Menu

Όλα όσα με εκνευρίζουν στο δρόμο για τη δουλειά (τι κι αν είναι Αύγουστος)

Όλα όσα με εκνευρίζουν στο δρόμο για τη δουλειά (τι κι αν είναι Αύγουστος)
jumbo-banner

Όπως το "κακιασμένο" φανάρι που κρατάει 30 δευτερόλεπτα, για παράδειγμα.

Το followme.gr έκανε ένα σχετικό άρθρο και εμείς με την σειρά μας θα το φέρουμε και θα το ράψουμε στα μέτρα μας. Είναι καλοκαίρι και το χειρότερο; Αύγουστος, δεν ξέρω αν φταίει η ζέστη, αν κατά κάποιο τρόπο μας έχει κουράσει το καλοκαίρι γενικά… Ή μάλλον όχι. Με μια δεύτερη σκέψη, δεν φταίει η διαδρομή. Ούτε η δουλειά μου μου φταίει. Άλλα τα πράγματα με εκνευρίζουν σε αυτό το πρώτο δεκάλεπτο στο δρόμο.

Το καυτό κάθισμα
Είτε οδηγείς μηχανάκι είτε αμάξι το ίδιο με το αυτό. Η σέλα καίει σαν να έχεις κάτσει πάνω σε τζάκι και το αμάξι πολύ απλά όταν μπεις νομίζεις πως έχεις μπει σε σάουνα και όσα ρούχα και να βγάλεις ΔΕΝ θα αλλάξει ΤΙΠΟΤΑ.

Οι μαμάδες με τα μωρά από την "έξω" πλευρά
Ποτέ μα ποτέ δεν μπόρεσα να το καταλάβω αυτό, κουνιστές- λιγιστές καταμεσής του δρόμου και το μώρο πέρα- δώθε. Κι εγώ να λέω κάθε τόσο "τώρα θα της φύγει" και θα γίνω άθελά μου Ηρώδης. Όχι τίποτα μετά αν γίνει το κακό χώρια οι τύψεις δεν βρίσκεις και δίκιο πουθενά!

Οι αργοί της αριστεράς
Ας μην παρεξηγηθώ. Τη λωρίδα εννοώ. Αργά πάνε οι δεξιοί, μεσιέ (πάλι τη λώρίδα εννοώ).
Γιατί αυτό που οι λωρίδες είναι χωρισμένες με βελάκια κάτω, η δεξιά λωρίδα είναι για να στρίψεις και η αριστερή για να πας ευθεία. Όχι είμαστε Έλληνες και δεν μας νοιάζει!

Οι νέοι οδηγοί
Όχι όλοι. Αυτοί που το τιμάνε το "Ν" τους όπου και όπως μπορούν. Νέοι to the bones.

Η σκουπιδιάρα
Τις ακατάλληλες πρωινές ώρες αλλά και μεριμεριανές, σε ακατάλληλα (πραγματικά στενά) στενά. Τώρα που το καλοσκέφτομαι βέβαια, μου τη δίνει όλες τις ώρες η σκουπιδιάρα. Πατήσαμε στη Σελήνη κάμποσα χρόνια πριν και ακόμα ένας δεν έχει εφεύρει κάποιον άλλο τρόπο περισυλλογής σκουπιδιών.

Το "κακιασμένο" φανάρι
Συναντάς σίγουρα κι εσύ ένα τέτοιο. Αυτό το "κομπλεξικό" που ανάβει για 15 κλάσματα του δευτερολέπτου. "Χιχιχι. Μόνο δυο πέρασαν", λέει το κακιασμένο φανάρι, που αγαπημένο του χρώμα είναι το κόκκινο και αγαπημένη κίνηση, η μούντζα προς πάσα κατεύθυνση.

Ο αγριεμένος άντρας οδηγός
Κάνεις κι εσύ λάθη φίλε μου μην τα ρίχνεις όλα στις γυναίκες. Κι αμα τα κάνεις, δεν πειράζει να ακούσεις κι ένα "μ@λ@κ@". Σε παρακαλώ μη με κυνηγάς μετά κλείνοντάς μου το δρόμο και φορτώνοντάς με κοσμητικά, "γηπεδικά" επίθετα.

Τα παπιά
Ειδικά τα "φτιαγμένα". Θόρυβος και διχρονίλα. Να απαγορευτούν δια νόμου ά και τα τρίκυκλα, αυτά που τα πας; γιατί υπάρχουν ακόμα;

Η κατάληψη θέσης parking με άσχετα αντικείμενα
Η κυρία της διπλανής πολυκατοικίας έχει βάλει στη θέση που φυλάει για το megane του γιου της, δυο καρέκλες ή τρία τελάρα ή το καροτσάκι και τα κουβαδάκια που έπαιζε μικρή. Μάνα μου τίποτα άλλο δεν έχεις να βάλεις;

ΑΛΛΑ. Πάνω από όλα ψυχραιμία. Αύγουστος είναι θα περάσει. Κι από Σεπτέμβρη προσθέτουμε καμιά δεκαριά ακόμα στη λίστα, δεν βαριέσαι;!

kos patisserie
επιστροφή στην κορυφή