Menu

Τα ζώδια της Τρίτης 21 Ιουλίου

Τα ζώδια της Τρίτης 21 Ιουλίου
jumbo-banner

"... Έστω και λίγα λεπτά αφιερωμένα στον εαυτό σου η σε ανθρώπους που αγαπάς αρκούν για να νιώσεις καλύτερα...!Το άγχος δεν αξίζει να υπάρχει. Αξίζει να ΖΟΥΜΕ όσο καλύτερα μπορούμε αυτό το δώρο που λέγεται ΖΩΗ!
Χαμογελάτε, είναι μεταδοτικό..."

ΚΡΙΟΣ
Γενικά:Μέχρι το μεσημέρι της σημερινής ημέρας ασχολείσαι με ζητήματα πρακτικής φύσεως μέσα στην καθημερινότητά σου και υποχρεώσεις ρουτίνας, ακόμη κι αν συναντάς κάποιες δυσκολίες, ενώ αργότερα μέσα στην ημέρα η Σελήνη περνά απέναντί σου φέρνοντας στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος σου τους άλλους και τα ζητήματα που απασχολούν εκείνους, ωστόσο εσύ το κάνεις ευχάριστα.

Αισθηματικά: Στο ξεκίνημα της ημέρας καλείσαι να αφήσεις στην άκρη τους εγωισμούς, ενώ αργότερα μπορείς με άνεση να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ειδικά αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου. Άλλωστε μέσα από φίλους και παρέες κάνεις νέες γνωριμίες και φλερτ.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Μολονότι είναι περίοδος δημιουργική για σένα, εσύ απασχολείσαι με εκκρεμότητες που καλείσαι να διευθετήσεις, ενώ οι τωρινές συνθήκες απαιτούν από σένα να έχεις περισσότερη φειδώ στον τρόπο που χειρίζεσαι τα οικονομικά σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά:Το ξεκίνημα της σημερινής ημέρας είναι περισσότερο βοηθητικό για να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια, βεβαιώσου όμως ότι έχεις δώσει τη δέουσα προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια, ενώ αργότερα μέσα στην ημέρα σε απασχολούν ζητήματα ρουτίνας μέσα στην καθημερινότητά σου που εκκρεμούν ή ένα πιθανό σενάριο είναι πως μοιράζεσαι ευθύνες μαζί με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος.

Αισθηματικά: Επικοινώνησε με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει μέχρι το μεσημέρι, ενώ γενικότερα τα αγαπημένα σου πρόσωπα και το ταίρι σου είναι προτεραιότητα. Αργότερα, από το απόγευμα και μετά καλείσαι να αφήσεις τους εγωισμούς, τα πείσματα και τις απερίσκεπτες ενέργειες στην άκρη.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Ο Κρόνος απέναντι από το ζώδιό σου μαρτυρά πως δίνεις πολύ μεγάλη σημασία στις φιλοδοξίες σου, ενώ παρά το γεγονός ότι για πολλούς είναι περίοδος προετοιμασίας, εσύ εστιάζεις στην καριέρα και τις συνεργασίες σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά:Μέχρι το μεσημέρι της σημερινής ημέρας οι υποθέσεις που σχετίζονται με το σπίτι ή με τα πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος παραμένουν η πρώτη σου προτεραιότητα, ενώ αργότερα μέσα στην ημέρα το κλίμα αλλάζει και εσύ είσαι πιο εξωστρεφής, προωθώντας με άνεση τα ζητήματα που έχεις κατά νου και αν είσαι γονιός απολαμβάνεις στιγμές με τα παιδιά σου.

Αισθηματικά: Έχεις ανάγκη για ασφάλεια και σιγουριά στο ξεκίνημα της ημέρας, παρόλα αυτά όσο προχωρά η μέρα η διάθεσή σου ανεβαίνει και θέλεις να μοιραστείς ευχάριστες καταστάσεις διασκέδασης ή ψυχαγωγίας, με το ταίρι σου ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα, παρότι δεν λείπουν οι εντάσεις και τα νεύρα όταν δεν γίνεται το δικό σου.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Η τύχη μοιάζει να σου χαμογελά περισσότερο από το απόγευμα και μετά, μπορείς λοιπόν να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που σε παρουσιάζονται, παρόλα αυτά θα πρέπει να μείνεις μακριά από απερίσκεπτες ενέργειες που σε μπλέκουν σε μπελάδες.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά:Μέχρι το μεσημέρι επικοινωνείς πιο εύκολα τις ιδέες και τις απόψεις σου στα πρόσωπα που σε περιβάλλουν, ενώ εντείνεις τις προσπάθειές σου για υλοποίηση στόχων και σχεδίων. Αργότερα όμως μέσα στην ημέρα στρέφεσαι σε πιο ασφαλείς επιλογές που ελαχιστοποιούν τον παράγοντα του ρίσκου και ασχολείσαι περισσότερο με τις υποθέσεις που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια.

Αισθηματικά: Το ξεκίνημα της σημερινής ημέρας είναι πιο ευνοϊκό για να κάνεις συναντήσεις, επαφές και συζητήσεις, πρόσεξε όμως να έχουν αντίκρισμα όσα θα ακούσεις, ενώ από το απόγευμα και μετά οι οικείοι σου και τα ζητήματα που σε απασχολούν είναι η πρώτη σου προτεραιότητα.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Ο Ήλιος από το ζώδιό σου σχηματίζει θετική όψη με τον Κρόνο που σταθεροποιεί τα σχέδιά σου και σου δίνει στέρεο έδαφος για να κινηθείς, αλλά και ισχυρά πρόσωπα που στηρίζουν τις επιλογές σου, ειδικά αν έχεις γενέθλια αυτές τις μέρες.

ΛΕΩΝ
Γενικά:Μέχρι το μεσημέρι η ημέρα κινείται σε γνώριμα επίπεδα και εσύ επιδιώκεις ηρεμία στις υποθέσεις σου, ενώ έχεις προσανατολιστεί κυρίως μόνο στην κάλυψη των βασικών σου αναγκών. Αργότερα όμως μέσα στην ημέρα γίνεσαι περισσότερο εξωστρεφής και μπορείς να προσεγγίσεις τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν, επικοινωνώντας τις ιδέες σου.

Αισθηματικά: Στο ξεκίνημα της ημέρας η κτητικότητα είναι έντονη απέναντι στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και έχεις ανάγκη από σταθερότητα, ωστόσο από το μεσημέρι και μετά σου παρουσιάζονται πολλές ευκαιρίες για να προωθήσεις τα προσωπικά σου με τον καλύτερο τρόπο, ειδικά αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Τα κακώς κείμενα μπορεί να μη λείπουν από τις υποθέσεις σου, ωστόσο η επικοινωνία σήμερα είναι το στοιχείο-κλειδί που σε βγάζει από αδιέξοδα, ενώ το πρωί σε απασχολούν έντονα κάποια οικονομικά ζητήματα. Είναι προτιμότερο όμως νέα ξεκινήματα που σχετίζονται με χρήματα να περιμένουν.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά:Το ξεκίνημα της σημερινής ημέρας βρίσκει τη Σελήνη να παραμένει στο δικό σου ζώδιο, κρατώντας έτσι τις δικές σου προσωπικές υποθέσεις στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος σου, ενώ από το μεσημέρι και μετά έχεις περισσότερο προσανατολιστεί στην κάλυψη των βασικών σου αναγκών και την ικανοποίηση των πέντε αισθήσεων.

Αισθηματικά: Είναι γεγονός πως έχεις αφήσει πλέον τα προσωπικά σου σε δεύτερη μοίρα καθώς έχεις πολλές υποχρεώσεις που τρέχουν αν έχεις γεννηθεί το Σεπτέμβριο, ενώ δεν αποκλείεται να σε απασχολούν έντονα και ζητήματα τρίτων, ωστόσο μέχρι το μεσημέρι μπορείς να κάνεις τη φωνή σου να ακουστεί στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, παρότι αργότερα νιώθεις έντονη κτητικότητα.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Νιώθεις πως όλα περνούν από τα χέρια σου και αυτό δεν είναι λίγες οι φορές που σε κουράζει, παρόλα αυτά όσο προχωρά η μέρα εσύ μπορείς να διαχειριστείς καλύτερα οικονομικές υποθέσεις που σε αφορούν άμεσα.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά:Παρότι το ξεκίνημα της σημερινής ημέρας σε βρίσκει κάπως εσωστρεφή, μπορείς να προετοιμάσεις τις υποθέσεις σου, ενώ από το απόγευμα και μετά η Σελήνη περνώντας στο δικό σου ζώδιο φέρνει στην επιφάνεια τα δικά σου προσωπικά θέματα και σου δίνει τη δυνατότητα να προωθήσεις τα ζητήματα που σε απασχολούν, μέσα από τις θετικές όψεις που σχηματίζει.

Αισθηματικά: Μέχρι το μεσημέρι έχεις την ανάγκη για απομόνωση και ξεκούραση, αργότερα όμως σου δίνονται πολύ σημαντικές ευκαιρίες για τα προσωπικά σου, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο. Έρχεσαι λοιπόν πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα, αλλά και συγκεκριμένα, στο άτομο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Οι παρούσες οικονομικές συνθήκες απαιτούν από σένα να βάλεις σε μια σειρά τις οικονομικές σου υποχρεώσεις, ακόμη και μέσα από διακανονισμούς, θυμήσου όμως ότι δεν είναι καιροί για ανοίγματα αν δεν έχουν τακτοποιηθεί πρώτα οι οφειλές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά:Μέχρι το μεσημέρι μπορείς πιο εύκολα να προσεγγίσεις τους στόχους σου και να προωθήσεις τις υποθέσεις σου, καθώς αργότερα νιώθεις την ανάγκη να αφήσεις στην άκρη τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας και να αφιερώσεις χρόνο στη δική σου ξεκούραση, παρέα με δικούς σου ανθρώπους. Παρόλα αυτά όμως μπορείς να προετοιμάσεις τις υποθέσεις σου για το προσεχές διάστημα.

Αισθηματικά: Εδώ και καιρό βρίσκεσαι σε ένα διάστημα μεγαλύτερης εσωστρέφειας στα προσωπικά, καθώς πλέον έχεις περισσότερη ανάγκη από ασφάλεια και σταθερότητα, ενώ είσαι σε κατάσταση αναμονής. Παράλληλα, συνεχίζονται τα μπερδέματα στην κοινωνική σου ζωή, κι εσύ στρέφεσαι για στήριξη στους οικείους.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Στο ξεκίνημα της σημερινής ημέρας μπορείς να επενδύσεις σε συλλογικές προσπάθειες, ενώ αργότερα εισπράττεις βοήθεια και στήριξη από τους οικείους σου, είτε υλικής φύσεως, είτε σαν αναγνώριση όσων προσφέρεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά:Το ξεκίνημα της σημερινής ημέρας σε βρίσκει να ασχολείσαι με την κοινωνική σου ζωή, αλλά και τις υποχρεώσεις σου, καθώς η Σελήνη βρίσκεται ακόμη στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, ενώ αργότερα μέσα στην ημέρα η διάθεσή σου ανεβαίνει και νιώθεις την ανάγκη να βρεθείς με κόσμο, παράλληλα όμως υπάρχουν και σημαντικές ευκαιρίες για να υλοποιήσεις στόχους και να προωθήσεις τα ζητήματά σου, μέσα από την επικοινωνία.

Αισθηματικά: Μέχρι το μεσημέρι ασχολείσαι με τις γνωριμίες που έχεις, ενώ αργότερα στρέφεσαι σε φίλους, κάνεις επαφές, συναντήσεις και εσύ προσπαθείς να βρεις τα κρυφά νοήματα πίσω από όσα σου λένε, ενώ το φλερτ δε λείπει από την ατζέντα της σημερινής ημέρας.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Σου δίνονται ευκαιρίες να κλείσεις συμφωνίες παρά το γεγονός ότι οι υποχρεώσεις πρακτικής φύσεως μοιάζουν να εξαντλούν τα αποθέματα ενέργειας που έχεις. Εντούτοις τα οικονομικά σου κινούνται σε ικανοποιητικά επίπεδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά:Μέχρι το μεσημέρι η Σελήνη βρίσκεται σε μια φιλική θέση για το δικό σου ζώδιο, δίνοντας σημαντικές ευκαιρίες για να προωθήσεις τα ζητήματά σου, ειδικά αν πρόκειται για διαδικαστικά ζητήματα ή επαφές με μέρη και ανθρώπους που βρίσκονται μακριά, ενώ αργότερα μέσα στην ημέρα περνά στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου φέρνοντας στο προσκήνιο την κοινωνική σου ζωή, αλλά και τις υποχρεώσεις σου.

Αισθηματικά: Προσπαθείς όλο αυτό το διάστημα να σταθείς γερά στα πόδια σου και να βάλεις σε τάξη τα προσωπικά σου, η σημερινή ημέρα σου δίνει τη δυνατότητα να έχεις περισσότερη ανεμελιά, τουλάχιστον μέχρι νωρίς το απόγευμα, ενώ αργότερα μπορείς να αποδεχτείς προσκλήσεις για εξόδους από το οποίο τελικά ωφελείσαι σημαντικά.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Μπορείς να στηριχτείς σε σημαντικά πρόσωπα που έχουν λόγο πάνω στη δουλειά σου, ενώ παρά το γεγονός ότι έχεις πιεστεί οικονομικά, βρίσκεις τρόπο να εισπράξεις έσοδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά:Μέχρι το μεσημέρι είσαι πιο εσωστρεφής και σκέφτεσαι πρόσωπα και καταστάσεις, ωστόσο από το απόγευμα και μετά είσαι πιο εξωστρεφής και η τύχη μοιάζει να σου χαμογελά, είναι λοιπόν προτιμότερο να χειριστείς τότε τις υποθέσεις που σε απασχολούν έντονα, ώστε να επιτύχεις το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα. Οι συνεργασίες άλλωστε είναι το δυνατό σου χαρτί.

Αισθηματικά: Η διάθεσή σου είναι πιο ανεβασμένη όσο προχωράμε προς το βράδυ. Εντούτοις, οι υποχρεώσεις προς τους γύρω δε λείπουν, ακόμη κι έτσι όμως εσύ μπορείς πλέον με άνεση να προσεγγίζεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Επιπλέον, η σχέση με ένα πρόσωπο από το φιλικό σου περιβάλλον ενδεχομένως να σε προβληματίσει.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Ο Κρόνος από το ζενίθ του ωροσκοπίου σου σχηματίζει θετική όψη με τον Ήλιο, όψη εξαιρετικά βοηθητική για να τακτοποιήσεις ζητήματα καριέρας, παρά την κουραστική καθημερινότητα. Θα πρέπει όμως παράλληλα να συγκρατηθείς περισσότερο με τα έξοδά σου.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά:Μέχρι το μεσημέρι η Σελήνη βρίσκεται απέναντί σου, τονίζοντας τη σημασία των άλλων στην εξέλιξη των υποθέσεων που σε απασχολούν, δίνοντας παράλληλα την ανάλογη προσοχή και στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ενώ αργότερα μέσα στην ημέρα γίνεσαι περισσότερο εσωστρεφής και προσπαθείς να έχεις εσύ το τιμόνι των εξελίξεων στα χέρια σου.

Αισθηματικά: Οι σχέσεις μοιάζουν να σε απασχολούν έντονα σήμερα, ωστόσο είναι προτιμότερο να κινηθείς μέχρι το μεσημέρι για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, καθώς αργότερα η κτητικότητα από την πλευρά σου είναι έντονη και το στοιχείο της ζήλιας δε λείπει. Επίσης, θα πρέπει να μη δίνεις λαβές για δυσμενή σχόλια σε βάρος σου.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Από το απόγευμα και μετά σκέφτεσαι τρόπους για να ρυθμίσεις οικονομικές σου υποχρεώσεις που εκκρεμούν, ενώ μπορείς να υπολογίζεις στην ενίσχυση του πορτοφολιού σου από δικούς σου ανθρώπους.

astropedia.gr

kos patisserie

Ετικέτες

Ζώδια,
επιστροφή στην κορυφή