Menu

Τα ζώδια της Παρασκευής 21 Αυγούστου

Τα ζώδια της Παρασκευής 21 Αυγούστου
jumbo-banner

Κακό πράγματα η ζήλια, μπορείς να κάνεις στον άλλον να νιώθει πως πνίγεται και δεν έχει χώρο να αναπνεύσει…
Πόσα συναισθήματα κρύβονται πίσω από μια ζήλια γεμάτη πάθος;

ΚΡΙΟΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα στρέφει το βλέμμα σου στις ανάγκες των άλλων και εσύ προσπαθείς να τις ικανοποιήσεις, όμως είναι πιθανό πως δεν θέτεις σαφή όρια στα δικά σου «θέλω» και αυτό μπερδεύει αρκετά τις καταστάσεις, ενώ γενικότερα προτίμησε να κάνεις ένα βήμα πίσω προκειμένου να αφουγκραστείς τις παρούσες συνθήκες και να οργανώσεις τη δράση σας ανάλογα.

Αισθηματικά: Όλο αυτό το διάστημα υπάρχουν κάποιες ευκαιρίες για τα ερωτικά, ακόμη κι αν ακόμη τα πράγματα δεν έχουν τακτοποιηθεί, ενώ παράλληλα έρχονται και κάποια κοντινά πρόσωπα από το παρελθόν σου στο προσκήνιο. Επίσης, είσαι αρκετά ελεγκτικός με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ η ζήλια δε λείπει από τη συναισθηματική ατζέντα της ημέρας.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Το μυαλό σου γυρίζει γύρω από οφειλές, αλλά και οικονομικές υποχρεώσεις, ενώ παράλληλα κάποιες οικονομικές υποθέσεις τρίτων που αφορούν έμμεσα και τα δικά σου εισοδήματα, διαδραματίζουν κάποιον ρόλο.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα θέτει σαν προτεραιότητά σου τους άλλους και τις υποθέσεις τους, καθώς η Σελήνη παραμένει απέναντι σου, το γενικότερο πλανητικό σκηνικό όμως δείχνει πως υπερεκτιμάς κάποιες καταστάσεις ως προς τις διαπροσωπικές σου σχέσεις κι αυτό έρχεται ακόμη μια φορά στο προσκήνιο μέσα από συγκεκριμένες καταστάσεις. Γενικότερα όμως η μέρα δεν είναι δυσαρμονική για σένα.

Αισθηματικά: Έλα πιο κοντά σήμερα στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και άκουσε όσα έχει να σου πει με ρεαλισμό και αντικειμενικότητα, δίχως να συμπληρώνεις εσύ τα «κενά» που υπάρχουν με δικές σου σκέψεις. Άλλωστε, αν κάτι δεν είναι ξεκάθαρο, ζήτησε από την άλλη πλευρά να είναι πιο σαφής.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Σήμερα στη δουλειά σου, οι σχέσεις με τους συνεργάτες διαμορφώνουν και το κλίμα στο εργασιακό περιβάλλον, θα πρέπει όμως κι εσύ από την πλευρά σου να σέβεσαι τα όρια των άλλων.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα στρέφει το βλέμμα σου στις υποχρεώσεις της καθημερινότητας, που καλείσαι σήμερα να διευθετήσεις, ενώ παράλληλα προσπαθείς να βάλετε σε τάξη υποθέσεις ρουτίνας που βρίσκονται σε εκκρεμότητα, δεν είναι όμως λίγες οι φορές που αντιμετωπίζεις τις υποχρεώσεις σας αυτές κάπως επιπόλαια, καθώς θα προτιμούσες να «αποδράσεις» από αυτές.

Αισθηματικά: Αν έχεις γεννηθεί τον Ιούνιο έχεις πολλές πιέσεις στα προσωπικά για να διαχειριστείς και να φέρεις ισορροπία σε μια σχέση ή για να κάνεις κάποια βήματα παρακάτω, θυμήσου όμως ότι όσο η Αφροδίτη είναι ανάδρομη στο ζώδιό σου, θα φέρνει πρόσωπα από το παρελθόν σου ξανά στο προσκήνιο.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Σήμερα στο εργασιακό περιβάλλον, δυσκολεύεσαι αρκετά να τηρήσεις τις προθεσμίες που σου έχουν δοθεί, παρόλα αυτά, καταφέρνεις να πετύχεις πολλά σε επίπεδο καριέρας, κυρίως ως προς κάποια πρακτικά ζητήματα που σχετίζονται με τη δουλειά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα είναι αρκετά ευχάριστη και μολονότι υπάρχει έντονα μια ασάφεια ως προς τους στόχους που θέλεις σήμερα να επιτύχεις, υπάρχουν ευκαιρίες να προωθήσεις με άνεση τις υποθέσεις σου και να βάλεις σε πρακτική εφαρμογή κάποιες ιδέες σου, έχοντας όμως πάντα υπόψη σου την ανάδρομη Αφροδίτη σε έναν τομέα που φέρνει αναβολές και παρανοήσεις στην καθημερινότητά σου, σε οικονομικά.

Αισθηματικά: Μπορείς να μοιραστείς ευχάριστες στιγμές με δικούς σου ανθρώπους και να έρθεις πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα, ενώ οι οικείοι σου στηρίζουν τις προσπάθειές σου. Παρόλα αυτά, ο Πλούτωνας απέναντί σου συνεχίζει να σε ωθεί σε ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις σου.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Τα έξοδα αυτό το διάστημα συνεχίζουν να τρέχουν, ωστόσο εσύ καταφέρνεις με τις δικές σου προσπάθειες να διατηρείς ένα κλίμα πιο ευχάριστο στο εργασιακό περιβάλλον. Το παρασκήνιο όμως δε λείπει, δεν λείπουν όμως και οι σημαντικές ευκαιρίες χαρη στα πρόσωπα που σε περιβάλλουν.

ΛΕΩΝ
Γενικά:Σήμερα η προσοχή σου επικεντρώνεται περισσότερο σε θέματα σπιτιού, ακίνητης περιουσίας, αλλά και σε υποθέσεις που σχετίζονται με τα πρόσωπα της οικογένειάς σου, ωστόσο δυσκολεύεσαι σήμερα να τηρήσεις κάποια όρια που υπάρχουν, ενώ από την άλλη υπάρχει μια σύγχυση ως προς ποια κατεύθυνση να κινηθείς. Γενικότερα όμως είσαι σε μια θετική περίοδο που ευνοεί τα βήματά σου.

Αισθηματικά: Η διάθεσή σου σήμερα είναι περισσότερο εσωστρεφής καθώς επιδιώκεις να περιβάλλεσαι από πολύ δικούς σου ανθρώπους, ενώ παράλληλα έρχεσαι σε επαφή με φιλικά πρόσωπα που είχες καιρό να επικοινωνήσεις. Το σίγουρο είναι πως έχεις ανάγκη σήμερα από συναισθηματική ασφάλεια και σιγουριά.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Στηρίζεσαι στους οικείους σου για οικονομικές υποχρεώσεις ή οφειλές σου, ενώ παράλληλα προσπαθείς να κρατάς τις ισορροπίες στις συνεργασίες σου. Ωστόσο σήμερα, προτίμησε τις δοκιμασμένες συνταγές, για να βελτιώσεις την εικόνα που προβάλλεις προς τα έξω.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα φέρνει περισσότερη κινητικότητα σε σχέση με τις προηγούμενες και σε ωθεί σε συναντήσεις, επαφές και συζητήσεις, προσπάθησε όμως να μην επικεντρωθείς σε νέα σχέδια, καθώς ο Άρης σε ένα μυστικό σημείο του ωροσκοπίου σου μπορεί να φέρει παρανοήσεις ή και εμπόδια. Εσύ όμως από την άλλη μπορείς να στηριχτείς στα πρόσωπα που σε περιβάλλουν για να προωθήσεις τις υποθέσεις σου.

Αισθηματικά: Μέσα από την επικοινωνία επιδιώκεις να έρθεις πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, μείνε όμως μακριά από επιτηδευμένες συμπεριφορές που μπορεί τελικά να φέρουν τα αντίθετα από τα επιθυμητά αποτελέσματα. Είναι άλλωστε περίοδος που σε φέρνει πιο κοντά στα πρόσωπα του φιλικού περιβάλλοντος.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Σε γενικές γραμμές το κλίμα είναι ευχάριστο στο εργασιακό περιβάλλον, αρκεί από την πλευρά σου να είστε συνεπείς με τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Μια συνεργασία όμως δεν είναι όπως δείχνει.


ΖΥΓΟΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα κρατά το βλέμμα σου στραμμένο στις βασικές σου ανάγκες, αλλά και στην καλυψή τους, ωστόσο υπάρχει μια ασάφεια και είναι πιθανό να μην έχεις ξεκαθαρίσει μέσα σου τι ακριβώς είναι αυτό που θέλεις. Το σίγουρο είναι πως εκμεταλλεύεσαι σήμερα ακόμη και την πιο μικρή ευκαιρία για να ξεκουραστείς, ενώ γενικότερα τα πράγματα σήμερα κυλάνε σε γνώριμα πλαίσια. Θυμήσου όμως ότι μπορείς σήμερα να τακτοποιήσεις και κάποια ζητήματα πρακτικής φύσης.

Αισθηματικά: Δίνεις πολύ μεγάλη αξία στο κατά πόσο αναγνωρίζονται όσα προσφέρεις μέσα στη σχέση, ωστόσο κάπου δυσκολεύεσαι να βάλετε όρια ανάμεσα στα δικά σου «θέλω» και του προσώπου που σε ενδιαφέρει, πράγμα που μπορεί να οδηγήσει σε απογοητεύσεις και εντάσεις, ενώ παράλληλα είσαι αρκετά κτητικός σήμερα.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Είναι προτιμότερο να αποφύγεις σήμερα σημαντικές οικονομικές διαδικασίες, καθώς υπάρχει έντονη η πιθανότητα παρανοήσεων, ενώ σε κάποιες ακραίες περιπτώσεις είναι πιθανό να υπάρξουν και φαινόμενα μπερδεμένων καταστάσεων στη δουλειά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά:Η Σελήνη σήμερα παραμένει στο δικό σου ζώδιο και κρατά στο προσκήνιο όσα προετοίμαζες το προηγούμενο διάστημα, ενώ η προσοχή σου επικεντρώνεται στα δικά σου θέλω. Επιπλέον, θέλεις να κάνεις νέα ξεκινήματα, ωστόσο θυμήσου πως όσο διαρκεί η ανάδρομη Αφροδίτη, είναι προτιμότερο να τακτοποιήσεις πρώτα τις εκκρεμότητες προτού ξεκινήσεις κάτι νέο. Παρόλα αυτά, μπορείς με αρκετή άνεση να τρέξεις τις υποθέσεις σου και να προωθήσεις σχέδια, θυμήσου όμως να θέτεις όρια στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Αισθηματικά: Το τοπίο δεν είναι απόλυτα ξεκάθαρο σήμερα στα προσωπικά και αυτό δεν είναι τόσο δική σου ευθύνη, όσο του προσώπου που σε ενδιαφέρει. Επίσης, είναι πιθανό να νιώθεις ότι η φωνή σου δεν εισακούγεται, παρά τις προσπάθειες που καταβάλλεις, προσοχή λοιπόν στις αυταπάτες.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Τα οικονομικά σου έχουν σημαντικές δυνατότητες αυτή την περίοδο, ενώ στο εργασιακό περιβάλλον σήμερα, δώσε περισσότερη προσοχή στις συνεργασίες σου και μην βιάζεσαι. Τα έξοδα άλλωστε συνεχίζονται.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά:Σήμερα νιώθεις αρκετά έντονη την ανάγκη να ξεκουραστείς και να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου μακριά από την πολυκοσμία που νιώθεις πως σου ρουφά ενέργεια. Ωστόσο είναι πιθανό να αμελείς σημαντικές υποχρεώσεις μέσα στην καθημερινότητά σου κι αυτό μπλέκει αρκετά το πρόγραμμα που έχεις καταστρώσει, παρόλα αυτά μπορείς να στηριχτείς στους οικείους σου για βοήθεια.

Αισθηματικά: Θέλεις να περιτριγυρίζεσαι σήμερα από πολύ δικούς σου ανθρώπους, ενώ ενδεχομένως να επιδιώκεις την απομόνωση, σαν μια ευκαιρία να βάλεις σε τάξη τις σκέψεις σου, γενικότερα όμως είσαι σε μια περίοδο που μπορείς να καταφέρεις πολλά σε προσωπικό επίπεδο, αρκεί να κάνεις και τα ανάλογα ξεκαθαρίσματα.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Σήμερα στη δουλειά φρόντισε να είσαι όσο πιο τυπικός γίνεται με τις προθεσμίες και τις υποχρεώσεις στο εργασιακό περιβάλλον, ενώ δεν αποκλείεται να επωμίζεσαι και ευθύνες τρίτων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα στρέφει το ενδιαφέρον σου στους στόχους που έχεις θέσει και σου δίνει πολλές δυνατότητες για να τους υλοποιήσεις, θα πρέπει όμως να είσαι πιο σαφής στο τι αποτέλεσμα επιδιώκεις να υπάρχει από τις προσπάθειες που καταβάλλεις, καθώς το πλαίσιο στο οποίο λειτουργείς μοιάζει να είναι αρκετά θολό σήμερα. Εντούτοις, καθοριστικό ρόλο μοιάζει να διαδραματίζει ο κοντινός σου περίγυρος σήμερα.

Αισθηματικά: Έρχεσαι πιο κοντά στα πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος με τους οποίους μπορείς να μοιραστείς ευχάριστες στιγμές, συνεχίζει όμως αυτή η περίοδος να έχει πολλές μπερδεμένες καταστάσεις, από τις οποίες όμως τελικά ξεμπλέκεις.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Συνεχίζεις να κινείσαι δίχως να κοινολογείς τα σχέδιά σου και αυτό λειτουργεί προστατευτικά για σένα, ενώ ταυτόχρονα συνεχίζεται η περίοδος κούρασης, έχεις όμως ανθρώπους που ενισχύουν το πορτοφόλι σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα είναι πιο βοηθητική σε σχέση με τις προηγούμενες για να τρέξεις τις υποθέσεις σου και η διάθεσή σου είναι πιο ανεβασμένη, ωστόσο θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός στον τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σου, καθώς υπάρχει έντονα το στοιχείο της ασάφειας κι αυτό αφήνει περιθώρια παρεξηγήσεων που τελικά σε μπλέκουν σε μπελάδες. Επιπλέον, χρειάζονται περισσότερη προσοχή διαδικαστικές υποθέσεις με τις οποίες ασχολείσαι.

Αισθηματικά: Σήμερα μπορείς πιο εύκολα να κάνεις τη φωνή σου να ακουστεί, ενώ παράλληλα σου προσφέρονται ευκαιρίες μέσα στην ημέρα για να «αποδράσεις» από την βαρετή καθημερινότητα, αλλά και να μοιραστείς στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα, σε μια περίοδο όπου οι κοινωνικές επαφές είναι αρκετές. Οι γκρίνιες πάντως στο σπίτι, δε λείπουν.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Το παρασκήνιο συνεχίζει να υπάρχει, είναι προτιμότερο λοιπόν να μην εμπιστεύεσαι άκριτα τον οποιονδήποτε με τις υποθέσεις σου. Υπάρχουν όμως πολλές δυνατότητες σε επίπεδο καριέρας.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα είναι πιο βοηθητική σε σχέση με τις προηγούμενες για να τρέξεις τις υποθέσεις σου και η διάθεσή σου είναι πιο ανεβασμένη, ωστόσο θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός στον τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σου, καθώς υπάρχει έντονα το στοιχείο της ασάφειας κι αυτό αφήνει περιθώρια παρεξηγήσεων που τελικά σε μπλέκουν σε μπελάδες. Επιπλέον, χρειάζονται περισσότερη προσοχή διαδικαστικές υποθέσεις με τις οποίες ασχολείσαι.

Αισθηματικά: Σήμερα μπορείς πιο εύκολα να κάνεις τη φωνή σου να ακουστεί, ενώ παράλληλα σου προσφέρονται ευκαιρίες μέσα στην ημέρα για να «αποδράσεις» από την βαρετή καθημερινότητα, αλλά και να μοιραστείς στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα, σε μια περίοδο όπου οι κοινωνικές επαφές είναι αρκετές. Οι γκρίνιες πάντως στο σπίτι, δε λείπουν.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Το παρασκήνιο συνεχίζει να υπάρχει, είναι προτιμότερο λοιπόν να μην εμπιστεύεσαι άκριτα τον οποιονδήποτε με τις υποθέσεις σου. Υπάρχουν όμως πολλές δυνατότητες σε επίπεδο καριέρας.

astropedia.gr

kos patisserie

Ετικέτες

Ζώδια,
επιστροφή στην κορυφή