Menu

Όταν ο καλός μας ντύνεται κακόγουστα!

Όταν ο καλός μας ντύνεται κακόγουστα!
jumbo-banner
Η Kelly Brook δεν είναι σίγουρα fashion icon, ούτε θα μπορούσαμε να πάρουμε παραδείγματα από το ντύσιμό της.

Παρ’ όλα αυτά η αισθητική της είναι σίγουρα καλύτερη από του αρραβωνιαστικού της, David McIntosh, που κατάφερε να φτάσει τη μόδα σε άλλα επίπεδα … κάτω του μετρίου.
Αν όλο αυτό σας φαίνεται γνώριμο, γιατί το έχετε αντιμετωπίσει στο παρελθόν, είτε προσπαθείτε να το ξεχάσετε είτε χαμογελάτε μιας και καταφέρατε να διορθώσετε την κατάσταση.

Η αλήθεια είναι πως το συγκριμένο ζήτημα ευτυχώς αντιμετωπίζεται, αρκεί να έχετε μεγάλη υπομονή και φυσικά, διάθεση για να βοηθήσετε τον σύντροφό σας να ανέβει level σε ό,τι αφορά τις στιλιστικές του επιλογές. Γιατί κακά τα ψέματα, η εξυπνάδα και ο χαρακτήρας μετράνε, αλλά και το καλό γούστο επίσης.
Έτσι, λοιπόν, θα πρέπει να εστιάσετε στις αποτυχημένες επιλογές του φίλου σας με διακριτικό τρόπο και σταδιακά να τον βοηθήσετε να ανανεώσει τη γκαρνταρόμπα του… ή να τη φτιάξει πάλι απ’ την αρχή. Ευτυχώς, η λύση είναι απλή, καθώς οι περισσότεροι άνδρες δέχονται την άποψη και την κριτική του αντίθετου φύλου. Προτιμούν, συνήθως, να τους «ντύνει» μία γυναίκα, από το να παίρνουν οι ίδιοι την ευθύνη για τις καθημερινές τους εμφανίσεις.

Ο δρόμος για να μεταμορφώσετε τον αγαπημένο σας από David McIntosh σε David Beckham απαιτεί υπομονή, δημοκρατικές απόψεις και φυσικά, την ικανότητα να τον πείσετε ότι η αλλαγή στιλ είναι δική του ιδέα.Το πιο σημαντικό είναι να μην του πείτε ευθέως ή με αγενή τρόπο πως έχει… χάλια ντύσιμο. Από αντίδραση και μόνο -καθώς θα το θεωρήσει προσβολή- δεν θα δεχτεί τη βοήθειά σας.

Μπορείτε να αρχίσετε να του αγοράζετε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ, να του προτείνετε βόλτες στα μαγαζιά για ψώνια και να τον βοηθήσετε να κάνει καλύτερες επιλογές. Ξεκινήστε από τα βασικά και ψωνίστε μερικά τζιν παντελόνια ή κάποια υφασμάτινα σε ουδέτερες αποχρώσεις, t-shirts με διακριτικές στάμπες, μονόχρωμες πόλο μπλούζες και πουκάμισα. Καλό θα είναι να αποφύγετε τα έντονα χρώματα, τα μεγάλα μοτίβα, τις διακοσμητικές λεπτομέρειες και γενικά τις υπερβολές.
Μπορείτε επίσης να προτείνετε στον αγαπημένο σας μερικά σύνολα για τις πρωινές, αλλά και τις βραδινές του εμφανίσεις και σταδιακά να τον αφήνετε να παίρνει εκείνος πρωτοβουλία για τα oufits που θα επιλέγει, ώστε μετά από λίγο καιρό να δείτε τα αποτελέσματα που περιμένετε.Συνήθως το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο, όταν ο σύντροφός σας θεωρεί τον εαυτό του καλόγουστο και ειδήμονα σε θέματα μόδας. Σε εκείνη την περίπτωση θα δυσκολευτείτε περισσότερο να τον πείσετε, εκτός κι αν του παρουσιάζετε τις απόψεις σας ως trends που προτείνουν οι ειδικοί. Αν πάλι νιώθετε ότι μπορείτε να του μιλήσετε ανοιχτά, μη διστάσετε να το κάνετε. Είναι σίγουρα προτιμότερο από το να περπατάτε στον δρόμο μαζί του και να γίνεστε θέμα συζητήσεων -αρνητικών, φυσικά-.

Πηγή: kathimerini.gr
kos patisserie
επιστροφή στην κορυφή