Menu

Τα ζώδια της Παρασκευής 18 Σεπτεμβρίου

Τα ζώδια της Παρασκευής 18 Σεπτεμβρίου
jumbo-banner

ΚΡΙΟΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα στρέφει το βλέμμα σου στις ανάγκες των άλλων και εσύ προσπαθείς να τις ικανοποιήσεις, όμως είναι πιθανό πως δεν θέτεις σαφή όρια στα δικά σου «θέλω» και αυτό μπερδεύει αρκετά τις καταστάσεις, ενώ γενικότερα προτίμησε να κάνεις ένα βήμα πίσω προκειμένου να αφουγκραστείς τις παρούσες συνθήκες και να οργανώσεις τη δράση σας ανάλογα.

Αισθηματικά: Από σήμερα ξεκινά η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον τομέα που σχετίζεται με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και ενώ από τη μια φέρνει εμπόδια στις νέες γνωριμίες, φέρνει ξανά στο δρόμο σου πρόσωπα από το συναισθηματικό σου παρελθόν, ειδικά αν υπάρχουν υποθέσεις που έμειναν στη μέση. Γενικότερα όμως, το κλίμα της ημέρας δείχνει πως τα πρέπει επισκιάζουν τα θέλω.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Το μυαλό σου γυρίζει γύρω από οφειλές, αλλά και οικονομικές υποχρεώσεις, ενώ παράλληλα κάποιες οικονομικές υποθέσεις τρίτων που αφορούν έμμεσα και τα δικά σου εισοδήματα, διαδραματίζουν κάποιον ρόλο.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα θέτει σαν προτεραιότητά σου τους άλλους και τις υποθέσεις τους, με τη Σελήνη να παραμένει απέναντί σου, ενώ από σήμερα ξεκινά μια περίοδος όπου ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με τις υποθέσεις της καθημερινότητας, φέρνοντας πολλές καθυστερήσεις, παρανοήσεις αλλά και εμπόδια σε ζητήματα που ενώ δεν είναι υψίστης σημασίας, σε εξαντλούν.

Αισθηματικά: Έλα πιο κοντά σήμερα στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και άκουσε όσα έχει να σου πει με ρεαλισμό και αντικειμενικότητα, δίχως να συμπληρώνεις εσύ τα «κενά» που υπάρχουν με δικές σου σκέψεις. Άλλωστε, αν κάτι δεν είναι ξεκάθαρο, ζήτησε από την άλλη πλευρά να είναι πιο σαφής.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Αναθεωρείς πολλά πράγματα στο εργασιακό σου περιβάλλον, ενώ καταπιάνεσαι ξανά με θέματα που σε απασχόλησαν κατά το παρελθόν και έμειναν ημιτελή.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα στρέφει το βλέμμα σου στις υποχρεώσεις της καθημερινότητας, που καλείσαι σήμερα να διευθετήσεις, ενώ παράλληλα προσπαθείς να βάλετε σε τάξη υποθέσεις ρουτίνας που βρίσκονται σε εκκρεμότητα, δεν είναι όμως λίγες οι φορές που αντιμετωπίζεις τις υποχρεώσεις σας αυτές κάπως επιπόλαια, καθώς θα προτιμούσες να «αποδράσεις» από αυτές.

Αισθηματικά: Από σήμερα ο Ερμής, δικός σου κυβερνήτης ξεκινά την ανάδρομη πορεία του σε ένα φιλικό ζώδιο προς το δικό σου, μαρτυρώντας όμως πως επιστρέφουν από το ερωτικό σας παρελθόν κάποια πρόσωπα που έχουν μαζί σας ανοιχτούς λογαριασμούς.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Στο εργασιακό περιβάλλον, δυσκολεύεσαι αρκετά να τηρήσεις τις προθεσμίες που σου έχουν δοθεί, παρόλα αυτά, καταφέρνεις να πετύχεις πολλά σε κάποια πρακτικά ζητήματα που σχετίζονται με τη δουλειά. Ταυτόχρονα όμως από σήμερα ασχολείσαι ξανά με δημιουργικά σχέδια που είχες στο παρελθόν και ανοίγεις ξανά το συρτάρι με τις καλές ιδέες, μέσα στο προσεχές διάστημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα είναι αρκετά ευχάριστη και υπάρχει έντονα μια ασάφεια ως προς τους στόχους που θέλεις σήμερα να επιτύχεις, ωστόσο από σήμερα ξεκινά η ανάδρομη πορεία του Ερμή σε ένα ζώδιο κόντρα προς το δικό σου, δυσχεραίνοντας έτσι την επικοινωνία σου με τους ανθρώπους του οικείου περιβάλλοντος, φέρνοντας παράλληλα σημαντικές αναθεωρήσεις αλλά και καθυστερήσεις σε ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι ή την οικογένεια.

Αισθηματικά: Μπορείς να μοιραστείς ευχάριστες στιγμές με δικούς σου ανθρώπους και να έρθεις πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα, ενώ οι οικείοι σου στηρίζουν τις προσπάθειές σου. Παρόλα αυτά, ο Πλούτωνας απέναντί σου συνεχίζει να σε ωθεί σε ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις σου.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Τα έξοδα αυτό το διάστημα συνεχίζουν να τρέχουν, ωστόσο εσύ καταφέρνεις με τις δικές σου προσπάθειες να διατηρείς ένα κλίμα πιο ευχάριστο στο εργασιακό περιβάλλον. Το παρασκήνιο όμως δε λείπει, δεν λείπουν όμως και οι σημαντικές ευκαιρίες χάρη στα πρόσωπα που σε περιβάλλουν.

ΛΕΩΝ
Γενικά:Η προσοχή σου επικεντρώνεται περισσότερο σε θέματα σπιτιού, ακίνητης περιουσίας, αλλά και σε υποθέσεις που σχετίζονται με τα πρόσωπα της οικογένειάς σου, Ταυτόχρονα ο Ερμής ξεκινά από σήμερα την ανάδρομη φορά του, φέρνοντας έτσι αρκετές παρανοήσεις αλλά και αναθεωρήσεις πάνω σε επαφές και συζητήσεις. Προσπάθησε λοιπόν να είσαι όσο πιο σαφής γίνεται, ενώ πρόσεξε και τα μέσα επικοινωνίας, κινητά, υπολογιστές, κλπ.

Αισθηματικά: Θα πρέπει να σιγουρευτείς ότι η άλλη πλευρά πήρε το μήνυμα που ήθελες να στείλεις, παρόλα αυτά, η επικοινωνία σου με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει είναι ανθεκτική στα εμπόδια, θα πρέπει όμως να είσαι πιο διαλλακτικός και υπομονετικός με τους δικούς σου, αν θέλεις να αποφύγεις εντάσεις και ρήξεις.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Στηρίζεσαι στους οικείους σου για οικονομικές υποχρεώσεις ή οφειλές σου, ενώ παράλληλα προσπαθείς να κρατάς τις ισορροπίες στις συνεργασίες σου. Ωστόσο σήμερα, προτίμησε τις δοκιμασμένες συνταγές, για να βελτιώσεις την εικόνα που προβάλλεις προς τα έξω.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα φέρνει περισσότερη κινητικότητα σε σχέση με τις προηγούμενες και σε ωθεί σε συναντήσεις, επαφές και συζητήσεις. Ωστόσο, αυτή η περίοδος δεν ευνοεί αρκετά τα μεγαλεπήβολα σχέδια και σε καλεί να είσαι πιο συγκρατημένος με τα έξοδά σου, καθώς από σήμερα ξεκινά η ανάδρομη πορεία του Ερμή, και δικού σου κυβερνήτη, στον τομέα των οικονομικών σου που παρότι δεν ευνοεί νέα ξεκινήματα, φέρνει επιστροφές χρημάτων που περίμενες.

Αισθηματικά: Μέσα από την επικοινωνία επιδιώκεις να έρθεις πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, μείνε όμως μακριά από επιτηδευμένες συμπεριφορές που μπορεί τελικά να φέρουν τα αντίθετα από τα επιθυμητά αποτελέσματα. Είναι άλλωστε περίοδος που σε φέρνει πιο κοντά στα πρόσωπα του φιλικού περιβάλλοντος.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Σε γενικές γραμμές το κλίμα είναι ευχάριστο στο εργασιακό περιβάλλον, αρκεί από την πλευρά σου να είσαι συνεπής με τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Μια συνεργασία όμως δεν είναι όπως δείχνει.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα κρατά το βλέμμα σου στραμμένο στις βασικές σου ανάγκες, αλλά και στην κάλυψή τους, ωστόσο υπάρχει μια ασάφεια και είναι πιθανό να μην έχεις ξεκαθαρίσει μέσα σου τι ακριβώς είναι αυτό που θέλεις. Ταυτόχρονα όμως, από σήμερα υπάρχουν δυσκολίες στην προσπάθειά σου να επικοινωνήσεις ουσιαστικά με τους οικείους σου και παράλληλα ξεκινούν αναθεωρήσεις για αποφάσεις που πήρες στο παρελθόν, αλλά και καθυστερήσεις στα σχέδιά σου αφού ο Ερμής από το ζώδιό σου ξεκινά την ανάδρομη πορεία του.

Αισθηματικά: Σκέφτεσαι καταστάσεις και πρόσωπα που λόγω δικών σου ενεργειών έμειναν στη μέση, οπότε δεν αποκλείεται μέσα στο επόμενο διάστημα να σου δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία. Ωστόσο οι νέες γνωριμίες δεν δείχνουν να ευδοκιμούν αρκετά.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Είναι προτιμότερο να αποφύγεις σήμερα σημαντικές οικονομικές διαδικασίες, καθώς υπάρχει έντονη η πιθανότητα παρανοήσεων, ενώ σε κάποιες ακραίες περιπτώσεις είναι πιθανό να υπάρξουν και φαινόμενα μπερδεμένων καταστάσεων στη δουλειά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά:Η Σελήνη σήμερα παραμένει στο δικό σου ζώδιο και κρατά στο προσκήνιο όσα προετοίμαζες το προηγούμενο διάστημα, ενώ η προσοχή σου επικεντρώνεται στα δικά σου θέλω. Ειδικότερα από σήμερα εγκαινιάζεται μια περίοδος όπου θα πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός καθώς υπάρχει έντονα ο σχολιασμός σε βάρος σου, ενώ εσύ συναντάς εμπόδια στις επαφές σου και παρανοήσεις στην επικοινωνία σου.

Αισθηματικά: Σιγουρεύσου ότι η άλλη πλευρά πήρε το μήνυμα που ήθελες να στείλεις, ενώ οι σχέσεις με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου σήμερα είναι κάπως μπερδεμένες. Παράλληλα, θα πρέπει να φανείς πιο διαλλακτικός και να αφουγκραστείς όσα έχουν να σου πουν δίχως παρωπίδες. Επίσης, είναι πιθανό να νιώθεις ότι η φωνή σου δεν εισακούγεται, παρά τις προσπάθειες που καταβάλλεις.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Τα οικονομικά σου έχουν σημαντικές δυνατότητες αυτή την περίοδο, ενώ στο εργασιακό περιβάλλον σήμερα, δώσε περισσότερη προσοχή στις συνεργασίες σου και μην βιάζεσαι. Τα έξοδα άλλωστε συνεχίζονται.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά:Από σήμερα ξεκινά μια περίοδος όπου ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του σε ένα φιλικό προς το δικό σου ζώδιο, φέρνοντας αρκετές αναθεωρήσεις σε σχέδια, ενώ πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος που είχες καιρό να δεις, θα κάνουν ξανά την εμφάνισή τους στο προσεχές διάστημα.

Αισθηματικά: Θέλεις να περιτριγυρίζεσαι σήμερα από πολύ δικούς σου ανθρώπους, ενώ ενδεχομένως να επιδιώκεις την απομόνωση, σαν μια ευκαιρία να βάλεις σε τάξη τις σκέψεις σου, γενικότερα όμως, από σήμερα εξετάζεις πάλι κάποιες αποφάσεις που πήρες, ενώ κάνεις υπαναχωρήσεις σε κάποιους στόχους που είχες θέσει.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Σήμερα στη δουλειά φρόντισε να είσαι όσο πιο τυπικός γίνεται με τις προθεσμίες και τις υποχρεώσεις στο εργασιακό περιβάλλον, ενώ δεν αποκλείεται να επωμίζεσαι και ευθύνες τρίτων. Παράλληλα, οι συλλογικές προσπάθειες στη δουλειά δεν αποδίδουν όσο εσύ θα ήθελες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα στρέφει το ενδιαφέρον σου στους στόχους που έχεις θέσει και σου δίνει πολλές δυνατότητες για να τους υλοποιήσεις, θα πρέπει όμως να είσαι πιο σαφής στο τι αποτέλεσμα επιδιώκεις να υπάρχει από τις προσπάθειες που καταβάλλεις, καθώς το πλαίσιο στο οποίο λειτουργείς μοιάζει να είναι αρκετά θολό σήμερα. Εντούτοις, καθοριστικό ρόλο μοιάζει να διαδραματίζει ο κοντινός σου περίγυρος σήμερα.

Αισθηματικά: Έρχεσαι πιο κοντά στα πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος με τους οποίους μπορείς να μοιραστείς ευχάριστες στιγμές, συνεχίζει όμως αυτή η περίοδος να έχει πολλές μπερδεμένες καταστάσεις, από τις οποίες όμως τελικά ξεμπλέκεις.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Εγκαινιάζεται από σήμερα ένα διάστημα όπου ο Ερμής γυρνώντας ανάδρομος στον τομέα της καριέρας σου, φέρνοντας έτσι πολλές αναθεωρήσεις σχετικά με πρόσωπα στη δουλειά, αλλά και ασυνεννοησία με ανωτέρους, καθυστερήσεις και παρανοήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά:Η Σελήνη σήμερα παραμένει στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην κοινωνική σου ζωή, αλλά και τις υποχρεώσεις που σχετίζονται με αυτή. Ταυτόχρονα, ο Ερμής ξεκινά σήμερα την ανάδρομη πορεία του, φέρνοντας πολλές αναθεωρήσεις για αποφάσεις που πήρες, ενώ μπορείς με επιτυχία να συνεχίσεις κάποιες υποθέσεις που έμειναν στη μέση κατά το παρελθόν ή να επαναφέρεις στο προσκήνιο ζητήματα του τότε που για διάφορους λόγους δεν ευδοκίμησαν.

Αισθηματικά: Καλείσαι σήμερα να κινηθείς σε συγκεκριμένες νόρμες και να παίξεις σύμφωνα με τους κανόνες που θέτουν άλλοι για σένα, όσο κι αν αυτό μοιάζει έξω από τα νερά σου. Γενικότερα όμως είσαι σε μια αρκετά καλή περίοδο όπου τα αγαπημένα σου πρόσωπα είναι μαζί σου και στηρίζουν τις προσπάθειές σου στα προσωπικά.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Στο εργασιακό περιβάλλον ή στη δουλειά γενικότερα, σήμερα θα σε απασχολήσουν κάποια ζητήματα καριέρας, ενώ παράλληλα είναι πιθανό να προσεγγίσεις πρόσωπα κύρους με τα αιτήματά σου. Επίσης, κράτησε κατά νου πως όποια εμπόδια ή καθυστερήσεις συναντήσεις στο προσεχές διάστημα, θα είναι υπέρ υμών.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα είναι πιο βοηθητική σε σχέση με τις προηγούμενες για να τρέξεις τις υποθέσεις σου και η διάθεσή σου είναι πιο ανεβασμένη, ωστόσο θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός στον τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σου, καθώς υπάρχει έντονα το στοιχείο της ασάφειας κι αυτό αφήνει περιθώρια παρεξηγήσεων που τελικά σε μπλέκουν σε μπελάδες.

Αισθηματικά: Σήμερα μπορείς πιο εύκολα να κάνεις τη φωνή σου να ακουστεί, ενώ παράλληλα σου προσφέρονται ευκαιρίες μέσα στην ημέρα για να «αποδράσεις» από την βαρετή καθημερινότητα, αλλά και να μοιραστείς στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα, σε μια περίοδο όπου οι κοινωνικές επαφές είναι αρκετές.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Από σήμερα ο Ερμής αναδρομεί σε έναν τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με οικονομικά τρίτων, έτσι λοιπόν ενώ είναι απαγορευτική περίοδος για να δανείσεις ή να δανειστείς όσο διαρκεί η ανάδρομη κίνησή του, μπορείς όμως να εισπράξετε χρήματα που σου οφείλονταν στο παρελθόν. Δεν αποκλείεται όμως να υπάρξουν αναβολές και καθυστερήσεις σε δάνεια, τράπεζες, κάρτες ή επιχορηγήσεις.

astropedia.gr

kos patisserie
επιστροφή στην κορυφή