Τα ζώδια της Πέμπτης 8 Οκτωβρίου

Οκτώβριος 08, 2015
jumbo-banner

ΚΡΙΟΣ
Γενικά:Η Σελήνη σήμερα βρίσκεται σε ένα ζώδιο φιλικό για το ζώδιό σου, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια, παρότι παρασύρεσαι σε υπερβολές. Επιπλέον είναι πιθανό πως σήμερα υπερεκτιμάς τις δυνατότητές σου και αυτό δημιουργεί κάποιες διενέξεις με τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν. Δείξε λοιπόν περισσότερη διαλλακτικότητα με τον περίγυρό σου.

Αισθηματικά: Από σήμερα η Αφροδίτη περνά στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με την καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις της, φέρνοντας από τη μια πιο ευχάριστες συνθήκες, αλλά μαρτυρά επίσης πως αφήνεις τα προσωπικά σου ένα βήμα πίσω.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Το κλίμα στο εργασιακό σου περιβάλλον είναι αρκετά «θολό» καθώς προϊστάμενοι ή πρόσωπα που έχουν λόγο στη δουλειά σου καθορίζουν τις εξελίξεις ενώ παράλληλα από σήμερα αρχίζεις να εισπράττεις κάποιου είδους ανταμοιβή για τις υπηρεσίες που προσφέρεις, είτε αυτό μεταφράζεται σαν έσοδα από τη δουλειά, είτε σαν ηθική ικανοποίηση.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά:Νιώθεις σήμερα την ανάγκη για ασφαλείς και σίγουρες επιλογές, ενώ σήμερα οι υποθέσεις που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένειά σου, είναι η πρώτη σου προτεραιότητα. Ωστόσο η αξία που δίνεις σε πρόσωπα ή καταστάσεις απέχει αρκετά από την πραγματική και αυτό σε εμποδίζει από το να γεφυρώσεις τα χάσματα που υπάρχουν με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Αισθηματικά: Από σήμερα η Αφροδίτη περνά σε μια αρκετά πιο φιλική θέση για τα ερωτικά σου, φέρνοντάς σου ευχάριστες στιγμές, ευκαιρίες για διασκέδαση, αλλά και γνωριμίες, φλερτ και περισσότερο πάθος, ενώ ταυτόχρονα έρχεσαι πιο κοντά με αγαπημένα σου πρόσωπα.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Είσαι αρκετά επιρρεπής σε σπατάλες σήμερα, οπότε είναι προτιμότερο να υιοθετήσεις μια πιο συνετή προσέγγιση στα οικονομικά σου, παρά τα έσοδα, ενώ ταυτόχρονα οι συνθήκες σε πιέζουν να αλλάξεις τα κακώς κείμενα που συντηρείς με τις ενέργειές σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά:Είναι περίοδος που λες αρκετά, που όμως λέγονται παρορμητικά και ο χρόνος τελικά θα δοκιμάσει στο τέλος κατά πόσο τα εννοούσες ή όχι, έτσι λοιπόν σήμερα είναι προτιμότερο να έχεις περισσότερη εγκράτεια στα λεγόμενά σου, ενώ παράλληλα υπάρχουν κάποιες προστριβές στο κοντινό σου περιβάλλον ή στον περίγυρο, κυρίως με οικογενειακά πρόσωπα αν έχεις γεννηθεί τον Μάιο.

Αισθηματικά: Από σήμερα η Αφροδίτη περνά σε μια όχι και τόσο βοηθητική θέση για τα ερωτικά σου, καθώς μοιάζεις από σήμερα να αφήνεις σε δεύτερη μοίρα τα αισθηματικά σου και προσπαθείς να κάνεις πιο όμορφη την καθημερινότητα που μοιράζεσαι με τους οικείους σου.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Υπάρχουν πολλά τυφλά σημεία που θα πρέπει να προσέξεις σήμερα στα επαγγελματικά σου και γενικότερα στον τομέα της καριέρας, καθώς μπορεί να έχεις άλλη εικόνα που τελικά δεν αντιστοιχεί σε αυτό που αληθινά συμβαίνει. Επίσης, οι εξελίξεις στα οικονομικά σου καθορίζονται από τρίτους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά:Σήμερα κινείσαι σε γνώριμα μονοπάτια έχοντας ως πρώτη σου προτεραιότητα να καλύψεις τις βασικές σου ανάγκες, παρότι προτιμάς την πεπατημένη οδό και όχι τα αμφίβολα ρίσκα. Επίσης, είναι περίοδος που θα πρέπει να έχεις περισσότερη ευελιξία στις υποθέσεις σου.

Αισθηματικά: Από σήμερα είσαι πιο επικοινωνιακός ως προς τα ερωτικά σου, καθώς η Αφροδίτη περνά σε μια πιο βοηθητική θέση για σένα, διευρύνοντας το κύκλο των γνωριμιών σου και φέροντας ευκαιρίες για να γεφυρώσεις τα χάσματα που υπάρχουν. Θα πρέπει όμως σήμερα να δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Απόφυγε να πιέσεις τα σχέδιά σου αν δεν έχουν ήδη επιτευχθεί, ενώ γενικότερα τα οικονομικά σήμερα αποτελούν την πρώτη σου προτεραιότητα. Είναι όμως πολύ πιθανό τα σενάρια που καταστρώνεις σήμερα ως προς τα εισοδήματά σου, να μην έχουν το επιθυμητό αντίκρισμα.

ΛΕΩΝ
Γενικά:Η Σελήνη βρίσκεται σήμερα στο δικό σου ζώδιο και σε ωθεί σε δράση, ωστόσο φρόντισε οι κινήσεις σου να είναι καλά μελετημένες από πριν, αν θέλεις να μη βάλεις σε κίνδυνο την εικόνα που βγάζεις προς τα έξω. Επίσης, είναι καλύτερα να φανείς προσγειωμένος στους στόχους που θέτεις, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τον Αύγουστο, μπορείς όμως να βρεις λύσεις επιστρατεύοντας τη διαίσθησή σου για τις υποθέσεις της καθημερινότητας.

Αισθηματικά: Η Αφροδίτη από σήμερα εγκαταλείπει το δικό σου ζώδιο μετά από την πολύμηνη παρουσία της, και περνά σε μια θέση που φέρνει σταθερότητα για τους ήδη δεσμευμένους, ενώ για όσους είναι ελεύθερους ενδεχομένως να μεταφράζεται και σαν στασιμότητα, αν δεν εκμεταλλεύτηκες την παρουσία της στο ζώδιό σου.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Η νέα θέση της Αφροδίτης είναι αρκετά ελπιδοφόρα για τα οικονομικά σου, προμηνύοντας κάποια έσοδα στο προσεχές διάστημα, ενώ γενικότερα η σημερινή ημέρα έχει πολλά να σου πει ως προς οικονομικά ζητήματα που σε αφορούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά:Σήμερα οι τάσεις φυγής από την καθημερινότητα είναι έντονες και προσπαθείς να ξεφύγεις από την πεζή ρουτίνα, αφού έχεις ανάγκη από ξεκούραση, καθώς η Σελήνη από τον Λέοντα φέρνει για σένα κάποια κούραση, αλλά και μπερδεμένες καταστάσεις. Βρες λοιπόν τις ισορροπίες και μην αμελείς τις υποχρεώσεις που εκκρεμούν, αλλά αντίθετα, οργάνωσε καλύτερα το πρόγραμμά σου.

Αισθηματικά: Το πώς διαχειρίζεσαι εσύ τις καταστάσεις στα αισθηματικά σου είναι το κλειδί για την έκβαση των υποθέσεων που σε απασχολούν, θα πρέπει όμως να είσαι αντικειμενικός/ή και να μην παρασύρεσαι από εγωισμούς. Άλλωστε, από σήμερα η Αφροδίτη περνά στο δικό σου ζώδιο, εγκαινιάζοντας με πιο ερωτική περίοδο, έστω κι αν ακόμη τα πράγματα είναι μπερδεμένα.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Μπορείς να καταφέρεις πολλά στο εργασιακό περιβάλλον, από την άλλη όμως η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιό σου, φέρνει και τάσεις για σπατάλες κι περιττά έξοδα!

ΖΥΓΟΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα είναι αρκετά βοηθητική για να αναπτύξεις δράση και να προωθήσεις τα σχέδιά σου, παρότι θα πρέπει να υπολογίσεις με περισσότερες λεπτομέρειες κάποιες πρακτικές μεταβλητές που παίζουν ρόλο. Επίσης, είναι περίοδος που προετοιμάζεις πολλά και σημαντικά, φρόντισε όμως να είσαι καθόλα νομότυπος για να αποφύγεις μπλεξίματα.

Αισθηματικά: Ο κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη, περνά στο προηγούμενο ζώδιο κι αυτό εγκαινιάζει ένα διάστημα εσωστρέφειας στα προσωπικά. Έτσι, από σήμερα οι συνθήκες μοιάζουν να μην βοηθούν αρκετά μέσα στο προσεχές διάστημα ώστε να ευδοκιμήσει μια σχέση ή μια αισθηματική υπόθεση, ενώ είναι καλύτερα να αποφύγεις μυστικές επαφές.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Επωφελήσου από τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται, χωρίς όμως να παρασύρεσαι σε παρορμητικές ενέργειες. Επιπλέον, ένα πιθανό σενάριο είναι πως βρίσκεις από σήμερα μια κρυφή πηγή εσόδων, μέσα στην οικονομική στενότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά:Η Σελήνη βρίσκεται σήμερα στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου και αυτό για σένα μεταφράζεται σαν προσήλωση στις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει, ενώ γενικότερα σήμερα η κοινωνική σου ζωή είναι έντονη. Επίσης, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη διαίσθησή σου για να οδηγηθείς σε διεξόδους αν έχεις κάποια πολύ σημαντικά θέματα που σε απασχολούν.

Αισθηματικά: Από σήμερα η Αφροδίτη περνά σε μια πιο βοηθητική για τη συναισθηματική σου ζωή, φέρνοντας νέα πρόσωπα στη ζωή σου, θα πρέπει όμως να θέσεις πιο ξεκάθαρα όρια ανάμεσα στη φιλία και τον έρωτα, αν θέλεις να αποφύγεις μπερδεμένες καταστάσεις. Γενικότερα πάντως σήμερα, έχεις την ανάγκη της συναισθηματικής ασφάλειας.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Οι στόχοι σου έχουν καθοριστική σημασία για σένα και αφιερώνεις ένα μεγάλο μέρος της ενέργειάς σου για να τους επιτύχεις, ενώ η νέα θέση της Αφροδίτης φέρνει κέρδη μέσα από συλλογικές προσπάθειες ή ομαδικές πρωτοβουλίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά:Μπορείς να προωθήσεις τα σχέδια που έχεις κατά νου σήμερα, καθώς η ημέρα δίνει πρόσφορο έδαφος για να αναπτύξεις δράση, παρότι δεν λείπουν κάποιες μικροαναποδιές σε επίπεδο πρακτικών υποθέσεων μέσα στην καθημερινότητά σου, αν όμως έχεις γεννηθεί τον Νοέμβριο, καλύτερα να αποφύγεις τις βιαστικές κινήσεις που σε εκθέτουν, ενώ οι υποχρεώσεις τρέχουν.

Αισθηματικά: Η Αφροδίτη από σήμερα περνά στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, σε μια θέση που δεν ευνοεί τόσο την προσωπική σου ζωή, όσο την κοινωνική σου, φέρνοντας νέες γνωριμίες. Παράλληλα όμως σήμερα μπορείς να επενδύσεις στο κομμάτι της επικοινωνίας για να έρθεις πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Η νέα θέση όμως της Αφροδίτης φέρνει την εύνοια από πρόσωπα κύρους και εργοδότες, ενώ γενικότερα η σημερινή ημέρα δείχνει πως διαδραματίζεται κάποιο σημαντικό γεγονός που σχετίζεται με την καριέρα σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά:Σήμερα έχεις έντονο συναισθηματισμό και αυτό σε δυσκολεύει να χειριστείς πρακτικές υποθέσεις της καθημερινότητας, ενώ γενικότερα είσαι σε μια περίοδο που οι υποθέσεις ρουτίνας τραβούν την προσοχή σου. Από την πλευρά σου εσύ μένοντας συνεπής με τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει μπορείς να βάλεις σε μια τάξη τα θέματα που εκκρεμούν, δείξε όμως περισσότερη ευελιξία.

Αισθηματικά: Η Αφροδίτη περνά σήμερα σε μια πιο βοηθητική θέση για τα προσωπικά σου, καθώς ενισχύει την τάση σου να διευρύνεις τους ορίζοντες αλλά και τον κύκλο των γνωριμιών σου. Έτσι λοιπόν, παρότι είσαι σε μια περίοδο που πιέζεσαι από τα ερωτικά σου, μπορείς να απολαύσεις πιο ευχάριστες στιγμές.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Οι υποχρεώσεις στη δουλειά τρέχουν, ενώ εσύ σήμερα θα πρέπει να δείξεις περισσότερη προσήλωση σε διαδικαστικές υποθέσεις. Επιπλέον, τα οικονομικά σου περνούν από πολλά σκαμπανεβάσματα κι αυτό δοκιμάζει την υπομονή σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά:Η Σελήνη σήμερα βρίσκεται απέναντί σου και τα θέλω των άλλων παραμένουν η πρώτη σου προτεραιότητα, ωστόσο το στοιχείο της υπερβολής δε λείπει από τον τρόπο που λειτουργείς. Επιπλέον έχεις πολλά δημιουργικά σχέδια στα σκαριά και προσπαθείς να τα επικοινωνήσεις στο περιβάλλον σου, εντούτοις είναι πιθανό πως δε βρίσκεις στο περιβάλλον σου τη συμπαράσταση που περίμενες.

Αισθηματικά: Η Αφροδίτη μετά από την πολύμηνη παρουσία της στο Λέοντα, εγκαταλείπει τη θέση που είχε μέχρι πρότινος απέναντί σου, περνώντας στον όγδοο ηλιακό σου οίκο που μπορεί να τονίζει τη λίμπιντο, αλλά φέρνει και αρκετή καχυποψία στα αισθηματικά σου.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Η νέα θέση της Αφροδίτης ενισχύει το πορτοφόλι σου μέσα από οικονομικά ζητήματα τρίτων που αφορούν και το δικό σου πορτοφόλι, ενώ μπορείς πιο άνετα να τακτοποιήσεις τις οφειλές σου. Μείνε μακριά λοιπόν από απερίσκεπτες κινήσεις που ζημιώνουν το πορτοφόλι σου.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά:Σήμερα η προσοχή σου είναι στραμμένη σε θέματα που σχετίζονται με την καθημερινότητά σου, κυρίως εκκρεμότητες και υποχρεώσεις πρακτικής φύσεως, ωστόσο δεν είναι λίγες οι φορές που δυσκολεύεσαι να έρθεις σε επικοινωνία με τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν αφού υπάρχουν αρκετές παρανοήσεις. Επιπλέον, υπάρχει πολύ τρέξιμο στο πρόγραμμά σου, στοιχείο που σε φορτίζει.

Αισθηματικά: Από σήμερα η Αφροδίτη περνά απέναντί σου, στον τομέα των σχέσεων σου, αναζωπυρώνοντας το πάθος, αλλά και νέα δεδομένα με γνωριμίες και φλερτ. Ωστόσο ενώ υπάρχει μια ρομαντική διάθεση στην ατμόσφαιρα, τρέφεις πολλές αυταπάτες ως προς τα αισθηματικά σου και αρνείσαι να δεις τις καταστάσεις όπως πραγματικά είναι.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Είναι προτιμότερο να αφήσεις τα πιο σημαντικά ζητήματα για το επόμενο διάστημα, καθώς ενώ η δημιουργικότητά σου είναι έντονη, υπάρχουν λάθη και παγίδες που οφείλονται σε δικές σου ενέργειες. Επιπλέον, μπορεί να ήρθε η στιγμή να ξεκαθαρίσεις τους στόχους σου.

astropedia.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot