Menu

Τα ζώδια της Τρίτης 20 Οκτωβρίου

Τα ζώδια της Τρίτης 20 Οκτωβρίου
jumbo-banner

ΚΡΙΟΣ
Γενικά:Η Σελήνη παραμένοντας στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου σχηματίζει σήμερα δυσμενή όψη με τον Ήλιο απέναντι από το ζώδιό σου, στοιχείο που μαρτυρά πως ενώ υπάρχουν πολλά που θέλεις να κάνεις, οι απαιτήσεις των άλλων απέναντί σου, αλλά και οι υποχρεώσεις που έχεις λειτουργούν σαν εμπόδιο στα σχέδιά σου, ειδικά αν ανήκεις σε όσους έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα Απριλίου. Αντίθετα οι γεννημένοι τον Μάρτιο είναι σε μια μοναδική φάση που καλούνται να αδράξουν ευκαιρίες.

Αισθηματικά: Παρά το γεγονός ότι και σήμερα καθοδηγείσαι πρώτα από αυτά που «πρέπει» να κάνεις και έπειτα από αυτά που θέλεις, η σημερινή ημέρα δίνει ευκαιρίες για να κάνεις πιο όμορφη την καθημερινότητά σου, μένοντας μακριά από δηκτικές ρήσεις και «καρφιά».

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Άφησε στην άκρη υπερβολικές ή ακραίες αντιδράσεις που θα μπορούσαν να βάλουν σε κίνδυνο την εικόνα που προβάλεις προς τα έξω, ενώ θα πρέπει να είσαι πιο ρεαλιστής στα οικονομικά.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά:Μολονότι η σημερινή ημέρα δεν είναι ιδιαίτερα δυσαρμονική για σένα, αυτό που ενδεχομένως να σε προβληματίσει είναι η τάση σου σήμερα για απερίσκεπτες ή επιπόλαιες ενέργειες που τελικά σε εμπλέκουν σε μπελάδες, ακόμη κι έτσι όμως είσαι προστατευμένος από τα πιο δύσκολα, δοθέντος ότι δεν θα προκαλείς από την πλευρά σου την τύχη.

Αισθηματικά: Η διάθεσή σου είναι ανεβασμένη κι εσύ έρχεσαι πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα, γενικότερα όμως έχεις κάποια παράπονα από τα προσωπικά σου, ενώ κάποιες προστριβές με αγαπημένα πρόσωπα δεν λείπουν, έχεις όμως και σημαντικές δυνατότητες.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Είσαι δραστήριος και βρίσκεις υποστηρικτές στις προσπάθειές σου να υλοποιήσεις στόχους, ωστόσο καλείσαι να είσαι περισσότερο αντικειμενικός και να δεις κατά πόσο τα θέλω σου έχουν πράγματι ρεαλιστική βάση.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα μοιάζει να μην σου ταιριάζει ιδιαίτερα αφού παρότι προσπαθείς να φέρεις τις καταστάσεις στα μέτρα σου, τελικά σε χωρίζει μεγάλη απόσταση από το επιθυμητό αποτέλεσμα. Παρόλα αυτά, δεν είσαι μόνος στις προσπάθειές σου καθώς φίλοι, ομοϊδεάτες ή γενικότερα πρόσωπα που πιστεύουν σε σένα, είναι εκεί για να σε στηρίξουν, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο.

Αισθηματικά: Είσαι έντονα επικριτικός αλλά και καχύποπτος με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ ο παράγοντας της ζήλιας παραμένει έντονος μέσα στη συναισθηματική σου ζωή. Προσπάθησε λοιπόν να φανείς περισσότερο διαλλακτικός, κρατώντας χαμηλούς τόνους ώστε να μην δίνεις λαβές για σχόλια.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Υπάρχουν ευκαιρίες για ανάκαμψη στα οικονομικά χάρη σε οικεία πρόσωπα, ωστόσο θα πρέπει να είσαι τυπικός και συνεπής με το πρόγραμμα που έχεις στην ρουτίνα της καθημερινότητά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά:Και η σημερινή ημέρα παραμένει κάπως πιεστική για σένα, καθώς η Σελήνη απέναντί σου σχηματίζει δυσαρμονική όψη με τον Ήλιο από μια θέση κόντρα για το ζώδιό σου, στοιχείο που μαρτυρά πως νιώθεις ότι οι άλλοι με τα θέλω και τις υποθέσεις που τους απασχολούν μπαίνουν εμπόδιο στις φιλοδοξίες σου, ενώ παράλληλα κι εσύ δυσκολεύεσαι αρκετά να βρεις την ισορροπία στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Αισθηματικά: Όπως και την προηγούμενη ημέρα, έτσι και σήμερα, το στοίχημα που θα πρέπει να κερδίσεις λέγεται «σχέσεις», παρά τα διλήμματα που αντιμετωπίζεις, ενώ μπορείς να στηριχτείς στην επικοινωνία για να βγεις από τα αδιέξοδα που σου παρουσιάζονται.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Είναι πολύ πιθανό σήμερα να πιέζεσαι αρκετά από αυτά που «πρέπει» να κάνεις και αυτό δημιουργεί προστριβές στις συνεργασίες σου, όμως ο δρόμος για την καριέρα και τις φιλοδοξίες σου είναι ανοιχτός, αρκεί να είσαι ρεαλιστής.

ΛΕΩΝ
Γενικά:Παρότι η σημερινή ημέρα δεν είναι ιδιαίτερα πιεστική για σένα, εντούτοις εσύ νιώθεις πως πιέζεσαι από τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας και από τα ζητήματα ρουτίνας που εκκρεμούν, καθώς εσύ νιώθεις την ανάγκη να «αποδράσεις» σε πιο ανέμελες στιγμές, δίχως περιορισμούς και φορτικά προγράμματα. Φρόντισε όμως να είσαι συνεπής με τις υποθέσεις σου, αφήνοντας στην άκρη τους επιπόλαιους χειρισμούς.

Αισθηματικά: Μέσα από μικρά και απλά πράγματα, σήμερα έρχεσαι πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και αν συνυπολογίσουμε πως ακόμη δίνεις μεγάλο βάρος σε μια σχέση ή μια συνεργασία, καταλαβαίνεις πως σήμερα πρέπει να μιλήσουν οι πράξεις και όχι τα λόγια, αφήνοντας στην άκρη τον εγωισμό.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Βρίσκεις διεξόδους σε πιεστικές καταστάσεις στα οικονομικά, θα πρέπει όμως να είσαι καθόλα νομότυπος, ενώ στο εργασιακό περιβάλλον σου, είναι πιθανό πως σήμερα βλέπεις τη δουλειά περισσότερο σαν αγγαρεία, παρά σαν κάτι δημιουργικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά:Παρά το γεγονός ότι η Σελήνη παραμένει σε μια ιδιαίτερα βοηθητική θέση για σένα, εσύ προσπαθείς να έχεις τα πάντα κάτω από το δικό σου έλεγχο, κυρίως πάνω στα δημιουργικά σου σχέδια, ωστόσο αυτό δίνει πρόσφορο έδαφος για προστριβές και γκρίνιες με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Είναι προτιμότερο λοιπόν να είσαι πιο διαλλακτικός με τους δικούς σου, αφήνοντας περισσότερο χώρο σε εκείνους για πρωτοβουλίες.

Αισθηματικά: Ο τρόπος που επικοινωνείς τις ιδέες σου αφήνει χώρο για παρανοήσεις, θα πρέπει λοιπόν να είσαι πιο σαφείς, ενώ μειώνοντας την ελεγκτικότητα και το δεσποτισμό απέναντι στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, μπορείς να γεφυρώσεις τα χάσματα που πιθανώς υπάρχουν.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Μείνε μακριά από περιττά έξοδα, ειδικά αν δεν έχεις τακτοποιήσει τις οφειλές σου, γενικότερα όμως είσαι σε μια περίοδο όπου το πορτοφόλι σου ενισχύεται σημαντικά, αρκεί να κάνεις κι εσύ από την πλευρά σου τις κατάλληλες ενέργειες.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα όντας στον απόηχο της χθεσινής, παραμένει αρκετά πιεστική, κυρίως σε υποθέσεις που αφορούν το σπίτι ή τα πρόσωπα της οικογένειάς σου, ειδικά αν ανήκεις σε εκείνους που έχουν γενέθλια αυτές τις μέρες, ενώ παράλληλα αυτό έχει άμεσο αντίκτυπο και στον τρόπο που χειρίζεσαι τις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Αισθηματικά: Μέσα στον ορίζοντα της σημερινής ημέρας είναι πιθανό να αναπτύσσεις έντονες συναισθηματικές εξαρτήσεις, ενώ η ανάγκη σου για σιγουριά και ασφάλεια σε οδηγεί σε παρορμητισμούς και υποχωρήσεις. Επίσης, ωφελείσαι περισσότερο σήμερα με τη συστολή και τη φειδώ στον τρόπο που χειρίζεσαι τα προσωπικά σου, ενώ ταυτόχρονα ωφελείσαι ακολουθώντας πιο σταθερά μονοπάτια.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Κινείσαι αρκετά μεθοδικά ώστε να προωθήσεις τις φιλοδοξίες σου, ωστόσο καλείσαι να εντείνεις τις προσπάθειές σου για να επωφεληθείς από τις ευκαιρίες. Προσοχή όμως σε οικονομικούς χειρισμούς, καθώς τρέφεις αυταπάτες και ενδεχομένως να παρασυρθείς σε λάθος κινήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά:Παρά το γεγονός ότι η σημερινή ημέρα δεν είναι δυσαρμονική και σε ωθεί να δεις κόσμο και να κάνεις επαφές και συναντήσεις, το πρόγραμμά σου έχει κάποιες υποχρεώσεις που καλείσαι να φέρεις σε πέρας, ακόμη κι αν σου φαίνονται βαρετές. Επιπλέον, δυσκολεύεσαι να έρθεις σε συνεννόηση με τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν κυρίως πάνω σε πρακτικά ζητήματα.

Αισθηματικά: Η επικοινωνία είναι το κλειδί που σε φέρνει πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ δεν λείπουν τα φλερτ από την καθημερινότητά σου. Παράλληλα, μέσα από τις παρέες σου διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου και αυτό φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Η ρουτίνα αφαιρεί κάτι από τον ενθουσιασμό σου σήμερα, ωστόσο βρίσκεσαι σε μια περίοδο που μπορείς να καταφέρεις πολλά και σημαντικά στη δουλειά ή το εργασιακό περιβάλλον, ακόμη κι αν κάνεις διακοπές.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα, παρότι δεν είναι ιδιαίτερα δυσαρμονική, εντούτοις έχει κάποια πράγματα που πρέπει να προσέξεις. Καλείσαι λοιπόν σήμερα να βγεις έξω από καταστάσεις που απλά είναι «βολικές» και να διεκδικήσεις με τόλμη όσα θέλεις. Παράλληλα όμως υπάρχουν και κάποια ζητήματα πρακτικής φύσεως που σε εμποδίζουν στο να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια.

Αισθηματικά: Έχεις αρκετές απαιτήσεις από τα αγαπημένα σου πρόσωπα αλλά ενδεχομένως να μην κάνεις αρκετές προσπάθειες για να τους προσεγγίσεις, περιμένοντας εκείνους να κάνουν την πρώτη κίνηση, ενώ σήμερα υπάρχει έντονα το στοιχείο της υπερβολής στα προσωπικά σου. Επίσης, θυμήσου να μειώσεις την κτητικότητα απέναντι στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Ένα από τα πιθανά σενάρια για σένα μέσα στη σημερινή ημέρα είναι αρκετά έξοδα για λόγους ψυχαγωγίας ή διασκέδασης, έτσι λοιπόν είναι προτιμότερο να είσαι πιο συγκρατημένος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά:Η Σελήνη από το ζώδιό σου σχηματίζει δυσαρμονική γωνία με τον Ήλιο από το ζενίθ του ωροσκοπίου σου, κάτι που μαρτυρά για σένα πως ενώ θέλεις να κάνεις πράγματα, υπάρχουν πρόσωπα ή καταστάσεις μέσα στο κοινωνικό σου περιβάλλον που βάζουν φρένο στα σχέδιά σου, ενώ ένα ακόμη πιθανό σενάριο είναι πως δυσκολεύεσαι αρκετά να συντονίσεις τα θέλω σου με εκείνα που έχουν ανάγκη οι ανώτεροί σου.

Αισθηματικά: Υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες από μέρους σου για τα προσωπικά, όμως τρέφεις κάποιες αυταπάτες, ενώ η ανάγκη σου για νέα ξεκινήματα συγκρούεται με τη δίψα σου για ασφάλεια και σίγουρες επιλογές. Παρόλα αυτά μπορείς να στηριχτείς στα πρόσωπα που σε περιβάλλουν, αρκεί να μείνεις μακριά από διενέξεις.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Προτού προβείς σε μεγάλα ανοίγματα στα οικονομικά σου, εξέτασε κατά πόσο οι στόχοι που έχεις θέσει έχουν ρεαλιστική βάση και ανταποκρίνονται στις συνθήκες του σήμερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά:Μέσα στον ορίζοντα της σημερινής ημέρας νιώθεις πως αυτά που σε εκφράζουν δεν συμπίπτουν με εκείνα του περιβάλλοντός σου, γεγονός που σε φορτίζει, ενώ έχεις ανάγκη να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου και να αποφορτίσεις τον εσωτερικό σου κόσμο, από την άλλη όμως ο τρόπος που επικοινωνείς τις ιδέες σου δίνει λαβές για παρανοήσεις αλλά και δυσμενή σχόλια σε βάρος σου.

Αισθηματικά: Υπάρχουν κάποια κενά στις συζητήσεις που κάνεις με πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος, παρότι αυτή η περίοδος είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για φλερτ και γνωριμίες, σαφώς όμως ευνοούνται περισσότερο όσοι είναι ήδη σε σχέση. Θυμήσου όμως να μείνεις μακριά από παρασκηνιακές ενέργειες.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Σου δίνονται πολλές δυνατότητες να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας που εκκρεμούν, ακόμη κι αν σήμερα καλείσαι να επωμιστείς και ευθύνες τρίτων. Επίσης γίνονται σημαντικά ξεκαθαρίσματα στις οφειλές σου.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά:Παρά το γεγονός ότι η Σελήνη βρίσκεται σε ένα φιλικό ζώδιο προς το δικό σου, σχηματίζοντας δυσμενή όψη με τον Ήλιο δείχνει πως υπάρχουν κάποια στεγανά και προσκολλήσεις που αποτελούν τροχοπέδη για όλα εκείνα που εσύ σχεδιάζεις. Επιπλέον, υπάρχει το όραμα για κάτι καινούριο, αλλά είναι πιθανό πως εσύ λόγω των μεγάλων εντάσεων της προηγούμενης περιόδου, έχεις ανάγκη από σταθερότητα και αυτό σε κάνει να διχάζεσαι.

Αισθηματικά: Θα πρέπει να είσαι απόλυτα σαφής στις συζητήσεις που κάνεις με τους κοντινούς σου ώστε να ελαχιστοποιήσεις την πιθανότητα παρανοήσεων, ενώ πρόκειται για ακόμη μια ημέρα που τα πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη των προσωπικών σου.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Τα οικονομικά είναι εκείνα στα οποία θα πρέπει να επενδύσεις, ακόμη κι αν η σημερινή ημέρα σου προσγειώνει απότομα τα όνειρα λόγω των τωρινών συνθηκών.

astropedia.gr

kos patisserie
επιστροφή στην κορυφή