Menu

Τα ζώδια της Τρίτης 29 Σεπτεμβρίου

Τα ζώδια της Τρίτης 29 Σεπτεμβρίου
jumbo-banner

ΚΡΙΟΣ
Γενικά:Η Σελήνη σήμερα παραμένοντας στο δικό σου ζώδιο, δείχνοντας πως τα δικά σου θέλω συγκρούονται με τις απαιτήσεις των άλλων στο πρόσωπό σου και καθώς καμιά πλευρά δεν επιδιώκει να βάλει νερό στο κρασί της, είναι πιθανό να υπάρξουν προστριβές ή και ρήξεις. Έτσι λοιπόν, είναι προτιμότερο να εκφράσεις όσα θέλεις να πεις, ακούγοντας όμως και την άλλη πλευρά για όσα έχει να σου πει.

Αισθηματικά: Αυτή η περίοδος έχει μεν πολλές ευκαιρίες, παίζονται όμως και πολλά παιχνίδια εξουσίας στα προσωπικά, ενώ δεν αποκλείονται μέσα στον ορίζοντα της ημέρας και κάποια καβγαδάκια. Απόφυγε επίσης να κάνεις να ξεκινήματα, αν πρώτα δεν αναθεωρήσεις κάποιες καταστάσεις.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Το κοντινό σου περιβάλλον παίζει ρόλο κλειδί καθώς φέρνει πολλές ευκαιρίες, ωστόσο αν δεν έχεις βάλει σε σειρά τις υποχρεώσεις σου, είναι πιθανό σήμερα να ξοδέψεις άσκοπα την ενέργειά σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά:Το πλανητικό σκηνικό σήμερα για σένα μεταφράζεται σαν μια έντονη πίεση μέσα στην καθημερινότητα λόγω υποχρεώσεων και εκκρεμοτήτων, που σε προβληματίζουν έντονα και σου προκαλούν άγχος, ενώ είναι πιθανό να υιοθετείς λανθασμένη αντιμετώπιση μπροστά στα προβλήματα, καθώς προτιμάς τη φυγή, από το να εντείνεις τις προσπάθειές σου.

Αισθηματικά: Είναι έντονη η γκρίνια και η επικριτικότητα γύρω σου κι εσύ επιλέγεις να μείνεις μακριά από την πολυκοσμία που σε εξαντλεί, σωματικά και πνευματικά. Επίσης, η δυσκολία επικοινωνίας με τα πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντος συνεχίζεται.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Είναι πιθανό να έχουν καθυστερήσει κάποιες πληρωμές, ενώ εσύ είσαι σε φάση αναμονής για κάποια έσοδα, γενικότερα όμως είσαι σε μια ευνοϊκή περίοδο για το πορτοφόλι σου. Πρόσεξε όμως σήμερα τον τρόπο που λειτουργείς στο εργασιακό περιβάλλον, καθώς παρά το θετικό κλίμα μπορεί να ανέβουν οι τόνοι με υφιστάμενους, πελάτες ή προμηθευτές.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα σε βοηθά να προσεγγίσεις τους στόχους που έχεις θέσει, ωστόσο είναι πιθανό να υπάρξουν κάποια προβλήματα στην προσπάθειά σου να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια. Στο τέλος όμως καταφέρνεις να βρεις τις λύσεις που σου χρειάζονται, ενώ θα πρέπει να θυμάσαι πως αν κάτι αυτή την περίοδο δεν προχωρά παρά τις δικές σου προσπάθειες, είναι γιατί τελικά είναι για τη δική σου προστασία.

Αισθηματικά: Οι απαιτήσεις που έχουν τα αγαπημένα σου πρόσωπα από σένα είναι αρκετά αυξημένες σήμερα και αυτό ενδεχομένως να φέρει κάποιες εντάσεις, ενώ ταυτόχρονα, σημαντικό ρόλο διαδραματίζουν σήμερα και τα πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Σου δίνονται ευκαιρίες να επανεξετάσεις σημαντικά βήματα προτού προβείς σε ενέργειες, ενώ παράλληλα έρχονται και πάλι στο φως κάποιες σημαντικές πληροφορίες που σε αφορούν και θα σου φανούν χρήσιμες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά:Για σένα η σημερινή ημέρα φέρνει πολλές υποχρεώσεις, ενδεχομένως και κοινωνικές επαφές περισσότερο τυπικού χαρακτήρα, ενώ παράλληλα υπάρχουν υποθέσεις στο σπίτι ή το οικογενειακό περιβάλλον που σε προβληματίζουν έντονα. Επίσης, απόφυγε την οποιαδήποτε βιαστική κίνηση που θα μπορούσε να βάλει σε κίνδυνο την εικόνα που προβάλεις προς τα έξω.

Αισθηματικά: Οι οικείοι σου μοιάζουν να έχουν υπερβολικές απαιτήσεις από σένα κι αυτό σε φορτίζει, ενώ παράλληλα οι ανασφάλειές σου μοιάζουν τονισμένες σήμερα κι αυτό σε οδηγεί σε δοκιμασμένα πρόσωπα και καταστάσεις, ώστε να ελαχιστοποιήσεις την πιθανότητα του ρίσκου.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Το πλαίσιο στα οικονομικά σου είναι αρκετά μπερδεμένο και παρότι το μεγαλύτερο βάρος των ενεργειών σου πηγαίνει σε αυτόν τον τομέα, είναι προτιμότερο να κάνεις διορθωτικές κινήσεις, παρά να ξανοιχτείς σε κάτι νέο, καθώς οι δυνατότητες για έσοδα μοιάζουν περιορισμένες.

ΛΕΩΝ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα δεν είναι τόσο δύσκολη για σένα, αφού παρά τις δυσκολίες που πιθανώς να υπάρξουν, εσύ καταφέρνεις να βρεις λύσεις. Παρόλα αυτά θα πρέπει να είσαι περισσότερο διπλωμάτης και ευέλικτος στις επαφές σου, ενώ είναι προτιμότερο να διατηρήσεις τις ισορροπίες παίζοντας το ρόλο του ειρηνοποιού στις σχέσεις με τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν. Επίσης, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός στις μετακινήσεις σου και καθόλα νομότυπος.

Αισθηματικά: Παρά το ότι η γοητεία σου είναι έντονη αυτή την περίοδο, μέσα στο κοντινό σου περιβάλλον παίζονται παιχνίδια κυριαρχίας και αυτό αλλάζει τη «σκακιέρα» ως προς τους οικείους σου, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που ξαναγυρνάς σε παλιές υποθέσεις, ειδικά αν κάποιοι κύκλοι δεν έχουν κλείσει οριστικά.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Μολονότι να νέα ξεκινήματα μοιάζουν σχεδόν απαγορευτικά, έχεις μια πληθώρα ευκαιριών να διορθώσεις κακώς κείμενα που αφορούν ενέργειές σου στο παρελθόν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά:Παρά το γεγονός ότι η σημερινή ημέρα δεν είναι ιδιαίτερα δυσμενής για σένα, μοιάζει κάπως ασύμβατη με τα σχέδια που είχες κατά νου, καθώς τα θέλω των άλλων είναι προτεραιότητα σήμερα κι εσύ είσαι αναγκασμένος από τις συνθήκες να ακολουθήσεις, όσο κι αν αυτό σε φορτίζει. Θα πρέπει όμως να φανείς όμως κι εσύ από την πλευρά σου πιο ευέλικτος, δίχως να μετράς συνεχώς για το αν αναγνωρίζεται η αξία σου.

Αισθηματικά: Η κτητικότητα και η ζήλια φέρνουν διενέξεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, σε μια περίοδο μάλιστα που τα αισθηματικά σου μοιάζουν ακόμη θολά. Επίσης, δεν είναι λίγοι εκείνοι που επιστρέφουν σε παλιές καταστάσεις, πρόσεξε όμως μήπως δίνεις λαβές για δυσμενή σχόλια.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Οικονομικές υποχρεώσεις σε προβληματίζουν έντονα και είναι προτιμότερο να μην πάρεις κάποια πολύ σημαντική απόφαση σήμερα ως προς οφειλές ή ζητήματα τρίτων που σχετίζονται και με το δικό σου πορτοφόλι.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά:Η Σελήνη παραμένει και σήμερα απέναντί σου, κρατώντας στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος σου τους άλλους και τις υποθέσεις που τους απασχολούν, αυτό όμως μοιάζει να σε ενοχλεί, αφού δεν μοιάζεις διατεθειμένος να αφιερώσεις χρόνο για τους άλλους αν πρώτα δεν τακτοποιήσεις τα δικά σου ζητήματα. Όπως λοιπόν είναι φυσικό, είναι πιθανό να υπάρξουν κάποιες προστριβές, που οφείλονται κυρίως σε δικές σου ενέργειες.

Αισθηματικά: Είσαι σε περίοδο που υπάρχουν ευχάριστες εκπλήξεις ακόμη στα προσωπικά, όμως σήμερα είσαι αρκετά εριστικός με τους γύρω σου και παρασύρεσαι σε παρορμητικές αντιδράσεις που τελικά μεγαλώνουν τις αποστάσεις που σε χωρίζουν με τα πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Σήμερα είναι προτιμότερο να είσαι πιο προσεκτικός με τους συνεργάτες σου, σε επίπεδο επαφών, ώστε να αποφύγεις κάποιες εντάσεις στο εργασιακό περιβάλλον. Παράλληλα, εξέτασε μήπως οι κινήσεις που σχεδιάζεις οδηγήσουν σε απογοητεύσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά:Το τρέξιμο μέσα στην καθημερινότητα δε σταματά ούτε σήμερα, καθώς εσύ καταπιάνεσαι με εκκρεμότητες και υποχρεώσεις πρακτικής φύσεως, ενώ προσπαθείς να βάλεις σε τάξη κάποιες καταστάσεις που μοιάζουν μπερδεμένες. Ωστόσο υπάρχουν κάποιες ενοχές ή κάποιες φοβίες που δεν σε αφήνουν να δράσεις εντελώς ελεύθερος, ενώ ταυτόχρονα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με παρασκηνιακές υποθέσεις.

Αισθηματικά: Άφησε τον εγωισμό στην άκρη και προσπάθησε στο βαθμό που αυτό είναι δυνατό να προσφέρεις τη βοήθεια ή τις υπηρεσίες σου όπου αυτές χρειάζονται. Επιπλέον, προσπάθησε να βελτιώσεις την εικόνα που προβάλλεις προς τα έξω.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Σήμερα θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός με τον τρόπο που λειτουργείς στο εργασιακό σου περιβάλλον, καθώς υπάρχουν πρόσωπα που δε συμμερίζονται τον τρόπο σκέψης σου και ενδεχομένως να επιδιώξουν να δράσουν κόντρα στα δικά σου συμφέροντα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα δεν είναι ιδιαίτερα δυσαρμονική για σένα, καθώς μπορείς να ασχοληθείς με τα δημιουργικά σου σχέδια, ωστόσο δυσκολεύεσαι αρκετά σήμερα να λειτουργήσεις σαν μέλος μιας ομάδας, ενώ οι συλλογικές προσπάθειες μοιάζουν να μην έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ακόμη όμως κι αν συναντήσεις δυσκολίες, χάρη στα πρόσωπα που σε περιβάλλουν μπορείς να βρεις λύσεις.

Αισθηματικά: Παρότι έχεις προσανατολιστεί στα αγαπημένα σου πρόσωπα, ενδέχεται να υπάρξουν κάποιες προστριβές, ενώ ένα πιθανό σενάριο για σένα είναι πως δημιουργούνται εντάσεις με πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος. Γενικότερα όμως υπάρχει κινητικότητα στα προσωπικά σου.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Σου δίνονται σημαντικές ευκαιρίες για να ξαναδείς κάποια μεγαλόπνοα σχέδια που έκανες στο παρελθόν, όμως μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις. Άλλωστε είσαι σε περίοδο με πολλές υποχρεώσεις, φρόντισε όμως να συλλέξεις όλα τα δεδομένα πριν δράσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά:Η προσοχή σου σήμερα παραμένει στραμμένη στο σπίτι και την οικογένεια, καθώς υπάρχουν ζητήματα που απαιτούν άμεσα την προσοχή σου, ενώ από τη δική σου πλευρά θα πρέπει να κάνεις λεπτούς χειρισμούς προκειμένου να κρατηθούν οι ισορροπίες. Ωστόσο, οι βιαστικές κινήσεις ενδέχεται να δημιουργήσουν πρόβλημα στην εικόνα που προβάλλεις προς τα έξω, καθώς βασίζεσαι σε υποκειμενικά συμπεράσματα.

Αισθηματικά: Είσαι πιο εσωστρεφής αυτό το διάστημα και έχεις ανάγκη μόνο από ουσιαστικές επαφές, ενώ γενικότερα σήμερα τα πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντος διαδραματίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην έκβαση των εξελίξεων.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Στο εργασιακό σου περιβάλλον σήμερα είναι πιθανό να πέφτουν πολλές υποχρεώσεις πάνω σου κι εσύ κάνεις αγώνα δρόμου για να τα προλάβεις όλα, ενώ γενικά νιώθεις πιο ανασφαλής μέσα στην ημέρα. Επίσης, πρόσεξε για απερίσκεπτες ενέργειες στα οικονομικά που θέτουν σε κίνδυνο το πορτοφόλι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά:Σε γενικές γραμμές η σημερινή ημέρα είναι αρκετά βοηθητική για να αδράξεις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται, αλλά και για να κάνεις επαφές, ωστόσο θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με τον τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σας, καθώς είσαι αρκετά επικεντρωμένος στις δικές σου απόψεις και δεν αφήνεις περιθώρια στην άλλη πλευρά να εκφραστεί, δημιουργώντας πόλωση.

Αισθηματικά: Είσαι σε μια περίοδο όπου θέλεις να αποτινάξεις από πάνω σου οτιδήποτε νιώθεις πως δεν σε αφήνει να προχωρήσεις μπροστά, δεν είναι όμως λίγες οι φορές που δημιουργείς προστριβές με την αντιδραστικότητά σου, στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Γενικότερα όμως υπάρχουν σημαντικές ευκαιρίες, έστω κι αν σήμερα είσαι αρκετά εριστικός.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Οι απερίσκεπτες ενέργειες δε βοηθούν την εξέλιξη των σχεδίων σου, ενώ παράλληλα χρειάζεται να βάλεις περισσότερο σε τάξη οφειλές και οικονομικές υποχρεώσεις που βρίσκονται σε εκκρεμότητα.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά:Είσαι αρκετά επικεντρωμένος σήμερα στην κάλυψη των προσωπικών σου αναγκών και αυτό σε κάνει να φαίνεσαι στα μάτια των άλλων αρκετά εγωιστής, ενώ εσύ από την πλευρά σου είσαι αρκετά εύθικτος και υιοθετείς πολλές φορές μια αδιάλλακτη συμπεριφορά. Παράλληλα, υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις σε πρακτικά ζητήματα στην καθημερινότητά σου κι αυτό σου φέρνει εκνευρισμό.

Αισθηματικά: Η κτητικότητα είναι ένα στοιχείο που πρωταγωνιστεί στην αισθηματική ατζέντα της ημέρας σήμερα, ενώ έχεις την τάση να μεγαλοποιείς όσα συμβαίνουν γύρω σου, καθώς τα βιώνεις πιο εσωτερικά. Ωστόσο η σημερινή ημέρα σε καλεί να κάνεις συμβιβασμούς, αφήνοντας στην άκρη τον εγωισμό.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Υπάρχει μια αναστάτωση σήμερα σε οικονομικό επίπεδο, οπότε είναι προτιμότερο να μην προγραμματίσεις σήμερα μια σημαντική κίνηση ή αγορά, ενώ στη δουλειά σήμερα είναι πιθανό να δυσκολευτείς στη συνεννόηση με πελάτες, συναδέλφους ή προμηθευτές.

astropedia.gr

kos patisserie
επιστροφή στην κορυφή