Menu

11... "δράματα" που περνάει μόνο ένα κορίτσι με baby face

11... "δράματα" που περνάει μόνο ένα κορίτσι με baby face
jumbo-banner
Ποιός θα περίμενε ότι το να δείχνεις πιο νέα από αυτό που είσαι θα έμοιαζε με πρόβλημα.

Μα τί περίεργα πλάσματα που είμαστε κι εμείς οι γυναίκες τέλος πάντων! Με κίνδυνο να με λιθοβολήσουν τα θηλυκά όλου του κόσμου, θέλω να παραδεχτώ πόσο σιχαίνομαι που ανήκω σ' αυτή την κατηγορία των baby face κοριτσιών. Το yolo.gr αναφέρει πως από τη μία δε σ' αρέσει που μεγαλώνεις, από την άλλη δε σ' αρέσει κιόλας που μικροδείχνεις. Ιδανικά θα ήθελα να μείνω για πάντα στα 24 και να δείχνω ακριβώς όσο είμαι, γίνεται; Δε γίνεται;
965ca97abb213f943c71f60a26d10e31

Μπορεί να σε περνάνε για πολύ μικρή και να σε κερνάνε σοκολάτες (δεν ξέρω καν πώς μου ήρθε αυτό, δε μου έχει συμβεί ποτέ) κι αυτό έστω να είναι το καλό της υπόθεσης ή να σε περνάνε και πάλι για πολύ μικρή και να μη σε παίρνουν στα σοβαρά, κι αυτό είναι βεβαίως το κακό της υπόθεσης. Άντε να ρίξεις μεγαλύτερο αγόρι μ' αυτήν την αθώα φάτσα και το αγγελικό βλέμμα - αδύνατο! Τί άλλο περνάμε κι εμείς τα κορίτσια με το παιδικό πρόσωπο; Άσε πού να στα λέω!

1. Πόσες φορές χρειάστηκε να πείσεις κάποιον για την ηλικία σου; Να φτάσεις σε σημείο να του δείξεις την ταυτότητα σου; Αμέτρητες! Το ίδιο και γω!
Baby face 1

2. Ξέρεις από τώρα ότι στα 60 σου θα δείχνεις πιο νέα από τους γύρω σου κι αυτό σε ηρεμεί λίγο. Βασικά δε βλέπεις την ώρα που θα εμφανιστεί η πρώτη σου ρυτίδα και για πρώτη φορά στα χρονικά το πρόσωπο σου θα δείχνει επιτέλους λίιιιγο πιο ώριμο.

3. Υπάρχει πάντα αυτή η άβολη στιγμή σε κοινωνικές υποχρεώσεις και μαζώξεις όπου σε ρωτάνε τί τάξη πας ή τί θες να γίνεις όταν μεγαλώσεις και απαντάς ότι έχεις τελειώσει ΚΑΙ το πανεπιστήμιο. Πολλαπλά τα εγκεφαλικά μετά.
Baby face 3

4. Ζητάς ποτό στο μπαρ και ο μπάρμαν σε κοιτάει με μισό μάτι, το ίδιο και όσοι βρίσκονται εκεί γύρω. Πώς την έχουμε γλιτώσει και δε μας έχουν σερβίρει γάλα δεν ξέρω!

5. Όταν πιάνεις δουλειά όλοι σε περνάνε για πρακτικάρια ή για κόρη κάποιας που δουλεύει εκεί. Hello, δεν πάω ακόμη δημοτικό, το τελείωσα θαρρώ.

6. Δεν μπορείς να κάνεις φασαρία για να διεκδικήσεις το δίκιο σου γιατί πολύ απλά δε σε παίρνουν στα σοβαρά. Θεωρούν ότι είναι απλά ένα ξέσπασμα της εφηβείας.
Baby face 5

7. Οι φίλοι των γονιών σου ακόμη σου τραβάνε τα μάγουλα και σε φωνάζουν με υποκοριστικά βλέπε κοτούλα, μελισσούλα, φατσούλα και τα σχετικά. Ωχ αδερφέ!

8. Δεν μπορείς να την πέσεις σαν άνθρωπος σε μεγαλύτερο τύπο. Ναι έχουν αντιστραφεί οι ρόλοι, αλλά με τέτοια φάτσα προκοπή δε θα δούμε.
Baby face 9

9. Δε χρειάζεται να βάφεσαι για να κρύψεις τα σημάδια του χρόνου αλλά πρέπει να βαφτείς πολύ όταν είναι να βγεις αν δε θέλεις να δείχνεις σαν τη μικρή αδερφή της κολλητής σου - που της ρίχνεις κιόλας και μερικούς μήνες.

10. Όταν αποκαλύπτεις την ηλικία σου, οι άλλοι κάνουν λες και έχουν δει φάντασμα - στην καλύτερη των περιπτώσεων πάντα. Χαλάρωσε φίλος λίγο.
baby face 15

11. Έστω ότι κάποιες φορές χρησιμοποιείς το baby face σου για να σε συγχωρήσει κάποιος ή για να μη σου κρατήσει καν κακία - πεταρίζεις βλέφαρα, το ξέρουμε. Το μόνο καλό της υπόθεσης φυσικά!

kos patisserie
επιστροφή στην κορυφή