Menu

Τα ζώδια της Τετάρτης 2 Σεπτεμβρίου! - Τοξότες προσοχή και ηρεμία!

Τα ζώδια της Τετάρτης 2 Σεπτεμβρίου! - Τοξότες προσοχή και ηρεμία!
jumbo-banner

Πάμε να δούμε τα άστρα τι μας επιφυλάσσουν για σήμερα

ΚΡΙΟΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα σου δίνει πρόσφορο έδαφος για να βάλεις σε μια σειρά ζητήματα τις καθημερινότητας, αλλά και να αποκομίσεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα από υποθέσεις πρακτικής φύσεως. Άλλωστε και σήμερα έχεις εστιάσει στις βασικές σου ανάγκες και στην κάλυψή τους, έτσι λοιπόν τα θέλω σου είναι η πρώτη σου προτεραιότητα.

Αισθηματικά: Έχεις ανάγκη από ηρεμία και σταθερότητα, ενώ κάνεις κάποια βήματα ώστε να προσεγγίσεις τα πρόσωπα της οικογένειάς σου, ειδικά αν το προηγούμενο διάστημα υπήρξαν έντονες προστριβές. Ωστόσο, οι πιεστικές καταστάσεις στο σπίτι δε λείπουν και αυτό «κλέβει» λίγη από την ανεμελιά σου.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Με το βλέμμα στραμμένο στα οικονομικά, προσπαθείς για το καλύτερο δυνατό μέσα από τις προσπάθειες που καταβάλλεις στο εργασιακό περιβάλλον, θα πρέπει όμως να δείξεις περισσότερη προσοχή στην εμπιστοσύνη που δείχνεις σε πρόσωπα, ως προς τα οικονομικά σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά:Η Σελήνη βρίσκεται σήμερα στο δικό σου ζώδιο και φέρνει πολλές ευκαιρίες στο δρόμο σου, αλλά και ευχάριστες εκπλήξεις ως προς τα δημιουργικά σχέδια που ετοιμάζεις, στοιχείο που μαρτυρά πως μπορείς με άνεση σήμερα να προωθήσεις τις υποθέσεις εκείνες που έχεις στα σκαριά, ενώ παράλληλα έχεις σαν προτεραιότητα τα δικά σου θέλω, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τον Απρίλιο.

Αισθηματικά: Σήμερα κάνεις τη φωνή σου να ακουστεί και βρίσκεις θετική αντιμετώπιση από τα αγαπημένα σου πρόσωπα που στηρίζουν τις προσπάθειές σου, ενώ παράλληλα βάζεις και μια σειρά στο κοντινό σου περιβάλλον, με το οποίο το τελευταίο διάστημα υπήρξε έντονη εριστικότητα από μέρους σου. Γενικότερα όμως θα πρέπει να βλέπεις ξεκάθαρα τις καταστάσεις στα προσωπικά σου.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Τα πράγματα σήμερα κυλούν σε πολύ καλά πλαίσια για τα δικά σου συμφέροντα, ωστόσο σε μια συνεργασία που έχεις επενδύσει, δεν αποκλείεται να απογοητευτείς το επόμενο διάστημα.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα προσφέρει αρκετές ευκαιρίες για να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις, ώστε να προετοιμάσεις τις υποθέσεις που θα σε απασχολήσουν το επόμενο διάστημα, ενώ είναι πιθανό πως απομακρύνεσαι από την πολυκοσμία για να βάλεις σε μια σειρά τα ζητήματα που σε έχουν προβληματίσει αρκετά. Θυμήσου όμως ότι θα πρέπει να είσαι συνεπής απέναντι στις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει.

Αισθηματικά: Προτιμάς σήμερα λίγα και καλά πρόσωπα, καθώς είσαι πιο εσωστρεφής από ότι συνήθως, από την άλλη όμως ένα πιθανό σενάριο για σένα είναι ότι εισπράττεις σημαντική βοήθεια ή υποστήριξη από τα πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Παράλληλα όμως και οι φίλοι είναι κοντά σου στα δύσκολα.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Υπάρχει ένα θολό τοπίο στα επαγγελματικά σου και είναι προτιμότερο να μην αφήνεις λαβές για δυσμενή σχόλια στο χώρο που εργάζεσαι, ενώ υπάρχουν σήμερα ευκαιρίες για να τακτοποιήσεις και κάποια οικονομικά θέματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά:Πρόκειται για μια θετική ημέρα σήμερα για σένα, καθώς η Σελήνη από μια φιλική θέση, δίνει το πρόσφορο έδαφος που χρειάζεσαι για να προωθήσεις τα θέματα που σε απασχολούν με άνεση, ενώ παράλληλα βρίσκεις και σημαντικούς υποστηρικτές στις προσπάθειές σου στο κοντινό σου περιβάλλον. Παράλληλα, μπορείς να επενδύσεις σε συλλογικές προσπάθειες, καθώς ευνοούνται περισσότερο σε σχέση με τις ατομικές πρωτοβουλίες.

Αισθηματικά: Σήμερα δείχνεις περισσότερη διαλλακτικότητα με τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν και προσπαθείς να φανείς ευέλικτος σε αγκυλώσεις που είχες κατά το παρελθόν, ενώ παράλληλα στηρίζεσαι και σε πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος για ενίσχυση των προσπαθειών σου.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Οι φιλοδοξίες σου παραμένουν έντονες, ωστόσο τα οικονομικά σου είναι πιεσμένα και καλείσαι να προνοήσεις και για τις ανάγκες στο προσεχές μέλλον. Επιπλέον, δείξε ρεαλισμό με τους στόχους που θέτεις.

ΛΕΩΝ
Γενικά:Η Σελήνη σήμερα περνώντας στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου σχηματίζει ευνοϊκές όψεις, πράγμα που δείχνει πως η κοινωνική σου ζωή είναι ευχάριστη, ενώ μπορείς να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που σου δίνονται, ώστε να βγάλεις προς τα έξω την καλύτερή σου πλευρά, κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Μπορείς λοιπόν σήμερα να στηριχτείς σε αυτές, προκειμένου να βρεις διεξόδους σε θέματα που σε απασχολούν.

Αισθηματικά: Έχεις περισσότερο προσανατολιστεί σήμερα σε αυτό που πρέπει να κάνεις, παρά σε αυτό που νιώθεις, ενώ από την άλλη υπάρχουν πολλές μπερδεμένες καταστάσεις στο σπίτι ή το οικογενειακό σου περιβάλλον που περιπλέκουν αρκετά τα πράγματα.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Υπάρχουν ευκαιρίες καριέρας μέσα στον ορίζοντα της σημερινής ημέρας, ενώ αν κινηθείς δίχως να κοινολογείς τα σχέδια που έχεις στα σκαριά, μπορείς να καταφέρεις περισσότερα, αρκεί να δείξεις αντικειμενικότητα στον τρόπο που χειρίζεσαι τις υποθέσεις σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά:Μια ευνοϊκή ημέρα για τα σχέδια που έχεις κατά νου είναι η σημερινή, καθώς η Σελήνη βρίσκεται σε μια αρκετά βοηθητική θέση για το δικό σου ζώδιο, έτσι λοιπόν σήμερα με την εύνοια της τύχης, παίρνεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και προωθείς τις υποθέσεις που σε απασχολούν, ενώ παράλληλα εντείνεις τις προσπάθειές σου για να επιτύχεις τους στόχους που έχεις θέσει.

Αισθηματικά: Με τη διάθεσή σου να παραμένει ανεβασμένη, έχεις τα ηνία των εξελίξεων και παρά το ότι δυσκολεύεσαι να λειτουργήσεις μαζί με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, εσύ βρίσκεις διεξόδους. Θυμήσου όμως ότι θα πρέπει να είσαι σαφής και ειλικρινής στον τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σου.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Μπορείς να διευθετήσεις σήμερα με περισσότερη άνεση υποθέσεις διαδικαστικού χαρακτήρα ή επαφές με το εξωτερικό και ανθρώπους που βρίσκονται μακριά, πρόσεξε όμως τους επιπόλαιους χειρισμούς που σε εκθέτουν.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά:Νιώθεις την ανάγκη να έχεις εσύ τα ηνία των καταστάσεων, ωστόσο δεν είναι λίγες οι φορές που δυσκολεύεσαι στο να αναγνωρίσεις τις πραγματικές σου ανάγκες και κρύβεσαι πίσω από δικαιολογίες που πρακτικά μοιάζουν να σε κρατούν πίσω. Έτσι λοιπόν σήμερα μπορείς εστιάζοντας και στις ανάγκες και τις επιθυμίες των άλλων να βρεις απαντήσεις για θέματα που σε απασχολούν.

Αισθηματικά: Είσαι εσωστρεφής και αρκετά ελεγκτικός απέναντι στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, παράλληλα όμως σου δίνονται ευκαιρίες μέσα στην ημέρα για να έρθεις σε επαφή με την εσωτερική σου φωνή που σε καθοδηγεί, παρά τις αντιξοότητες. Υπάρχουν όμως και σημαντικές δυνατότητες χάρη στον Άρη και την Αφροδίτη στον τομέα των φιλικών σχέσεων.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Παίρνεις κάποιους είδους βοήθεια σήμερα στις υποχρεώσεις και στον αγώνα που κάνεις στο επαγγελματικό περιβάλλον, ωστόσο θα πρέπει να δείξεις προσοχή στον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα οικονομικά σου αυτή την περίοδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά:Η Σελήνη περνάει απέναντί σου, σχηματίζοντας όμως θετική όψη με το Δία, δείχνει πως η σημερινή ημέρα φέρνει ευχάριστες εξελίξεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ενώ βρίσκεις την ισορροπία μεταξύ των δικών σου θέλω και των ζητημάτων που απασχολούν τους άλλους. Θα πρέπει όμως να αφήσεις από την πλευρά σου στην άκρη τις επιτηδευμένες συμπεριφορές που τελικά δημιουργούν περισσότερα προβλήματα από όσα επιλύουν.

Αισθηματικά: Μη διστάσεις σήμερα να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, αφού μπορεί να εκπλαγείς από τα αποτελέσματα, τηρουμένων πάντα των αναλογιών. Παράλληλα όμως, καταλυτική είναι και η παρουσία των φίλων σου στην εξέλιξη των ερωτικών σου.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Τα οικονομικά σου ακόμη περνούν από σκαμπανεβάσματα, ωστόσο εσύ ωφελείσαι αν φανείς συνεπής στις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει, κυρίως σε διαδικαστικά ζητήματα. Υπάρχουν άλλωστε πολλές ευκαιρίες στο επαγγελματικό σου περιβάλλον που μπορείς να αδράξεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά:Η σημερινή είναι μια καλή ημέρα για ζητήματα πρακτικής φύσεως, ενώ υπάρχουν ευχάριστες εκπλήξεις που κάνουν τη μέρα σου πιο ευχάριστη. Γενικότερα έχει πρόσφορο έδαφος για να βάλεις σε μια σειρά όλες εκείνες τις εκκρεμότητες μέσα στην καθημερινότητά σου, ενώ ταυτόχρονα θα πρέπει να ξεκλέψεις λίγο χρόνο μέσα από το πρόγραμμά σου μέσα στον ορίζοντα της ημέρας για να τον αφιερώσεις στη φροντίδα του οργανισμού σου.

Αισθηματικά: Ωφελείσαι περισσότερο αν αφήσεις τους εγωισμούς στην άκρη και φανείς χρήσιμος όπου σε έχουν ανάγκη, από την άλλη όμως είναι αρκετές και οι ευκαιρίες για τα προσωπικά που έχεις αυτό το διάστημα. Επίσης, μην ξεχνάς όμως ότι μπορείς να στηριχτείς στα δικά σας πρόσωπα.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για ανάπτυξη μέσα από το εργασιακό σου περιβάλλον και τις προσπάθειες που καταβάλλεις, ενώ παράλληλα φαίνεται κάποιο φως στις υποθέσεις οφειλών που σε έχουν προβληματίσει αρκετά το τελευταίο διάστημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά:Σήμερα μπορείς να προωθήσεις τις υποθέσεις σου πολύ καλά, καθώς παρά τις όποιες δυσκολίες έχεις να αντιμετωπίσεις, υπάρχουν ταυτόχρονα και διέξοδοι ή άτομα που σου δείχνουν το δρόμο και σε στηρίζουν. Έτσι λοιπόν μπορείς να υλοποιήσεις τα δημιουργικά σχέδια που έχεις στα σκαριά και να βρεις υποστηρικτές.

Αισθηματικά: Η σημερινή ημέρα δρα «πυροσβεστικά» στις υποθέσεις που σε έχουν προβληματίσει έντονα στα προσωπικά σου, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το Δεκέμβριο, καθώς μπορείς να έρθεις πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα και ειδικότερα στο άτομο που σε ενδιαφέρει, με την προϋπόθεση ότι θα δεις τα ζητήματα και από τη δική του σκοπιά.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Τα οικονομικά σου είναι αρκετά περιορισμένα κι εσύ θα πρέπει να δείξεις περισσότερη αντικειμενικότητα και ρεαλισμό στον τρόπο που προσεγγίζεις τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά:Σήμερα το βλέμμα σου είναι στραμμένο στις υποθέσεις του σπιτιού ή στις ανάγκες της οικογένειάς σου, ωστόσο χάρη στην παρέμβαση προσώπων του οικείου σου περιβάλλοντος βρίσκεις διεξόδους σε εκκρεμότητες και υποχρεώσεις πρακτικής φύσεως μέσα στην καθημερινότητά σου που σε είχαν απασχολήσει έντονα. Μπορείς μάλιστα να αφιερώσεις χρόνο ώστε να φροντίσεις και την υγεία σου.

Αισθηματικά: Η διάθεσή σου είναι περισσότερο «σπιτόγατη» και περιστρέφεσαι γύρω από σίγουρες επιλογές που σου δίνουν την αίσθηση της ασφάλειας και της σταθερότητας, παράλληλα όμως οι κύκλοι των γνωριμιών σου αυξάνονται και ευκαιρίες για φλερτ δε λείπουν.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Υπάρχουν «τυφλά» σημεία στον τομέα της καριέρας σου που προς το παρόν αγνοείς και οδηγείσαι σε λάθος συμπεράσματα, αφού δεν βλέπεις αντικειμενικά τις καταστάσεις που αφορούν προϊστάμενους ή εργοδότες. Έτσι λοιπόν θα πρέπει να αποφύγεις τη λήψη βιαστικών αποφάσεων στα επαγγελματικά.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα έχει πολλές ευκαιρίες που μπορείς να αδράξεις καθώς η Σελήνη, βρίσκεται σε μια ευνοϊκή θέση που βοηθά τα σχέδιά σου. Έτσι λοιπόν μπορείς να τακτοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο τα ζητήματα που σε απασχολούν, κυρίως χάρη στα πρόσωπα του κοντινού σου περίγυρου, αλλά και μέσα από τις επαφές, τις συζητήσεις και τις συμφωνίες που κλείνεις.

Αισθηματικά: Τα προσωπικά σου μπορούν να εξελιχθούν αρκετά καλά καθώς συζητώντας με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, μπορείς να βρεις μια συμβιβαστική λύση στα προβλήματα που υπάρχουν, ενώ είναι πιο εύκολο να μπεις στη θέση του άλλου. Γενικότερα όμως σταθεροποιείς τα αισθηματικά σου.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Η συνέπεια είναι το στοιχείο-κλειδί στα επαγγελματικά σου, φρόντισε λοιπόν να μην αμελείς τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει, ενώ θα πρέπει να περιορίσεις τις περιττές σπατάλες που ζημιώνουν το ταλαιπωρημένο πορτοφόλι σου.

astropedia.gr

kos patisserie

Ετικέτες

Ζώδια,
επιστροφή στην κορυφή