Menu

Ζώδια: Τι θα σου φέρει η εβδομάδα που έρχεται (+special motto)

Ζώδια: Τι θα σου φέρει η εβδομάδα που έρχεται (+special motto)
jumbo-banner

Προβλέψεις Εβδομάδας από 29 Νοεμβρίου έως 5 Δεκεμβρίου από το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ
Η εβδομάδα αυτή διακρίνεται για τις έντονες μεταλλαγές μα και για την ποικιλία γεγονότων που θα φέρει. Εσύ προτιμάς την περιπέτεια αλλά το ξεκίνημα της εβδομάδας, υπό τη δυσαρμονία του Ήλιου με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα, απαιτεί να δώσεις έμφαση στο πως θα έχεις ξεκάθαρες απόψεις και να πεις την αλήθεια όποια και αν είναι αυτή. Από την Τρίτη και μετά ξεκινά μια περίοδος συναισθηματικών και φιλικών αποκαλύψεων που θα σε βάλουν γερά στο παιχνίδι αφού θα φέρουν στην επιφάνεια ζητήματα τα οποία αγνοούσες. Έντονη θα είναι η κοινωνικότητα το Σάββατο η οποία θα σε βοηθήσει να εκφράσεις μέσα από τη διασκέδαση όσα είχαν λιμνάσει μέσα σου.
Το μότο της εβδομάδας: «Εγώ για δύο και εσύ για ένα, εγώ για όλα και εσύ κανένα»

ΤΑΥΡΟΣ
Η εβδομάδα αυτή ξεκινά με έναν εκνευρισμό αλλά και με μία αδυναμία συνεννοήσεως. Αυτό συμβαίνει γιατί κάποιες κουβέντες που θα γίνουν ουσιαστικά δεν θα καταμαρτυρούν την αλήθεια, αντίθετα θα κρύβουν πολλά θολά πράγματα μέσα τους. Μεταξύ Δευτέρας και Τετάρτης χρειάζεται προσοχή αφού η κατάσταση στο σπίτι ίσως ξεφύγει και εσύ θα θέλεις να δράσεις με τρόπο άμεσο και απόλυτο. Πολύ καλύτερα τα πράγματα από την Πέμπτη και μετά, αφού βρίσκεις τα πατήματά σου. Από το Σάββατο που η Αφροδίτη μπαίνει στον 7ο ηλιακό σου οίκο θα νιώσεις ευλογία καθώς συναισθηματικές καταστάσεις θα καταλήξουν σε ερωτικές περιπτύξεις. Έχοντας όπλο την υπομονή στη γενέθλια φαρέτρα σου, μπορείς να πετύχεις πολλά, αρκεί να συγχρονιστείς με το κατάλληλο timing.
Το μότο της εβδομάδας: «Ο έρωτας σου το ‘χω πει θέλει ψυχή και φαντασία. Βάλε τα δυνατά σου»

ΔΙΔΥΜΟΙ
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας το κλίμα δεν θα είναι και τόσο καλό αφού η δυσαρμονία του Ήλιου, μέσα από τον 7ο ηλιακό σου οίκο με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα αντίστοιχα, θα σε κάνουν να είσαι σαν το τραγούδι που λέει «χάνομαι χωρίς ελπίδα». Χρειάζεται να περιμένεις από την Τρίτη και μετά που ο κυβερνήτης σου ο Ερμής πραγματοποιεί όψη τριγώνου με τον Ουρανό γεγονός που θα αποτελέσει ευκαιρία για νέες γνωριμίες και ενδιαφέροντα αλλά και για να δεις την αλήθεια και στη συνέχεια να φιλοσοφήσεις διαφορετικά τη ζωή. Παρασκευή και Σάββατο η ζωή σου γίνεται ροντέο καθώς το τετράγωνο Ερμή – Δία θα σε κάνει την χαρά της παρέας αλλά με την υπερβολή σε όλο της το μεγαλείο.
Το μότο της εβδομάδας: «Χαμογέλασε γιατί κάνει τους άλλους να ανησυχούν»

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα ίσως χρειαστεί να επιστρατεύσεις όλα τα ψυχικά αποθέματα που διαθέτεις στην καθημερινότητα και την εργασία λόγω του ό,τι ο Ήλιος μέσα από τον 6ο ηλιακό οίκο είναι σε δυσαρμονική όψη τόσο με τον Κρόνο όσο και με τον Ποσειδώνα. Αυτό πρακτικά υποδεικνύει πως θα έρθεις απέναντι σε καταστάσεις που δύσκολα θα μπορέσεις να αντιμετωπίσεις, καθώς αφενός δεν θα γνωρίζεις την αλήθεια και αφετέρου τα πρόσωπα που θα εμπλέκονται θα είναι είτε ηλικιακά είτε ιεραρχικά ανώτερα από εσένα. Από την Πέμπτη, τα πράγματα στρώνουν ενώ η είσοδος της Αφροδίτης στο Σκορπιό από το Σάββατο θα σε βοηθήσει να φλερτάρεις και να σε φλερτάρουν.
Το μότο της εβδομάδας: «Από τα λάθη μου διδάσκομαι... τελειώνω Πανεπιστήμιο»

ΛΕΩΝ
Μια υπέρβαση καλείσαι να κάνεις αυτήν την εβδομάδα, αφού θα νιώθεις μόνος/η εναντίον όλων. Ο κυβερνήτης του ζωδίου σου, ο Ήλιος, βρίσκεται σε δυσαρμονική όψη τόσο με τον Κρόνο όσο και με τον Ποσειδώνα, γεγονός που υποδεικνύει πως ίσως κάποιοι θελήσουν να σε εμπλέξουν σε θολές καταστάσεις που σύντομα μπορεί να τις βρεις μπροστά σου. Από την άλλη, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στα οικονομικά αφού το τετράγωνο Ερμή – Δία θα σε ταλαιπωρήσει λόγω, επειδή δεν θα μπορείς να βάλεις φρένο στα έξοδα. Τέλος, το Σάββατο η Αφροδίτη μπαίνει στο Σκορπιό και ίσως εκεί βρεθείς να αντιμετωπίζεις τα πάθη σου.
Το μότο της εβδομάδας: «Ψέματα, στραβά και λάθη με έβγαλαν σωστό»

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Για σένα ξεκινά μια περίοδος κατά την οποία θα αμφισβητείς τους άλλους αλλά αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι να ενδοσκοπήσεις και να δεις τι πραγματικά θέλεις. Η αρνητική όψη του Ήλιου με τον Ποσειδώνα και τον Κρόνο ουσιαστικά γίνεται αιτία για να δυσκολεύεσαι να βρεις την αλήθεια μέσα από συζητήσεις. Αυτό θα μπορούσε να γίνει καλύτερα την Τρίτη λόγω του ό,τι ο κυβερνήτης του ζωδίου σου, ο Ερμής, είναι σε τρίγωνο με τον Ουρανό και βοηθά κάποιους να ανοίξουν την καρδιά και το μυαλό τους. Η αισθηματική σου ζωή θα είναι πιο καλή από το Σάββατο και μετά, αφού η Αφροδίτη μέσα από τον Σκορπιό θα φέρει την πολυπόθητη επικοινωνία.
Το μότο της εβδομάδας: «Αγάπα με, μ’ όλα τα λάθη που έχω κάνει, κράτα με»

ΖΥΓΟΣ
Η εβδομάδα αυτή είναι κατάλληλη για να κινηθείς παρασκηνιακά μα και να εκμαιεύσεις πληροφορίες οι οποίες θα σου είναι χρήσιμες για το μέλλον. Ωστόσο, επειδή ο Ήλιος θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Κρόνο καλό θα είναι να μην περάσεις τις κόκκινες γραμμές των άλλων, ιδιαίτερα σε σχέση με την ηθική και την ακεραιότητά τους. Από Τρίτη ως Πέμπτη με τη Σελήνη στον 12ο ηλιακό οίκο, θα ξυπνήσει μέσα σου ο Σέρλοκ Χόλμς και θα σε οδηγήσει να έχεις κρυφές συναντήσεις και επικοινωνίες, ενώ παράλληλα, πάντα κάτω από το πέπλο της μυστικότητας, να δώσεις ή να πάρεις δανεικά.
Το μότο της εβδομάδας: «Δεν σου κάνω τον Άγιο και ψέματα αν σου πω... μην μου κάνεις τρισάγιο»

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μέσα σου υπάρχουν πολλά αναπάντητα ερωτήματα και με τον Άρη στον 12ο ηλιακό οίκο θα αρχίσουν να σε «τρώνε» όπως το σαράκι το ξύλο. Παράλληλα, η παρουσία του Ηλίου στον 2ο ηλιακό οίκο και οι δυσαρμονικές όψεις που σχηματίζει μες την εβδομάδα τόσο με τον Κρόνο όσο και με τον Ποσειδώνα ίσως τελικά σε φέρουν μπροστά σε ένα ηθικό δίλημμα. Οικονομικά ίσως έχεις κάποιες απώλειες, ενώ δεν αποκλείεται να μάθεις ή να ακούσεις για την έντονη δυσαρέσκεια κάποιου απέναντι στο πρόσωπό σου. Προτάσεις για σεξ θα υπάρχουν, αλλά δεν εξαρτάται από σένα το αν θα είναι ευχάριστη η γεύση που θα σου μείνει στο τέλος.
Το μότο της εβδομάδας: «Έχω δίλημμα ηθικό με μία σχέση δεν μπορώ»

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το απύθμενο ταλέντο σου να μπορείς να φέρνεις τα πράγματα στα δικά σου μέτρα ίσως νιώσεις πως την εβδομάδα αυτή σε εγκαταλείπει. Τι και αν χτυπιέσαι και αν οδύρεσαι ο Ήλιος μέσα από τον 1ο ηλιακό οίκο σε δυσαρμονικές όψεις με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα δείχνουν ότι θα αισθάνεσαι πως δεν σε καταλαβαίνει κανείς. Οι προσωπικές κινήσεις σου έχουν ένα πέπλο μυστηρίου ενώ με την είσοδο της Αφροδίτης στον 12ο ηλιακό οίκο θα έχεις αρκετούς συναισθηματικούς ελέγχους διότι πρέπει κάποιοι να δουν αν σου γίνανε μαθήματα τα λάθη ή τα... ξενοπερπατήματα. Τρίτη και Τέταρτη ως το μεσημέρι, θα νιώσεις ευτυχία καθώς η μία καλή είδηση θα διαδέχεται την άλλη.
Το μότο της εβδομάδας: «Αυτό που σου είπα... δεν υπάρχουν άγγελοι σου λέω, το είχε πει και η Κούκα»

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ίσως βρεθείς να αντιμετωπίσεις απρόσμενες καταστάσεις κυριολεκτικά από το πουθενά. Η παρουσία του Ήλιου αλλά και του Ερμή μέσα στον 12ο ηλιακό οίκο θα σου φέρει αρκετά προβλήματα αφού η εύρυθμη λειτουργία που χρειάζεσαι στη ζωή σου μάλλον δεν θα φανεί αυτήν την εβδομάδα. Βέβαια, με την Αφροδίτη από το Σάββατο να μπαίνει στον 11ο οίκο στόχοι και ιδανικά θα αρχίσουν να πραγματοποιούνται μέσα από μια κατάσταση άκρως ενδιαφέρουσα και ερωτική. Προσοχή λίγο στα οικονομικά, ενώ καλό θα είναι να αποφευχθούν οι κουβέντες οι οποίες γίνονται εν θερμώ. Από Τετάρτη μεσημέρι ως Παρασκευή, τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα αφού θα βρεις απέναντί σου ευήκοα ώτα.
Το μότο της εβδομάδας: «Είμαι στα χάι μου, όταν έχω φράγκα πλάι μου»

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για ασκήσεις επί χάρτου και όχι με πραγματικά πυρά. Ίσως νιώσεις ότι κάτι πρέπει να αποτινάξεις μέσα από τις φιλίες σου. Το τετράγωνο όμως Ήλιου – Ποσειδώνα δεν βοηθά προς αυτήν την κατεύθυνση αλλά αυτό είναι παροδικό. Από την Τρίτη με το τρίγωνο Ερμή – Ουρανού το μυαλό σου θα έχει ηλεκτρικές εκκενώσεις και έτσι ίσως με έξυπνους και απρόβλεπτους τρόπους «στείλεις» κάποιους που δεν θες να βρίσκονται στη ζωή σου σε άλλη γειτονιά. Νέες γνωριμίες μπορούν να εξελιχθούν σε σχέση. Το Σάββατο είναι μια καλή μέρα για διασκέδαση αρκεί με την Αφροδίτη, που πλέον θα βρίσκεται στο Σκορπιό, να μην προκαλέσεις την αισθηματική σου τύχη.
Το μότο της εβδομάδας: «Θα βγαίνω, θα πίνω και λόγω δεν θα δίνω»

ΙΧΘΥΕΣ
Με ψυχολογία έτοιμη για Επίδαυρο, δηλαδή τραγική, καλείσαι να κινηθείς καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Με το τετράγωνο του Ηλίου με τον Ποσειδώνα, τον κυβερνήτη του ζώδιου σου, για το μόνο που θα πρέπει να διαθέτεις σιγουριά είναι για το όνομά σου. Με το τρίγωνο Ερμή – Ουρανού την 1η Δεκεμβρίου και αφήνοντας πίσω το παρελθόν όσο και την υποχωρητικότητα, θα βοηθηθείς να βάλεις τις σκέψεις σου σε μία τάξη και αισθηματικά να παίξεις ένα συναρπαστικό ρόλο. Οι αμφιβολίες που έχεις για πρόσωπα και καταστάσεις δεν θα επιλυθούν αυτήν την εβδομάδα. Χρειάζεται όμως να θυμάσαι πως κάπου εκεί έξω υπάρχει ένα πρόσωπο που πραγματικά νοιάζεται για σένα.
Το μότο της εβδομάδας: «Είναι κακό στην άμμο να χτίζεις παλάτια γιατί ο Ήλιος με τον Κρόνο θα στα κάνουν κομμάτια»

kos patisserie
επιστροφή στην κορυφή