Menu

Τα ζώδια της Παρασκευής 25 Σεπτεμβρίου! -Ταύροι προσοχή σήμερα!

Τα ζώδια της Παρασκευής 25 Σεπτεμβρίου! -Ταύροι προσοχή σήμερα!
jumbo-banner

ΚΡΙΟΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα έχει κάποια σημεία που πρέπει να προσέξεις σε διαδικαστικές υποθέσεις ή στις σχέσεις σου με τον νόμο που πρέπει να προσέξεις, κατά τα άλλα όμως πρόκειται για μια ημέρα ευκαιριών και δυναμικότητας. Μπορείς να αδράξεις λοιπόν τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται, παράλληλα όμως θα πρέπει να είσαι περισσότερο επιμελής με τη φροντίδα της υγείας σου από σήμερα.

Αισθηματικά: Τα αγαπημένα σου πρόσωπα στέκονται δίπλα σου και σε στηρίζουν, ενώ έχεις ρίξει το βάρος της προσοχής σου και στους δικούς σου. Επιπλέον, παρότι υπάρχει κινητικότητα με τα φλερτ και τις γνωριμίες, οι συνθήκες ακόμη δεν ευνοούν την συναισθηματική πληρότητα.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Μέσα στο ερχόμενο διάστημα θα πρέπει να είσαι απόλυτα συνεπής στο εργασιακό σου περιβάλλον, καθώς είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να υπάρξουν περισσότερες εντάσεις στη δουλειά, ενώ ταυτόχρονα, η περίοδος αυτή δεν ευνοεί απερίσκεπτες κινήσεις στα οικονομικά.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα σημαντική για σένα, καθώς ο Άρης που μέχρι τώρα έφερε πληθώρα εντάσεων και προβλημάτων στο σπίτι και την οικογένεια, περνά σήμερα σε μια πιο φιλική θέση για το δικό σου ζώδιο και σου δίνει την απαραίτητη ώθηση για να κυνηγήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια, παρόλα αυτά αν έχεις παιδιά, θα πρέπει το επόμενο διάστημα να εστιάσεις περισσότερο στις ανάγκες τους.

Αισθηματικά: Δυσκολεύεσαι αρκετά να επικοινωνήσεις με όποιον βρίσκεται έξω από το χώρο που σου παρέχει συναισθηματική ασφάλεια, γενικότερα όμως επενδύεις σε μια πιο ευχάριστη καθημερινότητα και αυτό αποδίδει μακροπρόθεσμα. Από σήμερα όμως προετοιμάσου για κάποια παράπονα από δικούς σου ανθρώπους.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Η σημερινή ημέρα σε καλεί να δείξεις περισσότερη προσοχή στον τρόπο που χειρίζεσαι τις οικονομικές υποθέσεις που σχετίζονται με τρίτους ή τις δικές σου οφειλές, καθώς ρίσκα ή απερίσκεπτες ενέργειες μπορεί να έχουν αρκετά ζημιογόνα αποτελέσματα.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά:Η Σελήνη σήμερα σχηματίζει δυσμενείς όψεις απέναντί σου δίνοντας ένα πολεμικό χαρακτήρα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, οπότε καλείσαι να δράσεις με περισσότερη διαλλακτικότητα με τις απαιτήσεις των άλλων, παρά το γεγονός πως δεν αποκλείεται να έχουν υπερβολικές αξιώσεις από σένα. Φρόντισε παράλληλα να περιορίσεις τις σπασμωδικές αντιδράσεις που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε ρήξεις, ενώ μπορείς να στηριχτείς στις επικοινωνιακές σου ικανότητες.

Αισθηματικά: Από σήμερα ο Άρης περνά σε μια θέση κόντρα προς το δικό σου ζώδιο, προμηνύοντας αρκετά προβλήματα στο σπίτι ή την οικογένεια, έτσι λοιπόν δεν αποκλείεται να χρειαστεί να διαδραματίσεις εσύ το ρόλο του ειρηνοποιού παρά το έντονο κλίμα.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Η ασφάλεια και η σταθερότητα είναι πολύ σημαντική για σένα αυτή την περίοδο, ωστόσο σήμερα δεν βλέπεις τις καταστάσεις σωστά και μπορεί να υπάρχουν παγίδες που δεν προσέχεις. Επίσης, είναι προτιμότερο να μην κάνεις μεγάλα ανοίγματα στα οικονομικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά:Οι υποχρεώσεις τις καθημερινότητας σε πνίγουν σήμερα και το πρόγραμμα είναι τόσο φορτωμένο που σε εξαντλεί, ενώ εσύ θα προτιμούσες να ξεκουραστείς. Όλη αυτή η κατάσταση σου προκαλεί άγχος και κάνεις έναν αγώνα δρόμο για να φανείς συνεπής, από σήμερα όμως ο τρόπος που επικοινωνείς τις ιδέες στο περιβάλλον σου, παρότι είναι δυναμικός, είναι αρκετά μονόπλευρος και δεν σου επιτρέπει να δεις όλες τις εκφάνσεις του ζητήματος που σε απασχολεί.

Αισθηματικά: Τα αισθηματικά είναι το κομμάτι εκείνο που σήμερα μπορεί να πάει καλύτερα, ακόμη κι αν οι εκκρεμότητες σε αναγκάζουν να αφήσεις τη συναισθηματική σου ζωή σε δεύτερη μοίρα.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Από σήμερα αποδεσμεύεσαι από την πίεση που υπήρχε στα οικονομικά σου, καθώς ο Άρης περνά σε μια πιο φιλική θέση για το ζώδιό σου, φέρνοντας πολλές ευκαιρίες και περισσότερο δυναμισμό.

ΛΕΩΝ
Γενικά:Παρότι η σημερινή ημέρα δεν είναι ιδιαίτερα δυσαρμονική για σένα, ενδεχομένως να συναντήσεις εμπόδια στα δημιουργικά σου σχέδια. Παράλληλα, ένα πιθανό σενάριο για σένα είναι πως κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο έχει σημαντικές υποθέσεις και χρειάζεται τη βοήθειά σου. Γενικότερα όμως σήμερα είναι μια σημαντική ημέρα για σένα καθώς ο Άρης μετά από την παραμονή του που έφερε δυσκολίες, εγκαταλείπει το ζώδιό σου.

Αισθηματικά: Το ταίρι σου ή τα παιδιά σου, αν είσαι γονιός, ενδεχομένως σήμερα να απαιτήσουν περισσότερο την προσοχή σου, εσύ όμως μέσα από τις δυσκολίες αναδεικνύεις τα ταλέντα σου. Επιπλέον, κάποια υπόθεση έχει σημαντική εξέλιξη, μην πάρεις όμως βιαστικές αποφάσεις.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Από σήμερα λοιπόν που ο Άρης περνά στον τομέα των οικονομικών σου, καλείσαι να προσέξεις περισσότερο καθώς έρχονται απρόσμενα έξοδα που δεν τα είχες υπολογίσει, ενώ παράλληλα οι χειρισμοί θα πρέπει να χαρακτηρίζονται από φειδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά:Σήμερα είναι ιδιαίτερα σημαντική ημέρα για σένα καθώς μετά από μια περίοδο αναβολών, καθυστερήσεων και στασιμότητας, ο Άρης περνά στο δικό σου ζώδιο, αποκαλύπτοντας παράλληλα το παρασκήνιο και τις κινήσεις που γίνονταν εναντίον σου όλο αυτό το διάστημα. Γεμίζουν λοιπόν οι μπαταρίες σου και παρότι θα υπάρχουν αρκετές καταστάσεις που θα σε πιέσουν, σίγουρα θα προτιμήσεις το νέο κλίμα από την προηγούμενη βαλτωμένη περίοδο.

Αισθηματικά: Αν στο προηγούμενο διάστημα ένιωθες πως έχεις παραμεληθεί ή και προδοθεί από δικά σου πρόσωπα, έρχεται η στιγμή για να πάρεις εσύ τον έλεγχο των καταστάσεων, ενώ παράλληλα θα πρέπει να δείξεις περισσότερη σύνεση κι εγκράτεια, μένοντας μακριά από καβγάδες και παρορμητικές αντιδράσεις.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Η σημερινή ημέρα δεν ευνοεί παρορμητικές κινήσεις από μέρους σου, έτσι λοιπόν άφησε στην άκρη τις σκέψεις για ρίσκα και εντάσεις, προτιμώντας να δράσεις δίχως να κοινολογείς τα σχέδιά σου.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά:Από σήμερα θα πρέπει να δείξεις περισσότερη προσοχή στις ενέργειες που κάνεις, ενώ στο προσεχές διάστημα είναι προτιμότερο να μην κοινολογείς τα σχέδιά σου, καθώς θα υπάρξουν γεγονότα που θα κλονίσουν την εμπιστοσύνη σου για κάποια πρόσωπα. Ξεκινά λοιπόν μια περίοδος όπου είναι προτιμότερο να προετοιμάσεις τις υποθέσεις σου και να αφήσεις για αργότερα τα μεγαλεπήβολα σχέδια.

Αισθηματικά: Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σου έχει βαλθεί να διορθώσει τα κακώς κείμενα στη συναισθηματική σου ζωή, ειδικά για τους γεννημένους τον Οκτώβρη. Πρόσεξε όμως πλέον για παρασκηνιακές ενέργειες που τελικά σε εμπλέκουν σε μπελάδες.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Η διπλωματικότητα σήμερα μπορεί να κάνει θαύματα στην καριέρα σου, ενώ γίνονται αλλαγές στο εργασιακό περιβάλλον που λειτουργούν υπέρ σου. Πρόσεξε όμως να μην δίνεις λαβές για σχόλια, σε μια περίοδο όπου έχεις πιεστεί αρκετά σε οικονομικό επίπεδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα σημαντική για σένα, καθώς ο Άρης μετά από την παραμονή του στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου που έφερε πολλές και πιεστικές καταστάσεις, αλλά και υποχρεώσεις, περνά σήμερα σε μια πιο φιλική θέση που σε βοηθά να γεμίσεις μπαταρίες και να κυνηγήσεις τους στόχους σου. Επιπλέον σήμερα έχεις ανάγκη να αναγνωριστεί έμπρακτα η αξία σου αλλά και οι προσπάθειες που καταβάλλεις γενικότερα.

Αισθηματικά: Από μέρους σου, η κτητικότητα είναι έντονη προς τα αγαπημένα σου πρόσωπα και τα επίπεδα της ζήλιας απέναντι στο ταίρι σου είναι αρκετά υψηλά, ωστόσο σήμερα μέσα από τις κοινωνικές σου επαφές μπορείς να ωφεληθείς.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Μέσα από τις δικές σου ενέργειες προβάλλεις τον καλύτερό σου εαυτό στη δουλειά και προσεγγίζεις πρόσωπα κύρους, ωστόσο η σημερινή ημέρα είναι απαγορευτική για οικονομικά ρίσκα και απερίσκεπτες σπατάλες που τελικά ζημιώνουν το πορτοφόλι σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά:Η Σελήνη σήμερα σε θέση φιλική για το ζώδιό σου σχηματίζει έντονες όψεις, στοιχείο που μαρτυρά πως είσαι επιρρεπής σε εντάσεις και διενέξεις καθώς είσαι αρκετά εριστικός με το περιβάλλον σου ενώ το στοιχείο της υπομονής είναι εκείνο που λείπει από την ατζέντα της ημέρας. Παράλληλα, ο Άρης περνά σήμερα σε μια πιο πιεστική θέση για το δικό σου ζώδιο, εγκαινιάζοντας μια πιο κουραστική περίοδο.

Αισθηματικά: Οι άλλοι αντιδρούν έντονα απέναντι στις δικές σου απαιτήσεις, οπότε δεν βοηθά να ρίχνεις λάδι στη φωτιά με την συμπεριφορά σου. Είναι προτιμότερο να επιστρατεύσεις τη διπλωματικότητά σου καθώς με ευχάριστο τρόπο μπορείς να καταφέρεις πολύ περισσότερα.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Από σήμερα ο Άρης περνά στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, φέρνοντας αρκετή πίεση και τρέξιμο στον τομέα της καριέρας, ενώ οι υποχρεώσεις σου είναι σαφώς περισσότερες, οπότε θα πρέπει να εντείνεις τις προσπάθειες σου. Παράλληλα, ένα πιθανό σενάριο για σένα είναι πως μπορεί να υπάρξουν εντάσεις ή προστριβές με πρόσωπα κύρους ή προϊστάμενους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα φέρνει πολλές υποχρεώσεις που δεν συνδέονται άμεσα με τις δικές σου υποθέσεις, αλλά περισσότερο επωμίζεσαι ευθύνες τρίτων που σε αγχώνουν. Παράλληλα όμως από σήμερα περνάς σε μια φάση που έχεις περισσότερο δυναμισμό κι ενέργεια, παρότι είσαι αρκετά επιρρεπής σε απερίσκεπτες και επιπόλαιες ενέργειες, μπορείς όμως να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, όλα αυτά με τον Άρη στην Παρθένο από σήμερα.

Αισθηματικά: Τα αισθηματικά είναι εκείνα που αποτελούν την ευχάριστη πλευρά της ημέρας αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, ενώ αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο, νιώθεις πως δεν μπορείς να στηριχτείς απόλυτα στα δικά σου πρόσωπα. Αν είσαι του τρίτου δεκαημέρου κάνεις απολογισμούς ως προς τις σχέσεις σου γενικότερα.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Οικονομικές υποθέσεις που σχετίζονται με τρίτους μπορούν να πάνε καλύτερα, ενώ ενισχύεσαι οικονομικά από την βοήθεια άλλων προσώπων. Έτσι μπορείς κι εσύ πιο άνετα να τακτοποιήσεις τις δικές σου οφειλές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα σημαντική για σένα, καθώς από σήμερα ο Άρης μετά την παρουσία του απέναντί σου, δυναμιτίζοντας το κλίμα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, περνά σε έναν οίκο του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με την ανάγκη σου για έλεγχο κι επιβολή, ενώ ταυτόχρονα σήμερα επενδύεις χρόνο στα αγαπημένα σου πρόσωπα και στα δημιουργικά σχέδια που έχεις στα σκαριά.

Αισθηματικά: Η σημερινή ημέρα φέρνει κάποιες ευκαιρίες στα προσωπικά, ενώ δεν αποκλείεται να χρειαστεί να διαδραματίσεις ρόλο ειρηνοποιού στο φιλικό σου περιβάλλον, αφού ένα φιλικό σου πρόσωπο σε χρειάζεται. Επιπλέον, κάνεις πολλές προσπάθειες για να ομορφύνεις την καθημερινότητα όσων αγαπάς.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Αν δεν σιγουρευτεί ότι θα είσαι συνεπής στις οικονομικές σου υποχρεώσεις θα πρέπει να προσέχεις, καθώς ξεκινά μια περίοδος όπου έρχονται πιέσεις από εφορίες, δάνεια, τράπεζες ή ασφάλειες, οπότε φρόντισε τον τρόπο που προσεγγίζεις τις οφειλές και τα έξοδά σου.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα δοκιμάζει τις αντοχές σου καθώς υπάρχουν πολλά «πρέπει» που καλείσαι να ακολουθήσεις ακόμη κι αν οι δικές σου επιθυμίες δεν συνάδουν με αυτά. Ωστόσο μέσα στη σημερινή ημέρα μπορείς να καταφέρεις πολλά σε πρακτικό επίπεδο, παράλληλα όμως ο Άρης περνά απέναντί σου εγκαινιάζοντας έτσι μια περίοδο όπου ενδεχομένως να υπάρξουν εντάσεις και προστριβές στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ενώ οι συνεργασίες σου βαδίζουν σε τεντωμένο σκοινί.

Αισθηματικά: Ξεκινά σήμερα ένα διάστημα που οι σχέσεις σου δοκιμάζονται με διενέξεις, ειδικά οι ερωτικές, θα πρέπει λοιπόν να μείνεις μακριά από καβγάδες με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ακόμη κι αν οι απαιτήσεις προς το πρόσωπό σου είναι έντονες.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Είναι προτιμότερο να αποφύγεις να έρθεις σε σύγκρουση με πρόσωπα κύρους, καθώς οι προϊστάμενοι σου έχουν πολλές απαιτήσεις και εσύ καλείσαι να χειριστείς τις δυσκολίες με διπλωματικότητα.

astropedia.gr

kos patisserie
επιστροφή στην κορυφή