Menu

Τα ζώδια της Παρασκευής 9 Οκτωβρίου

Τα ζώδια της Παρασκευής 9 Οκτωβρίου
jumbo-banner

ΚΡΙΟΣ
Γενικά:Σε γενικές γραμμές η σημερινή ημέρα στρέφει την προσοχή σου σε πρακτικά θέματα και υποχρεώσεις της καθημερινότητας που εκκρεμούν. Ωστόσο δυσκολεύεσαι αρκετά να είσαι συνεπής καθώς δεν τηρείς το πρόγραμμα που έχεις καταστρώσει, ενώ παράλληλα υπάρχει μια δυσκολία στην επικοινωνία με τα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Επιλέγοντας όμως σίγουρες λύσεις, χωρίς βιασύνη, μπορείς να δεις τις υποθέσεις σου να προχωρούν.

Αισθηματικά: Είναι προτιμότερο να αφήσεις στην άκρη τους εγωισμούς που τελικά δυσχεραίνουν το κλίμα στα προσωπικά και να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου όπου είσαι απαραίτητος, προσέχοντας όμως και για φαινόμενα εκμετάλλευσης.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Το κλίμα στο εργασιακό σου περιβάλλον είναι αρκετά «θολό» καθώς προϊστάμενοι ή πρόσωπα που έχουν λόγο στη δουλειά σας καθορίζουν τις εξελίξεις κι εσύ θα πρέπει να ακολουθήσεις τις εκάστοτε υποδείξεις. Τα οικονομικά όμως δείχνουν να έχουν διεξόδους.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα σου δίνει μεγαλύτερη άνεση για να κινηθείς και να τρέξεις τις υποθέσεις σου, ενώ η διάθεσή σου σε ένα γενικότερο πλαίσιο είναι αρκετά ανεβασμένη. Ωστόσο υπάρχουν στόχοι που στερούνται ρεαλιστικής βάσης, οι οποίοι τελικά δεν σε βοηθούν να εξελιχθείς. Εστίασε λοιπόν στις λεπτομέρειες και μην αφήνεις τίποτα στην τύχη, αν θέλεις να αποκομίσεις τα μέγιστα από τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται.

Αισθηματικά: Τα αγαπημένα σου πρόσωπα αποτελούν προτεραιότητα για σένα και θέλεις να ικανοποιήσεις κάθε τους επιθυμία, ωστόσο τα όρια σήμερα είναι λιγότερο εμφανή στις σχέσεις σου. Παράλληλα, πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος μπερδεύουν το κλίμα, αντί να δίνουν λύσεις.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Είσαι αρκετά επιρρεπής σε σπατάλες σήμερα, οπότε είναι προτιμότερο να υιοθετήσεις μια πιο συνετή προσέγγιση στα οικονομικά σου, παρά τα έσοδα, ενώ ταυτόχρονα οι συνθήκες σε πιέζουν να αλλάξεις τα κακώς κείμενα που συντηρείς με τις ενέργειές σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά:Σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες η διάθεσή σου από σήμερα είναι περισσότερο εσωστρεφής, ενώ οι υποθέσεις του σπιτιού ή των προσώπων του οικογενειακού σου περιβάλλοντος είναι σήμερα η πρώτη σου προτεραιότητα. Ωστόσο ο Ποσειδώνας από το ζενίθ του ωροσκοπίου σου δείχνει πως ενδεχομένως παρασύρεσαι σε λανθασμένες εκτιμήσεις, αφού δεν βλέπεις καθαρά τις καταστάσεις.

Αισθηματικά: Η πραγματικότητα είναι διαφορετική από εκείνη που εσύ φαντάζεσαι σήμερα, ενώ αναζητάς σήμερα περισσότερο τη θαλπωρή και τη σιγουριά στις σχέσεις σου, όμως δεν είναι λίγες οι φορές που αντιμετωπίζεις τα προσωπικά σου κάπως επιπόλαια.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Υπάρχουν πολλά τυφλά σημεία που θα πρέπει να προσέξεις σήμερα στα επαγγελματικά σου και γενικότερα στον τομέα της καριέρας, καθώς μπορεί να έχεις άλλη εικόνα που τελικά δεν αντιστοιχεί σε αυτό που αληθινά συμβαίνει. Επίσης, οι εξελίξεις στα οικονομικά σου καθορίζονται από τρίτους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά:Σήμερα προσπαθείς να κάνεις σημαντικές επαφές, μέσα από τις οποίες θέλεις να προωθήσεις τα σχέδιά σου, ωστόσο βάζεις στην άκρη σημαντικές λεπτομέρειες που τελικά βάζουν τρικλοποδιά στα δικά σου θέλω. Επιπλέον, είναι προτιμότερο να μην δίνεις λαβές για δυσμενή σχόλια στο περιβάλλον σου, εξαιτίας απερίσκεπτων ενεργειών από μέρους σου.

Αισθηματικά: Δεν έχεις ξεμπερδέψει ακόμη με παρασκηνιακές καταστάσεις που περιπλέκουν τα προσωπικά σου, ωστόσο σήμερα ψάχνεις στήριξη στα πρόσωπα του φιλικού σου περίγυρου, για να βρεις διεξόδους. Παρόλα αυτά φρόντισε να κάνεις ορθότερους χειρισμούς στις σχέσεις σου, αν θέλεις να αποφύγεις οριστικές ρήξεις.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Μη δεσμευτείς σήμερα για πράγματα που τελικά δεν θα μπορέσεις να τηρήσεις. Επιπλέον, το κλίμα στον τομέα της καριέρα σου είναι έκκρυθμο και οι συνθήκες ακόμη δεν ευνοούν τα νέα ξεκινήματα, αν δεν έχεις μελετήσει ακόμη και την πιο ασήμαντη φαινομενικά λεπτομέρεια.

ΛΕΩΝ
Γενικά:Θέλεις να ρυθμίσεις πρακτικές υποθέσεις σήμερα, ακόμη κι αν δεν κινείς εσύ τα νήματα. Παρόλα αυτά θέλεις να πάρεις αποφάσεις, καθώς όλο αυτό το διάστημα έχεις κάνει γερά ξεκαθαρίσματα μέσα σου για τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν και δίνεις τις τελευταίες σου ευκαιρίες. Ωστόσο είναι προτιμότερο να περιμένεις προτού πάρεις οριστικές αποφάσεις.

Αισθηματικά: Προσπαθείς μέσα από τις ενέργειές σου να κρατήσεις τα πράγματα πιο σταθερά, μέσα στο ασταθές περιβάλλον αυτής της περιόδου, ενώ είσαι περισσότερο κτητικός με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και ειδικότερα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Τα οικονομικά σου σήμερα είναι η πρώτη σου προτεραιότητα, ωστόσο οι στόχοι σου στερούνται ρεαλιστικής βάσης και αυτό σε παρασύρει σε έξοδα, ενώ παράλληλα οικονομικές υποθέσεις τρίτων που σε αφορούν άμεσα, είναι αρκετά μπερδεμένες. Τέλος, κράτα κατά νου πως αυτή η περίοδος σε καλεί να δείξεις προς τα έξω τα ταλέντα σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά:Η Σελήνη σήμερα βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο, φέρνοντας στο προσκήνιο τις υποθέσεις που προετοίμαζες το προηγούμενο διάστημα, ωστόσο ο Ποσειδώνας απέναντί σου φέρνει παρανοήσεις αλλά και αυταπάτες σε σημαντικές σου υποθέσεις, οπότε είναι προτιμότερο να αναβάλλεις τη λήψη σημαντικών αποφάσεων για τις επόμενες ημέρες, που θα είναι πιο βοηθητική.

Αισθηματικά: Είσαι σε μια περίοδο που οι συνθήκες δεν σε αφήνουν να ασχοληθείς με τις προσωπικές σου υποθέσεις όσο θα ήθελες, σήμερα όμως τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω σου και μπορείς να προσεγγίσεις τα πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν, δοθέντος ότι θα είσαι ρεαλιστές και αντικειμενικός, μακριά από παραμορφωτικούς φακούς που σε απομακρύνουν από την πραγματικότητα.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Κάνεις επαφές και συζητήσεις με πρόσωπα κύρους ή προϊστάμενους για να προωθήσεις τα ζητήματά σου, ωστόσο κάποια άτομα που συνεργάζεσαι, σε απομακρύνουν από το στόχο που έχεις θέσει. Επιπλέον το κλίμα στα οικονομικά έχει ακόμα αρκετά σκαμπανεβάσματα.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά:Σήμερα αναζητάς χρόνο μέσα στο πρόγραμμά σου για να ξεκουραστείς καθώς οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας μοιάζουν να εξαντλούν τα αποθέματα ενέργειάς σου και προτιμάς να μείνεις μακριά από την πολυκοσμία. Παράλληλα, δρας αρκετά απερίσκεπτα σε σημαντικά διαδικαστικά ζητήματα που χρήζουν προσοχής. Γενικότερα όμως καλείσαι να αφήσεις πίσω σου τις ανασφάλειες και να αδράξεις τις ευκαιρίες για δράση, προσέχοντας πάντα τις λεπτομέρειες.

Αισθηματικά: Προτιμάς να περάσεις χρόνο μόνο με πολύ δικά σου πρόσωπα, ενώ θέλεις να προετοιμάσεις τις υποθέσεις του επόμενου διαστήματος. Επιπλέον, θυμήσου πως δεν πρέπει να πιέζεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, αν θέλεις να αποφύγεις σπασμωδικές αντιδράσεις από μέρους του.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Υπάρχουν έντονα παρασκηνιακές κινήσεις στο εργασιακό σου περιβάλλον και θα πρέπει να είσαι περισσότερο επιφυλακτικός, ενώ παράλληλα υπάρχει από μέρους σου τάση για περιττά έξοδα, σε μια περίοδο στενότητας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα σε αφήνει περισσότερο ελεύθερο να προωθήσεις τις υποθέσεις που σε απασχολούν, σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες, ενώ παράλληλα μπορείς να βρεις πρόσωπα που θα σε στηρίξουν στις προσπάθειές σας. Είσαι όμως αρκετά επιφυλακτικός με τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν, ενώ υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες στα δημιουργικά σου σχέδια που ενώ κρίνουν το αποτέλεσμα, εσύ τις αμελείς.

Αισθηματικά: Οι φίλοι σου διαδραματίζουν ένα σημαντικό ρόλο σήμερα και μέσα από τις παρέες μπορείς να βρεις διεξόδους, ωστόσο τα προσωπικά σου σήμερα μοιάζουν αρκετά μπερδεμένα, ενώ πολλές φορές κρατάς απόλυτη στάση που τελικά σε απομακρύνει από τον περίγυρό σου.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Οικονομικά ζητήματα που σχετίζονται με τρίτους αλλά αφορούν και το δικό σου πορτοφόλι άμεσα, σήμερα σε απασχολούν, ενώ παρασύρεσαι σε άσκοπα έξοδα. Εντούτοις είσαι αρκετά δημιουργικός και εμπιστεύεσαι τη διαίσθησή σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά:Η Σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, καλώντας σε να ακολουθήσεις συγκεκριμένες οδηγίες και κατευθύνσεις, ακόμη κι αν θα προτιμούσες να δράσεις πιο αυτόνομα. Επιπλέον η κοινωνική σου ζωή αποτελεί πρώτη σου προτεραιότητα, ωστόσο υπάρχουν πολλές μπερδεμένες καταστάσεις στο οικογενειακό σου περιβάλλον και αυτό δεν σε αφήνει να προχωρήσεις μπροστά.

Αισθηματικά: Τα «πρέπει» σήμερα καθορίζουν το τοπίο και εσύ καλείσαι να αφήσεις τα «θέλω» σου σε δεύτερη μοίρα, ωστόσο μπορείς να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, απλώς οι συνθήκες μπορεί να μην είναι τόσο βοηθητικές. Παράλληλα, αν ανήκεις σε εκείνους που αποζητούν μόνο την ασφάλεια στη σχέση, η σημερινή μέρα ενδεχομένως να σου φέρει αρκετούς προβληματισμούς.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Η καριέρα σου σήμερα αποτελεί την πιο σημαντική σου προτεραιότητα και προσπαθείς να δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό σε προϊστάμενους και πρόσωπα κύρους, ωστόσο υπάρχουν κάποιες καταστάσεις που δεν ανήκουν στο δικό σου έλεγχο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα σου βρίσκει περισσότερο άνετους να προωθήσεις τα σχέδιά σου μέσα στον ορίζοντα της ημέρας, ωστόσο θα πρέπει να είσαι πιο συγκεκριμένος και ξεκάθαρος στις επαφές σου, αλλά και στις συζητήσεις που κάνεις σήμερα, καθώς τροφοδοτείται ένα κλίμα παρανοήσεων, ενδεχομένως και εξαπατήσεων. Παράλληλα, μην παραμελείς τις πρακτικές λεπτομέρειες των ζητημάτων που σε αφορούν.

Αισθηματικά: Η διάθεσή σου σήμερα είναι πιο ανεβασμένη κι εσύ πιο εξωστρεφής, ωστόσο βρίσκεσαι σε μια περίοδο που οριστικοποιείς τις αποφάσεις σου ως το προς τα πού θα κινηθείς στα προσωπικά και τι στάση θα κρατήσεις με το κάθε πρόσωπο ξεχωριστά στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Οι υποχρεώσεις στη δουλειά τρέχουν, ενώ εσύ σήμερα θα πρέπει να είσαι πιο προσηλωμένος σε διαδικαστικές υποθέσεις. Επιπλέον, τα οικονομικά σου περνούν από πολλά σκαμπανεβάσματα κι αυτό δοκιμάζει την υπομονή σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα σε βρίσκει με μια πιο εσωστρεφή διάθεση και έχεις την ανάγκη του ελέγχου των υποθέσεών σου για να νιώθεις σιγουριά, από το πιο ασήμαντο πράγμα μέχρι την πιο ουσιώδη υπόθεση, όμως δεν είναι λίγες οι φορές που περιορίζεις την ευρύτητα των επιλογών σου μόνο σε δοκιμασμένες συνταγές. Παράλληλα, είσαι αρκετά επιφυλακτικός με τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν και ασχολείσαι με καταστάσεις που σε πίεσαν.

Αισθηματικά: Είσαι περισσότερο απαιτητικός, αλλά και δεσποτικός απέναντι στα αγαπημένα σου πρόσωπα κι αυτό φέρνει κάποιες διενέξεις ή παράπονα από τα αγαπημένα σου πρόσωπα, ενώ βαθύτερα μέσα σου θα πρέπει να αποδεσμευτείς από φοβίες κι ενοχές.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Οι οικονομικές σου υποχρεώσεις είναι η πρώτη σου προτεραιότητα σήμερα, αλλά δεν βλέπεις αντικειμενικά τις καταστάσεις, με αποτέλεσμα να περιπλέκονται τα πράγματα ακόμη περισσότερο. Μείνε μακριά λοιπόν από απερίσκεπτες κινήσεις που ζημιώνουν το πορτοφόλι σου.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά:Η Σελήνη σήμερα βρίσκεται απέναντί σου, εστιάζοντας έτσι την προσοχή σου στους άλλους, αλλά και τις διαπροσωπικές σου σχέσεις γενικότερα. Ωστόσο, η σημερινή ημέρα φέρνει και διλήμματα καθώς υπάρχουν καταστάσεις που δεν είναι ακόμη ξεκάθαρες, ενώ η στάση που εσύ κρατάς απέναντί τους μοιάζει να μην βοηθά ιδιαίτερα. Είναι προτιμότερο λοιπόν να φανείς περισσότερο ρεαλιστής κι αντικειμενικός στις εξελίξεις που θα συναντήσεις σήμερα.

Αισθηματικά: Τα προσωπικά σου γίνονται η πρώτη σου προτεραιότητα, ωστόσο ενώ υπάρχει μια ρομαντική διάθεση στην ατμόσφαιρα, τρέφεις πολλές αυταπάτες ως προς τα αισθηματικά σου και αρνείσαι να δεις τις καταστάσεις όπως πραγματικά είναι.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Είναι προτιμότερο να αφήσεις τα πιο σημαντικά ζητήματα για το επόμενο διάστημα, καθώς ενώ είσαι αρκετά δημιουργικός, υπάρχουν λάθη και παγίδες που οφείλονται σε δικές σου ενέργειες. Επιπλέον, μπορεί να ήρθε η στιγμή να ξεκαθαρίσεις τους στόχους σου.

astropedia.gr

kos patisserie
επιστροφή στην κορυφή