροχόο θα τις τονίσει και θα φέρει στην επιφάνεια τα θέματα που απορρέουν από αυτές. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Ταύρο υποδηλώνει πως μπορεί να πάρεις μία ξαφνική απόφαση η οποία θα δημιουργήσει ρήξη με ένα συνεργάτη σου ή ακόμα και με τον/τη σύντροφό σου. Αν μπορείς να την τεκμηριώσεις μη διστάσεις να το κάνεις όμως σήμερα θα έχεις την τάση να αποφασίζεις βάσει παρόρμησης και όχι βάσει λογικής. Η ημέρα δεν είναι κατάλληλη για τελεσίδικες αποφάσεις που αφορούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις για αυτό κράτησε τα προσχήματα.
Παρθένος
Σήμερα καλό θα ήταν να αποφύγεις να κάνεις κάποιο πρόγραμμα καθώς κάτι έκτακτο θα προκύψει και θα σε αναγκάσει να το τροποποιήσεις. Η Σελήνη μόλις μπήκε στον Υδροχόο και θα σου φέρει υποχρεώσεις οι οποίες θα επιβαρύνουν το ημερήσιο πλάνο σου και θα σε αναγκάσουν να ασχοληθείς μαζί τους. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Ταύρο υποδηλώνει πως αφενός θα προκύψουν και έκτακτες υποχρεώσεις που θα σε αποσυντονίσουν αφετέρου θα προκύψει και εκνευρισμός λόγω των αλλαγών. Η υπομονή και η ψυχραιμία είναι δύο αρετές που θα σε βοηθήσουν να ανταπεξέλθεις στην ημέρα χωρίς να υπάρξουν συγκρούσεις ανάμεσα σε εσένα και στους άλλους.
Ζυγός
Σήμερα αυτό που θέλεις είναι να βρεις χρόνο για να ασχοληθείς με τα χόμπι σου και να κάνεις ένα διάλλειμα από τις υποχρεώσεις σου καθώς τις τελευταίες ημέρες οι υποχρεώσεις ήταν αρκετές. Η Σελήνη μόλις μπήκε στο Υδροχόο και θα σε βοηθήσει να κάνεις τα σχέδιά σου πραγματικότητα αφιερώνοντας χρόνο μόνο σε εσένα. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Ταύρο μπορεί να φέρει κάποιες αλλαγές σχεδίων που θα σε εκνευρίσουν. Είναι πιθανό να έχεις κανονίσει μία βόλτα με τον/τη σύντροφό σου ή με κάποιο φίλο σου και τελικά να ακυρωθεί ή να συνειδητοποιήσεις πως εσύ θέλεις να πας κάπου και οι άλλοι δεν θέλουν να ακολουθήσουν. Κράτησε ένα καλό κλίμα για να αποφύγεις όσο μπορείς τις εντάσεις.
Σκορπιός
Η προσοχή σου θα στραφεί στους δικούς σου ανθρώπους και δεν αποκλείεται με αφορμή κάποια συζήτηση να προκύψουν εντάσεις και διαφωνίες μεταξύ σας. Η Σελήνη μόλις μπήκε στον Υδροχόο και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Ταύρο υποδηλώνει πως θα είναι δύσκολο για εσένα να κάνεις πίσω. Η συμπεριφορά σου μπορεί να ρίξει λάδι στη φωτιά και από τη μία στιγμή στην άλλη να ανάψουν τα αίματα εντός οικίας. Προσπάθησε να μην παρασυρθείς σε σπασμωδικές αντιδράσεις και λάθος κινήσεις οι οποίες θα ζημιώσουν και εσένα αλλά και τη σχέση με τους δικούς σου.
Τοξότης
Οτιδήποτε και αν σε απασχολεί σήμερα σίγουρα δεν θέλεις να το κρατήσεις για τον εαυτό σου, για αυτό θα ξεκινήσεις τα τηλέφωνα προκειμένου να το μοιραστείς με αγαπημένους σου ανθρώπους. Η Σελήνη μόλις μπήκε στον Υδροχόο και υποδηλώνει πως οι συναντήσεις και οι συζητήσεις με ανθρώπους του στενού σου περιβάλλοντος θα είναι η κύρια ενασχόλησή σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Ταύρο μπορεί να δημιουργήσει ξαφνικές παρεξηγήσεις και εντάσεις πάνω σε συζητήσεις. Θα πρέπει να θυμάσαι πως όσο χρόνο χρειαστείς για να εκνευριστείς άλλο τόσο και ακόμα παραπάνω θα χρειαστείς για να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις, η επιλογή είναι στο χέρι σου.
Αιγόκερως
Σήμερα το πιο πιθανό είναι να βρίσκεσαι σε κάποιο υποκατάστημα τράπεζας, στην εφορία, στο λογιστή σου ή οπουδήποτε αλλού χρειάζεται προκειμένου να διευθετήσεις κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις. Η Σελήνη μόλις μπήκε στον Υδροχόο και θα δώσει προτεραιότητα σε οτιδήποτε σχετίζεται με οικονομικές διευθετήσεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Ταύρο μπορεί να φέρει ξαφνικές αλλαγές στα εισοδήματα σου ή να δημιουργήσει έκτακτα έξοδα για αυτό να είσαι προσεκτικός/η με τη διαχείριση των οικονομικών σου. Καλό θα ήταν να μην προσπαθήσεις πολύ κάτι που βλέπεις πως δεν σου βγαίνει καθώς η ήμερα είναι ακατάλληλη για οικονομικά ανοίγματα.
Υδροχόος
Σήμερα θα συνειδητοποιήσεις πως έχεις κουραστεί αρκετά τις προηγούμενες ημέρες -είτε πνευματικά είτε σωματικά- και σήμερα που η Σελήνη μπήκε στο ζώδιό σου θα σε κάνει να το εξωτερικεύσεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Ταύρο υποδηλώνει πως θα εξωτερικεύσεις κάθε συναίσθημα σου λίγο περίεργα, δημιουργώντας εντάσεις. Πρόσεξε τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς το τετράγωνο μπορεί να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα. Προσπάθησε να μη δώσεις αφορμές για εντάσεις και αν τυχόν δεν τις αποφύγεις προσπάθησε να μη ρίξεις «λάδι στη φωτιά», γιατί μπορεί να έρθεις σε οριστική ρήξη με σημαντικούς ανθρώπους για εσένα.
Ιχθύς
Σήμερα είναι πολύ πιθανό να σου γεννηθούν φοβίες ακόμα και για τα πιο απίθανα πράγματα καθώς το μυαλό σου θα είναι προγραμματισμένο να εστιάζει σε οτιδήποτε μπορεί να σε αγχώσει. Η Σελήνη μόλις μπήκε στον Υδροχόο και θα φέρει στο προσκήνιο έντονα συναισθήματα αλλά και μία τάση να είσαι καχύποπτος/η με όλους. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Ταύρο θα εντείνει τις συναισθηματικές αναταράξεις και μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στη συναναστροφή σου με τους άλλους. Πρόσεξε ιδιαίτερα τις σχέσεις με άτομα του στενού σου περιβάλλοντος αν δεν θέλεις να υποστούν πλήγμα λόγω του εκνευρισμού σου. Πρόσεξε επίσης και τον τρόπο που οδηγείς και μην τρέχεις αν δεν θέλεις να «σκοντάψεις».
Προσθήκη νέου σχολίου
Tο kostoday.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot