Menu

Τα ζώδια της Παρασκευής 7 Αυγούστου!

Τα ζώδια της Παρασκευής 7 Αυγούστου!
jumbo-banner

Και το τέλος της εβδομάδας ήρθε, πάμε να δούμε αναλυτικά τα ζώδια μας για σήμερα. Αν το βράδυ θέλετε να απολαύσετε μουσική ποτό και καλή παρέα τότε ρίξτε μια ματιά εδώ!

ΚΡΙΟΣ
Γενικά:Σήμερα κινείσαι σε γνώριμα μονοπάτια έχοντας ως πρώτη σου προτεραιότητα να καλύψεις τις βασικές σου ανάγκες, παρότι προτιμάς την πεπατημένη οδό και όχι τα αμφίβολα ρίσκα. Επίσης, δεν είναι λίγες οι φορές που η επικριτικότητα σε απομακρύνει από τους ανθρώπους που σε περιτριγυρίζουν, δείξε λοιπόν περισσότερη κατανόηση στις υποθέσεις των άλλων, ενώ είναι περίοδος που θα πρέπει να έχεις περισσότερη ευελιξία στις υποθέσεις σου.

Αισθηματικά: Υπάρχει μια διάσταση απόψεων με το κοντινό σου περιβάλλον, παρότι σε ένα ευρύτερο πλαίσιο οι φίλοι σου διαδραματίζουν επικουρικό ρόλο στις προσπάθειές σου, ενώ η διαίσθηση είναι εκείνη που μπορεί να σου δείξει πώς να κινηθείς στα προσωπικά.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Απόφυγε να πιέσεις τα σχέδιά σου αν δεν έχουν ήδη επιτευχθεί, ενώ γενικότερα τα οικονομικά σήμερα αποτελούν την πρώτη σου προτεραιότητα. Είναι όμως πολύ πιθανό τα σενάρια που καταστρώνεις σήμερα ως προς τα εισοδήματά σου, να μην έχουν το επιθυμητό αντίκρυσμα.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά:Η Σελήνη βρίσκεται σήμερα στο δικό σου ζώδιο και σε ωθεί σε δράση, ωστόσο φρόντισε οι κινήσεις σου να είναι καλά μελετημένες από πριν, αν θέλεις να μη βάλεις σε κίνδυνο την εικόνα που βγάζεις προς τα έξω. Επίσης, είναι καλύτερα να φανείς προσγειωμένος στους στόχους που θέτεις, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το Μάιο, μπορείς όμως να βρεις λύσεις επιστρατεύοντας τη διαίσθησή σου για τις υποθέσεις της καθημερινότητας.

Αισθηματικά: Τα προσωπικά σου αυτή την περίοδο περνούν από πολλά κύματα, ειδικά για τους γεννημένους μετά τα μέσα Μαΐου, ενώ έχεις περισσότερο εστιάσει λόγω συνθηκών σε αυτά που πρέπει να κάνεις και όχι τόσο σε αυτά που θέλεις. Γενικότερα όμως οι φίλοι είναι δίπλα σου.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Δε χρειάζεται να υιοθετείς υπερβολικές συμπεριφορές για να ωφεληθείς από πρόσωπα κύρους, αφού ενδέχεται οι τάσεις επίδειξης να γυρίσουν μπούμερανγκ, ενώ για τα οικονομικά σου επιβάλλεται περισσότερη προσοχή, καθώς είναι διάστημα με έξοδα.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά:Σήμερα οι τάσεις φυγής από την καθημερινότητα είναι έντονες και προσπαθείς να ξεφύγεις από την πεζή ρουτίνα, αφού έχεις ανάγκη από ξεκούραση, καθώς η Σελήνη από τον Ταύρο φέρνει για σένα κάποια κούραση, αλλά και μπερδεμένες καταστάσεις. Βρες λοιπόν τις ισορροπίες και μην αμελείς τις υποχρεώσεις που εκκρεμούν, αλλά αντίθετα, οργάνωσε καλύτερα το πρόγραμμά σου.

Αισθηματικά: Τα αγαπημένα σου πρόσωπα βοηθούν και στηρίζουν τις προσπάθειές σου, ενώ εσύ βρίσκεσαι σε μια περίοδο που ναι μεν έχεις ανάγκη τη συντροφικότητα, αλλά δίνεις και πολύ μεγάλη σημασία στην ελευθερία των κινήσεών σου. Προσέξτε όμως μήπως υιοθετείς πιεστικές ή εριστικές συμπεριφορές απέναντι στα πρόσωπα που σε περιβάλλουν.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Άσε στην άκρη τα ρίσκα και προετοίμασε τα επόμενα βήματά σου, χωρίς όμως να βιάζεσαι, καθώς οι ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα υπάρχουν. Θα πρέπει όμως να είσαι τυπικός σε όσα έχεις αναλάβει και φειδωλός με τα έξοδα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα είναι αρκετά βοηθητική για να αναπτύξεις δράση και να προωθήσεις τα σχέδιά σου, παρότι θα πρέπει να υπολογίσεις με περισσότερες λεπτομέρειες κάποιες πρακτικές μεταβλητές που παίζουν ρόλο. Επίσης, είναι περίοδος που προετοιμάζεις πολλά και σημαντικά, φρόντισε όμως να είσαι καθόλα νομότυπος για να αποφύγεις μπλεξίματα.

Αισθηματικά: Οι φίλοι σου πρωταγωνιστούν σήμερα στην έκβαση της ημέρας, ωστόσο κι εσύ από την πλευρά σου είσαι αρκετά καχύποπτος σε όσα έχουν να σου πουν και προτιμάς να κρατάς κάποιες αποστάσεις. Θα πρέπει όμως παράλληλα να είσαι προσεκτικός πού δείχνεις την εμπιστοσύνη σου.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Οικονομικές υποθέσεις τρίτων που σχετίζονται και με τη δική σου τσέπη είναι ένα θέμα που σε απασχολεί έντονα, ενώ προσπαθείς να τακτοποιήσεις τις οφειλές σου. Επίσης καταστρώνεις μακρόπνοα σχέδια και στόχους για το προσεχές μέλλον.

ΛΕΩΝ
Γενικά:Η Σελήνη βρίσκεται σήμερα στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου και αυτό για σένα μεταφράζεται σαν προσήλωση στις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει, ενώ γενικότερα σήμερα η κοινωνική σου ζωή είναι έντονη. Επίσης, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη διαίσθησή σου για να οδηγηθείς σε διεξόδους αν έχεις κάποια πολύ σημαντικά θέματα που σε απασχολούν.

Αισθηματικά: Αποδέξου προσκλήσεις και διεύρυνε τον κύκλο των επαφών σου, δίχως όμως να παραμελείς να δείχνεις και την ανάλογη προσοχή στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Επίσης το κλίμα στον κοινωνικό σου κύκλο ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει, παρά τις προσπάθειες που καταβάλλεις.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Στο εργασιακό περιβάλλον σήμερα θέλεις να δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό σε εργοδότες ή προϊστάμενους, ωστόσο θα πρέπει να θυμάσαι ότι υπάρχουν και οι συνεργάτες σου, οι οποίοι έχουν πολλές απαιτήσεις από σένα. Ωφελείσαι όμως από οικονομικά τρίτων που σε αφορούν έμμεσα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά:Μπορείς να προωθήσεις τα σχέδια που έχεις κατά νου σήμερα, καθώς η ημέρα δίνει πρόσφορο έδαφος για να αναπτύξεις δράση, παρότι δεν λείπουν κάποιες μικροαναποδιές σε επίπεδο πρακτικών υποθέσεων μέσα στην καθημερινότητά σου, αν όμως έχεις γεννηθεί τον Σεπτέμβρη, καλύτερα να αποφύγεις τις βιαστικές κινήσεις που σε εκθέτουν, ενώ οι υποχρεώσεις τρέχουν.

Αισθηματικά: Έχεις σαν πρώτη προτεραιότητα αυτή την περίοδο τη δική σου ηρεμία και εσωτερική ισορροπία, περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, ακόμη κι αν τα προσωπικά σου είναι κάπως μπερδεμένα. Από την άλλη όμως, πολλοί Παρθένοι αυτό το διάστημα εστιάζουν σε εκείνο που τους λείπει συναισθηματικά.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Επιστρατεύεις τη διαίσθησή σου για να βρεις λύσεις σε οικονομικά θέματα, ενώ δυσκολεύεσαι αρκετά με τις απαιτήσεις που έχουν πρόσωπα κύρους από το πρόσωπό σου. Η λύση όμως είναι να φανείς περισσότερο διαλλακτικός.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά:Σήμερα έχεις έντονο συναισθηματισμό και αυτό σε δυσκολεύει να χειριστείς πρακτικές υποθέσεις της καθημερινότητας, ενώ γενικότερα είσαι σε μια περίοδο που οι υποθέσεις ρουτίνας τραβούν την προσοχή σου. Από την πλευρά σου εσύ μένοντας συνεπής με τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει μπορείς να βάλεις σε μια τάξη τα θέματα που εκκρεμούν, δείξε όμως περισσότερη ευελιξία.

Αισθηματικά: Δώσε χώρο έκφρασης στα αγαπημένα σου πρόσωπα και μην αφήνεις δηκτικές συμπεριφορές να επηρεάζουν δυσμενώς την προσωπική σου ζωή. Άλλωστε δεν ωφελεί να σκέφτεσαι το παρελθόν, αν πρόκειται για πράγματα και καταστάσεις που δεν μπορείς να αλλάξεις.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Οι οφειλές σου και οι οικονομικές υποθέσεις τρίτων που σχετίζονται και με το δικό σου πορτοφόλι έμμεσα είναι σήμερα η πρώτη σου προτεραιότητα, παρότι τα εισοδήματά σου είναι αρκετά πιεσμένα, ενδεχομένως και λόγω κάποιων περιττών εξόδων που κάνεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά:Η Σελήνη σήμερα βρίσκεται απέναντί σου και τα θέλω των άλλων παραμένουν η πρώτη σου προτεραιότητα, ωστόσο το στοιχείο της υπερβολής δε λείπει από τον τρόπο που λειτουργείς. Επιπλέον έχεις πολλά δημιουργικά σχέδια στα σκαριά και προσπαθείς να τα επικοινωνήσεις στο περιβάλλον σου, εντούτοις είναι πιθανό πως δε βρίσκεις στο περιβάλλον σου τη συμπαράσταση που περίμενες.

Αισθηματικά: Μολονότι έχεις σήμερα κάποια διλήμματα ανάμεσα στις ασφαλείς επιλογές και σε αυτά που θέλεις πραγματικά να κάνεις παρότι περιέχουν ρίσκο, γενικότερα όμως μπορείς να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, δοθέντος πως θα δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Αν έχεις γεννηθεί τον Οκτώβριο μπορείς να προωθήσεις αυτά που σχεδιάζεις, ακόμη κι αν υπάρχουν εμπόδια οικονομικής φύσεως, ενώ οι του Νοεμβρίου μπορούν να σταθεροποιήσουν τα οικονομικά τους βάζοντας τάξη στις οφειλές.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά:Σήμερα η προσοχή σου είναι στραμμένη σε θέματα που σχετίζονται με την καθημερινότητά σου, κυρίως εκκρεμότητες και υποχρεώσεις πρακτικής φύσεως, ωστόσο δεν είναι λίγες οι φορές που δυσκολεύεσαι να έρθεις σε επικοινωνία με τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν αφού υπάρχουν αρκετές παρανοήσεις. Επιπλέον, υπάρχουν πολύ τρέξιμο στο πρόγραμμά σου, στοιχείο που σε φορτίζει.

Αισθηματικά: Η σημερινή ημέρα σε καλεί να αφήσεις στην άκρη τους εγωισμούς, ενώ θα πρέπει να δείξεις περισσότερη προσοχή αν έχεις γεννηθεί τον Δεκέμβριο, καθώς υπάρχουν εντάσεις και γκρίνιες με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ του Νοεμβρίου καλείσαι να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Το επαγγελματικό περιβάλλον σου είναι ο τομέας που εστιάζεις τις ενέργειές σου, ενώ καλείσαι να φανείς περισσότερο διαλλακτικός με πελάτες, υφιστάμενους ή προμηθευτές. Επιπλέον, κάποια συμφωνία οικονομικής φύσεως ενδεχομένως να μην προχωρά όπως θα ήθελες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά:Η Σελήνη σήμερα βρίσκεται σε ένα ζώδιο φιλικό για το ζώδιό σου, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια, παρότι παρασύρεσαι σε υπερβολές. Επιπλέον είναι πιθανό πως σήμερα υπερεκτιμάς τις δυνατότητές σου και αυτό δημιουργεί κάποιες διενέξεις με τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν. Δείξε λοιπόν περισσότερη διαλλακτικότητα με τον περίγυρό σου.

Αισθηματικά: Προσπαθείς να ικανοποιήσεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα και κάνεις αρκετά έξοδα για λόγους αναψυχής ή διασκέδασης, παρά το γεγονός ότι δεν είναι λίγες οι φορές που η καθημερινότητα σε εξαντλεί με τους έντονους ρυθμούς της, καθώς δε βρίσκεις αρκετό χρόνο να ξεκουραστείς.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Εφόσον τα οικονομικά σου δεν έχουν σταθεροποιηθεί, είναι προτιμότερο να είσαι περισσότερο φειδωλός με τα χρήματα που ξοδεύεις, ενώ θα πρέπει να εξετάζεις σε βάθος τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται, δίχως να παρασύρεσαι από τον εγωισμό σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά:Νιώθεις σήμερα την ανάγκη για ασφαλείς και σίγουρες επιλογές, ενώ σήμερα οι υποθέσεις που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένειά σου, είναι η πρώτη σου προτεραιότητα. Ωστόσο η αξία που δίνεις σε πρόσωπα ή καταστάσεις απέχει αρκετά από την πραγματική και αυτό σε εμποδίζει από το να γεφυρώσεις τα χάσματα που υπάρχουν με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Αισθηματικά: Το άτομο που σε ενδιαφέρει ενδεχομένως να πιέζεται από την ανάγκη σου για σιγουριά, ενώ εσύ απαιτείς την αποκλειστική του προσοχή. Δώσε λοιπόν περισσότερο χώρο για πρωτοβουλίες και στην άλλη πλευρά, να φανείς όμως ταυτόχρονα συνεπής στις υποχρεώσεις απέναντι στους δικούς σου ανθρώπους.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Αυτή η περίοδος είναι πολύ βοηθητική για να κλείσεις συμφωνίες και να ωφεληθείς στα οικονομικά, φρόντισε όμως να έχεις εξετάσει τις μεταβλητές και όχι να παρασύρεσαι από τον ενθουσιασμό σου.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά:Είναι περίοδος που λες αρκετά, που όμως λέγονται παρορμητικά και ο χρόνος τελικά θα δοκιμάσει στο τέλος κατά πόσο τα εννοούσες ή όχι, έτσι λοιπόν σήμερα είναι προτιμότερο να έχεις περισσότερη εγκράτεια στα λεγόμενά σου, ενώ παράλληλα υπάρχουν κάποιες προστριβές στο κοντινό σου περιβάλλον ή στον περίγυρο, κυρίως με νεαρά πρόσωπα αν έχεις γεννηθεί τον Μάρτιο.

Αισθηματικά: Η σημερινή είναι μια ημέρα επαφών και αυτό σημαίνει ότι έχεις ανάγκη να βγεις, να δεις κόσμο και να κάνεις συζητήσεις, ωστόσο οι βιαστικές κινήσεις δίνουν λαβές για σχόλια, ενώ κι εσύ αυτό το διάστημα είσαι ανασφαλής για το πιο βήμα πρέπει να κάνεις μετά. Επίσης είναι έντονες και οι συναισθηματικές εξαρτήσεις.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Η διαίσθησή σου μπορεί να σε βγάλει από αδιέξοδα πάνω στα οικονομικά, γενικότερα όμως με την ανάδρομη Αφροδίτη και το Δία στη θέση των επαγγελματικών σου, υπάρχουν σημαντικές ευκαιρίες διορθωτικών κινήσεων, ακόμη κι αν υπάρξουν αρχικά εμπόδια.

astropedia.gr

kos patisserie

Ετικέτες

Ζώδια,
επιστροφή στην κορυφή