Menu

Τα ζώδια της Τετάρτης 14 Οκτωβρίου! Προσοχή στους Ταύρους!

Τα ζώδια της Τετάρτης 14 Οκτωβρίου! Προσοχή στους Ταύρους!
jumbo-banner

ΚΡΙΟΣ
Γενικά:Μέσα στη σημερινή μέρα τον πρώτο λόγο έχουν οι βαθύτερες συναισθηματικές ανάγκες και οι οικονομικές εκκρεμότητες, ενώ παρότι μπορεί να συναντήσεις δυσκολίες, είναι προτιμότερο να προωθήσεις τη δράση σου σήμερα, που υπάρχουν διέξοδοι για όσα σε απασχολούν.

Αισθηματικά: Είσαι σήμερα πιο εσωστρεφής και περνάς τους γύρω σου από κόσκινο για να δεις αν όντως μπορείς να τους εμπιστεύεσαι, ταυτόχρονα όμως δείχνεις περισσότερη συμπόνοια και κατανόηση. Οι σχέσεις σου πάντως βρίσκονται σε μια περίοδο ευκαιριών και καλείσαι εσύ να τις αδράξεις, ωστόσο θα πρέπει να δείξεις και ανάλογη ευελιξία.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Ένα μεγάλο μέρος της προσοχής σου είναι στραμμένο σήμερα στα οικονομικά που σχετίζονται με τρίτους, όπως οφειλές, λογαριασμούς, δόσεις δανείων, ενοίκια, εφορίες, κ.λπ. Παράλληλα όμως, το ένστικτό σου σε οδηγεί σωστά, ως προς το δρόμο που πρέπει να βαδίσεις παρά τα πολλά έξοδα αυτής της περιόδου.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά:Η Σελήνη βρίσκεται σήμερα απέναντί σου, έπειτα από ένα σύντομο διάστημα που είχες εστιάσει στις υποχρεώσεις, φέρνοντας τις διαπροσωπικές σου σχέσεις στο προσκήνιο. Ταυτόχρονα όμως φίλοι διαδραματίζουν ένα βοηθητικό ρόλο στις σχέσεις σου, ενώ η επικοινωνία είναι το μέσο που θα σε βοηθήσει να χτίσεις πιο γερά θεμέλια. Μη διστάζεις λοιπόν να εκφραστείς, μπαίνοντας πάντα και στη θέση του άλλου.

Αισθηματικά: Σε μια περίοδο όπως αυτή που τα προσωπικά κινούνται σε περίεργους ρυθμούς, η σημερινή μέρα δίνει χώρο στα ερωτικά σου και είναι προτιμότερο να προσεγγίσεις σήμερα το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, που οι συνθήκες δείχνουν να ευνοούν το κλίμα.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Παρότι οι εκκρεμότητες στη δουλειά υπάρχουν, σήμερα όλα αυτά περνούν σε δεύτερη μοίρα αφού ένα μεγάλο μέρος της προσοχής σου είναι απασχολημένο με τους συνεργάτες. Πρόσεξε όμως τις κινήσεις σου σε οικονομικό επίπεδο.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά:Μετά από τις κάπως πιο ανέμελες προηγούμενες ημέρες έρχεται η ώρα να στρωθείς στη δουλειά, τακτοποιώντας τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας, που άφησες στην άκρη της προηγούμενες ημέρες. Όμως, παρά το γεγονός ότι η επικοινωνιακή σου δεινότητα είναι τονισμένη αυτή την περίοδο, είσαι αρκετά επιρρεπής και σε δηλώσεις και συζητήσεις που τελικά σε εκθέτουν.

Αισθηματικά: Οι σχέσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα είναι έντονες, με το ενδεχόμενο αρκετών ασταθειών να είναι πολύ πιθανό. Είναι προτιμότερο λοιπόν για σήμερα να αφήσεις τον εγωισμό στην άκρη και να προστρέξεις σε ένα δικό σου άτομο που σε έχει ανάγκη.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Η διαίσθηση είναι εκείνη που σε οδηγεί σήμερα ως προς την καριέρα, αρκεί να μην πεις παραπάνω από όσα πρέπει. Παράλληλα, στο εργασιακό περιβάλλον υπάρχει πιο έντονο το αίσθημα της αλληλεγγύης, ενώ τα οικονομικά σταδιακά περνούν σε μια πιο πιεστική βάση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά:Η σημερινή είναι σαφώς μια πιο βοηθητική ημέρα για να προωθήσεις τα σχέδιά σου καθώς ο κυβερνήτης σου η Σελήνη βρίσκεται σε μια φιλική θέση, σχηματίζοντας τρίγωνο με τον Ποσειδώνα που επίσης βρίσκεται σε ευνοϊκή θέση για σένα. Έτσι λοιπόν τα αισθήματα του αλτρουϊσμού και την συμπόνοιας είναι πιο έντονα μέσα σου, ενώ η έμπνευση που μπορεί να έχεις για κάποιο σημαντικό τομέα, είναι πολύ σημαντική.

Αισθηματικά: Η προσοχή στρέφεται στους δικούς σου ανθρώπους και εσύ θέλεις να κάνεις πολλά για να τους ευχαριστήσεις, ενώ η διάθεσή σου είναι αρκετά ερωτική σε μια περίοδο πιο μπερδεμένη συναισθηματικά. Περιόρισε όμως την βιασύνη και την εριστικότητά σου.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Μολονότι η ημέρα είναι ευνοϊκή, μην παρασύρεσαι σε απερισκεψίες οι οποίες θα δώσουν τροφή για δυσμενή σχόλια σε βάρος σου, αφού είναι προτιμότερο να κινηθείς σε πιο μυστικά επίπεδα, δίχως να κοινολογείς τα σχέδιά σου.

ΛΕΩΝ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα μαρτυρά για σένα πως η οικογένεια και το σπίτι ζητούν την προσοχή σου, ενώ τα πρόσωπα του οικείου σου περιβάλλοντος σε χρειάζονται. Παρόλα αυτά προτίμησε τη σημερινή ημέρα για να επιλύσεις ζητήματα που συνδέονται με αυτούς τους τομείς, καθώς το έδαφος είναι πρόσφορο για να βρεις λύσεις.

Αισθηματικά: Είσαι πιο εσωστρεφής σήμερα, ενώ θέλεις να νιώσεις ασφάλεια και σιγουριά. Αν μάλιστα το πρόγραμμά σου το επιτρέπει, καλείς κόσμο στο σπίτι και τους υποδέχεσαι εγκάρδια. Επίσης, ενώ είσαι σε μια καλή περίοδο για τα προσωπικά, οι ανατροπές δεν παύουν να υπάρχουν.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Πρόσωπα εμπιστοσύνης σε βοηθούν με οικονομικά ζητήματα που αφορούν τρίτους ή οφειλές, πρόσεξε όμως να δείξεις αντικειμενικότητα και ρεαλισμό με τους στόχους που θέτεις. Θυμήσου παράλληλα πως δεν είσαι μόνος/η στα δύσκολα και υπάρχουν κάποιοι που βάζουν πλάτη για σένα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά:Η σημερινή είναι μέρα συναντήσεων, επικοινωνίας και σημαντικών επαφών όπου προσπαθείς μέσα από τις γνωριμίες σου να προσεγγίσεις δικούς σου στόχους. Ωστόσο δεν είναι λίγες οι φορές που νιώθεις πως κάποιοι άνθρωποι περισσότερο εμπόδια δημιουργούν στο δρόμο σου, παρά σε βοηθούν να λύσεις προβλήματα, αφού πολλάκις σε έχουν αφήσει εκτεθειμένο/η.

Αισθηματικά: Η σημερινή ημέρα σε φέρνει πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, είτε επειδή επικοινωνείς μέσω τηλεφώνου, μηνυμάτων, είτε επειδή συναντιέσαι μαζί του, σε μια περίοδο που τα προσωπικά είναι αρκετά μπλεγμένα. Αν πάλι είσαι μόνος ή μόνη μπορείς να δεις πώς θα εξελιχθεί μια γνωριμία.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Σημαντικοί φίλοι λειτουργούν σαν θεμέλιοι λίθοι για τις δικές σου επιδιώξεις, ενώ έχεις ευκαιρίες να υλοποιήσεις στόχους. Αυτό όμως που καμιά φορά σε κρατά πίσω είναι η εμμονή σου με συγκεκριμένους τρόπους δράσης που μπορεί πια να μην λειτουργούν.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα ανήκει στις πιο ουδέτερες για σένα, που δρουν πολύ βοηθητικά, παρέχοντας ένα πιο σταθερό έδαφος για να κινηθείς. Παρόλα αυτά σήμερα υιοθετείς αδιάλλακτες συμπεριφορές και χρειάζεται κανείς να επιμείνει αρκετά για να σου αλλάξει γνώμη, αφού προτιμάς τη σιγουριά της πεπατημένης.

Αισθηματικά: Σε ένα διάστημα με αρκετές ευκαιρίες στα προσωπικά σου, η σημερινή ημέρα είναι πιο σταθεροποιητική, κυρίως για όσους ήδη βρίσκονται σε σχέση, παρά για τους ελεύθερους, ωστόσο δείχνεις έντονη κτητικότητα σήμερα με τα αγαπημένα σου άτομα και σε συνδυασμό με την παρορμητικότητά σου, μπορεί να είναι πιο δύσκολο το τοπίο στις σχέσεις σου.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Τα οικονομικά ζητήματα και γενικότερα το περιεχόμενο του πορτοφολιού αποτελεί σήμερα πρώτη σου προτεραιότητα, ενώ η διαίσθηση σου στο επαγγελματικό περιβάλλον σε οδηγεί σε διεξόδους, παρά τα μπερδέματα με διαδικαστικές υποθέσεις και έγγραφα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά:Η Σελήνη περνώντας στο δικό σου ζώδιο σε βγάζει αρχικά από ένα σύντομο διάστημα εσωστρέφειας και φέρνει στην επιφάνεια τα θέματα που προετοίμαζες. Παράλληλα όμως σε κάνει και αρκετά κυκλοθυμικό/ή, ενώ έχεις περισσότερο εστιάσει στη δική σου φωνή. Όπως και να έχει πάντως είναι καλύτερα να αναπτύξεις τη δράση σου σήμερα, καθώς το ένστικτό σου είναι εκείνο που σε οδηγεί.

Αισθηματικά: Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο σήμερα κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, ακόμη και αν πρόκειται για κάτι φαινομενικά πιο ασήμαντο, ενώ γενικότερα η σημερινή ημέρα βγάζει στην επιφάνεια την πιο ρομαντική πλευρά σου, ευνοώντας τις προσπάθειές σου να πλησιάσεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Ακόμη κι αν τα οικονομικά δεν έχουν σταθεροποιηθεί εντελώς, διανύεις μια περίοδο όπου χτίζεις/χτίζεται κάτι σημαντικό. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να συναντήσεις εμπόδια στη ρύθμιση οφειλών ή λογαριασμών.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά:Η σημερινή είναι μια πολύ καλή ημέρα για να προετοιμάσεις τα επόμενα βήματά σου, ενώ ταυτόχρονα μπορείς να ξεκουραστείς στο σπίτι και να έρθεις πιο κοντά με τους οικείους σου, ξεκλέβοντας λίγο χρόνο από το πρόγραμμά σου. Η διάθεσή σου πάντως είναι αρκετά πιο εσωστρεφής σε σύγκριση με τις προηγούμενες ημέρες, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που αγχώνεσαι υπερβολικά με τις υποχρεώσεις σου.

Αισθηματικά: Ενώ διανύεις μια ερωτική περίοδο, παρά το ανατρεπτικό κλίμα αυτής της περιόδου, σήμερα θέλεις να απομονωθείς από την πολυκοσμία και να μείνεις μόνο με τους πολύ δικούς σου ανθρώπους, αν όχι μόνος/η σου.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Είναι προτιμότερο να κρατάς τις σκέψεις σου για τον εαυτό σου σήμερα, αφού ενδεχομένως να μην συμμερίζονται όλοι τις δικές σου απόψεις, οπότε καλύτερα να μην κοινολογείς τα σχέδιά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά:Οι ρυθμοί των προηγούμενων ημερών χαλαρώνουν σήμερα και το κλίμα της ημέρας είναι σαφώς πιο βοηθητικό για σένα. Έτσι λοιπόν μπαίνεις στη διαδικασία να υλοποιήσεις σημαντικούς στόχους, ενώ ταυτόχρονα αναζητάς και τα κατάλληλα πρόσωπα που θα στηρίξουν τα νέα σου εγχειρήματα. Μην ξεχνάς όμως πως καμιά φορά η δική σου αδιαλλαξία είναι που τοποθετεί τα εμπόδια μπροστά σου και όχι τόσο οι συνθήκες αυτές καθ’ αυτές.

Αισθηματικά: Σήμερα έρχεσαι πιο κοντά σε φίλους και αν το πρόγραμμά σου το επιτρέπει να βρεθείς σε παρέες, θα εκπλαγείς από το πόσα θα κερδίσεις σε συναισθηματικό επίπεδο, σε μια περίοδο που διαρκώς αναζητάς κοινό έδαφος με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Στο εργασιακό περιβάλλον δεν παύουν να υπάρχουν παρανοήσεις που περιπλέκουν τις επαφές με συνεργάτες και υφιστάμενους, τελικά όμως βρίσκεις τις λύσεις. Από την άλλη, τα οικονομικά παραμένουν σε ανοδική πορεία, παρά τις δυσκολίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά:Η Σελήνη προχωρώντας στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου φέρνει στο επίκεντρο της προσοχής σου την κοινωνική σου ζωή αλλά και την εικόνα που προβάλλεις προς τα έξω. Μολονότι η σημερινή ημέρα δεν είναι αρκετά βοηθητική για σένα όσο οι προηγούμενες, είναι προτιμότερο να διευθετήσεις σήμερα τα πιο σημαντικά καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να δείξεις τα ταλέντα σου.

Αισθηματικά: Οι διενέξεις με τα οικεία σου πρόσωπα συνεχίζονται, φέρνοντας ευτράπελα και μικρές παρεξηγήσεις που όμως τελικά δεν έχουν τόση σημασία. Παρόλα αυτά, σήμερα τα «πρέπει» υπερνικούν τα «θέλω» και αυτό μπορεί να είναι πιεστικό.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Η καριέρα σου απορροφά το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σου και είναι μια βοηθητική ημέρα για να προσεγγίσεις πρόσωπα κύρους σήμερα. Ταυτόχρονα εισπράττεις κάποια οικονομική βοήθεια, προτίμησε όμως να δείξεις επιφυλακτικότητα απέναντι σε μαγικές λύσεις ως προς το πορτοφόλι σου.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά:Η Σελήνη πορεύεται σήμερα στο φιλικό για σένα ζώδιο του Σκορπιού και σχηματίζοντας ευνοϊκή όψη με τον Ποσειδώνα από το ζώδιό σου, σε κάνει πιο αισιόδοξο/η, πιο εξωστρεφή και πιο κοινωνικό/ή, ενώ η διαίσθησή σου σήμερα είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένη, ακόμη κι αν υπάρχουν κάποιες δυσκολίες στην επικοινωνία σου με τα πρόσωπα του οικείου σου περιβάλλοντος.

Αισθηματικά: Έλα πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα, βγες λίγο εκτός προγράμματος και κάνε κάτι έξω από τα συνηθισμένα αν το πρόγραμμά σου το επιτρέπει. Άλλωστε σήμερα η διάθεση είναι πιο ρομαντική, δίνεσαι πιο εύκολα και «διψάς» για συναίσθημα.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Παρότι είναι μια πολύ καλή ημέρα για να τακτοποιήσεις διαδικαστικά ζητήματα, δεν είναι καλή περίοδος για ρίσκα σε οικονομικό επίπεδο, χωρίς να έχεις βεβαιωθεί πρώτα για την έκβαση του αποτελέσματος. Το σίγουρο είναι πάντως πως είσαι σε πολύ δημιουργική φάση ακόμη κι αν συναντάς δυσκολίες.

astropedia.gr

kos patisserie
επιστροφή στην κορυφή