×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 575

Το κορίτσι ξέχασε το φόρεμά του (Video)

Μάρτιος 12, 2014
jumbo-banner

Η ενηλικίωση δεν έχει κάτσει και πολύ καλά στην Μάϊλι Σάϊρους. Η νεαρή τραγουδίστρια (που για άγνωστο σε εμάς λόγο έχει μεγάλο κοινό και θεωρείται σταρ) θεωρεί ότι τα τραγούδια της θα πουλάνε περισσότερο αν η ίδια πουλάει τον εαυτό της.
 
Μετά λοιπόν από τα προκλητικά βίντεο, τις ημίγυμνες φωτογραφήσεις και το παθιασμένο φιλί με την Κέϊτι Πέρι, η νεαρή ποπ σταρ αποφάσισε να τραγουδήσει επί σκηνής, φορώντας μόνο τα εσώρουχά της.
 
Το περιστατικό συνέβη σε συναυλία στο Μιλγουόκι όπου ξαφνικά το κοινό είδε την Μάϊλι να βγαίνει για να συνεχίσει το πρόγραμμά της, αφήνοντας ελάχιστα στην φαντασία.
 
Η ίδια βέβαια έσπευσε να δικαιολογηθεί ότι δεν πρόλαβε να αλλάξει φόρεμα κατά τη διάρκεια του κενού ανάμεσα στα δύο τραγούδια αλλά δεν έπεισε και πολύ κόσμο.
 
«Δεν μου έχει ξανασυμβεί ποτέ. Αλλά αγαπώ τους θαυμαστές μου όσο με αγαπούν και αυτοί και δεν υπήρχε περίπτωση να μην πω το τραγούδι» έγραψε στο twitter, χωρίς πάντως να σκεφτεί την πιθανότητα να αργήσει λίγο η εκτέλεση του άσματος ώστε να βάλει κάτι επάνω της.
 
Μ’ αυτά και μ’ αυτά πάντως το κοινό και τα μίντια ασχολούνται εκ νέου μαζί της και αυτό την κρατά στην επικαιρότητα.
Τι άλλο να κάνει πια το κορίτσι για την τέχνη;

πηγή: topontiki.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot