Menu

Τι ζηλεύω από το κάθε ζώδιο και θα ήθελα να είχα;

Τι ζηλεύω από το κάθε ζώδιο και θα ήθελα να είχα;
jumbo-banner
Μακάρι να ήμουν σαν κι εσένα...  

Όλοι έχουμε τις αρετές μας αλλά, ειλικρινά, πόσες φορές δεν έχεις φτάσει στο σημείο να πεις: «Μακάρι να είχα κι εγώ την αυτοπεποίθηση του τάδε» ή «τα μυαλά του δείνα» ή «την υπομονή του άλλου»;
Διάβασε παρακάτω να δεις τι ζηλεύω από κάθε ζώδιο και θα ήθελα να είχα κι εγώ...

Κριός
Ζηλεύω την ικανότητά σου να μιλάς σε αγνώστους με τέτοια αμεσότητα, λες και τους ξέρεις χρόνια. Θα ήθελα να είχα την ενθουσιώδη συμπεριφορά σου, την ανάγκη σου να κάνεις συνεχώς κάτι διαφορετικό, κάτι πιο ενδιαφέρον για να μη βαριέσαι. Μακάρι να ήμουν τόσο ελεύθερο πνεύμα, όσο εσύ.

Ταύρος
Θα ήθελα να έχω την ανοχή σου που μπορεί να σκάσει και γάιδαρο και την αντοχή σου. Είσαι τόσο ανθεκτικός και πεισματάρης που ειλικρινά σε ζηλεύω. Λατρεύω επίσης που ξέρεις να απολαμβάνεις τις απλές χαρές τις ζωής και δεν περιμένεις το extreme για να νιώσεις όμορφα.

Δίδυμοι
Λατρεύω που μπορείς να προσαρμόζεσαι σε οποιαδήποτε κατάσταση. Είσαι τόσο ευέλικτος που μπροστά σου φαίνομαι... καδρόνι. Οι περισσότεροι σε θεωρούν διπρόσωπο, όμως θα ήθελα να είχα έστω και λίγο την δική σου ευστροφία και να γυρίζω υπέρ μου τα πράγματα.

Καρκίνος
Όλοι θεωρούν ότι δεν είσαι αρκετά γενναίος και σε κατηγορούν ότι είσαι πολύ συναισθηματικός. Είσαι όμως απλά ευαίσθητος, με το ένστικτο της προστασίας σου τόσο ανεπτυγμένο που ο οποιοσδήποτε αισθάνεται ασφαλής μαζί σου, κάτι που είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο!

Λέων
Είσαι το πιο γενναιόδωρο απ’ όλα τα ζώδια κι η μεγάλη σου καρδιά ζεσταίνει όλους όσοι είναι δίπλα σου. Η ζωντάνια κι ο ενθουσιασμός σου είναι μεταδοτικά και θα μπορούσε ο καθένας να σε ακολουθήσει όπου πας, χωρίς να ρωτήσει το «γιατί».

Παρθένος
Είσαι πολύ σεμνός και συνεσταλμένος, ταυτόχρονα όμως εργατικός, μεθοδικός, έξυπνος, με διάθεση για συνεχή μάθηση, οπότε κάθε άνθρωπος που σε γνωρίζει καλύτερα αισθάνεται τυχερός που είσαι στη ζωή του γιατί ποτέ δεν κομπάζεις και δεν προκαλείς ανταγωνισμό.

Ζυγός
Ζηλεύω τον κοινωνικό σου χαρακτήρα και τη χάρη σου και θα ήθελα κι εγώ να γοητεύω με την δική σου ευκολία τους πάντες, ώστε να έχουν έναν καλό λόγο να πουν για μένα. Θα ήθελα να έχω το χάρισμά σου να φλερτάρω ανάλαφρα και με στυλ, χωρίς να εκτίθεμαι και να είμαι τόσο διπλωμάτης που να μην κακοκαρδίζω κανένα.

Σκορπιός
Ζηλεύω τη σιγουριά και τον προσωπικό σου μαγνητισμό. Η δύναμη της πειθούς σου είναι τέτοια που μπορείς, αν θέλεις, να κάνεις κάποιον να περπατήσει σε αναμμένα κάρβουνα. Επίσης θαυμάζω το ότι είσαι βράχος πίστης και αφοσίωσης για τα δικά σου πρόσωπα και θα σταθείς δίπλα τους, μέχρι τέλους.

Τοξότης
Λατρεύω που είσαι αισιόδοξος, ειλικρινής, αυθόρμητος και διψάς για νέες εμπειρίες. Που δεν καταλαβαίνεις από τυπικότητες, ψεύτικες συμπεριφορές και συμφέροντα. Ότι είσαι μέσα στην τρέλα και το κέφι, ξέρεις να περνάς καλύτερα από όλους, χαίρεσαι την κάθε στιγμή και βλέπεις τη ζωή σαν περιπέτεια.

Αιγόκερως
Λατρεύω την αφοσίωση, την υπομονή σου, τις πολύτιμες συμβουλές σου και θα ήθελα να ήμουν τόσο ψύχραιμος όσο εσύ, ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες. Αυτές σου οι αρετές σε βοηθούν να ξεπερνάς κάθε εμπόδιο κι ειλικρινά σε διαβεβαιώνω ότι σε ζηλεύω.

Υδροχόος
Τι δε θα έδινα να είχα τον δικό σου, ασυμβίβαστο, επαναστατικό και ελεύθερο τρόπο σκέψης. Να μην κολλάω σε «πρέπει» και «κανόνες» και να κάνω αυτό που κρίνω εγώ σωστό κι όχι αυτό που μου υπαγορεύουν οι άλλοι και στο τέλος να με ζηλεύουν κιόλας γιατί με θεωρούν ξεχωριστό.

Ιχθύες
Θα ήθελα να είχα την δική σου πίστη στην αγάπη και την ελπίδα, τον ρομαντισμό και την ανιδιοτέλειά σου. Επίσης, τη διαίσθησή σου που φαντάζει σχεδόν μαγική, αφού μπορείς να διακρίνεις πιο εύκολα αυτό που όλοι οι άλλοι δεν βλέπουν.

astrology.gr
kos patisserie
επιστροφή στην κορυφή