Menu

Τα ζώδια της Τρίτης 6 Οκτωβρίου

Τα ζώδια της Τρίτης 6 Οκτωβρίου
jumbo-banner

ΚΡΙΟΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα είναι αρκετά δυναμική και δίνει ώθηση σε σένα να κυνηγήσεις τους στόχους που θέτεις, αλλά και τα δημιουργικά σχέδια που έχεις στα σκαριά. Παράλληλα μπορεί να έχεις μια σημαντική έμπνευση πάνω σε ένα ζήτημα που σε απασχολεί, ενώ επίσης μπορείς να διευθετήσεις και κάποια διαδικαστικά ή νομικά θέματα.

Αισθηματικά: Μια πολύ θετική ημέρα για τα ερωτικά σου, έστω κι αν δεν είναι όλες οι συνθήκες ρόδινες. Μπορείς λοιπόν να εστιάσεις την προσοχή σου στα αγαπημένα σου πρόσωπα, ενώ με την Αφροδίτη για λίγο ακόμη στον τομέα των αισθηματικών σου μπορείς να δεις τα προσωπικά σου να βελτιώνονται σημαντικά, είτε είσαι ελεύθερος, είτε βρίσκεσαι σε σχέση.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Δεν έχεις μια σαφή εικόνα στα οικονομικά σου και αυτό δημιουργεί αρκετά προβλήματα στο πως χειρίζεσαι τις καταστάσεις, θα πρέπει λοιπόν να είσαι πιο ρεαλιστής και να με πιο συνετή διαχείριση.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα προσφέρει πολλές δυνατότητες για να επιλύσεις θέματα σημαντικά που σχετίζονται με το σπίτι, την ακίνητη περιουσία ή με υποθέσεις που αφορούν πρόσωπα της οικογένειάς σου. Παράλληλα όμως αν ανήκεις στους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο, θα πρέπει να βάλεις λίγο νερό στο κρασί σου και να δεις τις καταστάσεις πιο ρεαλιστικά.

Αισθηματικά: Έχεις ανάγκη από σιγουριά και σταθερότητα στα προσωπικά σήμερα και προσπαθείς να ξεκαθαρίσεις όπου υπάρχουν τυφλά σημεία στα ερωτικά, όμως αυτή η ανάγκη σου μεταφράζεται σε ανασφάλεια που σε απομακρύνει από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Το περιβάλλον στην καριέρα είναι αρκετά απαιτητικό και εσύ θα πρέπει να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου σε πολλά επίπεδα, ώστε να αποφύγεις συγκρούσεις με ανθρώπους που έχουν λόγο στη δουλειά σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα έχει πολλά να σου δώσει σήμερα σε επίπεδο επικοινωνίας και μπορείς να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου με μεγαλύτερη ευκολία στα πρόσωπα που σε περιβάλλουν. Γενικότερα, με τη βοήθεια που παίρνεις από τον περίγυρο, μπορείς να προωθήσεις σημαντικά ζητήματα που σε απασχολούν, με την προϋπόθεση ότι θα περιορίσεις την τάση σου για παρασκηνιακές ενέργειες που σε εμπλέκουν σε μπελάδες.

Αισθηματικά: Οι συζητήσεις και οι επαφές σήμερα σε φέρνουν πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ αυτή την περίοδο αποδεσμεύεσαι από κάποια στεγανά που σε κρατούσαν πίσω σε επίπεδο σχέσεων. Θυμήσου όμως ότι κάποιες απερίσκεπτες ενέργειες μπορεί να σε εκθέσουν.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Στο εργασιακό περιβάλλον υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για να βελτιώσεις το κλίμα με τους συναδέλφους, ειδικά αν υπήρξαν τις προηγούμενες ημέρες προστριβές, ενώ αν αναζητάς εργασία, είναι ένα βοηθητικό διάστημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά:Σε αντίθεση με τη χθεσινή ημέρα, παρά το γεγονός ότι η ημέρα σήμερα κινείται σε γνώριμα πλαίσια, έχει πολλές ευκαιρίες που μπορείς να εκμεταλλευτείς. Διαχειρίζεσαι πιο εύκολα τις υποθέσεις σου, παρότι θα μπορούσες να λειτουργήσεις με περισσότερη ευελιξία, ενώ προσπαθείς όσο μπορείς να απλοποιήσεις τις σύνθετες καταστάσεις που βιώνεις αυτή την περίοδο.

Αισθηματικά: Παραμένεις κτητικός απέναντι στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ωστόσο η επικοινωνία είναι το δυνατό σου σημείο, στο οποίο μπορείς να επενδύσεις ώστε να μειώσεις τις αποστάσεις με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Τα οικονομικά είναι εκείνα που σε απασχολούν, όμως παρότι η ημέρα σήμερα μπορεί να φέρει έσοδα, θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός με τον τρόπο που διευθετείς τις οικονομικές σου υποχρεώσεις και τις οφειλές σου προς τρίτους ή προς οργανισμούς.

ΛΕΩΝ
Γενικά:Η μέρα ξεκινά με τη Σελήνη να περνάει στο δικό σου ζώδιο, σε ένα πιο βοηθητικό πλαίσιο σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες, δίνοντάς σου έτσι τη δυνατότητα να προωθήσεις με μεγαλύτερη ευκολία τις υποχρεώσεις που σε απασχολούν, ενώ παράλληλα συζητάς για δημιουργικά σχέδια που έχεις στα σκαριά. Παρόλα αυτά συναντάς αρκετές προκλήσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Αισθηματικά: Επένδυσε στην επικοινωνία ώστε να εκφράσεις όσα έχεις να πεις στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ωστόσο αν έχεις γεννηθεί το τρίο δεκαήμερο του ζωδίου σου, υπάρχουν ευκαιρίες στα ερωτικά, έστω κι αν δεν λείπουν οι παρεξηγήσεις, φρόντισε λοιπόν να δεις ρεαλιστικά τις καταστάσεις, κρατώντας τις ισορροπίες.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Τα βήματα που ετοιμάζεις στα επαγγελματικά ενδεχομένως να μην συμβαδίζουν με τις παρούσες συνθήκες και αυτό φέρνει σπατάλη ενέργειας, μπορείς όμως σήμερα να επωφεληθείς από τα πρόσωπα του εργασιακού σου περιβάλλοντος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά:Η μέρα λειτουργεί αρκετά θετικά για σένα, μολονότι η διάθεσή σου παραμένει εσωστρεφής, σου δίνονται όμως οι δυνατότητες να προετοιμάσεις σημαντικές υποθέσεις που θα σε απασχολήσουν τις επόμενες ημέρες, ενώ παράλληλα έρχεσαι πιο κοντά στα πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος, μέσα από τη συζήτηση και το διάλογο.

Αισθηματικά: Υπάρχει το στοιχείο της υπερβολής στον τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σου και πολλές φορές «φουσκώνεις» τις καταστάσεις, λόγω ανασφαλειών σου που σε κρατούν πίσω, γενικότερα όμως είναι μια περίοδος που σου δίνει την ευκαιρία να χτίσεις γέφυρες με τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν και ειδικότερα εκείνο που σε ενδιαφέρει ερωτικά.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Οι έντονοι ρυθμοί του εργασιακού περιβάλλοντος σε εξαντλούν, ενώ οι γκρίνιες και οι προστριβές με τους συναδέλφους είναι πιθανό να εμφανίζονται στον ορίζοντα της ημέρας, λόγω λανθασμένων εκτιμήσεων. Είναι όμως περίοδος πίεσης στα οικονομικά.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα σε βρίσκει να ασχολείσαι με την προώθηση των στόχων που έχεις θέσει, ενώ παράλληλα η τύχη μοιάζει να σου χαμογελά περισσότερο, κυρίως για τους γεννημένους αρχές Οκτωβρίου, δίνοντας μια ιδιαίτερα θετική εξέλιξη σε κάτι που σε είχε προβληματίσει έντονα. Επίσης, μπορείς σήμερα να επενδύσεις με περισσότερες προοπτικές επιτυχίας στις συλλογικές προσπάθειες.

Αισθηματικά: Οι φίλοι σου σε παρακινούν να κάνεις βήματα στα προσωπικά σου, ενώ γενικότερα η σημερινή ημέρα ευνοεί την επικοινωνία, μπορείς λοιπόν να ρυθμίσεις πιο εύκολα τις επαφές και τις συζητήσεις σου, ενώ βρίσκεις ακόμη και την πιο μικρή αφορμή για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Θα πρέπει να εξετάσεις πιο διεξοδικά το κατά πόσο η κατάσταση των οικονομικών σου μπορεί να στηρίξει τα δημιουργικά σχέδια που έχεις στα σκαριά, διότι είναι πιθανό να παρασύρεσαι από λάθος εκτιμήσεις που τελικά φέρνουν περιττά έξοδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα σε βρίσκει προσανατολισμένο στις υποχρεώσεις που έχεις να φέρεις σε πέρας, αλλά και στις κοινωνικές σου επαφές, δε λείπουν όμως και κάποιες τάσεις υπερβολής ή και επίδειξης στον τρόπο που διευθετείς τις υποθέσεις σου. Γενικότερα όμως είσαι σε μια περίοδο όπου οι υποχρεώσεις σου προκαλούν έντονο εκνευρισμό.

Αισθηματικά: Η αίσθηση πως κάτι λείπει από τα αισθηματικά προμηνύεται για τους γεννημένους τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου στο σπίτι με τα πρόσωπα της οικογένειάς τους, ενώ οι του Οκτωβρίου είναι σε μια πολύ καλή φάση για τα προσωπικά, είτε σταθεροποιώντας μια ήδη υπάρχουσα σχέση, είτε φέρνοντας ευκαιρίες για φλερτ και νέες γνωριμίες.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Η βιασύνη και η εριστικότητα φέρνει προστριβές, αλλά παράλληλα παρασύρει σε λάθη, έτσι λοιπόν θα πρέπει να φιλτράρεις τις πληροφορίες που παίρνεις, ενώ σήμερα μπορείς να βρεις λύσεις σε οικονομικές υποθέσεις που σε απασχολούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά:Μια αρκετά βοηθητική ημέρα είναι η σημερινή για τα σχέδιά σου, καθώς η Σελήνη βρίσκεται σε μια φιλική θέση για το δικό σου ζώδιο, δίνοντάς σου πολλές δυνατότητες να τακτοποιήσεις τις υποθέσεις σου, ειδικότερα εκείνες που σχετίζονται με διαδικαστικά ή νομικά ζητήματα, θέματα σπουδών ή εξωτερικού, ενώ γενικότερη η μέρα σήμερα ευνοεί την επαφή με έγγραφα και συμφωνίες.

Αισθηματικά: Νιώθεις πιο ελεύθερος σήμερα για να εκφράσεις όσα νιώθεις, παρότι τα προσωπικά σου ζητήματα μοιάζουν να έχουν παραγκωνιστεί αυτή την περίοδο από άλλες υποθέσεις που απαιτούν την προσοχή σου, όμως το σημαντικό είναι ότι τα πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντός σου στηρίζουν τις δικές σου προσπάθειες.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Υπάρχουν πολύ σημαντικές ευκαιρίες για να υλοποιήσεις στόχους που έχεις θέσει, ωστόσο θα πρέπει να είσαι περισσότερο συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις της καθημερινότητας και του εργασιακού σου περιβάλλοντος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά:Προσπαθείς να βάλεις σε τάξη τις πληροφορίες και τα γεγονότα των προηγούμενων ημερών, ακούγοντας την εσωτερική σου φωνή που σε οδηγεί σε λύσεις ή απαντήσεις σε καταστάσεις που μέχρι πρότινος ήταν αρκετά μπερδεμένες.

Αισθηματικά: Σου δίνονται σημαντικές ευκαιρίες μέσα στην καθημερινότητά σου να βελτιώσεις την εικόνα που προβάλλεις προς τα έξω, όμως σήμερα είσαι αρκετά κτητικός, ίσως και λίγο.. ζηλιάρης απέναντι στο πρόσωπο που βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου. Ωστόσο η διαίσθησή σου δίνει διεξόδους και λύσεις εκεί που η λογική σου τοποθετεί τείχη, επενδύοντας παράλληλα και στην επικοινωνία.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Παρότι σήμερα μπορείς να βγεις αρκετά ωφελημένος από οικονομικές υποθέσεις τρίτων που σε αφορούν έμμεσα, ή να καταφέρεις να εισπράξεις κάποια έσοδα, τα έξοδά σου αυτή την περίοδο προβλέπονται αρκετά και θα πρέπει να είσαι πιο συγκρατημένος στη διαχείρισή τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα φέρνει τους άλλους στο επίκεντρο της προσοχής σου και γενικότερα οι διαπροσωπικές σου σχέσεις βρίσκονται στο προσκήνιο, ωστόσο αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου, θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στις κινήσεις που κάνεις, καθώς δεν βλέπεις ρεαλιστικά τις καταστάσεις και παρασύρεσαι σε λάθη επειδή τρέφεις κάποιες αυταπάτες.

Αισθηματικά: Είσαι πλέον πιο δυναμικός, αλλά και πιο εριστικός, ενώ υπάρχουν μπερδεμένες καταστάσεις στο σπίτι ή την οικογένεια που σε επηρεάζουν αρνητικά. Στα θετικά νέα της ημέρας όμως είναι τα προσωπικά σου ζητήματα, καθώς το σκηνικό είναι πιο ευνοϊκό για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Επενδύεις σήμερα στους συνεργάτες σου και γενικότερα δίνεις βάση στο κομμάτι της επικοινωνίας, ενώ οι προσπάθειες που καταβάλλεις στη δουλειά δίνουν μπόνους στην καριέρα σου.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα βοηθητική για να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες αλλά και τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Εκμεταλλεύσου λοιπόν τις ευκαιρίες που σου δίνονται για να διευθετήσεις τα θέματα που σε απασχολούν, ενώ παράλληλα μπορείς να αφιερώσεις χρόνο και στη φροντίδα της υγείας σου, η οποία επηρεάζεται και από τις ψυχικές σου διαθέσεις.

Αισθηματικά: Παρά το γεγονός ότι υπάρχουν θετικές συνθήκες για να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου, αλλά και των ευκαιριών για φλερτ, παράλληλα υπάρχει και έντονο παρασκήνιο που κινείται γύρω σου, και θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος, ως προς την εμπιστοσύνη που τους δείχνεις.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Τα οικονομικά σου ενισχύονται χάρη στη στήριξη τρίτων που βοηθούν τα έσοδά σου, ενώ μπορείς να επωφεληθείς και από τις οικονομικές υποθέσεις τρίτων που σε αφορούν έμμεσα. Τέλος, είσαι σήμερα αρκετά παραγωγικός στο εργασιακό σου περιβάλλον.
astropedia.gr

kos patisserie
επιστροφή στην κορυφή