Menu

Τα ζώδια της Παρασκευής 16 Οκτωβρίου

Τα ζώδια της Παρασκευής 16 Οκτωβρίου
jumbo-banner

ΚΡΙΟΣ
Γενικά:Το κλίμα σήμερα είναι πιο βοηθητικό για τις υποθέσεις σου, ωστόσο θα πρέπει να είσαι περισσότερο συνεπής με τις υποχρεώσεις, καθώς νιώθεις την ανάγκη να αποδράσεις από τις εκκρεμότητες της καθημερινότητας, αυτή η συμπεριφορά όμως είναι πιθανό να σε εμπλέξει σε μπελάδες. Επιπλέον, είναι προτιμότερο να είσαι πιο διαλλακτικός στον τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σου με τους άλλους.

Αισθηματικά: Η διάθεσή σου είναι περισσότερο ανεβασμένη σήμερα, σε σχέση με την εσωστρέφεια των προηγούμενων ημερών, ενώ οι φίλοι είναι δίπλα σου και σε στηρίζουν. Παρόλα αυτά, βγάζεις προς τα έξω ένα πιο αντιδραστικό προφίλ, καθώς οι γκρίνιες δε λείπουν.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Έχεις δώσει προσοχή στις οφειλές και τις οικονομικές υποχρεώσεις, ενώ γενικότερα το πρόγραμμα είναι γεμάτο στο εργασιακό περιβάλλον κι αυτό σε εξαντλεί. Τέλος, απόφυγε τις απερίσκεπτες κινήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα τονίζει την ανάγκη για έλεγχο των καταστάσεων, ωστόσο υπάρχει μια ασάφεια στους στόχους σου που δεν σου επιτρέπει να προσεγγίσεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Επιπλέον, θα πρέπει σήμερα να είσαι πιο προσεκτικός για πιθανά σενάρια χειραγώγησης, γενικότερα όμως υπάρχουν ευκαιρίες από τις οποίες μπορείς να δεις τα πράγματα να προχωρούν.

Αισθηματικά: Θέλεις να βάλεις σε τάξη τον εσωτερικό σου κόσμο, αν αισθάνεσαι ότι δεν είναι όλα στη θέση τους, τις ανασφάλειες και τις φοβίες σου, παρόλα αυτά είσαι αρκετά κτητικός και ελεγκτικός με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, οι ευκαιρίες όμως δεν λείπουν.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Το κλίμα είναι αρκετά μπερδεμένο ως προς τις οικονομικές σου υποχρεώσεις και οφειλές, είναι λοιπόν προτιμότερο να κάνεις πιο συνετή διαχείριση των οικονομικών σου. Επίσης, στο εργασιακό περιβάλλον, είναι πιθανό να υπάρχει ένα πιο ηλεκτρισμένο κλίμα στη δουλειά.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά:Σήμερα η Σελήνη περνάει απέναντί σου, στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις συναντώντας τον απαιτητικό Κρόνο, δείχνοντας πως η προτεραιότητά σου είναι οι άλλοι μέσα στον ορίζοντα της ημέρας. Ωστόσο το κλίμα σήμερα είναι αρκετά πιεστικό και τα όρια είναι πιο αυστηρά, ενώ εσύ προσπαθείς να βρεις λύσεις μέσα από τη συζήτηση.

Αισθηματικά: Νιώθεις την ανάγκη να έρθεις πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και δίνεις βάρος στα αισθηματικά σου, βεβαιώσου όμως ότι δεν θα προβείς σε κάποια ενέργεια που θέτει σε κίνδυνο την εικόνα που βγάζεις προς τα έξω. Επίσης, νιώθεις πως οι σχέσεις σου περνούν τεστ αντοχής αν έχεις γεννηθεί τον Μάιο.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Σήμερα μπορείς να φανείς αρκετά παραγωγικός στη δουλειά, πιέζεσαι αρκετά όμως από πρόσωπα κύρους που νιώθεις ότι βάζουν εμπόδια στο δρόμο σου, ενώ αυτό το διάστημα έχει μπόλικη κούραση για πολλούς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα στρέφει την προσοχή σου περισσότερο σε υποχρεώσεις μέσα στην καθημερινότητά σου, κυρίως υποθέσεις πρακτικής φύσεως που βρίσκονται σε εκκρεμότητα, αφού ο κυβερνήτης σου η Σελήνη συναντά τον αυστηρό Κρόνο, όμως νιώθεις πως ακόμη και η παραμικρή ενασχόληση με μικρολεπτομέρειες σε εξαντλεί μέσα στον ορίζοντα της ημέρας. Είναι προτιμότερο όμως να τακτοποιήσεις τα πράγματα εδώ και τώρα, αντί να τα αφήνεις να διαιωνίζονται.

Αισθηματικά: Καλείσαι να αφήσεις στην άκρη τους εγωισμούς που σε απομακρύνουν από τα αγαπημένα σου πρόσωπα, παρόλα αυτά πλέον μπορείς να επενδύσεις περισσότερο στην επικοινωνία με τα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Στο εργασιακό σου περιβάλλον θα πρέπει να φανείς περισσότερο συνεπής με τα χρονοδιαγράμματα, ενώ παρότι η έμπνευση υπάρχει για κάτι νέο, δεν δίνεις την πρέπουσα βαρύτητα σε πρακτικές μεταβλητές και αυτό βάζει εμπόδια στο δρόμο σου, μπλέκοντάς σε μπελάδες.

ΛΕΩΝ
Γενικά:Η Σελήνη σήμερα περνάει σε μια πιο φιλική θέση για το δικό σου ζώδιο, δίνοντάς σου πιο πρόσφορο έδαφος να τρέξεις τις υποθέσεις σου και να βρεις διεξόδους σε θέματα που σε προβληματίζουν, ωστόσο τα δημιουργικά σου σχέδια σήμερα σε προβληματίζουν καθώς νιώθεις πως τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως ήθελες εσύ και κάποιες φορές σε κουράζει η στασιμότητα.

Αισθηματικά: Τα αγαπημένα σου πρόσωπα ή ο ερωτικός σύντροφος, είναι μια από τις πολύ σημαντικές προτεραιότητές σου σήμερα, ωστόσο θα πρέπει να τοποθετήσεις πιο σαφή όρια στις σχέσεις σου. Σε γενικές γραμμές πάντως υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για ευχάριστες στιγμές και ψυχαγωγία, ενώ μπορούν να σταθεροποιηθούν καταστάσεις αν περιορίσεις τη ζήλεια.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Απόφυγε σήμερα τις περιττές σπατάλες, αν τα οικονομικά σου δεν έχουν τακτοποιηθεί, σε επίπεδο οφειλών, μιας και αυτή η περίοδος που βρίσκεται μπροστά σου, μοιάζει πιο πιεσμένη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά:Η προσοχή σου είναι σήμερα στραμμένη σε πιεστικά θέματα που σχετίζονται με το σπίτι ή σε ζητήματα που αφορούν πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος, ωστόσο σήμερα είναι αρκετά μπερδεμένο το τι είναι αυτό που αναζητάς από τους άλλους, καθώς αυτή η περίοδος απαιτεί από σένα περισσότερο ώριμες και κατασταλαγμένες αποφάσεις.

Αισθηματικά: Σήμερα η διάθεσή σου είναι πιο εσωστρεφής και προτιμάς να μείνεις μέσα, όσο αυτό περνά από το χέρι σου, οι ανασφάλειές σου όμως είναι ιδιαίτερα τονισμένες σήμερα και αναζητάς τη σιγουριά σε πρόσωπα που δεν έχουν αρκετά ξεκαθαρισμένα τα προσωπικά τους, όμως η Αφροδίτη στο ζώδιό σου υπόσχεται διεξόδους.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Κάποια απρόσμενα έξοδα αυτή την περίοδο μπορεί να προκύψουν κι εσύ κάνεις τα ανάλογα βήματα για να βρεις λύσεις, σε γενικές γραμμές όμως είσαι σε μια περίοδο που φέρνει ευκαιρίες στα οικονομικά.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά:Μολονότι είσαι αρκετά επικοινωνιακός σήμερα και σου δίνονται πολλές ευκαιρίες να φέρεις τα πράγματα εκεί που θέλεις, δυσκολεύεσαι να ρυθμίσεις κάποιες πρακτικές υποχρεώσεις μέσα στον ορίζοντα της ημέρας κι αυτό μπερδεύει κάπως το κλίμα στις επαφές σου με τον περίγυρό σου. Ωστόσο, το παρασκήνιο συνεχίζει να είναι έντονο κι εσύ ωφελείσαι περισσότερο κάνοντας ένα βήμα πίσω για να αφουγκραστείς τις καταστάσεις.

Αισθηματικά: Έρχεσαι πιο κοντά σήμερα στα πρόσωπα που σε περιβάλλουν, δεν έχεις όμως την παραμικρή όρεξη να ασχοληθείς με κουραστικές υποθέσεις και προτιμάς να βρεις χρόνο μέσα στο πρόγραμμά σου για να ξεκουραστείς. Είναι όμως πιθανό να αντιμετωπίσεις κάποιες αντιδραστικές συμπεριφορές από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Σήμερα στη δουλειά είναι προτιμότερο να είσαι συνεπής με όσα έχεις αναλάβει να κάνεις, ώστε να μην περιπλέκονται τα πράγματα στο εργασιακό σου περιβάλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα στρέφει την προσοχή σου στις ανάγκες σου, ωστόσο σήμερα δυσκολεύεσαι να βρεις τι είναι αυτό ακριβώς που μπορεί να σε κάνει να αισθανθείς πληρότητα και παρότι είναι μια βοηθητική περίοδος για σένα, σήμερα δεν είσαι τόσο ευέλικτος, όσο οι συνθήκες απαιτούν. Από την άλλη, ένα ακόμη πιθανό σενάριο για σένα είναι πως είσαι απόλυτα προσανατολισμένος στα θέλω σου, αφήνοντας τους άλλους σε δεύτερη μοίρα.

Αισθηματικά: Είσαι αρκετά κτητικός απέναντι στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και έχεις πολλές προσδοκίες σήμερα, γενικότερα όμως υπάρχουν συνθήκες που δεν αφήνουν τα προσωπικά σου να εξελιχθούν άμεσα και είναι πιθανό να ακούσεις παράπονα από αγαπημένα πρόσωπα.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Προτίμησε να αποφύγεις με τη στάση σου να δώσεις λαβές για δυσμενή σχόλια, ενώ μέσα στον ορίζοντα της σημερινής ημέρας, θα πρέπει να είσαι πιο φειδωλός με τη διαχείριση των οικονομικών σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά:Η Σελήνη σήμερα περνώντας στο δικό σου ζώδιο συναντά τον αυστηρό Κρόνο, ωστόσο παρότι νιώθεις την ανάγκη να γυρίσεις σελίδα και να κάνεις νέα ξεκινήματα, οι συνθήκες μοιάζουν αρκετά μπερδεμένες και δεν είναι λίγες οι φορές που έχεις ανασφάλειες ως προς τα πού να κινηθείς. Γενικότερα όμως είσαι σε μια περίοδο που χρειάζεται εξαιρετικά μεγάλη προσοχή, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το Δεκέμβριο, που ο Άρης πολιορκεί τις ημερομηνίες αυτές.

Αισθηματικά: Θέλεις να κάνεις τη δική σου φωνή να ακουστεί και παίρνεις πρωτοβουλίες, ωστόσο κάποιες οικογενειακές υποθέσεις ή ζητήματα κοινωνικών επαφών, μοιάζουν να «θολώνουν» το τοπίο στα αισθηματικά. Επιπλέον, κάποιες απρόσμενες εξελίξεις υπάρχουν με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Υπάρχουν πρόσωπα που ενισχύουν τις προσπάθειές σου στα οικονομικά, ωστόσο είναι καλύτερα να αποφύγεις τα ρίσκα και τα μεγάλα οικονομικά ανοίγματα, αν πρώτα δεν έχεις εξασφαλίσει δικλείδες ασφαλείας για το πορτοφόλι σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά:Τη σημερινή ημέρα έχεις περισσότερο ανάγκη να ξεκουραστείς και προτιμάς να μεταθέσεις για κάποια επόμενη στιγμή στο μέλλον τις υποχρεώσεις που τρέχουν, ενώ παράλληλα υπάρχει μια σύγχυση και άγχος στον τρόπο που αντιμετωπίζεις τις υποθέσεις σου. Βρες λοιπόν χρόνο για να φορτίσεις τις μπαταρίες σου και να ξεκουραστείς, προετοιμάζοντας το έδαφος για το επόμενο διάστημα.

Αισθηματικά: Υπάρχουν κάποιες ασάφειες στον τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σου σήμερα και αυτό δίνει πρόσφορο έδαφος σε παρανοήσεις και παρεξηγήσεις, παρότι καταφέρνεις πολλές φορές να ξεγλιστρήσεις. Επίσης, τα συναισθηματικά σου χαρακτηρίζονται από εντάσεις, παρά τις ευκαιρίες.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Στο εργασιακό περιβάλλον σήμερα, είναι προτιμότερο να είσαι πιο συγκρατημένος σε όσα λες σε πρόσωπα κύρους, ενώ ωφελείσαι περισσότερο όταν δεν κοινολογείς τα σχέδιά σου. Επιπρόσθετα, θυμήσου ότι είσαι επιρρεπής σε καβγάδες με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος, τα οικονομικά όμως έχουν δυνατότητες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα παρότι έχει πολλές ευκαιρίες που μπορείς να εκμεταλλευτείς, δυσκολεύεσαι αρκετά να αναγνωρίσεις τις πραγματικές σου ανάγκες και αυτό σε οδηγεί στο να θέτεις στόχους που τελικά δεν είναι εύκολα πραγματοποιήσιμοι. Είσαι όμως πλέον σε μια περίοδο που προσπαθείς να βελτιώσεις την εικόνα που προβάλλεις προς τα έξω, από την άλλη όμως δεν είναι λίγες οι φορές που είσαι αρκετά εριστικός με το κοντινό σου περιβάλλον.

Αισθηματικά: Οι φίλοι είναι εκείνοι που σήμερα μπορούν να σε βοηθήσουν να βγεις από τη δύσκολη θέση, νιώθεις όμως ότι είσαι σε μια φάση που οι προτεραιότητές σου έχουν αλλάξει, δίνοντας μεγάλη σημασία σε αυτά που πρέπει να κάνεις.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Σχέδια που κάνεις σήμερα αιτούνται ρεαλιστικής βάσης, καθώς οι μεταβλητές που χρησιμοποιείς ενδεχομένως να μην έχουν επαφή με την οικονομική κατάσταση, ενώ θα πρέπει να είσαι πιο συνετός στη διαχείριση των οικονομικών.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα είναι αρκετά απαιτητική για σένα, με τη Σελήνη να έχει περάσει στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου και να συναντά τον αυστηρό Κρόνο, επιφορτίζοντάς σε με υποχρεώσεις που έρχονται στο προσκήνιο, καθώς και με κοινωνικές επαφές περισσότερο τυπικού χαρακτήρα, ωστόσο εσύ τρέφεις κάποιες αυταπάτες και δεν βλέπεις καθαρά τις καταστάσεις, θέτοντας τελικά σε κίνδυνο την εικόνα που προβάλλεις προς τα έξω.

Αισθηματικά: Σήμερα οι προτεραιότητές σου είναι άλλες, αφήνοντας για λίγο σε δεύτερη μοίρα τα ερωτικά. Μπορείς όμως να επενδύσεις περισσότερο σε κάποια πρόσωπα δίπλα σου, αρκεί να έχουν αποδείξει ότι αξίζουν. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να ξεχνάς ότι ο Άρης και η Αφροδίτη απέναντί σου δίνουν σημαντικές ευκαιρίες για να προσεγγίσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Απρόσμενα γεγονότα που σχετίζονται με τα οικονομικά σε καλούν να είσαι πιο προσεκτικός στον τρόπο που χειρίζεσαι τις οφειλές σου, ενώ θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός με τις επαφές σου με πρόσωπα κύρους ή προϊστάμενους.

astropedia.gr

kos patisserie
επιστροφή στην κορυφή