Menu

Τα ζώδια της Παρασκευής 2 Οκτωβρίου

Τα ζώδια της Παρασκευής 2 Οκτωβρίου
jumbo-banner

ΚΡΙΟΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα, παρότι ανήκει στις αρκετά βοηθητικές ημέρες αυτής της εβδομάδας για σένα, προειδοποιεί για θολά τοπία στον τρόπο με τον οποίο σήμερα αλληλεπιδράς με το περιβάλλον σου. Πιθανώς λοιπόν να έχεις μια εικόνα στο μυαλό σου για το πώς θα κινηθείς, η οποία όμως τελικά να απέχει από την πραγματικότητα, ενώ θα πρέπει να φιλτράρεις όσα ακούς, για να ξεχωρίσεις τα ουσιώδη από τα ουτοπικά.

Αισθηματικά: Μείνε μακριά από επιτηδευμένες συμπεριφορές που τελικά λειτουργούν σε βάρος σου, ενώ είναι προτιμότερο να κρατάς κάποιες αποστάσεις από τα μεγάλα λόγια που θα πεις ή θα σου πουν. Γενικότερα όμως μπορείς να έρθεις πιο κοντά με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Σε ένα ευρύτερο πλαίσιο τα οικονομικά σου ευνοούνται, ωστόσο θα πρέπει να δείξεις προσοχή με τις κινήσεις σου, ενώ παράλληλα είναι πιο ωφέλιμο για σένα να προτιμήσεις τις δοκιμασμένες λύσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά:Υπάρχουν κάποιοι στόχοι που μοιάζουν περισσότερο ουτοπικοί και παρότι δίνουν ένα αίσθημα σιγουριάς, τα αποτελέσματά τους μοιάζουν αμφίβολα. Αναζητάς λοιπόν τη σταθερότητα προκειμένου να προβείς σε σημαντικές κινήσεις, ακόμη κι αν αυτή η σταθερότητα έχει απόσταση από την πραγματικότητα και στερείται ρεαλιστικής βάσης.

Αισθηματικά: Αν είσαι ήδη σε σχέση τα πράγματα κινούνται με ομαλούς ρυθμούς, ενώ αν αναζητάς κάτι νέο στα προσωπικά είναι πιθανό να έχεις άλλες προτεραιότητες που για την ώρα δεν θέλεις να τις αλλάξεις, καθώς το σημαντικότερο για σένα είναι η ασφάλεια.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Το επίκεντρο της προσοχής σου είναι στραμμένο στα οικονομικά, αφού αν έχεις γεννηθεί τον Απρίλιο κάνεις σημαντικά βήματα, ενώ αν έχεις γεννηθεί το Μάιο είσαι επιρρεπής σε βιαστικές κινήσεις που οδηγούν σε αδιέξοδα, αλλά υπάρχουν και ερωτηματικά ως προς τον τρόπο που λειτουργείς στην ισορροπία εσόδων εξόδων.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά:Η Σελήνη σήμερα από το ζώδιό σου δίνει κάποιες ευκαιρίες, κινείται όμως και σε ένα μπερδεμένο πλαίσιο, στοιχείο που μαρτυρά πως σήμερα είσαι επιρρεπής σε λάθη και αυταπάτες που μπορούν να σε εκθέσουν προς τα έξω, βλάπτοντας την εικόνα που προωθείς, ενώ ταυτόχρονα υπάρχει ο κίνδυνος να παρασυρθείς σε παγίδες που σχετίζονται με τον κοινωνικό σου κύκλο.

Αισθηματικά: Μολονότι η σημερινή ημέρα βαδίζει για σένα σε ένα ιδιαίτερα θολό τοπίο, εσύ επιδεικνύεις δημιουργικότητα και το ερωτικό θερμόμετρο είναι ανεβασμένο, ενώ παράλληλα κάνεις πράγματα για τα αγαπημένα σου πρόσωπα και τα στηρίζεις ουσιαστικά. Επίσης η Αφροδίτη ευνοεί ιδιαίτερα τα προσωπικά εκείνων που είναι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Πρόσωπα κύρους, προϊστάμενοι ή εργοδότες ενδεχομένως να σου παρουσιάσουν σήμερα μια εικόνα που δεν αντιστοιχεί στην πραγματικότητα και αυτό σε αποπροσανατολίζει, ενώ είναι προτιμότερο να αφήσεις τις σημαντικές κινήσεις για το επόμενο διάστημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά:Σήμερα ο κυβερνήτης σου η Σελήνη κινείται σε ένα πιο κρυφό σημείο του ωροσκοπίου σου, έτσι λοιπόν η σημερινή ημέρα δείχνει πως παρασύρεσαι σε παρασκηνιακές ενέργειες που τελικά σου φέρνουν μπελάδες, ειδικά σε μια περίοδο όπως αυτή που δεν έχεις πολλά περιθώρια λάθους. Υιοθέτησε λοιπόν μια πιο συνετή στάση και μείνε μακριά από μπλεξίματα.

Αισθηματικά: Βρες χρόνο μέσα στην ημέρα για να κάνεις διαλογισμό ή γενικότερα να έρθεις σε επαφή με τον εαυτό σου, μακριά από την πολυκοσμία, καθώς δεν έχεις ξεκαθαρίσει μέσα σου προς τα πού θα κινηθείς και ο ανάδρομος Ερμής από μια θέση κόντρα για το ζώδιό σου σε παρασύρει σε λάθη, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τον Ιουνίου.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Φρόντισε να είσαι καθόλα νομότυπος σήμερα, καθώς σε μια περίοδο αστάθειας για σένα, μια σημερινή ημέρα ουτοπίας και με αυταπάτες, μπορεί να αποδειχτεί σχεδόν επιζήμια. Σήμερα πάντως υπάρχει έντονο παρασκήνιο.

ΛΕΩΝ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα σε καλεί να είσαι πιο συνεπής αλλά και με περισσότερη αντικειμενικότητα ως προς τους στόχους που έχεις θέσει, ενώ παράλληλα μπορεί να έχεις την εντύπωση πως εσύ κινείς τα νήματα των καταστάσεων, αλλά τελικά οι εξελίξεις ενδεχομένως να σε διαψεύσουν. Από την άλλη όμως υπάρχουν πρόσωπα στο φιλικό σου περιβάλλον στο οποίο μπορείς να στηριχτείς, σε περίπτωση που οι μεταβλητές της εξίσωσης δεν βγαίνουν.

Αισθηματικά: Φίλοι διαδραματίζουν ένα πολύ σημαντικό ρόλο, αλλά εξαρτάται κι από σένα να διαχωρίσεις ποιες είναι οι χρήσιμες και ωφέλιμες πληροφορίες και ποιες όχι. Επιπλέον χρειάζεται να υιοθετήσεις ένα πιο αποφασιστικό προφίλ, καθώς έχεις παραδώσει σημαντικά σου όρια σε τρίτους.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Προετοιμάζεις σημαντικές κινήσεις αυτή την περίοδο και μπορείς να καταφέρεις πολλά, ωστόσο ο τρόπος με τον οποίο χειρίζεσαι οικονομικές υποχρεώσεις, οφειλές ή ζητήματα ενδεχομένως να αφήνει κάποια κενά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά:Η Σελήνη σήμερα περνώντας στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου κινείται σε ένα όχι και τόσο ξεκάθαρο πλαίσιο, στοιχείο που μαρτυρά πως κάποιες ενέργειες προσώπων του περιβάλλοντός σου ενδεχομένως να σε εκθέτουν, βλάπτοντας την εικόνα που προωθείς προς τα έξω. Έτσι λοιπόν σήμερα καλείσαι να δείξεις ιδιαίτερη προσοχή στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και να εξετάζεις κατά πόσο αυτό που σου παρουσιάζουν, ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Αισθηματικά: Είναι μια ημέρα αρκετά θολή στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων και θα πρέπει να κάνεις πολύ μελετημένα βήματα για να αποφύγεις τις παγίδες, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που εθελοτυφλείς μπροστά σε καταστάσεις ή πρόσωπα που υπό άλλες συνθήκες δεν θα υπήρχαν στη ζωή σου.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Η καριέρα είναι εκείνη που δέχεται σήμερα τη μεγαλύτερη πίεση, έτσι είναι προτιμότερο να αφήσεις τα πιο σημαντικά για το επόμενο διάστημα, ωστόσο φίλοι είναι εκεί για σένα και σε στηρίζουν.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα δεν είναι ιδιαίτερα δυσαρμονική για σένα, παρότι δυσκολεύεσαι αρκετά να τηρήσεις το πρόγραμμα που έχεις φτιάξει για σήμερα, ενώ παράλληλα οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας σε αποσυντονίζουν. Επίσης, αν σήμερα χειρίζεσαι νομικές ή διαδικαστικές υποθέσεις, ζητήματα εξωτερικού ή σπουδών, αν σπουδάζεις, θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στις ενέργειες που θα κάνεις.

Αισθηματικά: Δεν είναι λίγες οι φορές που παρασύρεσαι σε βιαστικές κινήσεις ή και παρορμητικές κινήσεις με τον Άρη ανάδρομο Ερμή να συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιό σου, ωστόσο θα πρέπει να κατευθύνεις αυτό το δυναμισμό σου σε παραγωγικά κανάλια. Επιπλέον, θυμήσου πως η αισιοδοξία είναι καλός σύμμαχος, όχι όμως και η υπεραισιοδοξία.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Σε γενικές γραμμές μπορείς να καταφέρεις πολλά σήμερα, αρκεί να συγκεντρωθείς και να εστιάσεις σε αυτά που πρέπει να κάνεις, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να παραλείψεις σημαντικές λεπτομέρειες, οι οποίες όμως κρίνουν το αποτέλεσμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά:Η Σελήνη παραμένοντας σε μια ασύμβατη θέση προς το δικό σου ζώδιο, σε φέρνει πιο κοντά στην εσωτερική σου φωνή, ωστόσο δεν είναι λίγες οι στιγμές που αρνείσαι να δεις κατάματα και τις δικές σου ευθύνες σε αδιέξοδες καταστάσεις, προτιμώντας να τις προσπεράσεις, έστω και προσωρινά. Είναι λοιπόν σήμερα μια καλή ευκαιρία να ξεκλέψεις λίγο χρόνο από το πρόγραμμά σου και να αφουγκραστείς τα θέλω σου.

Αισθηματικά: Είσαι αρκετά ελεγκτικός και δεσποτικός με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, έχοντας την εντύπωση ότι μόνο χάρη στις δικές σου υποδείξεις μπορούν να καταφέρουν το καλύτερο δυνατό, θυμήσου όμως ότι αυτό λειτουργεί και αμφίδρομα.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Αν χειρίζεσαι σήμερα οικονομικές υποθέσεις τρίτων που σχετίζονται έμμεσα και με το δικό σου πορτοφόλι, υποχρεώσεις ή οφειλές δικές σου, θα πρέπει να δείξεις περισσότερη προσοχή, καθώς παρασύρεσαι σε λάθη που τελικά ζημιώνουν το πορτοφόλι σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά:Η Σελήνη παραμένοντας απέναντί σου σε ένα θολό σκηνικό, είναι στοιχείο που μαρτυρά πως κάποιες μπερδεμένες καταστάσεις στο σπίτι ή στην οικογένεια, δημιουργούν επιπλοκές στον τρόπο που αλληλεπιδράς στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Έτσι λοιπόν θα πρέπει να έχεις αντικειμενικότητα και ρεαλισμό βάζοντας σε τάξη τις καταστάσεις, ειδικά αν ανήκεις στους γεννημένους τον Νοέμβριο, όπου ο Ποσειδώνας εδώ και καιρό δημιουργεί περίεργες συνθήκες στο οικείο περιβάλλον και ο Κρόνος τώρα απαιτεί ωριμότητα.

Αισθηματικά: Τα προσωπικά σου είναι ένας τομέας σήμερα που θα πρέπει να δείξεις προσοχή με τους χειρισμούς σου, καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο να τρέφεις αυταπάτες που σου δίνουν ασφάλεια, ενώ οι καταστάσεις δεν είναι στην πραγματικότητα όπως τις έχεις πλάσει στο μυαλό σου.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Μια συνεργασία σου μπορεί να περιπλέκεται σήμερα, ωστόσο εσύ μένοντας πιστός στους στόχους που έχεις θέσει, μπορείς να καταφέρεις πολλά, δοθέντος ότι αυτοί οι στόχοι θα έχουν ρεαλιστική βάση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά:Σήμερα έχεις αρκετές δυσκολίες στην προσπάθειά σου να τακτοποιήσεις τα θέματα και τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας που εκκρεμούν, καθώς υπάρχουν παρανοήσεις στην επικοινωνία με τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν, από τα πιο ασήμαντα θέματα, μέχρι τα πιο ουσιώδη, ενώ παράλληλα είναι προτιμότερο να φιλτράρεις πολλές φορές τις πληροφορίες που παίρνεις καθώς είναι πιθανό να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Αισθηματικά: Μείνε μακριά από συμπεριφορές που οφείλονται σε ανασφάλειές σου στον ορίζοντα της ημέρας, σε μια περίοδο όπου τα δημιουργικά σχέδια, αλλά και οι διαπροσωπικές σχέσεις γενικότερα είναι πρώτη σου προτεραιότητα, έστω κι αν ασχολείσαι τώρα με πρακτικές λεπτομέρειες.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Η καριέρα είναι εκείνη που μέσα από την πίεση και το τρέξιμο σε ξεκουνά και σε ωθεί να αναλάβεις δράση, ενώ τα οικονομικά σου εξαρτώνται άμεσα από την αποδοτικότητά σου στη δουλειά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά:Η Σελήνη περνά σε μια βοηθητική θέση για το δικό σου ζώδιο, φέρνοντάς σε πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα, ωστόσο υπάρχουν κάποια λάθη πρακτικής φύσης που κάνεις στην προσπάθειά σου να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια. Έτσι λοιπόν θα πρέπει να δεις μήπως ακολουθείς την πεπατημένη απλά και μόνο επειδή κατά το παρελθόν σου είχε δώσει λύσεις, που τώρα όμως μπορεί να μην έχουν αντίκρισμα.

Αισθηματικά: Οι δικοί σου άνθρωποι μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου και κάνεις ό,τι μπορείς προκειμένου να δείχνεις έμπρακτα τη στήριξη σου, πρόσεξε όμως μήπως υπάρχει η τάση από το περιβάλλον σου να εκμεταλλεύεται την καλή σου πρόθεση, έστω και χωρίς δόλο.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Οικονομικές κινήσεις που θα κάνεις σήμερα χρειάζονται προσοχή, καθώς θέλεις να κάνεις ανοίγματα, αλλά δεν γνωρίζεις όλα τα δεδομένα, στοιχείο που σε παρασύρει σε παγίδες.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά:Η Σελήνη περνώντας σε μια θέση κόντρα για σένα, στοιχείο που μαρτυρά πως κάνεις πολλά λάθη στον τρόπο που χειρίζεσαι σημαντικά ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι ή με τα πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Αρνείσαι να δεις την πραγματικότητα και τρέφεις αυταπάτες για πράγματα που είναι προφανή, έτσι λοιπόν είναι προτιμότερο να δείξεις περισσότερο ρεαλισμό με σύμμαχο την αντικειμενικότητα.

Αισθηματικά: Η ανάγκη σου για ασφάλεια και σιγουριά σε κρατά δέσμιο σε αδιέξοδες καταστάσεις, έτσι λοιπόν προτίμησε να αφιερώσεις λίγο χρόνο στον εαυτό σου, ακούγοντας αυτά που έχει να σου πει ο εαυτός σου, δίχως τις παρεμβολές των γύρω σου.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Άσε τις πιο σημαντικές υποθέσεις για το προσεχές διάστημα διότι παρότι είσαι αρκετά δημιουργικός, εντούτοις σήμερα δυσκολεύεσαι να χειριστείς ακόμη και τις πιο απλές υποθέσεις.

astropedia.gr

kos patisserie
επιστροφή στην κορυφή