Menu

10 πράγματα που μας συμβαίνουν όταν «κοιμόμαστε» με πρώην!

10 πράγματα που μας συμβαίνουν όταν «κοιμόμαστε» με πρώην!
jumbo-banner

Νομίζω πως στην ηλικία των 20 (ίσως και για κάθε ηλικία) υπάρχουν δύο διαφορετικά είδη χωρισμού.

Εκείνος όπου σπάει κάτι μέσα σας, σκοτώνεστε, μισείτε ο ένας τον άλλον και χωρίζετε μη θέλοντας να βρεθείτε ποτέ ξανά ούτε στον ίδιο χώρο. Υπάρχει βέβαια κι εκείνος όπου τα πράγματα έρχονται πολύ πιο ομαλά. Αποφασίζετε και οι δύο πως δεν πάει άλλο και δεν υπάρχει λόγος να «ξεχειλώνετε» τη σχέση σας.

Ποια είναι η βασική τους διαφορά; Μα φυσικά το γεγονός ότι με το δεύτερο είδος χωρισμού, σε αντίθεση με το πρώτο, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα υπάρξει τουλάχιστον μία επανασύνδεση για σεξ. Είτε το θέλεις είτε όχι, εν τέλει υποκύπτεις. Ξέρεις, εκείνη η αδύναμη στιγμή που σου στέλνει ότι θέλει να σε δει κι απαντάς «κι εγώ»…

Δε θα μπω στη διαδικασία να κρίνω αν είναι σωστό ή λάθος. Άλλωστε, ο καθένας έχει τη δική του άποψη επί του ζητήματος. Το μόνο που θα πω, είναι πως κατά τη γνώμη μου, το κρύο φαγητό δεν πρέπει να ξαναζεσταίνεται. Σκοπός του άρθρου όμως, είναι να καταγράψω κάποια από τα πράγματα που συμβαίνουν σε όλους μας (υποθέτω) σε τέτοιου είδους περιστατικά.

1. Φιλώντας τον/την πρώην σου δεν είσαι σε καμία περίπτωση το ίδιο με τότε. Τις πρώτες στιγμές τουλάχιστον είστε και οι δύο «μαγκωμένοι», το φιλί είναι ξερό και προσπαθείτε απεγνωσμένα να βρείτε το ...πάθος.

2. Βέβαια, μετά από λίγη ώρα, ξεχνάτε και οι δύο τους λόγους για τους οποίους χωρίσατε. Το μόνο που σας απασχολεί είναι η έκσταση της στιγμής.

3. Κατά τη διάρκεια της πράξης, είστε και οι δύο πεπεισμένοι πως τίποτα δεν τελείωσε. Είστε κανονικά ζευγάρι ενώ στο μυαλό και των δύο έρχονται όλες οι όμορφες, κοινές σας αναμνήσεις.

4. Και κάπου εκεί, το σεξ τελειώνει. Το ίδιο απότομα όπως ξεκίνησε προσγειώνοντάς σας στην πραγματικότητα.

5. Η βουβαμάρα των δευτερολέπτων που ακολουθούν είναι από τις πιο αμήχανες στιγμές που έχετε βιώσει. Ακόμη κι όταν ξεκινούν οι πρώτες λέξεις να βγαίνουν από τα χείλη σας, κανείς δεν τις ακούει…

6. Και κάπου εκεί, ξεκινά η χειρότερη φάση του «σεξ των χωρισμένων».

7. Ο ένας από τους δύο, έχοντας πάρει αυτό που ήθελε, θα έδινε τα πάντα για να φύγει χωρίς καμία παραπάνω λέξη.

8. Ο άλλος, υποκύπτοντας στις αναμνήσεις, θα έδινε τα πάντα για να φέρει τον/τη σύντροφό του πίσω και να συνεχίσουν από εκεί που το άφησαν την ημέρα του χωρισμού.

9. Η φάση κατά πάσα πιθανότητα θα συνεχιστεί μέσω μηνυμάτων. Κόβω το κεφάλι μου πως θα έρθει ξανά εκείνο το βράδυ που θα φτάσουν οι δυο τους στο κρεβάτι για μία ακόμη φορά.

10. Μόνο που θα είναι ακόμη πιο «σπασμένο» από την πρώτη. Και η τρίτη φορά, ακόμη περισσότερο. Έως ότου, τα πάντα τελειώνουν, κι ο καθένας παίρνει το δρόμο του…

Υπάρχει και το 0.1% που συνειδητοποιεί ότι δε μπορούν να ζήσουν χώρια. Τότε είναι που θα ζήσουν όλες τις εμπειρίες μαζί. Ακόμη κι εκείνη του έρωτα την πρώτη νύχτα του γάμου...

neopolis.gr

kos patisserie
επιστροφή στην κορυφή