Menu

Την Παρασκευή 22/04 Πανσέληνος στον Σκορπιό! -Πως θα επηρεάσει τα υπόλοιπα ζώδια!

Την Παρασκευή 22/04 Πανσέληνος στον Σκορπιό! -Πως θα επηρεάσει τα υπόλοιπα ζώδια!
jumbo-banner

Η επιρροή της Πανσελήνου στον Σκορπιό και το ζώδιό σου από τον Athan και το astropedia.gr.

μην ξεχνάς ότι ο ατομικός σου χάρτης αποκαλύπτει πολύ περισσότερα στοιχεία για σένα και τις μελλοντικές τάσεις στην ζωή σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου.

ΚΡΙΟΣ
Η Πανσέληνος ενεργοποιεί τον άξονα 2ου-8ου της ηλιακής οικοθεσίας για το ζώδιό σου και ενεργοποιεί θέματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σου, τα έσοδα- έξοδα και την σωστή διαχείριση αυτών των θεμάτων. Είσαι πάρα πολύ κουρασμένος με το να προσπαθείς να τα φέρεις όλα σε μια καλή ισορροπία και πλέον με τον κυβερνήτη σου ανάδρομο μπαίνεις σε φάση εσωτερίκευσης και σκέψης. Αναθεωρείς και προσπαθείς να βρεις τον εαυτό σου και την χαρά της ζωής η οποία έχει χαθεί από τότε που μπήκε ο Κρόνος στον Τοξότη. 

ΤΑΥΡΟΣ
Η Πανσέληνος ενεργοποιεί τον άξονα 1ου-7ου της ηλιακής οικοθεσίας για το ζώδιό σου καιενεργοποιεί θέματα που έχουν να κάνουν με τον τρόπο που δρας, την στάση που κρατάς απέναντι στους άλλους και ειδικότερα με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σου. Είναι περίοδος που προβληματίζεσαι αρκετά και έντονα και έρχεσαι σε δίλημμα για το τι να κάνεις. Έχεις δώσει μήπως χρόνο και ενέργεια από εσένα σε άτομο/άτομα που δεν αξίζουν; Έχεις χάσει τον εαυτό σου μέσα σε όλο αυτό; Η λογική σου λέει να κάνεις λίγο υπομονή ακόμη, ο κυβερνήτης σου όμως σε σύνοδο με τον Ουρανό θέλει να αλλάξει τα πάντα εδώ και τώρα. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Πανσέληνος ενεργοποιεί τον άξονα 6ου-12ου της ηλιακής οικοθεσίας για το ζώδιό σου καιενεργοποιεί θέματα που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα και τον χρόνο που αφιερώνεις στην εργασία σου, με την υγεία σου και με τους φόβους σου. Ο κυβερνήτης σου είναι ήδη σε σκιά και ετοιμάζεται να γυρίσει ανάδρομος βάζοντάς σε σε διαδικασία σοβαρής σκέψης και αναθεώρησης που θα σε κάνουν να βρεις τον τρόπο να διορθώσεις τα κακώς κείμενα και να πεις τα πράγματα με το όνομά τους, ακόμη και αν αυτό φοβίζει και εσένα τον ίδιο. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Πανσέληνος ενεργοποιεί τον άξονα 5ου-11ου της ηλιακής οικοθεσίας για το ζώδιό σου καιενεργοποιεί θέματα που έχουν να κάνουν με τα αισθηματικά σου και με την χαρά γενικότερα που μπορείς να βιώνεις όντας ο εαυτός σου. Επίσης ενεργοποιούνται θέματα που έχουν να κάνουν με φίλους, σχέδια και παιδιά. Νοιώθεις αρκετά πιεσμένος και ίσως καταπιεσμένος καθώς δίνεις χωρίς να παίρνεις ή αυτό που παίρνεις δεν είναι αντάξιο αυτού που δίνεις. Ήρθε λοιπόν η ώρα που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις τον φόβο της εξάρτησης από τον άλλον και να πατήσεις πόδι σε κάποιες καταστάσεις που έχουν χρονίσει πλέον.

ΛΕΩΝ
Η Πανσέληνος ενεργοποιεί τον άξονα 4ου-10ου της ηλιακής οικοθεσίας για το ζώδιό σου καιενεργοποιεί θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι σου, την οικογένειά σου, την καριέρα σου, τους γονείς σου ή το αφεντικό σου. Έχει κάνει πολλές υποχωρήσεις στα παραπάνω θέματα και τώρα σε πνίγει το δίκιο και η αγανάκτηση. Όταν έχεις όμως συνηθίσει τους άλλους να περιμένουν δεδομένα πράγματα από εσένα είναι δύσκολο να αλλάξεις την συνήθεια. Ετοιμάζεσαι να υψώσεις και πάλι το ανάστημά σου και να βάλεις σε τάξη και τους μεν και τους δε. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Πανσέληνος ενεργοποιεί τον άξονα 3ου-9ου της ηλιακής οικοθεσίας για το ζώδιό σου καιενεργοποιεί θέματα που έχουν να κάνουν με μετακινήσεις, αδέλφια, σπουδές, σεμινάρια και ταξίδια. Εκνευρίζεσαι που δεν γίνεται αντιληπτή η αξία σου και η προσφορά σου και μετανιώνεις που δεν είχες μέχρι τώρα πει τα σύκα-σύκα και την σκάφη-σκάφη. Αποφασίζεις όμως να το κάνεις και ξεκινάς από αυτό που είναι πιο κοντά: την οικογένειά σου. 

ΖΥΓΟΣ
Η Πανσέληνος ενεργοποιεί τον άξονα 2ου-8ου της ηλιακής οικοθεσίας για το ζώδιό σου καιενεργοποιεί θέματα που έχουν να κάνουν μετα οικονομικά σου, τα έσοδα-έξοδα και την σωστή διαχείριση αυτών των θεμάτων. Από την μία ο κυβερνήτης σου σε θέση αδυναμίας και σε σύνοδο με τον Ουρανό θέλει να τα τινάξει όλα στον αέρα και να αρχίζει από την αρχή. Από την άλλη όμως ο Κρόνος σε φρενάρει από το να πεις και να κάνεις αυτό που σκέφτεσαι. Με αυτή την Πανσέληνο όμως αναγκαστικά θα χρειαστεί να βάλεις τάξη και να κάνεις κινήσεις για να έρθει η ισορροπία. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Πανσέληνος ενεργοποιεί τον άξονα 1ου-7ου της ηλιακής οικοθεσίας για το ζώδιό σου καιενεργοποιεί θέματα που έχουν να κάνουν μετον τρόπο που δρας, την στάση που κρατάς απέναντι στους άλλους και ειδικότερα με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σου.Καταλαβαίνεις ότι υποφέρεις επειδή εσύ ο ίδιος δεν έχεις ακόμη ορίσει τα όρια και δεν έχεις πει όχι σε κάποια πράγματα που καιρό τώρα, ενώ σε ενοχλούν και σε πιέζουν, τα αφήνεις να διαιωνίζονται σαν συμπεριφορές και συνήθειες. Έρχεται η στιγμή λοιπόν με αυτή την Πανσέληνο να αναλογιστείς το παρελθόν και να προετοιμάσεις την καινούργια σου τακτική.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Πανσέληνος ενεργοποιεί τον άξονα 6ου-12ου της ηλιακής οικοθεσίας για το ζώδιό σου καιενεργοποιεί θέματα που έχουν να κάνουν μετην καθημερινότητα και τον χρόνο που αφιερώνεις στην εργασία σου, με την υγεία σου και με τους φόβους σου. Έχεις γεμίσει από αγανάκτηση για όλους και για όλα και θέλεις να βάλεις φωτιά και να τα μπουρλοτιάσεις όλα. Οι ανάδρομοι πλανήτες στο ζώδιό σου και σε συνδυασμό με τον ανάδρομο ακόμη κυβερνήτη σου δε θα σε αφήσουν να το κάνεις όμως και θα προτιμήσεις όλα αυτά να τα αφήσεις να σε τρώνε μέσα σου ώστε να μην διακυβεύσεις να χάσεις αυτά που ήδη έχεις κερδίσει. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Πανσέληνος ενεργοποιεί τον άξονα 5ου-11ου της ηλιακής οικοθεσίας για το ζώδιό σου και ενεργοποιεί θέματα που έχουν να κάνουν μετα αισθηματικά σου και με την χαρά γενικότερα που μπορείς να βιώνεις όντας ο εαυτός σου. Επίσης ενεργοποιούνται θέματα που έχουν να κάνουν με φίλους, σχέδια και παιδιά. Είναι πολύ πιθανόν αυτή την περίοδο να περάσεις από χωρισμό ή να χάσεις άτομα που αγαπάς όπως κάποιον φίλο για παράδειγμα. Η Πανσέληνος αυτή σε κάνει να γίνεσαι πιο απόλυτα διεκδικητικός σε αυτά που έχεις και κατέχεις και δε θέλεις να αφήσεις τίποτα να φύγει από αυτά που σε κάνουν να νοιώθεις ευχαρίστηση και ασφάλεια. Αυτή σου η στάση όμως μπορεί και να σου κοστίσει τελικά. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Πανσέληνος ενεργοποιεί τον άξονα 4ου-10ου της ηλιακής οικοθεσίας για το ζώδιό σου καιενεργοποιεί θέματα που έχουν να κάνουν μετο σπίτι σου, την οικογένειά σου, την καριέρα σου, τους γονείς σου ή το αφεντικό σου. Βγαίνουν ξεσπάσματα λόγω της εσωτερικής έντασης και του ότι έχεις υπομείνει καιρό τώρα κάποιες συμπεριφορές ή κάποιες καταστάσεις και θα θελήσεις να φέρεις ανατροπή και να αλλάξεις τα δεδομένα. Όμως ο Κρόνος σε συγκρατεί αρκετά και τελικά θα κινηθείς με αυτόν τον τρόπο που είναι καλύτερος για σένα και μόνο, προασπίζοντας την εικόνα σου, το πρόσωπό σου και την θέση σου. 

ΙΧΘΥΕΣ
Η Πανσέληνος ενεργοποιεί τον άξονα 3ου-9ου της ηλιακής οικοθεσίας για το ζώδιό σου καιενεργοποιεί θέματα που έχουν να κάνουν μεμετακινήσεις, αδέλφια, σπουδές, σεμινάρια και ταξίδια. Αισθάνεσαι ότι είσαι παραμελημένος και πως κανένας δεν ενδιαφέρεται πραγματικά για σένα, πώς ζεις και πώς τα περνάς, αν ζεις ή αν πέθανες. Στο μυαλό σου περνάνε τα πιο σκοτεινά σενάρια και οι πιο άσχημες σκέψεις και αισθάνεσαι μόνος. Με την Πανσέληνο αυτή σου δίνεται η ευκαιρία να φωνάξεις, να δηλώσεις εμφατικά την παρουσία σου και να διεκδικήσεις αυτό που έχεις ανάγκη με τον καλό ή με τον δύσκολο τρόπο.

kos patisserie
επιστροφή στην κορυφή