Menu

5 λόγοι που πρέπει να πεις ΑΝΤΙΟ!

5 λόγοι που πρέπει να πεις ΑΝΤΙΟ!
jumbo-banner

Όταν ο χωρισμός σού χτυπάει την πόρτα δεν έχει παρά να την ανοίξεις και να πεις το αντίο!

Τον αγαπάς πολύ, είσαστε αρκετό καιρό μαζί, μπορεί ακόμα και η ζωή σου χωρίς αυτόν να μοιάζει αδιανόητη. Ωστόσο, τον τελευταίο καιρό δεν περνάς καλά, πιέζεις τον εαυτό σου, κι αναρωτιέσαι γιατί οι φίλοι σου επιμένουν να σε ρωτούν αν είσαι καλά με το έτερον ήμισυ αφού τους το ξεκαθαρίζεις 3-4 φορές το μήνα.

Ίσως δεν θέλεις να χωρίσεις γιατί τον αγαπάς πολύ, γιατί βλέπεις τον χωρισμό σαν αποτυχία, γιατί δε θέλεις να μείνεις μόνη σου, ή γιατί δεν είσαι σίγουρη αν θα βρεις κάτι καλύτερο εκεί έξω. Ίσως απλά δε θέλεις να χάσεις τη βολή σου. Μπορεί, όμως, και να μην είσαι σίγουρη αν πρέπει να φύγεις. Εμείς έχουμε πέντε σημάδια που μπορεί και να σου δείχνουν το δρόμο προς την έξοδο.


Σε κατακρίνει.
Για το βάρος σου, τη δουλειά σου ή για κάποια συνήθειά σου. Η εποικοδομητική κριτική είναι σίγουρα το ζητούμενο από το έτερον μας ήμισυ, όχι όμως και το κράξιμο. Η αυτοπεποίθηση σου πέφτει στα τάρταρα και στη συνέχεια φαίνεται ακόμα πιο δύσκολο το να σηκωθείς να φύγεις και να βρεις κάποιον που σου αξίζει πραγματικά. Ίσως πάνω σε αυτό να πατάει και ο νυν σου με τα σχόλιά του, ε;

Είναι ελεγκτικός.
Η σχέση σας είναι μια σειρά αποφάσεων στις οποίες δεν έχεις πολύ λόγο καθώς πολύ απλά ακολουθείς τις ορέξεις του. Πού θα βγείτε, πού πώς και για πόσο θα πάτε διακοπές, το αν θα φορέσεις κοντή φούστα, θα βγεις με τις φίλες σου ή το ποιος σου κάνει λάικ στο facebook. Ίσως φταίει το ότι δεν έχεις βάλει κι εσύ τα όρια σου, αλλά σε κάθε περίπτωση, σε μία σχέση δεν μπορεί να κάνει μόνο ο ένας κουμάντο.

Έχει ασκήσει πάνω σου σωματική βία.
Όσο δύσκολη απόφαση και αν είναι, το να σηκώσει χέρι πάνω σου είναι αδιαπραγμάτευτη αιτία χωρισμού. Για την ακρίβεια, φεύγεις και δεν ξανακοιτάζεις πίσω.

Έχει πέσει φοβερή βαρεμάρα
Θυμάσαι στις αρχές που γυρνούσατε όλα τα μπαράκια του κέντρου, δεν χάνατε συναυλία για συναυλία, σε πήγαινε διήμερα, και σου έκανε εκπλήξεις στη δουλειά; Τώρα αισθάνεσαι τυχερή αν θυμηθεί την επέτειο σας. Επιπλέον νιώθεις ότι δεν έχετε πια πολλά να πείτε κι έτσι προτιμάτε να περνάτε τα βράδια αποχαυνωμένοι μπροστά στην τηλεόραση. Όταν έχετε φτάσει στο σημείο να βαριέστε να μιλήσετε φαντάζομαι ότι η κρεβατοκάμαρα θα έχει πιάσει αράχνες. Αν πιστεύεις ότι όλο αυτό δεν αλλάζει ή ότι δεν κρύβει κάποιο παράπονο ανάμεσά σας και ότι απλά δεν ταιριάζετε, προχωράς στον επόμενο.

Σου ρουφάει την ενέργεια
Υπάρχουν δυστυχώς κάποιοι άνθρωποι τόσο συναισθηματικά ανεπαρκείς που χρειάζονται έναν δυνατό άνθρωπο δίπλα τους ο οποίος θα τους προσφέρει συνεχή επιβεβαίωση, θα απορροφάει τους κραδασμούς των δικών του προβλημάτων και θα κουβαλάει μέρος ή το σύνολο των αποτυχιών του. Μακριά.

 

kos patisserie
επιστροφή στην κορυφή