Menu

Τι υπόσχεται το ζώδιό σου από 9 έως 15 Φεβρουαρίου;

Τι υπόσχεται το ζώδιό σου από 9 έως 15 Φεβρουαρίου;
jumbo-banner

ΚΡΙΟΣ
Ξεκινάει μία θετική εβδομάδα για εσένα, όπου θα έχεις τη δυνατότητα να εκφράσεις τα βαθύτερα αισθήματά σου ανοιχτά και επίμονα. Θα βρεις σκοπό στη ζωή σου και στις σχέσεις σου και θα συνειδητοποιήσεις τις κρυμμένες πλευρές της προσωπικότητάς σου, ανεκμετάλλευτα ταλέντα, νέα ενδιαφέροντα και επίσης συναισθηματικά μπερδέματα ή συμπλέγματα. Από την Τετάρτη και μετά, που ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Υδροχόου, κρυμμένα κίνητρα βγαίνουν στην επιφάνεια και οι σχέσεις σου γίνονται βαθύτερες και αποκτούν περισσότερο νόημα. Το Σαββατοκύριακο φρόντισε να μην κάνεις πράγματα που θα σε πιέσουν, αλλά απόλαυσε μερικές στιγμές στη ξεγνοιασιά της οικογενειακής σου ζωής.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου πρέπει να προσέξεις τη συμπεριφορά σου, γιατί μπορεί να υπάρξει μία τριβή ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου, η οποία όμως θα ξεπεραστεί εύκολα, αν δεν είσαι υπερβολική σε αυτά που θα του ζητήσεις. Μόνο με κατανόηση και σωστή συνεργασία θα ενισχυθεί ο μεταξύ σας δεσμός, γι’ αυτό υιοθέτησε μία συμπεριφορά με αυτά τα χαρακτηριστικά και όχι με επιμονή και ισχυρογνωμοσύνη. Αν είσαι single, τότε μπορεί να συναντήσεις κάποιο άτομο στο χώρο εργασίας σου ή σε κάποια κοινωνική εκδήλωση. Μια φιλία μπορεί επίσης να μετατραπεί σε μια σταθερή σχέση.

Επαγγελματικές
Αυτήν την εβδομάδα θα μπορέσεις να πετύχεις τους επαγγελματικούς στόχους σου και να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα. Κάνε τις επαφές σου, τις συζητήσεις σου και πλέον, με τον Ερμή ορθόδρομο στον Υδροχόο, μπορείς να κάνεις καινούρια ξεκινήματα. Τα οικονομικά σου αυτήν την εβδομάδα θα περάσουν πολλές διακυμάνσεις. Φρόντισε να μειώσεις τα έξοδά σου στο ελάχιστο, γιατί αν δεν το κάνεις σύντομα θα αυξηθούν επικίνδυνα.

ΤΑΥΡΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα η επιθετική, αποφασιστική επιδίωξη των στόχων σου, μπορεί να σε κάνει πιεστική, ανυπόμονη, υπερβολικά ανταγωνιστική, καταπιεστική και καθόλου συνεργάσιμη, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε αισθηματικό επίπεδο. Πρέπει να βάλεις κάποια όρια, ώστε να μην οδηγήσεις κάποιες καταστάσεις σε τέλμα. Από την Τετάρτη και μετά, που ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία από το ζώδιο του Υδροχόου, η σκληρή δουλειά και η επιμονή σου μπορεί να σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις μεγάλα εμπόδια. Ωστόσο, φρόντισε να παίρνεις έξυπνες και σοφές αποφάσεις, σχετικά με το πού θα διοχετεύσεις την ενεργητικότητά σου. Μην ισοπεδώνεις συναισθηματικά τους δικούς σου ανθρώπους.

Αισθηματικές
Αν είσαι single, αυτήν την εβδομάδα θα κάνεις μία γνωριμία, η οποία όμως μπορεί να σε κάνει να νιώσεις μια ανησυχία. Η επιθυμία σου για ευχαρίστηση και για φλερτ αυξάνεται κατακόρυφα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να αφήνεσαι σε άτομα που δεν γνωρίζεις. Αν είσαι δεσμευμένη, τότε η σχέση σου μπορεί να παρουσιάσει δυσκολίες, λόγω του ότι θα έχεις υπερβολικές προσδοκίες από τον σύντροφό σου. Προσπάθησε να παραμείνεις ήρεμη και να αποκτήσεις μία πιο ουσιαστική επικοινωνία μαζί του, ώστε να νιώσετε και οι δύο καλά.

Επαγγελματικές
Ό,τι ακριβώς θέλεις να πετύχεις στη δουλειά σου αυτήν την εβδομάδα, θα το καταφέρεις με τον τρόπο σου. Με τον Ερμή πλέον σε ορθή πορεία στον Υδροχόο, θα έχεις πολύ δυναμισμό και θα είσαι συνεχώς σε συναντήσεις και συζητήσεις για να ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα που είναι προβληματικά μέχρι τώρα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να καλυτερεύουν και θα μπορέσεις να ισορροπήσεις πολλές καταστάσεις. Υποχρεώσεις που έχεις από παλιά θα μπορέσεις να τις τακτοποιήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Κατά την διάρκεια αυτής της εβδομάδας, οι σκέψεις σου θα είναι γεμάτες ένταση και θα νιώσεις ότι τίποτα και κανένας δεν μπορεί να σε κατανοήσει πραγματικά. Θα έχεις την τάση να παθιάζεσαι και να μιλάς απόλυτα στους γύρω σου, πράγμα που θα πρέπει να προσέξεις, αν δεν κυνηγάς μπλεξίματα και ανούσιες φασαρίες. Η πίεση στην εργασία σου θα αυξηθεί, αλλά θα νιώσεις αυτοπεποίθηση και θα την αντιμετωπίσεις. Από την Τετάρτη και μετά, που ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στον Υδροχόο, οι ικανότητές σου θα εντυπωσιάσουν τους ανωτέρους σου και θα χαίρεις της εκτίμησής τους. Προσπάθησε να εκμεταλλευτείς αυτήν την συγκυρία για να διεκδικήσεις καλύτερα δεδομένα για τη δουλειά σου.

Αισθηματικές
Αυτή την εβδομάδα το συναίσθημα και όχι η λογική θα πρυτανεύσει στο να κρίνεις πολλές καταστάσεις στην ερωτική σου ζωή. Καλό θα είναι να μιλήσεις με τον σύντροφό σου για να καταλάβεις ποιες είναι οι πραγματικές του προθέσεις και γενικότερα τι θέλει να κάνει για το μέλλον της σχέσης σας. Και αν ακόμη είσαι μόνη, φρόντισε να περνάς καλά. Άσε το χρόνο να φέρει στη ζωή σου το κατάλληλο πρόσωπο.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν προς το καλύτερο και μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς σχέδια που έχεις στο μυαλό σου εδώ και πολύ καιρό. Ο Ερμής πλέον σε ορθή πορεία από τον Υδροχόο, θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές του. Στα οικονομικά σου μπορείς να αυξήσεις τα έσοδά σου, αρκεί να οργανώσεις λίγο πιο προσεκτικά τις εκκρεμότητές σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική σε θέματα πρακτικής φύσεως, γιατί είναι πιθανόν να προσεγγίσεις λανθασμένα μια κατάσταση ή να εξαπατηθείς απ’ τους άλλους. Μεσοβδόμαδα, με τον Ερμή να επιστρέφει σε κανονική πορεία στον Υδροχόο, προσπάθησε να μην επιτρέψεις στις φαντασιώσεις σου να επισκιάσουν τα οράματά σου. Μείνε λογική και δίκαιη με όλους όσους συναναστρέφεσαι, γιατί εύκολα μπορεί να χαρακτηριστείς εγωκεντρική και συμφεροντολόγα. Το Σαββατοκύριακο θα έχεις την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά στους δικούς σου ανθρώπους και στον σύντροφό σου. Ζήσε τη στιγμή και άσε τις γκρίνιες και τα παράπονα για άλλη φορά.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή θα ανθίσει αυτή την εβδομάδα και θα νιώσεις έντονα συναισθήματα. Αν είσαι μόνη, τότε κάποιο άτομο αναμένεται να σε πλησιάσει. Οι ερωτικές σου επιθυμίες θα εκπληρωθούν και τα συναισθήματά σου θα επεκταθούν. Όσο για τις δεσμευμένες του ζωδίου, τα πάθη σας θα είναι έντονα, αλλά θα πρέπει να βρείτε τον σωστό τρόπο για να τα απελευθερώσετε. Μην είστε εγωίστριες και μην απαιτείτε υπερβολικά πράγματα από τον σύντροφό σας, γιατί τότε είναι πιθανό να αντιμετωπίσετε αρνητικές καταστάσεις.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου έρχεται μία εβδομάδα με πολύ δυναμισμό, ο οποίος θα σε κάνει να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που έχεις μέχρι τώρα. Η περίοδος αυτή, με τον Ερμή σε ορθή πορεία πλέον στον Υδροχόο, σε ευνοεί σε καινούρια ξεκινήματα και αλλαγές. Τα οικονομικά σου αρχίζουν επιτέλους να πηγαίνουν καλύτερα και θα μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που είχες μέχρι πρότινος. Απόφυγε να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες και κάνε μία σχετική οικονομία.

ΛΕΩΝ
Οι καλές επιρροές που θα σου στείλει ο Ερμής πλέον σε ορθή πορεία στον Υδροχόο από την Τετάρτη, αλλά και κάποιες καλές εξελίξεις που θα έχεις, θα σου φτιάξουν πολύ τη διάθεση και θα σε βοηθήσουν να δεις το μέλλον με αισιοδοξία. Μπορείς να κάνεις αλλαγές και καινούρια ξεκινήματα που θα σου επιφυλάσσουν εκπλήξεις, αλλά και σημαντική επιτυχία. Η γοητεία σου θα είναι στα ύψη της και καλό θα είναι να την αξιοποιήσεις για να πετύχεις τόσο επαγγελματικούς όσο και αισθηματικούς σου στόχους. Αν παραμείνεις πειθαρχημένη, συγκεντρωμένη και αποφασιστική, μπορείς αυτήν την εβδομάδα να πετύχεις θαύματα.

Αισθηματικές
Θα απολαύσεις τη συντροφικότητα με το πρόσωπο που αγαπάς. Θα σε χαρακτηρίζει το πάθος και θα κυνηγήσεις περισσότερο από κάθε άλλη φορά τη συναισθηματική ικανοποίηση που έχεις ανάγκη. Οι singles, το Σαββατοκύριακο κινηθείτε σε γνωστά στέκια και μην παρασύρεστε από τη γοητεία του πρώτου που θα σας διεκδικήσει, γιατί υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης.

Επαγγελματικές
Ο δυναμισμός, η ενεργητικότητα, αλλά και η αποφασιστικότητα να αλλάξεις ό,τι δεν σου αρέσει μέχρι τώρα στη δουλειά σου, σε καθοδηγούν αυτήν την εβδομάδα. Μπορείς να κάνεις καινούρια ξεκινήματα, αλλά και να κλείσεις συμφωνίες. Τα οικονομικά σου θα είναι καλά και δεν θα έχεις ιδιαίτερα προβλήματα στα οικονομικά σου. Θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις και τις τελευταίες υποχρεώσεις που έχεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα θα έχεις πολλές ευκαιρίες για να καλυτερεύσεις τη ζωή σου, με τον κυβερνήτη σου Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Υδροχόο από την Τετάρτη και μετά. Επειδή όμως θα έχεις μία ροπή στο να είσαι υπερβολικά αισιόδοξη, έχε το νου σου να μην πάρεις ρίσκα που δεν είναι απαραίτητα και διακινδυνέψεις τα κεκτημένα σου. Η περίοδος είναι καλή για να βρεις εναλλακτικές λύσεις στα θέματα που σε απασχολούν, αλλά και να προωθήσεις τις ιδέες σου στα σωστά πρόσωπα, που μπορούν αποτελεσματικά να σε βοηθήσουν. Το Σαββατοκύριακο, κάποιες τριβές με τα πολύ κοντινά σου πρόσωπα ίσως θα είναι αναπόφευκτες, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να τους δώσεις και συνέχεια.

Αισθηματικές
Αυτή η εβδομάδα ευνοεί τον ρομαντικό και την κοινωνικότητά σου. Η σχέση σου μπορεί να σε ανησυχήσει με κάποια καμώματα του συντρόφου σου, αντί όμως να τσακώνεσαι μαζί του και να γκρινιάζεις φρόντισε να… ανταποδώσεις με το ίδιο νόμισμα και να σπείρεις μέσα του την αμφιβολία. Το Σαββατοκύριακο, η επιθυμία σου να περάσεις χρόνο με τους κοντινούς σου ανθρώπους και να ξεφύγεις από τη ρουτίνα της καθημερινότητας θα είναι έντονη και το πλανητικό σκηνικό θα σε ευνοήσει για να το κάνεις. Αν είσαι μόνη, θα έχεις τη δυνατότητα να περάσεις με κάποιον ερωτικές στιγμές, αλλά μέχρι εκεί, γι’ αυτό μην τρέφεις υπερβολικές προσδοκίες και απογοητευτείς αργότερα.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου αυτήν την εβδομάδα θα μπορέσεις να καθοδηγήσεις τις εξελίξεις, ώστε να γίνουν οι αλλαγές που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Πολλές καταστάσεις που ήταν προβληματικές θα βρουν λύση και θα μπορέσεις να συνεργαστείς πολύ καλά με άτομα του άμεσου εργασιακού περιβάλλοντός σου. Τα οικονομικά σου είναι σε σταθερή πορεία. Ωστόσο, πρόσεξε να αποφύγεις περιττά έξοδα, γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΖΥΓΟΣ
Αυτή την εβδομάδα θα αρχίσεις να βλέπεις φως στις υποθέσεις που μέχρι τώρα σε προβληματίζουν. Με τον Ερμή πλέον σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Υδροχόου από την Τετάρτη, να περιμένεις ριζικές αλλαγές στη ζωή σου, καθώς όλα θα αρχίσουν να πηγαίνουν έτσι όπως τα θέλεις εσύ. Θετική είναι η περίοδος σε σχέση με την ανάπτυξη των στόχων σου και την αύξηση της φήμης σου στον επαγγελματικό τομέα, πράγμα που θα σου φτιάξει τη διάθεση και θα σου δώσει τη δυνατότητα να ξεδιπλώσεις όλα σου τα ταλέντα, χωρίς περιττούς φόβους και ανασφάλειες.

Αισθηματικές
Στον ερωτικό τομέα θα δεις τα πράγματα να πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο. Θα σου κάνουν μεγάλη εντύπωση οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν για να κάνεις ακόμα καλύτερη τη σχέση σου. Αν είσαι single, μην κάθεσαι άλλο σπίτι! Αυτή είναι η περίοδος για να ξεκινήσεις την παθιασμένη σχέση που περιμένεις εδώ και καιρό.

Επαγγελματικές
Προετοιμάσου για μια νέα τάξη πραγμάτων και καταστάσεων στη δουλειά σου. Πολλά θέματα που μέχρι σήμερα ήταν προβληματικά, θα βρουν τις λύσεις που πάντα ήθελες και θα ξεκινήσεις να υλοποιείς σχέδια που ίσως είχες ξεχάσει σε κάποιο συρτάρι. Στα οικονομικά σου έχεις πολλές υποχρεώσεις που σε αγχώνουν και ψάχνεις να βρεις τρόπους να τις τακτοποιήσεις. Αυτή η εβδομάδα φέρνει προτάσεις που θα αυξήσουν τα έσοδά σου. Κράτα τα μάτια σου ανοιχτά!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτή η εβδομάδα είναι κατάλληλη για να ξεκινήσεις οτιδήποτε σοβαρό όσον αφορά στην εξέλιξη της δουλειάς σου. Το πλανητικό σκηνικό σε κάνει πιο πειθαρχημένη από τα συνηθισμένα, αλλά και πιο αποτελεσματική στις κινήσεις σου. Χωρίς περιττές υπεκφυγές, αλλά παραμένοντας ειλικρινής και δίκαιη, διεκδίκησε όλα όσα σου ανήκουν και οι πλανήτες θα σε ανταμείψουν. Νέα ξεκινήματα θα σε χαροποιήσουν και θα τονώσουν το ηθικό σου.

Αισθηματικές
Η σχέση σου είναι σε πολύ καλή τροχιά μέχρι τώρα. Μάλιστα, ο Ερμής πλέον σε ορθή πορεία από Υδροχόο από την Τετάρτη, θα φροντίσει να σου δώσει τις καλύτερες επιρροές του, ώστε να μπορέσεις να τακτοποιήσεις ακόμα και τα τελευταία θέματα που μπορεί να σε προβληματίζουν. Το Σαββατοκύριακο προβλέπεται εκρηκτικό και άκρως ερωτικό! Και αν ακόμη δεν έχεις βρει το άλλο σου μισό, τώρα είναι η ώρα για να κάνεις τις κινήσεις σου και να "ανταμειφθείς" με τον καλύτερο τρόπο.

Επαγγελματικές
Ιδέες που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία, αλλά και πολλές ευκαιρίες για να διορθώσεις ζητήματα στη δουλειά σου περιλαμβάνει αυτή η εβδομάδα. Στα οικονομικά σου, μερικά προβλήματα που είχες στο παρελθόν εξακολουθούν να ζητούν λύση. Φρόντισε να κάνεις κινήσεις προκειμένου να βρεις καινούριες πηγές εσόδων.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Από την πρώτη κιόλας ημέρα της εβδομάδας θα είσαι πάλι στο τρέξιμο, βουτηγμένη στις ευθύνες και στο αιώνιο άγχος. Παρ’ όλα αυτά όμως, να ξέρεις πως όλα όσα αποζητάς να πετύχεις θα υλοποιηθούν άμεσα. Ειδικότερα από την Τετάρτη και μετά που ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Υδροχόου, το μαγικό ραβδάκι της επιτυχίας σε αγγίζει για τα καλά. Ιδιαίτερα για τις singles που αναζητάτε το άλλο σας μισό, η διάθεσή σας αλλάζει και μία νέα γνωριμία που θα εξελιχτεί σε σχέση, θα κάνει το τέλος της εβδομάδας φανταστικό!

Αισθηματικές
Το πάθος, ο ερωτισμός και το ρομαντικό κλίμα αποκτούν κυρίαρχο ρόλο αυτήν την εβδομάδα στη ζωή σου. Από τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας, θα κάνεις ευχάριστες συζητήσεις με τον σύντροφό σου και θα μπορέσεις να λύσεις πολλά θέματα που σε προβλημάτιζαν μέχρι σήμερα. Αν είσαι single, απρόοπτα γεγονότα θα σε βγάλουν από τη μοναξιά σου φέρνοντας στο δρόμο σου έναν νέο έρωτα.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου όλα θα πάνε πολύ καλά. Ετοιμάσου για νέα ξεκινήματα. Καινούρια σχέδια που είχες στο μυαλό σου μπαίνουν σε εφαρμογή και θα έχουν επιτυχία. Αλλαγές, αλλά και μετακινήσεις είναι στο πρόγραμμα. Στα οικονομικά σου τώρα, δεν θα πιστεύεις την αλλαγή προς το καλύτερο. Σε αυτό το κλίμα, πολλές υποχρεώσεις που σε ταλανίζουν καιρό θα μπουν σε μια καλή σειρά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η εβδομάδα σου θα κυλήσει αρκετά ήρεμα με θετικές εξελίξεις σε όλους τους τομείς που σε απασχολούν. Για αυτό θα ευθύνεται ο Ερμής, ο οποίος θα κινείται πλέον σε ορθή πορεία στον Υδροχόο από την Τετάρτη και μετά και σου ετοιμάζει αλλαγές που βραχυπρόθεσμα θα αποδειχθούν ανέλπιστα καλές! Το σημαντικότερο από όλα είναι ότι αυτή την εβδομάδα θα νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια από τις σχέσεις σου, φιλικές και οικογενειακές, και αυτό θα σε βοηθήσει να βρεις και πάλι τις ισορροπίες σου.

Αισθηματικές
Υπάρχουν κάποιες μικρές αλλά ουσιαστικές λεπτομέρειες στη σχέση σου που θα ήθελες να διορθώσεις. Αυτή λοιπόν είναι η καλύτερη περίοδος να το κάνεις. Είναι μια καινούρια φάση στη σχέση σου, κατά την οποία θα δεις πως και η συμπεριφορά από τον σύντροφό σου θα αρχίσει να αλλάζει προς το καλύτερο. Όσο για σένα που αναζητάς ακόμα το άλλο σου μισό, το πιθανότερο είναι πως θα προκύψει άμεσα μια νέα σχέση που θα έχει διάρκεια στο χρόνο.

Επαγγελματικές
Μάθε να αρπάζεις την κάθε ευκαιρία τη στιγμή που σου παρουσιάζεται! Έχεις φέρει τη δουλειά σου στα μέτρα σου και πηγαίνεις πολύ καλά. Να περιμένεις ακόμη καλύτερα γεγονότα, αλλά και μοναδικές ευκαιρίες, τις οποίες πρέπει να εκμεταλλευτείς στο έπακρο. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν μέρα με τη μέρα να καλυτερεύουν. Πολλές υποχρεώσεις που σε πηγαίνουν πίσω και ίσως σε αγχώνουν θα αρχίσουν να τακτοποιούνται, αφαιρώντας από πάνω σου όλον αυτόν το φόρτο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Δυναμισμός, ενεργητικότητα και θετικές εξελίξεις είναι τα τρία συστατικά της εβδομάδας. Ο Ερμής πλέον σε ορθή πορεία σου από την Τετάρτη και μετά, θα σου χαρίσει όμορφες αλλαγές που θα σου φτιάξουν τη διάθεση. Εκμεταλλεύσου το και μην επαναπαύεσαι σε αυτά που έχεις πετύχεις, γιατί τώρα έχεις τη δυνατότητα να κάνεις τη ζωή σου πολύ καλύτερη.

Αισθηματικές
Πολλή συζήτηση έχει αυτή η εβδομάδα, αλλά μην ανησυχείς γιατί είναι για το καλύτερο, τόσο το δικό σου όσο και του συντρόφου σου! Οι ημέρες είναι καλές για να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου και να ξεχάσεις τα περασμένα προβλήματα. Αν είσαι μόνη, να ξέρεις πως η Αφροδίτη από τους Ιχθείς σε ευνοεί για να κάνεις μια νέα γνωριμία, γεμάτη από ευχάριστες και ουσιαστικές συγκινήσεις, με πολλές και σοβαρές ελπίδες μελλοντικής εξέλιξης.

Επαγγελματικές
Από την πρώτη ημέρα της εβδομάδας θα έχεις πολύ δυναμισμό για να τακτοποιήσεις προβληματικές καταστάσεις που μέχρι τώρα μπορεί να «φρέναραν» τα σχέδιά σου. Ο Άρης από τους Ιχθείς σου στέλνει θετική ενέργεια για να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν και σύντομα θα νιώσεις καλύτερα. Θα σου κάνουν προτάσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΙΧΘΕΙΣ
Αυτή την εβδομάδα τα πράγματα θα είναι κάπως περίεργα για εσένα. Οι έννοιες, οι εντάσεις και τα προβλήματα μέσα στο σπίτι είναι πιθανόν να σε στεναχωρήσουν. Τουλάχιστον μέχρι την Τετάρτη, που ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στον Υδροχόο, καλό θα είναι να αποστασιοποιηθείς όσο το δυνατόν περισσότερο, ώστε να αποφύγεις να κάνεις ή να πεις πράγματα που δεν θέλεις. Από εκεί και μετά ευνοούνται νέα ξεκινήματα σε επαγγελματικό επίπεδο, αλλά και αισθηματικά σου όνειρα που θα τονώσουν την ψυχολογία σου και θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα.

Αισθηματικές
Το ξεκίνημα της εβδομάδας, με την Αφροδίτη και τον Άρη να παραμένουν στο ζώδιό σου, σου επιφυλάσσει ένα ακόμα πιο θερμό και παθιασμένο κλίμα στη σχέση σου! Ιδιαίτερα από την Πέμπτη μέχρι την Κυριακή, που και η Σελήνη θα σε ευνοεί στο ζώδιο του Τοξότη θα έχεις την ευκαιρία να συζητήσεις και να λύσεις ζητήματα που μέχρι σήμερα μπορεί ακόμα και να σε απομάκρυναν από τον σύντροφό σου. Αν είσαι μόνη, κάνε λίγη υπομονή. Τα καλύτερα είναι πολύ κοντά σου. Κάθε στιγμή μπορεί να είναι για σένα σημαντική και να γνωρίσεις το ταίρι των ονείρων σου.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου πολλά θέματα που σε προβλημάτιζαν και σε άγχωναν πρόκειται να πάρουν τέλος. Θα μπορέσεις να υλοποιήσεις σχέδια αλλά και να διεκδικήσεις αυτά που θέλεις, εδώ και πάρα πολύ καιρό. Τα οικονομικά σου είναι σε μια κατάσταση στάσιμη και αυτό σε προβληματίζει. Προς το τέλος της εβδομάδας να περιμένεις εξαιρετικές επαγγελματικές προτάσεις, που πρέπει να σκεφτείς πολύ σοβαρά αν πρέπει να τις αποδεχτείς ή όχι.

kos patisserie
επιστροφή στην κορυφή