Menu

Τα ζώδια της Τρίτης 13 Οκτωβρίου

Τα ζώδια της Τρίτης 13 Οκτωβρίου
jumbo-banner

ΚΡΙΟΣ
Γενικά:Σήμερα τα ξημερώματα πραγματοποιείται Νέα Σελήνη απέναντί σου, στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με τις διαπροσωπικές σχέσεις και τις συνεργασίες, προλογίζοντας έτσι νέα ξεκινήματα ή νέα πρόσωπα που μπαίνουν στη ζωή σου. Ωστόσο, παρά την αποφασιστικότητα που δείχνεις για να υλοποιήσεις στόχους, υπάρχουν αφορμές που βγάζουν προς τα έξω μια πιο παρορμητική και εριστική πλευρά του εαυτού σου, ειδικά αν έχεις γεννηθεί γύρω στα μέσα Απριλίου.

Αισθηματικά: Αν είσαι μόνος ή μόνη δεν αποκλείεται να κάνει την εμφάνισή του ένα νέο πρόσωπο στον ορίζοντα, όμως ο χρόνος θα δείξει την εξέλιξη. Γενικότερα όμως γυρνάς σελίδα σε μια σχέση στην οποία επενδύεις, ενώ για τους δεσμευμένους υπάρχει ένα θετικό πλαίσιο, ακόμη και στις δυσκολίες.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Έχεις εναποθέσει πολλές ελπίδες στις συλλογικές προσπάθειες και γι’ αυτό καταβάλλεις κάθε δυνατή προσπάθεια για να τις δεις να υλοποιούνται, πρόσεξε όμως την ανάγκη σου για ασφάλεια που τελικά γίνεται τροχοπέδη.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά:Η σημερινή Νέα Σελήνη στο Ζυγό που πραγματοποιείται τα ξημερώματα μεταφράζεται για σένα ως νέα ξεκινήματα μέσα στην ρουτίνα της καθημερινότητας, ταράζοντας λίγο τα νερά. Ένα πιθανό σενάριο είναι πως τακτοποιείς κάποιες υποχρεώσεις και αναλαμβάνεις νέες, ενώ γενικότερα προσπαθείς να ρυθμίσεις εκκρεμότητες. Το σίγουρο είναι πως κοπιάζεις πολύ για να βελτιώσεις την εικόνα που προωθείς προς τα έξω, όμως πολλές φορές δεν είναι ξεκάθαρη η επικοινωνία σου.

Αισθηματικά: Μολονότι χτίζεις πιο βαθιές και ουσιαστικές σχέσεις, υπάρχουν ουκ ολίγες στιγμές που η συμπεριφορά σου αλλά και ο τρόπος που μοιράζεσαι τις ιδέες σου περιπλέκει τα πράγματα δημιουργώντας παρανοήσεις.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Το εργασιακό σου περιβάλλον επηρεάζεται άμεσα από την επιρροή της Νέα Σελήνης, δημιουργώντας μια νέα αφετηρία για τις δραστηριότητές σου, πρόσεξε όμως έγγραφα και συμφωνίες. Μπορείς όμως να δεις το πορτοφόλι σου να γεμίζει χάρη στις ενέργειες άλλων.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά:Ιδιαίτερα ευνοϊκή είναι η σημερινή Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον τομέα των ερωτικών σου τα ξημερώματα, αφού Ήλιος και Σελήνη λειτουργούν σαν μοχλός που σε πηγαίνει σήμερα ένα βήμα παρακάτω. Άλλωστε, η δημιουργικότητά σου είναι έντονη και δεν αποκλείεται να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα πάνω σε μια έμπνευση ή μια ιδέα που είχες, ενώ αν είσαι γονιός μπορεί το νέο ξεκίνημα να αφορά κάποιο παιδί σου.

Αισθηματικά: Η προαναφερθείσα Νέα Σελήνη φέρνει σημαντικές εξελίξεις στον τομέα των ερωτικών σου, είτε είσαι ελεύθερος/η φέρνοντας νέα πρόσωπα, είτε αναζωπυρώνοντας τις σχέσεις των ήδη δεσμευμένων. Γενικότερα όμως έρχεσαι πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα, γεφυρώνοντας χάσματα.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Η άνεση με την οποία επιλύεις διαδικαστικές υποθέσεις είναι ένα ακόμη συν, ωστόσο υπάρχει ο κίνδυνος να παρασυρθείς σε περιττές σπατάλες λόγω του ενθουσιασμού σου, σε μια περίοδο όπου καλείσαι να κάνεις πιο προσεκτικούς χειρισμούς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά:Η σημερινή Νέα Σελήνη πραγματοποιείται τα ξημερώματα στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με την οικογένεια, το σπίτι ή ακόμα και την ακίνητη περιουσία, προλογίζοντας έτσι νέα ξεκινήματα σε αυτούς τους τομείς, ωστόσο η ανασφάλεια δεν σε αφήνει να δεις καθαρά τις καταστάσεις, είτε εξιδανικεύοντάς τες, είτε παρουσιάζοντας σε πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντος μια διαφορετική εικόνα ώστε να έρθουν τα πράγματα και οι καταστάσεις πιο κοντά στα θέλω σου.

Αισθηματικά: Οι τάσεις φυγής είναι έντονες όταν τα πράγματα σκουραίνουν, ενώ υπάρχει σήμερα προδιάθεση για τάσεις χειραγώγησης προς τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν. Το σίγουρο είναι πως πρέπει να δείξεις περισσότερη αντικειμενικότητα και ρεαλισμό, αν δεν θέλεις να παρασυρθείς σε λάθη.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Κάνεις συζητήσεις για οικονομικά, σε μια περίοδο που ενώ ευνοούνται τα σχέδιά σου, δεν βλέπεις ακόμη άμεσα τα αποτελέσματα στο πορτοφόλι σου.

ΛΕΩΝ
Γενικά:Νέα Σελήνη σήμερα τα ξημερώματα σε ένα φιλικό ζώδιο σημαίνει κάποια ευχάριστη αλλαγή στις υποθέσεις που σχετίζονται με το περιβάλλον σου, με συζητήσεις επαφές ή σημαντικές συμφωνίες, ενώ αξίζει να θυμάσαι πως με την ενισχυμένη προσπάθεια από συνεργάτες μπορείς να καταφέρεις πολλά περισσότερα. Ωστόσο είναι προτιμότερο να έχεις πάντα κατά νου πως υπάρχουν και κάποιες βιαστικές κινήσεις που δεν φέρνουν πάντα το επιθυμητό αποτέλεσμα, είναι καλύτερα λοιπόν να περιορίσεις την παρορμητικότητα.

Αισθηματικά: Η ξεκάθαρη επικοινωνία είναι το κλειδί για να έρθεις πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και σήμερα μπορεί να εκπλαγείς από το πόσα μπορείς να καταφέρεις συζητώντας. Το σίγουρο είναι πάντως πως επικοινωνείς ευκολότερα τις ιδέες σου.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Αν σκοπεύεις να κάνεις μια σημαντική επένδυση, μπορείς να στηριχτείς στους δικούς σου ανθρώπους, προσέχοντας όμως και τα «ψιλά γράμματα» στις συμφωνίες διότι το παιχνίδι μπορεί να κριθεί και εκεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά:Θέλεις να κάνεις βήματα προς ένα πιο σταθερό μέλλον όπου τα πράγματα δεν θα είναι τόσο ρευστά και όλη σου η προσοχή σήμερα επικεντρώνεται σε αυτό, έχεις όμως ταυτόχρονα και ισχυρούς συνεργάτες που δρουν υποστηρικτικά στις επιδιώξεις σου.

Αισθηματικά: Νιώθεις την ανάγκη να κινηθείς σε μια πιο σταθερή βάση στον τομέα των προσωπικών και έχοντας μάθει από το παρελθόν, προσανατολίζεσαι σε πιο σίγουρες και ασφαλείς επιλογές, ενώ οι γεννημένοι στο τέλος Αυγούστου κάνουν ξεκαθαρίσματα.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον τομέα των οικονομικών σου τα ξημερώματα προλογίζει κάτι καινούργιο για το πορτοφόλι σου, είτε αυτό μεταφράζεται ως μια νέα πηγή εσόδων, είτε γενικότερα ως μια ανάσα, ωστόσο υπάρχουν πάντα παγίδες εξαιτίας κάποιων βιαστικών αποφάσεων που παίρνεις, οι οποίες όμως έχουν έντονο το στοιχείο του ρίσκου. Το σίγουρο είναι πάντως πως μέσα από τις προσπάθειές σου στο εργασιακό περιβάλλον, μπορείς να καταφέρεις πολλά.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά:Σήμερα τα ξημερώματα πραγματοποιείται Νέα Σελήνη στο δικό σου ζώδιο, ωθώντας σε να κάνεις νέα ξεκινήματα σε κάποιο τομέα στη ζωή σου ή γενικότερα να αλλάξεις σελίδα. Και παρότι έχεις ενέργεια αλλά και τη στήριξη από τα αγαπημένα σου πρόσωπα για να κάνεις αυτές τις αλλαγές, υπάρχει ο κίνδυνος να παρασυρθείς σε άσκοπη σπατάλη δυνάμεων για επίδειξη ή γενικότερα σε λάθος κατεύθυνση. Βεβαιώσου λοιπόν πως βαδίζεις στο σωστό δρόμο.

Αισθηματικά: Ο Ερμής από το ζώδιό σου ταράζει τα στάσιμα νερά της προσωπικής σου ζωής, είτε τονίζοντας την ερωτική σου φύση, είτε φέρνοντας κάποιες επαφές με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει για να τονιστεί το ενδιαφέρον.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Η καριέρα είναι ο τομέας που θα πρέπει να δείξεις περισσότερη προσοχή στις κινήσεις σου, προσπάθησε λοιπόν να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά για συμπεριφορές χειραγώγησης, ενώ παράλληλα στο εργασιακό περιβάλλον μπορείς να καταφέρετε πολλά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά:Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα τα ξημερώματα στο προηγούμενο ζώδιο από το δικό σου, σε ωθεί να προετοιμάσεις σημαντικά νέα ξεκινήματα καθώς μπορεί οι τωρινές συνθήκες να μην είναι στρωμένες με ροδοπέταλα, όμως δίχως να κοινολογείς τα σχέδιά σου μπορείς να καταφέρεις πολλά σε μυστικό επίπεδο. Ωστόσο είναι εξαιρετικά σημαντικό πως παράτυπες ενέργειες τελικά λειτουργούν εις βάρος σου, ενώ το έντονο άγχος δε λείπει.

Αισθηματικά: Είναι πιθανό να θέλεις να αποδεσμευτείς από ενοχές και φοβίες που κουβαλάς και σε αυτό δρουν αρκετά υποστηρικτικά πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος που σε κινητοποιούν, παρότι εσύ νιώθεις πως υπάρχουν δυσκολίες να μοιραστείς τα συναισθήματά σου.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Τα οικονομικά σου έχουν περάσει αρκετά και εσύ προσπαθείς μέσα από την καριέρα να ενισχύσεις το πορτοφόλι σου, φρόντισε όμως να δείξεις περισσότερη τυπικότητα στη δουλειά και το εργασιακό περιβάλλον, δίχως παρεκτροπές.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά:Σήμερα τα ξημερώματα πραγματοποιείται Νέα Σελήνη σε μια ευνοϊκή θέση του ωροσκοπίου σου που συνδέεται με τους στόχους, τους φίλους αλλά και γενικότερα τις συλλογικές προσπάθειες, φέρνοντας ευχάριστες αλλαγές, αλλά και την ώθηση να γυρίσεις σελίδα. Επιπλέον, ένα ακόμη πιθανό σενάριο είναι πως διευρύνεις τον κοινωνικό σου περίγυρο, χάρη στην μαχητικότητα με την οποία μοιράζεσαι τις σκέψεις σου.

Αισθηματικά: Οι φίλοι διαδραματίζουν ένα πολύ σημαντικό ρόλο, ενώ μέσα από παρέες ανοίγεσαι, έχεις περισσότερη αισιοδοξία και αυτό εκπέμπεται στο περιβάλλον σου, προσελκύοντας νέα πρόσωπα, ειδικά αν είσαι σε περίοδο που αναζητάς κάτι καινούριο στα προσωπικά.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Η εύνοια όμως της σημερινής ημέρας δεν πρέπει να σε ξεγελά καθώς χρειάζονται εξαιρετικά λεπτοί χειρισμοί από μέρους σου για τις οικονομικές σου υποχρεώσεις προς τρίτους ή προς οργανισμούς. Το σίγουρο είναι πάντως ότι δείχνεις περισσότερη ωριμότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά:Η σημερινή Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται τα ξημερώματα στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου φέρνει νέα δεδομένα για την κοινωνική σου ζωή και την εικόνα που βγάζεις προς τα έξω, πρωτίστως όμως για την καριέρα σου και τα θέματα που σχετίζονται μαζί της. Αυτά όμως τα νέα δεδομένα χρειάζεται μεγάλη προσοχή για να μην σε παρασύρουν σε λάθος μονοπάτια, κυρίως λόγω βιαστικών ή παρορμητικών αποφάσεων που μαρτυρούν ότι παρασύρεσαι από τη στιγμή χωρίς να έχεις όλα τα δεδομένα.

Αισθηματικά: Η περίοδος αυτή σε έχει κουράσει αρκετά, ωστόσο έχεις περάσει πλέον σε μια φάση που πολλά πράγματα εγκυμονούνται στα προσωπικά, ακόμη κι αν δεν είναι έτοιμες οι συνθήκες, ενώ δίνεις πολύ μεγάλη αξία στη δική σου ηρεμία.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Τα οικονομικά σου μοιάζουν να κινούνται ταχύτερα, οδηγώντας τις αλλαγές που περιγράφονται πιο πάνω, όμως καλείσαι να δείξεις περισσότερη αντικειμενικότητα και ρεαλισμό. Μπορείς πάντως να προσεγγίσεις πρόσωπα κύρους και να προετοιμάσεις σημαντικά ανοίγματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά:Η σημερινή Νέα Σελήνη πραγματοποιείται τα ξημερώματα σε ένα ιδιαίτερα φιλικό ζώδιο προς το δικό σου, δίνοντάς σου μια νέα πνοή αισιοδοξίας, ενώ γυρνάς σελίδα σε διαδικαστικά, νομικά θέματα, υποθέσεις εξωτερικού ή σπουδών αν σπουδάζεις, χάρη στις δικές σου προσπάθειες, μετά από μια μακρά περίοδο στασιμότητας. Αυτό που πρέπει να προσέξεις όμως είναι η τάση σου να παρακάμπτεις τις πρακτικές λεπτομέρειες που πολλές φορές είναι καθοριστικές.

Αισθηματικά: Θέλεις να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα, ωστόσο αναζητάς κι ένα βαθύτερο νόημα, στο χρόνο που περνάς με φίλους, αλλά ακόμη περισσότερο στις αισθηματικές σου υποθέσεις. Έτσι, κάθετι που είναι επιφανειακό, δεν έχει ορίζοντα εξέλιξης.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Η ανάγκη σου να ξεφύγεις από τη ρουτίνα σε οδηγεί σε πολλές απερισκεψίες, αφήνοντας στην άκρη πολλές υποχρεώσεις σου που αργότερα θα βρεις μπροστά σου και πάλι. Μπορείς όμως να ξεπεράσεις τα όποια εμπόδια, δίχως την ανάγκη στήριξης σε δεκανίκια.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά:Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα τα ξημερώματα, γίνεται σε ένα σημείο του ωροσκοπίου σου λιγότερο φανερό που αγγίζει τα οικονομικά εκείνα που συνδέονται με τρίτους, είτε πρόκειται για οφειλές, είτε για χρήματα άλλων που επηρεάζουν έμμεσα το δικό σου πορτοφόλι. Έτσι λοιπόν αυτή η Νέα Σελήνη προλογίζει κάποια νέα ξεκινήματα σε αυτούς τους τομείς, ωστόσο μπορεί η δημιουργική σου πλευρά να είναι έντονη, όμως καμιά φορά σε παρασύρει σε χίμαιρες.

Αισθηματικά: Μολονότι ο ελεύθερος χρόνος σου είναι περιορισμένος, τακτοποιώντας ζητήματα της καθημερινότητας, υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις στα προσωπικά σου, φρόντισε όμως κι εσύ από την πλευρά σου να βλέπεις αντικειμενικά τα πράγματα.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Κινείσαι μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα και προωθείς τις ενέργειές σου καθώς στηρίζεσαι στις δικές σου δυνάμεις, αφού το παρασκήνιο γύρω σου είναι αρκετά έντονο. Παράλληλα όμως κάνεις προσπάθειες για να βελτιώσεις το κλίμα στο εργασιακό περιβάλλον.

astropedia.gr

kos patisserie
επιστροφή στην κορυφή