Menu

Τα ζώδια της Τετάρτης 30 Σεπτεμβρίου

Τα ζώδια της Τετάρτης 30 Σεπτεμβρίου
jumbo-banner

ΚΡΙΟΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα προσφέρει πολλές ευκαιρίες για να σταθεροποιήσεις τις υποθέσεις σου, ενώ παράλληλα μπορείς μέσα από απλές λύσεις να βρεις διέξοδο σε υποθέσεις που σε απασχολούν εδώ και καιρό. Γενικότερα άλλωστε είναι μια ημέρα που μπορείς πιο εύκολα να ικανοποιήσεις τις ανάγκες σου, φρόντισε όμως να δείξεις περισσότερη διπλωματία μέσα στην καθημερινότητά σου, ώστε να διατηρηθούν οι ισορροπίες.

Αισθηματικά: Έχεις περισσότερο ανάγκη από ηρεμία σήμερα και αυτή η ημέρα σου δίνει πρόσφορο έδαφος για να το επιτύχεις, ωστόσο υπάρχουν κάποιες μπερδεμένες καταστάσεις στο κομμάτι των προσωπικών σου που σου φέρνουν εκνευρισμό, ενώ νιώθεις σε πολλά σημεία πως δεν μπορείς να εκφραστείς ελεύθερα.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Η σημερινή ημέρα ευνοεί αρκετά τον οικονομικό τομέα των δραστηριοτήτων σου και φέρνει θετικές εξελίξεις, έτσι λοιπόν αν ήθελες να διευθετήσεις ένα ζήτημα τέτοιο, μπορείς να εκμεταλλευτείς σήμερα τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά:Η Σελήνη σήμερα παραμένοντας στο ζώδιό σου σχηματίζει ευνοϊκές όψεις με τον τους Ποσειδώνα, Δία και Πλούτωνα, δίνοντάς σου έτσι την κατάλληλη ώθηση για να τακτοποιήσεις τις υποθέσεις και τα σχέδιά σου, παρά τις αλλαγές που γίνονται στο πρόγραμμα της καθημερινότητάς σου και σε αναστατώνουν. Άλλωστε, μπορείς σήμερα να βρεις διεξόδους σε ότι σε απασχολεί, ακόμη και λύσεις, αρκεί να δείξεις ευελιξία.

Αισθηματικά: Έλα πιο κοντά σήμερα στα αγαπημένα σου πρόσωπα, ενώ αν το πρόγραμμά σου το επιτρέπει, μπορείς να ξεκλέψεις λίγο χρόνο και να τον αφιερώσεις σε χαρά και διασκέδαση με τους δικούς σου ή με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Προσέγγισε πρόσωπα κύρους με τα αιτήματά σου, αλλά φρόντισε να έχεις διορθώσει τα κακώς κείμενα στα οικονομικά, διότι είναι περίοδος εξόδων που δεν είχες υπολογίσει.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα λειτουργεί σαν χείρα βοηθείας για σένα που φέρνει στο δρόμο σου λύσεις μέσα από τους δικούς σου ανθρώπους, καθώς βρίσκεσαι σε μια περίοδο όπου χρειάζεσαι βοήθεια ή υποστήριξη σε κάποιο ζήτημα που σε απασχολεί. Από την άλλη όμως είναι πιθανό να προσφέρεις κι εσύ τη στήριξη σε οικεία πρόσωπα που σε έχουν ανάγκη, παρόλο που ο Ποσειδώνας σε θέση κόντρα με το δικό σου ζώδιο σε παρασύρει σε κάποιες παράλογες συμπεριφορές.

Αισθηματικά: Βρες χρόνο μέσα στο πρόγραμμά σου για να τον αφιερώσεις στην ξεκούραση και τη χαλάρωση, αλλά και γενικότερα για μια μικρή «φυγή» από την καθημερινότητά σου. Από την άλλη όμως, νιώθεις πολλές φορές ότι οι άλλοι υψώνουν τοίχο ανάμεσα σε σένα και σε εκείνους.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Αυτή την περίοδο το πορτοφόλι σου μοιάζει αρκετά πιεσμένο κι εσύ στρέφεσαι για ενίσχυση στο κοντινό σου περιβάλλον, όμως θα πρέπει να αποφύγεις τις τελεσίδικες αποφάσεις που δεν εγγυώνται το θετικό αποτέλεσμα για σένα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα δείχνει να ευνοεί ιδιαίτερα τα σχέδιά σου στον τομέα της επικοινωνίας, καθώς ο κυβερνήτης σου η Σελήνη από μια φιλική θέση σχηματίζει θετικές όψεις. Έτσι μπορείς πιο εύκολα να προωθήσεις τα ζητήματα που σε απασχολούν, ενώ παράλληλα μπορείς πιο εύκολα να μοιραστείς τις ιδέες και τις απόψεις σου στο φιλικό σου περιβάλλον, σε μια περίοδο όπου έχεις δυσκολευτεί να έρθεις σε συνεννόηση με τους γύρω.

Αισθηματικά: Οι φίλοι είναι εκείνοι που σήμερα παίζουν ρόλο κλειδί στις αισθηματικές σου υποθέσεις, άκουσε λοιπόν όσα έχουν να σου πουν καθώς μέσα από τις δικές τους προτροπές και παρατηρήσεις έρχεσαι πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Ωστόσο, οι παρασκηνιακές ενέργειες πάσης φύσεως θα πρέπει να αποφεύγονται.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Τακτοποίησε τις υποθέσεις σου εγκαίρως, καθώς βιώνεις μια περίοδο με πολλές υποχρεώσεις, ενώ σήμερα είναι πιθανή και μια οικονομική ενίσχυση υπέρ σου.

ΛΕΩΝ
Γενικά:Η Σελήνη σήμερα από το ζενίθ του ωροσκοπίου σου σχηματίζει μια σειρά από ευνοϊκές όψεις, έτσι λοιπόν μπορείς σήμερα να βελτιώσεις σημαντικά την εικόνα που προβάλλεις προς τα έξω μέσα από τις ευκαιρίες που σου δίνονται. Επίσης, μπορεί να έχεις πολλές υποχρεώσεις, όμως είναι απαραίτητο να εντείνεις τις προσπάθειές σου, προκειμένου να δεις τα δημιουργικά σου σχέδια να υλοποιούνται.

Αισθηματικά: Είναι γεγονός ότι σήμερα αφήνεις λίγο στην άκρη το προσωπικό κομμάτι και εστιάζεσαι σε αυτά που «πρέπει» να κάνεις, παρόλα αυτά το κάνεις ευχάριστα και το αποτέλεσμα μάλλον σε δικαιώνει. Προσοχή όμως στις εντάσεις στο φιλικό σου περιβάλλον και τις συζητήσεις σου.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Μπορείς σήμερα πιο εύκολα να προσεγγίσεις προϊστάμενους ή πρόσωπα κύρους με τις υποθέσεις και τα αιτήματά σου, ενδεχομένως όμως να χρειαστεί να δείξεις περισσότερη ευελιξία μπροστά στις εξελίξεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά:Η Σελήνη σήμερα παραμένει σε μια φιλική θέση, δεχόμενη θετικές όψεις, δίνει το κατάλληλο έδαφος για ανάπτυξη και διεύρυνση στους ορίζοντές σου, ενώ αν έχεις διαδικαστικές υποθέσεις που τρέχουν, μπορείς να βρεις απαντήσεις αλλά και τα κατάλληλα πρόσωπα που θα στηρίξουν τα εγχειρήματά σου. Σήμερα άλλωστε μπορείς με άνεση και σύμμαχο τη διπλωματία να τακτοποιήσεις πολλά.

Αισθηματικά: Αφήνεσαι πιο ελεύθερος σήμερα από τα μπλεξίματα που σε κρατούν πίσω και έρχεσαι πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, καθώς από τη μια η γοητεία σου και από την άλλη η τύχη, δρουν επικουρικά για τα αισθηματικά σου.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Αν δεν νιώθεις σιγουριά προς τα πού να κινηθείς, ίσως είναι προτιμότερο να πάρεις μια δεύτερη γνώμη, ενώ κάποιες επαφές ή κάποια έγγραφα σχετικά με την καριέρα σε προβληματίζουν. Απόφυγε όμως τις συγκρούσεις με σημαντικά πρόσωπα.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά:Σήμερα εμπιστεύεσαι το ένστικτό σου πιο πολύ, ενώ υπάρχει ένα αόρατο χέρι που σε προφυλάσσει από τις κακοτοπιές. Μην αμελείς όμως τις υποχρεώσεις που υπάρχουν στην καθημερινότητά σου. Άλλωστε σήμερα έρχεσαι πιο κοντά στις βαθύτερες ανάγκες σου και σε αυτό που θέλεις ώστε να έρθεις ένα βήμα πιο κοντά στην πληρότητα, ενώ παράλληλα δίνεις μεγάλη σημασία και στις ανάγκες των ανθρώπων που σε περιβάλλουν.

Αισθηματικά: Έχεις εστιάσει στη δική σου πλευρά και αυτό σε απομακρύνει από την οπτική του προσώπου που σε ενδιαφέρει, φέρνοντας κάποιες προστριβές. Επιπλέον, οι επιπόλαιες πρακτικές μπορεί να σε μπλέξουν σε μπελάδες.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Μπορείς με ευκολία να τακτοποιήσεις τις οικονομικές υποχρεώσεις, ενώ ωφελείσαι από υποθέσεις τρίτων που σχετίζονται έμμεσα και με το δικό σου πορτοφόλι. Επιπλέον, μπορείς γενικότερα να εκμεταλλευτείς την εύνοια της ημέρας στο βαθμό που αυτό είναι εφικτό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά:Η Σελήνη σήμερα παραμένει απέναντί σου και σχηματίζει ευνοϊκές όψεις, δημιουργώντας έτσι ένα αρκετά ευχάριστο κλίμα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, παρά τα όποια διλήμματα έρχονται στο μυαλό σου κατά καιρούς. Άδραξε λοιπόν τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται και εστίασε τη δράση σου στο «εμείς» για να αυξήσεις τις πιθανότητες ενός θετικού αποτελέσματος.

Αισθηματικά: Το πλανητικό σκηνικό σου δίνει πολλές δυνατότητες για τα ερωτικά σου σήμερα, ειδικά αν έχεις γεννηθεί μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου, καθώς μπορείς με άνεση να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, παρότι προσπαθείς περισσότερο να δείχνουν καλά τα πράγματα.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Καλείσαι να φροντίσεις στο βαθμό του δυνατού να κλείσεις οφειλές και υποχρεώσεις προς τρίτους αυτό το διάστημα, υπάρχουν όμως πολύ σημαντικές ευκαιρίες καριέρας αυτό το διάστημα, παρά την πίεση που υφίστασαι στα οικονομικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά:Η σημερινή μέρα για σένα προσφέρεται για να διευθετήσεις πολλά ζητήματα πρακτικής φύσεως, κυρίως εκείνα που σχετίζονται με εκκρεμότητες ή υποχρεώσεις μέσα στη ρουτίνα της καθημερινότητας. Έτσι λοιπόν εσύ αναλαμβάνεις με ευχαρίστηση ακόμη και εκείνες τις υποθέσεις που μοιάζουν ιδιαίτερα βαρετές. Φρόντισε όμως να δείξεις περισσότερη ευελιξία και λιγότερη σκληρότητα με τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν.

Αισθηματικά: Είναι μια εξαιρετική ημέρα για να φροντίσεις την υγεία σου και να ξεκινήσετε πιο υγιεινές συνήθειες, ενώ στο προσωπικό κομμάτι, η μέρα σε καλεί να βρεις τις ισορροπίες, αφήνοντας εγωισμούς, εριστικές συμπεριφορές αλλά και φοβίες στην άκρη, ώστε να μην σε επηρεάζουν σε επίπεδο σχέσεων.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Είσαι ιδιαίτερα παραγωγικός στο εργασιακό περιβάλλον σήμερα και μέσα από αυτό ενισχύεις από τη μια το στάτους σου στη δουλειά κι από την άλλη δημιουργείς θετικές προϋποθέσεις για το πορτοφόλι και γενικότερα τα οικονομικά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά:Η Σελήνη σήμερα παραμένει σε μια ιδιαίτερα φιλική θέση προς το δικό σου ζώδιο και σχηματίζοντας θετικές όψεις, μπορείς να διευθετήσεις με άνεση τις υποθέσεις σου, να έχεις έμπνευση, αλλά και να προωθήσεις τα δημιουργικά σχέδια που έχεις στα σκαριά, θυμήσου όμως πως θα πρέπει να αφήσεις και λίγο χώρο στο πρόγραμμά σου για ψυχαγωγία και διασκέδαση.

Αισθηματικά: Τα αγαπημένα σου πρόσωπα είναι μια από τις πιο σημαντικές σου προτεραιότητες για σήμερα, κι εσύ κάνεις ό,τι μπορείς για να ικανοποιήσεις τις επιθυμίες τους, ενώ έχεις ευκαιρίες για να μοιραστείς με το αγαπημένο σου πρόσωπο ευχάριστες στιγμές.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Θα πρέπει να δείξεις περισσότερη ευελιξία, αλλά και διαλλακτικότητα στον τρόπο που προσεγγίζεις προϊστάμενους, εργοδότες ή γενικότερα ανθρώπους που έχουν λόγο απέναντι στη δουλειά σου, καθώς δημιουργείς επικίνδυνες προστριβές που δεν λειτουργούν υπέρ υμών.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα σου δίνει πρόσφορο έδαφος για να τακτοποιήσεις τις υποθέσεις που σχετίζονται με το σπίτι ή με τα πρόσωπα της οικογένειάς σου, καθώς και να διευθετήσεις με τον καλύτερο τρόπο θέματα ακίνητης περιουσίας. Παράλληλα, προσπαθείς να κάνεις πιο όμορφη την καθημερινότητά σου, ωστόσο συναντάς κάποια εμπόδια στα δημιουργικά σου σχέδια καθώς οι στόχοι που έχεις θέσει, απαιτούν από σένα περισσότερο κόπο.

Αισθηματικά: Η διάθεσή σου είναι πιο εσωστρεφής, παρόλα αυτά αναζητάς την ασφάλεια και τη σιγουριά στις συναισθηματικές σου επιλογές. Γενικότερα πάντως σήμερα κερδίζεις περισσότερα ακολουθώντας δοκιμασμένες λύσεις, ενώ αν συγκατοικείς με το ταίρι σου, είναι μια πολύ καλή ημέρα για να έρθετε πιο κοντά.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Οφειλές δικές σου ή γενικότερα οικονομικές υποχρεώσεις σου μοιάζουν να βρίσκουν διεξόδους χάρη στην καταλυτική δράση προσώπων του οικείου σου περιβάλλοντος, καθώς το τρέξιμο με τις υποχρεώσεις συνεχίζεται.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά:Η επικοινωνία είναι ο τομέας στον οποίο σήμερα μπορείς να βασιστείς, καθώς η Σελήνη από ένα βοηθητικό ζώδιο προς το δικό σου, δέχεται θετικές όψεις και φέρνει πιο ευνοϊκές συνθήκες για όσα έχεις στα σκαριά, φέρνοντάς σου παράλληλα τους κατάλληλους ανθρώπους που σε βοηθούν. Επένδυσε λοιπόν στις συζητήσεις και τις συμφωνίες που θέλεις να κλείσεις σήμερα, αρκεί να μην είναι μια βιαστική κίνηση, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο.

Αισθηματικά: Μη διστάσεις να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, καθώς τα κανάλια της επικοινωνίας σήμερα είναι ανοιχτά, ενώ δεν αποκλείεται να ξεκλέψεις χρόνο από το πρόγραμμά σου για βόλτες με φίλους. Βεβαιώσου όμως ότι βλέπεις τα πράγματα ρεαλιστικά.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Υπάρχουν κάποιες ανατροπές σε επίπεδο επαγγελματικό ή καριέρας που αναστατώνουν τον προϋπολογισμό που είχες κάνει, ωστόσο μπορείς να βασιστείς στα πρόσωπα που σε περιβάλλουν για βοήθεια ή εύρεση διεξόδων.

astropedia.gr

kos patisserie
επιστροφή στην κορυφή