Menu

Τα ζώδια της Παρασκευής 23 Οκτωβρίου

Τα ζώδια της Παρασκευής 23 Οκτωβρίου
jumbo-banner

ΚΡΙΟΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα παρότι κινείται σε πιο εσωστρεφή επίπεδα σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες, τονίζει αρκετά την διαισθητική σου ικανότητα, ενώ παράλληλα βγάζει στην επιφάνεια την πιο συμπονετική σου πλευρά. Επιπλέον, από σήμερα ο Ήλιος περνά στον Σκορπιό, στοιχείο που για σένα σημαίνει ότι προσπαθείς να έχεις εσύ τον τελευταίο λόγο για όσα γίνονται, ενώ ξεκινάς και μια βαθύτερη ενδοσκόπηση.

Αισθηματικά: Έχεις ανάγκη να προσφέρεις κάτι, περισσότερο σε ηθική ανταμοιβή, παρά σε υλικό επίπεδο, ενώ αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο υπάρχουν πολλές εντάσεις αλλά και πισωγυρίσματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις λόγω του ανάδρομου Ερμή απέναντί σου και θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με τις κινήσεις σου.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Απαιτείται από σένα μια ορθότερη διαχείριση των οικονομικών σου, ωστόσο έχεις δίπλα σου ανθρώπους που ενισχύουν τα εισοδήματά σου. Επίσης, από σήμερα εστιάζεις περισσότερο στις οικονομικές σου οφειλές και προσπαθείς να βρεις την καλύτερη δυνατή λύση, πρόσεξε όμως τις βιαστικές αποφάσεις που τελικά σου κοστίζουν.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα σε φέρνει σε επαφή με τα όνειρα και τις προσδοκίες που είχες ή έχεις πάνω σε ένα σημαντικό ζήτημα, ενώ ταυτόχρονα σου δίνονται λύσεις ή καθοδήγηση μέσα από τη διαίσθησή σου. Ταυτόχρονα όμως, από σήμερα ο Ήλιος περνά απέναντί σου, για να τονίσει τη σημασία των άλλων στη ζωή σου.

Αισθηματικά: Η μέρα σήμερα σε καλεί να αφήσεις στην άκρη τους εγωισμούς, ενώ η νέα θέση του Ήλιου στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, δίνει πρόσφορο έδαφος για τα ερωτικά σου, καθώς εκεί είναι το σημείο που εστιάζεις τις προσπάθειές σου. Γενικότερα όμως μπορείς μέσα από το διάλογο και την διπλωματική προσέγγιση να καταφέρεις πολλά, καθώς είσαι σε μια ιδιαίτερα θετική περίοδο για τα προσωπικά.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Υπάρχει το κατάλληλο έδαφος σήμερα για να αφιερώσεις χρόνο και κόπο σε συλλογικές προσπάθειες ενώ μοιάζεις σήμερα περισσότερο ευέλικτος.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά:Η Σελήνη σήμερα περνώντας στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου συναντά τον απατηλό Ποσειδώνα και προειδοποιεί για λανθασμένες κινήσεις που μπορεί να σε εκθέτουν στα μάτια τρίτων ή για ουτοπικές επιλογές που βλάπτουν την εικόνα που προβάλλεις προς τα έξω. Ωστόσο, από σήμερα ξεκινά ένα διάστημα που προσπαθείς να τακτοποιήσεις πρακτικά ζητήματα και να λύσεις υποθέσεις καθημερινότητας.

Αισθηματικά: Παρότι βρίσκεσαι σε μια περίοδο που προωθείς περισσότερο τις υποχρεώσεις, τα αισθηματικά ακόμη δεν έχουν βρει τις διεξόδους που εσύ θα ήθελες, καθώς υπάρχουν πολλές πρακτικές δυσκολίες που εμποδίζουν την ομαλή ροή, ενώ παράλληλα προσπαθείς να δεις τα πραγματικά σου θέλω.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Θολό μοιάζει σήμερα το τοπίο στην καριέρα και θα πρέπει να είσαι προσεκτικός σε όσα θα σου πουν προϊστάμενοι ή πρόσωπα κύρους, ωστόσο από σήμερα εγκαινιάζεται μια περίοδος όπου ρίχνεις περισσότερο βάρος στην καθημερινότητα της δουλειάς, στις υποχρεώσεις ρουτίνας που έχεις και γενικότερα το εργασιακό σου περιβάλλον γίνεται προτεραιότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά:Ο κυβερνήτης σου, η Σελήνη συναντά σήμερα τον Ποσειδώνα σε μια φιλική θέση προς το δικό σου ζώδιο, κάνοντάς σε πιο ρομαντικό, αλλά παράλληλα απέχεις τελείως σήμερα από τα ζητήματα που απαιτούν συγκέντρωση και πρακτικότητα, ενώ από σήμερα ο Ήλιος περνώντας σε μια πιο φιλική θέση για το δικό σου ζώδιο, σε βοηθά περισσότερο να τακτοποιήσεις τις υποθέσεις σου και να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια.

Αισθηματικά: Η διαίσθησή σου σήμερα οδηγεί τα βήματά σου και εσύ εργάζεσαι αγόγγυστα προκειμένου να χτίσεις μια πιο ουσιαστική σχέση με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Ωστόσο, ενώ η νέα θέση του Ήλιου φέρνει νέα πνοή και στα αισθηματικά σας, κυρίως για τους γεννημένους τον Ιούνιο.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Θέλεις να κάνεις πολλά βήματα και στηρίζεσαι στον παράγοντα τύχη για τα οικονομικά σου, γενικότερα όμως είσαι σε μια ευνοϊκή περίοδο και παρότι πιέζεσαι με τις συνεργασίες σου, καταφέρνεις πολλά σε πρακτικό επίπεδο.

ΛΕΩΝ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα στρέφει το βλέμμα σου στις υποχρεώσεις τις καθημερινότητας, ωστόσο υπάρχει έντονα μια σύγχυση στον αέρα για το τι πρέπει να γίνει και με ποια σειρά. Παράλληλα όμως από σήμερα ο κυβερνήτης σου Ήλιος περνά στον Σκορπιό, το οποίο για σένα σημαίνει ότι το σπίτι και η οικογένεια αποκτούν ιδιαίτερη σημασία κι εσύ εστιάζεις τις προσπάθειές σου σε αυτούς τους τομείς.

Αισθηματικά: Το ένστικτο σε οδηγεί και σε φέρνει σε επαφή με αυτό που θέλεις πραγματικά, ενώ αν έχεις βολευτεί σε μια κατάσταση, έρχεται σήμερα να σου το υπενθυμίσει. Επιπλέον, επανεξετάζεις σε βάθος επιλογές σου στα προσωπικά.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Καλείσαι σήμερα να είσαι διπλά προσεκτικός σε υποθέσεις που σχετίζονται με οικονομικά τρίτων που αφορούν έμμεσα το πορτοφόλι σου, ενώ παράλληλα χρειάζεται προσοχή και ο τρόπος που χειρίζεσαι τις οφειλές σου. Επίσης, από σήμερα νιώθεις την ανάγκη για περισσότερη ασφάλεια, πράγμα που σημαίνει ότι επιλέγεις πιο σίγουρα μονοπάτια που ελαχιστοποιούν την πιθανότητα ρίσκου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά:Η Σελήνη περνά απέναντί σου, στο τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων και συναντά τον απατηλό Ποσειδώνα, στοιχείο που μαρτυρά πως ενδεχομένως σήμερα να υιοθετείς μια ουτοπική αντιμετώπιση προς τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν. Παράλληλα όμως, από σήμερα ο Ήλιος περνά σε μια πιο βοηθητική θέση για το δικό σου ζώδιο, φέρνοντας περισσότερες γνωριμίες και εύνοια στην επικοινωνία με τους γύρω σου.

Αισθηματικά: Η ρομαντική σου διάθεση είναι στα ύψη σήμερα, ωστόσο είναι πιθανό να εθελοτυφλείς απέναντι σε αδιέξοδες καταστάσεις, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο. Γενικότερα όμως έχεις περάσει πια σε μια απαιτητική περίοδο που απαιτεί από εσένα να κάνεις ξεκαθαρίσματα σε βάθος, παρά τις αυταπάτες.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Κράτα αποστάσεις από μια συνεργασία που μοιάζει ονειρική καθώς είναι πολύ πιθανό να κρύβει παγίδες, παρόλα αυτά μπορείς από σήμερα να επικοινωνείς πιο εύκολα τις ιδέες σου στους άλλους.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά:Αν σήμερα είχες γεμίσει το πρόγραμμά σου με πολλές υποχρεώσεις και εκκρεμότητες της καθημερινότητάς σου, το πιο πιθανό είναι να κουραστείς στα μισά του δρόμου, καθώς η σημερινή ημέρα έχει ένα θολό τοπίο στον τρόπο που χειρίζεσαι τα θέματα ρουτίνας και είναι σίγουρο πως αν το πρόγραμμά σου το επιτρέπει, θα προτιμήσεις να ξεκουραστείς.

Αισθηματικά: Ο έλεγχος των καταστάσεων στο σπίτι ή την οικογένεια δεν βρίσκεται απόλυτα στα δικά σου χέρια κι αυτό μοιάζει να σε ενοχλεί αρκετά, ενώ παράλληλα, αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο πιθανώς να ρίχνεις λάδι στη φωτιά με τις κινήσεις σου.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Από σήμερα ο Ήλιος εγκαταλείπει το δικό σου ζώδιο και περνά στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με τα οικονομικά, οπότε κι εσύ εστιάζεις περισσότερο εκεί τις ενέργειές σου, αξίζει όμως να θυμάσαι πως για την ώρα είναι προτιμότερο να αποφύγεις τις βιαστικές κινήσεις, ειδικά όσο ο Άρης παραμένει στο προηγούμενο ζώδιο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά:Σε γενικές γραμμές η σημερινή ημέρα είναι βοηθητική για τα σχέδιά σου, καθώς η Σελήνη συναντά τον Ποσειδώνα σε ένα φιλικό ζώδιο για το δικό σου, χαρίζοντάς σου έμπνευση που δίνει λύσεις σε αδιέξοδα, ενώ αν έχεις κάποια ενασχόληση με τέχνες, μπορείς να καταφέρεις πολλά. Το σημαντικότερο όμως νέο της ημέρας είναι πως ο Ήλιος περνά στο δικό σου ζώδιο εγκαινιάζοντας μια περίοδο όπου τα δικά σου προσωπικά ζητήματα γίνονται η προτεραιότητά σου, ενώ έρχονται στο προσκήνιο όλα όσα προετοίμαζες.

Αισθηματικά: Σήμερα μπορείς να προσεγγίσεις με άνεση τα παιδιά αν είσαι γονιός, το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή τα αγαπημένα σου πρόσωπα, ενώ ξεκλέβεις χρόνο μέσα στην ημέρα για να μοιραστείς όμορφες στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης μαζί τους, ακόμη και στο πιο πιεστικό πρόγραμμα.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Επανεξετάζεις τον τρόπο που λειτουργείς ως προς τις οικονομικές σου υποχρεώσεις, ενώ ταυτόχρονα θα πρέπει να είσαι πιο φειδωλός σε σπατάλες και περιττές αγορές.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα φέρνει για σένα κάποιες θολές ή μπερδεμένες καταστάσεις σε ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι ή πρόσωπα της οικογένειάς σου, καθώς υπάρχουν πολλά σημεία που δεν έχουν ξεκαθαρίσει και σου προκαλούν σύγχυση. Επίσης, από σήμερα ο Ήλιος περνά στον Σκορπιό και αυτό για σένα σημαίνει πως περνάς σε μια περίοδο όπου προετοιμάζεις τα επόμενα βήματά σου μυστικά, ενώ παράλληλα είσαι πιο εσωστρεφής στον τρόπο που αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις.

Αισθηματικά: Τα οικεία σου πρόσωπα αποτελούν μια σημαντική σου προτεραιότητα ωστόσο θα πρέπει να δεις πιο καθαρά και αντικειμενικά τις καταστάσεις, είναι όμως πιθανό να είναι απαραίτητη η παρουσία σου για εκείνους. Γενικότερα όμως σήμερα αναζητάς την ασφάλεια και τη θαλπωρή.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Το πορτοφόλι σου ενισχύεται σημαντικά από τη βοήθεια τρίτων, ωστόσο σήμερα η κρίση σου δεν είναι αντικειμενική και είναι προτιμότερο να μεταθέσεις για άλλη στιγμή τη λήψη σημαντικών αποφάσεων σε οικονομικό επίπεδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα δίνει το κατάλληλο έδαφος για να έρθεις σε επαφή με τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν, ενώ η διαίσθησή σε οδηγεί στο κατάλληλο πρόσωπο την κατάλληλη στιγμή, παρά τις φοβίες και τις ανασφάλειές σου. Παράλληλα όμως, από σήμερα ο Ήλιος περνά σε μια πιο φιλική θέση για το δικό σου ζώδιο, που σε βοηθά να κατακτήσεις πιο εύκολα τους στόχους που έχεις θέσει.

Αισθηματικά: Μείνε μακριά σήμερα από επιτηδευμένες συμπεριφορές, καθώς μπορείς να βγεις πιο κερδισμένος μέσα από την ειλικρινή και ουσιαστική προσέγγιση των αγαπημένων σου προσώπων ή του ατόμου που σε ενδιαφέρει. Από σήμερα όμως οι φίλοι είναι πιο κοντά σου και εσύ επενδύεις σε εκείνους.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Οι πιεστικές καταστάσεις συνεχίζονται και οι ρυθμοί τρέχουν με φρενήρεις ρυθμούς παρότι ο Άρης βρίσκεται πλέον ευνοϊκότερα τοποθετημένος για το δικό σου ζώδιο. Έτσι λοιπόν, εσύ μπορείς σήμερα να βρεις διεξόδους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά:Μέσα στη σημερινή ημέρα αναζητάς την απαραίτητη σταθερότητα και σιγουριά ώστε να κινηθείς με μεγαλύτερη άνεση, ωστόσο είναι πιθανό να παρασύρεσαι σε υποκειμενικές κρίσεις προκειμένου να νιώσεις πιο ασφαλής. Επίσης, από σήμερα ο Ήλιος περνά στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, πράγμα που σημαίνει πως εστιάζεις περισσότερο τις προσπάθειές σου στην επίτευξη των φιλοδοξιών που έχεις.

Αισθηματικά: Αποδέξου προσκλήσεις σήμερα για κοινωνικές επαφές, όπου μπορείς να εκμεταλλευτείς ευκαιρίες για να αποδείξεις την αξία σου, προσοχή όμως σε παρασκηνιακές ενέργειες που σε εκθέτουν.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Ο τρόπος που σήμερα χειρίζεσαι τα οικονομικά σου χρειάζεται πολύ προσοχή καθώς είναι πιθανό να παρασύρεσαι σε βήματα, λόγω του ότι δεν είδες όλα τα δεδομένα της εξίσωσης. Από την άλλη όμως η καριέρα σου είναι πλέον η πιο σημαντική σου προτεραιότητα κι εσύ προσπαθείς να προβάλλεις προς τα έξω την καλύτερη δυνατή εικόνα.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά:Η Σελήνη σήμερα περνώντας στο δικό σου ζώδιο συναντά τον απατηλό Ποσειδώνα, έτσι λοιπόν θα πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός στις κινήσεις σου, καθώς υπάρχει η τάση για αυταπάτες αλλά και για εξαπατήσεις, ενώ είναι πιθανό να υιοθετείς το ρόλο του «θύματος» προκειμένου να αποκομίσεις το ζητούμενο. Ταυτόχρονα όμως, από σήμερα εγκαινιάζεται μια πιο ευχάριστη περίοδος για σένα καθώς ο Ήλιος περνά σε μια πιο φιλική θέση προς το δικό σου ζώδιο, πράγμα που σημαίνει πως διευθετείς τις υποθέσεις σου με περισσότερη άνεση.

Αισθηματικά: Είσαι πιο ρομαντικός, συμπονετικός και δοτικός απέναντι στους ανθρώπους που σε περιβάλλουν, ακόμη και σε σημείο εκμετάλλευσης, ωστόσο γενικότερα μπορείς να τρέξεις τις αισθηματικές σου υποθέσεις πολύ αποτελεσματικά και να κάνεις τη φωνή σου να ακουστεί.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Διαδικαστικά ζητήματα, επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά ή υποθέσεις που σχετίζονται με εξωτερικό μπορούν να τακτοποιηθούν ευκολότερα, ενώ σήμερα η διαίσθησή σου είναι ιδιαίτερα τονισμένη.

astropedia.gr

kos patisserie
επιστροφή στην κορυφή