Menu

Τα Ζώδια του Σαββατοκύριακου 20-21 Δεκεμβρίου!

Τα Ζώδια του Σαββατοκύριακου 20-21 Δεκεμβρίου!
jumbo-banner

Δείτε τι λένε τα ζώδια για εσάς

ΚΡΙΟΣ

Έχετε κουραστεί από επιφανειακές συζητήσεις, ανθρώπους και γεγονότα. Ειδικά σήμερα θα σας φαίνονται πολύ ανούσια όλ' αυτά και θα έχετε την τάση να ψάξετε για κάτι πιο ουσιώδες και εμπνευσμένο. Η προσπάθειά σας να συναντήσετε άτομα που θα έχετε κοινά σημεία και θα μπορέσετε να απολαύσετε την παρέα μαζί τους, θα είναι επιτυχής. Είστε εντελώς αρνητικοί να μιλήσετε στο σύντροφό σας για ένα θέμα που σας προβληματίζει, γιατί δεν είστε σίγουροι για τις αντιδράσεις του. Συζητήστε γι' αυτά που έχετε στο μυαλό σας και η αλήθεια θα σας ελευθερώσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Το τετράγωνο Σελήνης – Ποσειδώνα δεν είναι και τόσο ευχάριστο για εσάς, καθώς σας προκαλεί κατάθλιψη κι απαισιοδοξία. Ένας καφές με κάποιο φίλο και η συζήτηση μαζί του εκφράζοντας τα αισθήματα και τις σκέψεις σας, θα είναι ενισχυτικό αυτοπεποίθησης για εσάς τους Ταύρους. Κάποια χόμπι παρέα με το σύντροφό σας θα συμβάλλουν ώστε να έρθετε ακόμη πιο κοντά και θα μείνετε πολύ ικανοποιημένοι από τη χαλάρωση που θα νιώσετε. Ειδικά αν πρόκειται για κάτι δημιουργικό, η χαρά σας θα είναι διπλάσια, γιατί θα μπορέσετε ή να χρησιμοποιήσετε εσείς τις δημιουργίες σας, ή να τις χαρίσετε σε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ίσως ορισμένα επιτεύγματά σας να μην τα εκτιμάτε όσο θά 'πρεπε, οπότε ένας τρίτος που θα σας τα επισημάνει, θα σας βοηθήσει να ξαναβρείτε το χαμένο σας κουράγιο και θα επανακτήσετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. Κοινωνικές επαφές και ψυχαγωγία, είναι αυτά στα οποία θα πρέπει να επενδύσετε μέσα στο Σαββατοκύριακο. Γεμάτη θαλπωρή θα είναι η Κυριακή για εσάς τους Διδύμους. Η διακόσμηση του χώρου σας μαζί με τους αγαπημένους σας θα σας προκαλέσει μια παιχνιδιάρικη διάθεση, καθώς με όλα αυτά τα φωτάκια και τα στολίδια που θα πιάσετε στα χέρια σας, θα ξανανιώσετε παιδιά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ότι διευθετήθηκε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, διευθετήθηκε. Τώρα, όσο και να σκοτίζετε το μυαλό σας, δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα μέσα στο Σαββατοκύριακο, οπότε προσπαθήστε να αφήσετε κατά μέρος υποχρεώσεις και άγχη κι ασχοληθείτε με την ψυχική και σωματική σας ευεξία. Έμπνευση και αρμονία θα οφείλονται στις θετικές όψεις του Ερμή και η διάθεση που θα έχετε να μοιραστείτε όμορφες στιγμές με φιλικά σας πρόσωπα, θα είναι στα ύψη. Μια εκδρομή σε έναν κοντινό προορισμό που θα συνδυάσετε φαγητό με καλή παρέα, θα σας προσφέρει μεγάλη ικανοποίηση και θετική ενέργεια.

ΛΕΩΝ

Οι συνθήκες είναι τόσο ευνοϊκές για εσάς τους Λέοντες σε επίπεδο διαπροσωπικών σχέσεων και κοινωνικών επαφών, σε σημείο που θα νομίζετε πως ονειρεύεστε και δε θα θέλετε να ξυπνήσετε. Δεν είναι όνειρο. Είναι η πραγματικότητα που αξίζει να βιώνετε, άσχετα αν είναι πρωτόγνωρη αυτή η γαλήνη κι η ηρεμία που αισθάνεστε. Ζείτε μεγάλες στιγμές. Απολαύστε τες με όλη τη δύναμη της ψυχής σας. Κάποια μικροπροβλήματα υγείας, οφείλονται στην υπερβολική κούραση που έχει συσσωρευτεί στον οργανισμό σας. Αν έχετε τη δυνατότητα να κάνετε ένα ηχομασάζ, θα χαλαρώσετε τόσο πολύ, που θα νιώθετε σαν πούπουλο και δε θα σας αγγίζει καμία δυσάρεστη σκέψη. Δοκιμάστε το και δε θα χάσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχετε πάρει πλέον απόφαση πως ότι σας πλήγωσε πρέπει να μείνει πίσω και μόνο μ' αυτή σας τη στάση, νιώθετε ήδη σα να έχετε ξαναγεννηθεί. Η θετική σας ενέργεια θα παρασύρει και τους υπόλοιπους γύρω σας και θα έχετε την ευκαιρία να νιώσετε πράγματα που για αρκετό διάστημα ήταν μπλοκαρισμένα λόγω του κολλήματός σας με το παρελθόν. Οι πληροφορίες που θα δώσετε σε κάποιον γνωστό σας θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη μετέπειτα πορεία του και θα γίνει ο καλύτερός σας σύμμαχος. Καθώς είναι γεγονός πως θα βρεθείτε στο κατάλληλο μέρος την κατάλληλη στιγμή, οι εξελίξεις θα είναι πέρα από τη φαντασία σας. Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά μέσα στο διήμερο, ώστε να αρπάξετε την ευκαιρία που θα βρεθεί μπροστά σας.

ΖΥΓΟΣ

Ο μόνος τρόπος να ανακτήσετε το σεβασμό που θεωρείτε πως έχετε χάσει από τους γύρω σας, είναι να τους μαζέψετε όλους και να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας μια και καλή. Μπορεί να είναι δύσκολη στιγμή, έτσι όμως θα καταφέρετε να βάλετε κάποια πράγματα στη θέση τους, καθώς πολλά μπορεί να λέγονται το τελευταίο διάστημα. Μη μένετε πληγωμένοι στη γωνιά. Ζητήστε εξηγήσεις και αφοπλίστε τους με τις σωστές απαντήσεις. Αν θεωρείτε πως τα οικονομικά σας έχουν αρχίσει να στρώνουν σιγά σιγά, ακόμη δεν είδατε τίποτα. Προσέξτε μόνο από την πολλή χαρά να μην κάνετε υπερβολές και ξαναβρεθείτε σε οικονομικό αδιέξοδο προτού καν το καταλάβετε..

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν συνεχίσετε να παίρνετε αποφάσεις σύμφωνα με τη γνώμη των άλλων, σύντομα θα νιώσετε τεράστιο κενό κι απογοήτευση, καθώς δε θα συμβαδίζουν τα θέλω σας με τα πρέπει. Δείξτε περισσότερη εμπιστοσύνη στα ένστικτά σας και θα μείνετε ικανοποιημένοι από τις προσωπικές σας επιλογές. Μέσα στο διήμερο θα γίνετε πόλος έλξης αρκετών ατόμων είτε είναι καινούριες γνωριμίες, είτε παλιοί γνωστοί. Προσπαθήστε να ξεχωρίσετε τους διπρόσωπους απ' αυτούς που πραγματικά ενδιαφέρονται για εσάς. Οι κόλακες είναι οι πρώτοι που θα πρέπει να ξαποστείλετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ένα πρόσωπο του οποίου η γνώμη είναι καθοριστικής σημασίας για εσάς, έχει αρχίσει και σας βλέπει με πολύ διαφορετικό μάτι και η κατάσταση διαμορφώνεται ίσως κι έπειτα από πολλά χρόνια έτσι όπως τη φανταζόσασταν. Έχετε αποδείξει ποιοι είστε και επιτέλους οι προσπάθειες και η υπομονή που κάνατε, πιάσαν τόπο. Ο επιμένων νικά, αρκεί να είναι σίγουρος τι θέλει. Το διήμερο που ακολουθεί είναι γεμάτο συγκινήσεις για εσάς τους Τοξότες που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας και θα μοιραστείτε όμορφες σκέψεις και συναισθήματα με αγαπημένους ανθρώπους. Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να διασκεδάσετε και να ξεκουραστείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα συναντηθείτε μέσα στο διήμερο με φιλικά σας πρόσωπα που θα σας προσφέρουν ψυχική τόνωση, αλλά να θυμάστε πως δεν είναι μέσα στο μυαλό σας. Εκφράστε αυτά που σας στεναχωρούν και σας προβληματίζουν, ώστε να πάρετε τις απαντήσεις που χρειάζεστε. Αν χρειάζεστε βοήθεια, απλώς ζητήστε την. Κάποια ξαφνικά έσοδα, μπορεί να έρθουν μέσα από ένα τυχερό παιχνίδι. Με την τύχη να είναι με το μέρος σας, προσπαθήστε να ρισκάρετε αλλά μέσα σε λογικά πλαίσια, ώστε να μην κινδυνεύσετε να χάσετε τα χρήματά σας σε περίπτωση κάποιας στραβής.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην υπερεκτιμάτε τις δυνάμεις σας και εξωθείτε τον εαυτό σας σε ακραίες καταστάσεις. Αν νιώθετε πως είστε στα πρόθυρα υπερκόπωσης, πιθανόν να είστε. Κάντε ένα διάλλειμα μέσα στο διήμερο από υποχρεώσεις, ώστε να επανέρθετε σύντομα και να βρείτε τη χαμένη σας ενέργεια. Αν ξεθαρρεύτε από τις ηλιόλουστες μέρες, έχετε πολλές πιθανότητες να αρρωστήσετε, καθώς με το που κρύβεται ο ήλιος οι θερμοκρασίες πέφτουν κατακόρυφα. Ντυθείτε σωστά για να μην περάσετε το Σαββατοκύριακο στο κρεβάτι.

ΙΧΘΥΣ

Κατάλληλη στιγμή για να αντιμετωπίσετε τα φαντάσματα του παρελθόντος, γιατί αργότερα θα είναι ακόμη πιο δύσκολη αυτή η διαδικασία. Όσο και να προσπαθήσετε να θάψετε βαθιά μέσα σας παλιές μνήμες, δε θα πάψουν να βγαίνουν στην επιφάνεια και αν δεν τις ενσωματώσετε θετικά στο παρόν σας, θα είναι αδύνατο να έχετε ισορροπία στις σχέσεις σας. Η ξαφνική συνάντηση που θα προκύψει με φιλικά σας πρόσωπα και μάλιστα στο χώρο σας, θα σας δημιουργήσει αρκετή κούραση κι εκνευρισμό και δυστυχώς το ρομαντικό διήμερο που είχατε στο μυαλό σας για να περάσετε με το σύντροφό σας θα πρέπει να πάρει αναβολή για κάποια άλλη στιγμή.

Πηγή: www.lifo.gr

kos patisserie
επιστροφή στην κορυφή