Menu

Τα ζώδια της Τρίτης 22 Σεπτεμβρίου

Τα ζώδια της Τρίτης 22 Σεπτεμβρίου
jumbo-banner

ΚΡΙΟΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα είναι αρκετά απαιτητική για σένα, καθώς η Σελήνη, συνεχίζοντας την πορεία της στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, σχηματίζει κάποιες δυσαρμονικές όψεις, φέρνοντας ανατροπές, ενώ από την άλλη κι εσύ έχεις ιδιαίτερα τονισμένο το στοιχείο της αντιδραστικότητας, κάτι που σε απομακρύνει από το περιβάλλον σου, φέρνοντας ρήξεις. Παράλληλα, θα πρέπει να δείξεις περισσότερη υπομονή αν νιώθεις πως οι συνθήκες σε περιορίζουν.

Αισθηματικά: Τα πράγματα είναι διαφορετικά, ανάλογα πότε έχεις γεννηθεί καθώς αν είσαι του τρίτου δεκαημέρου έρχεσαι πιο κοντά στους οικείους σου, ενώ του δευτέρου υπάρχουν πολύ σημαντικές συγκρούσεις στα προσωπικά. Του πρώτου, μπορείς να διαμορφώσεις το πλαίσιο και να σταθεροποιήσεις καταστάσεις.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Είναι προτιμότερο σήμερα να προτιμήσεις τη διπλωματική οδό προκειμένου να προωθήσεις με τον καλύτερο τρόπο τα σχέδιά σου σε προϊστάμενους, εργοδότες ή γενικότερα σε πρόσωπα που έχουν λόγο πάνω στη δουλειά σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά:Μολονότι η Σελήνη παραμένει σε ένα φιλικό ζώδιο προς το δικό σου, υπάρχουν κάποια πράγματα που θα πρέπει να προσέξεις σήμερα, καθώς υπάρχει πλαίσιο ανατροπών πάνω σε διαδικαστικά ή νομικά θέματα, επαφές με εξωτερικό ή ζητήματα σπουδών, αν σπουδάζεις. Παράλληλα, καλείσαι να δείξεις περισσότερη ευελιξία μέσα στην καθημερινότητά σου με λεπτομέρειες, αλλά και υποχρεώσεις.

Αισθηματικά: Παρά το γεγονός ότι υπάρχει επικοινωνία με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, βρίσκεσαι σε μια περίοδο όπου έχεις αφήσει κατά μέρους τα ερωτικά, καθώς έχεις κάποιες άλλες προτεραιότητες. Γενικότερα όμως, οι ευκαιρίες δεν λείπουν.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Κρατάς κάποια στεγανά στο εργασιακό περιβάλλον που τελικά σου κλείνουν πόρτες, ενώ προς τα έξω οι άλλοι εισπράττουν σήμερα μια πιο επιπόλαιη συμπεριφορά από σένα. Ωστόσο οι κόποι σου τελικά αναγνωρίζονται, πράγμα που σημαίνει πως ενισχύεται και το πορτοφόλι σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά:Μια ημέρα ασύμβατη με τα δικά σου θέλω η σημερινή, που σε στρέφει μέσα σου για λύσεις και απαντήσεις, ωστόσο υπάρχουν κάποιες απρόσμενες αλλαγές που δεν είχες υπολογίσει και αυτό σε κάνει να «ανασυνταχθείς» προκειμένου να βρεις την καλύτερη δυνατή διέξοδο. Επιπλέον, παρότι είσαι σε μια δημιουργική περίοδο, δεν είναι λίγα τα εμπόδια που καλείσαι να ξεπεράσεις.

Αισθηματικά: Η συναισθηματική σου ζωή μοιάζει να μη φέρνει άμεσα τα ευχάριστα νέα σήμερα, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τον Μάιο, ενώ αν έχεις γεννηθεί τον Ιούνιο μπορείς να βρεις τις απαντήσεις που χρειάζεσαι στο κοντινό σου περιβάλλον, ακόμη κι από αν σχετίζεται με το ερωτικό σου παρελθόν.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Είναι προτιμότερο να δείξεις περισσότερη προσοχή σήμερα στον τρόπο που χειρίζεσαι οικονομικές υποχρεώσεις ή οφειλές, ενώ παράλληλα υπάρχουν κάποιες ανατροπές σε οικονομικές υποθέσεις τρίτων που σχετίζονται έμμεσα και με το δικό σου πορτοφόλι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά:Μια μάλλον απαιτητική ημέρα για σένα, καθώς ο κυβερνήτης σου, η Σελήνη, βρίσκεται απέναντί σου σχηματίζοντας δυσμενείς όψεις. Έτσι λοιπόν δυσκολεύεσαι αρκετά να βρεις τις ισορροπίες ανάμεσα στις δικές σου επιθυμίες και σε εκείνα που οι άλλοι επιδιώκουν, ενώ παράλληλα υπάρχουν ανασφάλειες που σε κρατούν πίσω και το περιβάλλον σου στις επισημαίνει.

Αισθηματικά: Νιώθεις πως οι συναισθηματικές σου επιλογές υπήρξαν σε κάποια σημείο ανεπαρκείς στο να σε καλύψουν πλήρως στις ανάγκες σου και αυτό σε πληγώνει, ενώ παράλληλα έρχεσαι αντιμέτωπος και με δικές σου παραλείψεις ή λάθη του παρελθόντος. Επίσης, οι παρασκηνιακές δράσεις ενδεχομένως να συνεχίζονται.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Οι συνεργασίες σου περνούν από τεστ αντοχής σήμερα, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τον Ιούλιο, όπου θα πρέπει να δείξεις και περισσότερη διαλλακτικότητα και υπομονή. Άλλωστε υπάρχουν σημαντικές ευκαιρίες για έσοδα στα οικονομικά.

ΛΕΩΝ
Γενικά:Η καθημερινότητα νιώθεις πως σε πνίγει σήμερα με τις κουραστικές υποχρεώσεις και τις εκκρεμότητες ρουτίνας που καλείσαι να διευθετήσεις, με αποτέλεσμα να επαναστατείς απέναντι ακόμη και με την πιο μικρή αφορμή. Δες λοιπόν με διαφορετικό μάτι τα πράγματα και προτίμησε να καταβάλλεις τώρα προσπάθειες, αντί να διαιωνίζεις καταστάσεις που δεν προχωρούν.

Αισθηματικά: Η επικοινωνία είναι εκείνη που μπορεί να σου δώσει λύσεις, ενώ στο κοντινό σου περιβάλλον δε λείπει το φλερτ και η κινητικότητα, ειδικά αν έχεις γεννηθεί Ιούλιο. Επίσης, αν έχεις γεννηθεί τον Αύγουστο, είσαι σε μια περίοδο με αυξημένη ερωτική διάθεση, προσοχή όμως για τις συνέπειες της κάθε πράξης.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Το κλίμα στο εργασιακό περιβάλλον σήμερα μοιάζει κάπως ηλεκτρισμένο, είναι λοιπόν προτιμότερο να ρίξεις νερό στο κρασί σου και να επιστρατεύσεις τη διπλωματία προκειμένου να πεις ό,τι σε ενοχλεί, δίχως να υπάρχουν ρήξεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά:Η Σελήνη βρίσκεται σε μια θετική θέση προς το δικό σου ζώδιο, φέρνοντας αρκετές ευκαιρίες για διέξοδο, σε μια ημέρα που φέρνει ανατροπές αλλά και κάποια εμπόδια στις προσπάθειές σου να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια. Επίσης, είναι πιθανό πως οι όποιες δυσκολίες υπάρχουν, μπορούν να γίνουν η αφορμή για να αποδεσμευτείς από στεγανά και παρωπίδες που σε κρατούν στάσιμο.

Αισθηματικά: Τα αγαπημένα σου πρόσωπα είναι και σήμερα προτεραιότητά σου, ωστόσο δυσκολεύεσαι να βάλεις τις υποθέσεις σε μια σειρά και ενδεχομένως να ακούσεις κάποια παράπονα από τους δικούς σου ανθρώπους, ενώ οι εριστικές συμπεριφορές δε λείπουν από το κοντινό περιβάλλον.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Τα οικονομικά σου είναι αρκετά πιεσμένα αυτή την περίοδο, κυρίως για τους γεννημένους το Σεπτέμβριο, καθώς οι του Αυγούστου βρίσκουν κάποιες πηγές εσόδων που ενισχύουν το πορτοφόλι τους, ακόμα και στις αντιξοότητες.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα κινείται σε πιο εσωστρεφή πλαίσια, περισσότερο από τη χθεσινή, κυρίως σε υποθέσεις που σχετίζονται με το σπίτι, τα πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος ή με ακίνητη περιουσία, ενώ σε ένα βαθύτερο επίπεδο, σήμερα έρχονται στο προσκήνιο καταστάσεις που σε κάνουν να νιώθεις ανασφαλής, δίχως να διαφαίνεται διέξοδος στο άμεσο μέλλον.

Αισθηματικά: Η ανάγκη σου για σιγουριά σε αναγκάζει να περιορίζεις τις επιλογές σου σε εκείνες που προσφέρουν έστω και μια επίπλαστη αίσθηση ισορροπίας, ενώ με τον τρόπο που λειτουργείς κάποιες φορές κάνεις τους άλλους να αντιδρούν σπασμωδικά. Γενικότερα πάντως πιο ευνοημένοι είναι οι γεννημένοι τον Σεπτέμβριο.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Θέλεις να αποδείξεις την αξία σου στο επαγγελματικό περιβάλλον, ωστόσο δεν είναι λίγες οι φορές που συναντάς πολλές δυσκολίες. Παρόλα αυτά υπάρχουν πολλές και σημαντικές ευκαιρίες για να κατακτήσεις τους στόχους σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα σου δίνει πολλές ευκαιρίες για να προωθήσεις τα ζητήματά σου, ωστόσο θα πρέπει να έχει προετοιμαστεί και για ανατροπές στα σχέδια και το πρόγραμμά σου γενικότερα, κυρίως λόγω πρακτικών λεπτομερειών. Παράλληλα, υπάρχουν κάποιες εντάσεις με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου καθώς υπάρχουν σαφείς διαφορές στον τρόπο που βλέπει η κάθε πλευρά τα πράγματα.

Αισθηματικά: Μπορείς να εκμεταλλευτείς την παρουσία των Ποσειδώνα και Δία από μια θέση που τονίζει τη διπλωματική σου ικανότητα, ώστε να μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στον περίγυρό σου αλλά και στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, καθώς είναι μια περίοδος μεγαλύτερης εσωστρέφειας στα προσωπικά.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Τα οικονομικά σου είναι εκείνα που χρειάζονται περισσότερη προσοχή, καθώς από τη μια τα έσοδα είναι περιορισμένα, ενώ από την άλλη τα έξοδα είναι αρκετά. Θυμήσου όμως ότι είσαι σε μια περίοδο με πολλές ευκαιρίες για τους στόχους σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά:Μολονότι οι ανάγκες σου σήμερα περιορίζονται σε απλά και βατά ζητήματα, η σημερινή ημέρα φέρνει κάποιες ανατροπές κυρίως στον τρόπο που προσπαθείς να τις καλύψεις. Έχεις όμως αρκετό δυναμισμό αυτό το διάστημα και με σύμμαχό σου την εύνοια της τύχης, καταφέρνεις να βρεις διεξόδους, θα πρέπει όμως να δείξεις κι εσύ με τη σειρά σου περισσότερη ευελιξία μπροστά στα εμπόδια που τυχόν θα συναντήσεις.

Αισθηματικά: Η κτητικότητα είναι έντονη με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ η ζήλεια δημιουργεί προστριβές από την πλευρά σου, αυτό συμβαίνει όμως γιατί υπάρχουν και κάποιες αφορμές. Βεβαιώσου όμως ότι δεν πρόκειται για βιαστικά συμπεράσματα, ώστε να αποφύγεις παρεξηγήσεις.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Είναι προτιμότερο σήμερα να φανείς πιο προσεκτικός με τον τρόπο που χειρίζεσαι οικονομικές υποθέσεις, καθώς υπάρχει ένα πλαίσιο ανατροπών, κυρίως στον ισοσκελισμό εσόδων κι εξόδων, ενώ θα πρέπει να εξετάζεις σε βάθος τα δεδομένα πριν δράσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά:Η Σελήνη παραμένει και σήμερα στο δικό σου ζώδιο, κρατώντας τα δικά σου προσωπικά θέματα στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος, ωστόσο υπάρχει ένα κλίμα απρόσμενων εξελίξεων μέσα στον ορίζοντα της ημέρας, κυρίως σε ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι ή τα πρόσωπα της οικογένειάς σου. Είναι λοιπόν προτιμότερο να φανείς περισσότερο ευέλικτος μπροστά στις όποιες δυσκολίες κληθείς να αντιμετωπίσεις σήμερα.

Αισθηματικά: Παρά το γεγονός ότι αυτή η περίοδος έχει αρκετό τρέξιμο για σένα που δεν δίνει πρόσφορο έδαφος για πολλές ρομαντικές στιγμές με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, υπάρχουν πολύ σημαντικές ευκαιρίες που μπορείς να αδράξεις, μείνε όμως μακριά από έντονες σκηνές ζήλιας.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Υπάρχει ένα έντονο παρασκήνιο γύρω σου και παρότι στο τέλος θα λειτουργήσει υπέρ σου, είναι προτιμότερο να μην κοινολογείς τα σχέδιά σου παντού, καθώς σήμερα έχεις περισσότερο ανάγκη από επιβεβαίωση μέσα από το έργο που παράγεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά:Η παραμικρή αφορμή σήμερα σε κάνει να θέλεις να «αποδράσεις» από την κουραστική καθημερινότητα, έτσι λοιπόν επιδιώκεις να μείνεις και σήμερα μακριά από την βαρετή πολυκοσμία, καθώς νιώθεις την ανάγκη να απομονωθείς. Ωστόσο οι συνθήκες σήμερα δεν σου δίνουν πρόσφορο έδαφος για να το πραγματοποιήσεις και αυτό σε κάνει περισσότερο αντιδραστικό.

Αισθηματικά: Μπορείς να στηριχτείς στα πρόσωπα που σε περιβάλλουν καθώς μπορεί να έχεις πολλά μέτωπα να αντιμετωπίσεις, παρόλα αυτά οι ευκαιρίες και η κινητικότητα στα προσωπικά δεν λείπουν. Βρες λοιπόν χρόνο μέσα στο πρόγραμμά σου, για να τον αφιερώσεις στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Η σπατάλη είναι η πιο σημαντική συνήθεια που πρέπει να περιορίσεις, τουλάχιστον μέσα στην ημέρα, καθώς είσαι επιρρεπής σε περιττά έξοδα σήμερα που σε βγάζουν εκτός προϋπολογισμού, ενώ τα κοντινά σου πρόσωπα δρομολογούν κάποιες αλλαγές.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά:Η Σελήνη παραμένει σε μια βοηθητική θέση, ωστόσο υπάρχουν κάποια εμπόδια πρακτικής κυρίως φύσης που σε κρατούν πίσω και δεν σε αφήνουν να υλοποιήσεις τους στόχους που έχεις θέσει. Παράλληλα, οι συλλογικές προσπάθειες δεν μοιάζουν να λειτουργούν όπως είχες υπολογίσει, καθώς οι πλευρές που συμμετέχουν δεν είναι διατεθειμένες να κάνουν βήματα και συμβιβασμούς.

Αισθηματικά: Είσαι πιο εσωστρεφής αυτή την περίοδο σε συναισθηματικό επίπεδο και ακόμη κι αν είσαι ήδη σε σχέση, η επιφυλακτικότητα είναι έντονη με τις εξελίξεις, παρότι οι ευκαιρίες για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει δεν λείπουν, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το Μάρτιο.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Μπορεί η καριέρα σου να έχει πολλές και κουραστικές απαιτήσεις από σένα, ωστόσο οι δυνατότητες στο εργασιακό περιβάλλον δεν λείπουν. Από την άλλη όμως, σήμερα υπάρχουν οικονομικοί λόγοι που περιορίζουν τις επιλογές σου και τα σχέδια που θέλεις να πραγματοποιήσεις.

astropedia.gr

kos patisserie
επιστροφή στην κορυφή