Menu

Τα ζώδια της Παρασκευής 28 Αυγούστου

Τα ζώδια της Παρασκευής 28 Αυγούστου
jumbo-banner

Καλημέρα και καλό ΠαρασκευοΣαββατοΚύριακο να έχουμε, πάμε να δούμε τα άστρα για σήμερα.

ΚΡΙΟΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα έχει πολλά να σου δώσει, καθώς η Σελήνη σε φιλική θέση προς το δικό σου ζώδιο και σε βοηθητικό πλαίσιο, δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για να τρέξεις τις υποθέσεις σου, ειδικά αν σχετίζονται με στόχους και συλλογικές προσπάθειες, κυρίως για εκείνους που έχουν γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου.

Αισθηματικά: Μπορείς να έρθεις σήμερα πιο κοντά στα φιλικά σου πρόσωπα, ενώ μέσα από παρέες μπορείς να προωθήσεις και τα προσωπικά σου. Άλλωστε παρά τις αντιξοότητες που συναντάς, δείχνεις αποφασιστικότητα και περισσότερη αισιοδοξία. Επιπλέον, από σήμερα ο Ερμής περνά απέναντί σου και φέρνει εύνοια στην επικοινωνία των διαπροσωπικών σου σχέσεων.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Στο εργασιακό περιβάλλον, μπορείς να καταφέρεις πολλά ατομικά, αλλά σαν μέλος ομάδας μπορείς ακόμα περισσότερα, ενώ στα οικονομικά σου προσπαθείς να κάνεις σωστούς χειρισμούς. Ωστόσο υπάρχουν πολλά έξοδα που δημιουργούν ένα ασταθές κλίμα.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά:Η Σελήνη σήμερα από το ζενίθ του ωροσκοπίου σου βρίσκεται σε ένα θετικό πλαίσιο, ευνοεί την αναγνώρισή σου από το κοντινό αλλά και το ευρύτερο περιβάλλον, ενώ έχεις δίπλα σου ανθρώπους κύρους που στηρίζουν τα βήματά σου. Επιπλέον, η σημερινή ημέρα δίνει πολλές ευκαιρίες για να ζητήσεις βοήθεια ή ενίσχυση στους τομείς που τη χρειάζεσαι και να τη λάβεις.

Αισθηματικά: Σήμερα παίζεις σύμφωνα με τους κανόνες και αυτό σου δίνει τη δυνατότητα να κινηθείς εντός συγκεκριμένου πλαισίου, ωστόσο η παρουσία του Άρη σε θέση κόντρα προς το ζώδιό σου σε κάνει πολλές φορές εριστικό απέναντι στους άλλους.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Ο Ερμής από σήμερα περνά σε μια θέση που ευνοεί τις προσπάθειες που κάνεις στη δουλειά, ενώ χειρίζεσαι καλύτερα πρακτικές λεπτομέρειες στο εργασιακό περιβάλλον. Γενικότερα όμως μπορείς να επικοινωνείς πλέον πιο άνετα με συναδέλφους.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα σε καλεί να διευρύνεις τους ορίζοντές σου και σου δίνει τη δυνατότητα να προωθήσεις με τον καλύτερο τρόπο τις υποθέσεις σου, ενώ παράλληλα μπορείς με μεγαλύτερη ευκολία να τακτοποιήσεις διαδικαστικά ζητήματα. Παράλληλα, κάνεις επαφές για ένα σημαντικό σου σχέδιο, προσπαθώντας να έχεις όσο πιο ευρύ πεδίο αντίληψης γίνεται.

Αισθηματικά: Ο κυβερνήτης σου Ερμής αλλάζει θέση σήμερα και περνά στον τομέα των ερωτικών σου φέρνοντας ειδήσεις, μηνύματα, πρόσωπα, συναντήσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, ενώ εγκαινιάζεται μια περίοδος που προσεγγίζεις πιο εύκολα το άτομο που σε ενδιαφέρει. Γενικότερα όμως περνάς σε μια πιο καλή φάση, αρκεί να αφήσεις τις υπερβολές στην άκρη.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Προτιμάς να περάσεις όμορφες στιγμές με τα δικά σου πρόσωπα από το να αναλωθείς με υποχρεώσεις, ωστόσο σήμερα στη δουλειά θα πρέπει να συγκεντρωθείς περισσότερο, ενώ τα οικονομικά παραμένουν ασταθή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά:Παρά το γεγονός ότι αυτή η περίοδος είναι πολύ απαιτητική για σένα, μπορείς σήμερα να έχεις εσύ τον έλεγχο των καταστάσεων, καταφέρνοντας έτσι να δείξεις προς τα έξω μια πιο θετική εικόνα του εαυτού σου, ωστόσο είναι πιθανό να χρειαστούν περισσότεροι ελιγμοί από μέρους σου προκειμένου να ωφεληθείς και να επιτύχεις τους στόχους σου.

Αισθηματικά: Είσαι αρκετά κτητικός και δεσποτικός απέναντι στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, με αποτέλεσμα πολλές φορές να γίνεσαι αποδέκτης βίαιων ξεσπασμάτων, δίχως όμως να αναγνωρίζεις και το δικό σου μερίδιο ευθύνης. Επίσης, από σήμερα ο Ερμής περνά στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια, φέρνοντάς σε πιο κοντά στους οικείους σου, δυσχεραίνοντας όμως την επικοινωνία σου με τους υπόλοιπους.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Χρησιμοποίησε το ένστικτό σου στη δουλειά σήμερα, ενώ η διαίσθησή σου είναι εκείνη που σε οδηγεί για το χειρισμό των οικονομικών σου υποχρεώσεων ή οφειλών προς τρίτους.

ΛΕΩΝ
Γενικά:Η Σελήνη απέναντί σου σήμερα στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων πορεύεται σε ένα θετικό έδαφος, έτσι λοιπόν οι άλλοι μοιάζουν να διαδραματίζουν ένα σημαίνοντα ρόλο στις εξελίξεις της ημέρας, ρόλος ο οποίος συμπλέει με τα δικά σου «θέλω». Επίσης σήμερα ο Ερμής περνά σε μια πιο φιλική θέση για σένα, φέρνοντας έτσι την πιο επικοινωνιακή σου πλευρά στην επιφάνεια, ενώ σε βοηθά ιδιαίτερα σε συζητήσεις, επαφές και συμφωνίες.

Αισθηματικά: Έρχεται η σημερινή ημέρα να δώσει ένα χέρι βοηθείας στα αισθηματικά σου, τηρουμένων των αναλογιών, αφού βγάζοντας στην επιφάνεια την πιο αισιόδοξη αλλά και ρομαντική πλευρά σου, μπορείς να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Ακολούθησε όμως την εσωτερική σου φωνή που ξέρει καλύτερα τι είναι αληθινό και τι όχι.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Κάνεις πολύ σημαντικές επαφές και προσπαθείς να βάλεις σε μια τάξη τις οικονομικές σου υποχρεώσεις, ωστόσο ο τρόπος που χειρίζεσαι τα οικονομικά σου χαρακτηρίζονται από δόσεις υπερβολής.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα δίνει πρόσφορο έδαφος να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες και τις υποχρεώσεις ρουτίνας, καθώς ευνοείσαι αρκετά σε πάσης φύσεως πρακτικά ζητήματα, ενώ ταυτόχρονα αν είχε υπάρξει κάποιο θέμα υγείας, σήμερα μπορείς να αφιερώσεις χρόνο στον οργανισμό σου. Ο τρόπος όμως που χειρίζεσαι τις υποθέσεις σου δεν αποκλείεται να έχει και κάποιες δόσεις απερισκεψίας και αυτό σε βάζει σε μπελάδες.

Αισθηματικά: Οι φίλοι σου σε κινητοποιούν στα ερωτικά, ενώ προετοίμασε το έδαφος, καθώς το επόμενο διάστημα θα είναι ιδιαίτερα καλό για τα προσωπικά σου, ενώ σήμερα είναι προτιμότερο να αφήσεις τους εγωισμούς στην άκρη. Αυτή η περίοδος όμως δείχνει πως επικεντρώνεσαι περισσότερο σε όσα σου λείπουν.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Είσαι ιδιαίτερα παραγωγικός, ενώ συμπλέεις καλύτερα με τις αλλαγές που συμβαίνουν στα οικονομικά σου. Ταυτόχρονα, από σήμερα ο Ερμής, και δικός σου κυβερνήτης, περνά στον τομέα των οικονομικών σου, φέρνοντας νέες εξελίξεις.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά:Ο Ερμής από σήμερα περνά στο δικό σου ζώδιο και σου αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο που υπήρχε γύρω σου το προηγούμενο διάστημα, καθώς επίσης και τα δυσμενή ή ευμενή σχόλια που γίνονταν για σένα, ενώ παράλληλα τονίζονται τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα. Θα πρέπει όμως να θυμάσαι πως έχεις και κάποιες υποχρεώσεις που πρέπει να εκπληρώσεις, κυρίως απέναντι σε συνεργάτες ή στις σχέσεις σου γενικότερα.

Αισθηματικά: Είσαι πιο ρομαντικός σήμερα και προσπαθείς να δείξεις την πιο προσιτή και πρόσχαρη πλευρά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ τα αγαπημένα σου πρόσωπα γίνονται προτεραιότητα για σένα. Επιπλέον, μπορείς σήμερα να μοιραστείς ευχάριστες στιγμές με τα άτομα που εσύ έχεις επιλέξει.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Παρότι είσαι αρκετά παραγωγικός, προτιμάς να μεταθέσεις τα πιο σημαντικά για την άλλη εβδομάδα, καθώς ο νους σου δεν βρίσκεται στη δουλειά, παρόλα αυτά οι συνάδελφοί σε στηρίζουν. Επίσης, κάποιες οφειλές από μέρους σου δεν έχουν τακτοποιηθεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα σου δίνει τις κατάλληλες ευκαιρίες για να γεφυρώσεις τα χάσματα αν το προηγούμενο διάστημα υπήρξαν εντάσεις ή προστριβές ανάμεσα σε σένα και στα πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος, ενώ παράλληλα τακτοποιείς με μεγαλύτερη άνεση τις υποθέσεις του σπιτιού. Επιπλεόν, είναι μια καλή ημέρα για να στηριχτείς στους οικείους σου για την τακτοποίηση των εκκρεμοτήτων της καθημερινότητας.

Αισθηματικά: Μοιάζεις ιδιαίτερα εύθικτος αυτό το διάστημα στα μάτια των άλλων, με τον Άρη σε θέση κόντρα. Επίσης, ο Ερμής από σήμερα περνά στο προηγούμενο από το δικό σου ζώδιο, έτσι λοιπόν εγκαινιάζεται μια περίοδος όπου θα πρέπει να προσέχεις περισσότερο ώστε να μη δίνεις λαβές για δυσμενή σχόλια.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Μολονότι θα προτιμούσες να ξεκουραστείς σήμερα, προτίμησε να ακολουθήσεις την πεπατημένη, ενώ τα οικονομικά σου βρίσκουν διεξόδους χάρη στη διαίσθησή σου. Φρόντισε όμως να είσαι πρακτικός και ρεαλιστής με τις καταστάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα είναι αρκετά πιο ευχάριστη και βοηθητική για σένα σε σχέση με τις προηγούμενες, καθώς μπορείς να προωθήσεις τα ζητήματα που σε απασχολούν ευκολότερα, χάρη στους ανθρώπους που σε περιβάλλουν, αλλά και στην δύναμη της πειθούς σου που σήμερα είναι ιδιαίτερα τονισμένη. Επιπλεόν, κάνεις σημαντικές συζητήσεις, παρά το γεγονός ότι η έντονη επικριτικότητα μεγαλώνει τις αποστάσεις που σε χωρίζουν από τους άλλους.

Αισθηματικά: Η διάθεσή σου είναι πιο εξωστρεφής και εσύ θέλεις να βγεις, να χαρείς και να διασκεδάσεις, ενώ είναι μια καλή ημέρα για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, αλλά και τα αγαπημένα σου πρόσωπα γενικότερα.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Ο Ερμής από σήμερα περνά σε μια πιο βοηθητική θέση για το δικό σου ζώδιο, τονίζοντας τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα, ενώ παράλληλα σου δίνει σημαντικές πληροφορίες για να προωθήσεις τους στόχους σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα χαρακτηρίζεται από σταθερότητα και πιο στρωμένους ρυθμούς, σε μια περίοδο που η αστάθεια και οι απρόβλεπτες καταστάσεις αποτελούν πλέον τον κανόνα. Έτσι λοιπόν προτιμάς σήμερα την ηρεμία και τις δοκιμασμένες συνταγές από τα αμφίβολα ρίσκα, ενώ παράλληλα περιμένεις κάποια είδους ανταμοιβή, έστω και ηθική αναγνώριση των κόπων σου, για να προσφέρεις το οτιδήποτε.

Αισθηματικά: Σε πολλές περιπτώσεις μοιάζεις να διχάζεσαι, καθώς από τη μια θέλεις να δώσεις οριστικό τέλος σε μπερδεμένες καταστάσεις κι από την άλλη οι συνθήκες φέρνουν ξανά στο προσκήνιο πρόσωπα, πράγμα που σε ωθεί στο να σκέφτεσαι μήπως πρέπει να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Ο Ερμής από σήμερα στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, δίνει το κατάλληλο έδαφος για να προσεγγίσεις στο επόμενο διάστημα ανθρώπους που έχουν λόγο στη δουλειά σου, ωστόσο θα πρέπει να προσέχεις περισσότερο με όσα λες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά:Ο Ερμής περνά από σήμερα σε μια πιο βοηθητική θέση για το ζώδιό σου, φέρνοντας τις κατάλληλες γνωριμίες αλλά και τις σωστές πληροφορίες τη στιγμή που τις χρειάζεσαι, για να προωθήσεις διαδικαστικές υποθέσεις, επαφές με το νόμο ή το εξωτερικό, ζητήματα σπουδών αν σπουδάζεις, αλλά και γενικότερα πιο ευχάριστο τρόπο σκέψης.

Αισθηματικά: Με τις επικοινωνιακές σου ικανότητες πείθεις και τον πιο δύσπιστο, ενώ κάνεις επαφές και βήματα για να διευρύνεις τον κύκλο τον γνωριμιών σου. Επιπλέον, καλείσαι να εκμεταλλευτείς την εύνοια της ανάδρομης Αφροδίτης απέναντι από το ζώδιό σου, προσεγγίζοντας το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ειδικά αν έχει υπάρξει ήδη θετικό πλαίσιο από παλιά.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Οι προσπάθειες στα οικονομικά συνεχίζονται, ενώ μπορείς να έχεις πολύ καλά αποτελέσματα, παρά την έντονη πίεση στο εργασιακό περιβάλλον. Αρκεί να θυμάσαι ότι ο Άρης σε θέση κόντρα προς εσένα φέρνει διενέξεις, αλλά και κούραση.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα προσφέρεται για χαλάρωση και ξεκούραση, ώστε να προετοιμάσεις τα θέματα που σε απασχολούν καλύτερα, αλλά και να βάλεις σε μια σειρά τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου για όσα έγιναν μέσα στο προηγούμενο διάστημα. Παράλληλα, το κλίμα της ημέρας βοηθά ώστε να κάνεις μικρά, αλλά σημαντικά βήματα προς μια νέα σελίδα σε κάποιο τομέα της ζωής σου.

Αισθηματικά: Εσύ έχεις περισσότερο ανάγκη τη σιγουριά και την ασφάλεια, ωστόσο έχεις τη δυνατότητα να δείξεις τα ταλέντα σου και να ομορφύνεις την καθημερινότητα τη δική σου και όσων αγαπάς, έστω κι αν τα προσωπικά δεν είναι απόλυτα η πρώτη σου προτεραιότητα.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Από σήμερα κάνεις συζητήσεις για οικονομικά τρίτων που αγγίζουν έμμεσα και το δικό σου πορτοφόλι, ενώ παράλληλα ρυθμίζεις διαδικαστικά θέματα που σχετίζονται με τις οφειλές σου ή τις οικονομικές σου υποχρεώσεις.

astropedia.gr

kos patisserie

Ετικέτες

Ζώδια,
επιστροφή στην κορυφή