Menu

Τα ζώδια της Πέμπτης 6 Αυγούστου

Τα ζώδια της Πέμπτης 6 Αυγούστου
jumbo-banner

Και είναι κάποιοι άνθρωποι που μπαίνουν στην ζωή σου τόσο ξαφνικά και κουμπώνουν τόσο μαγικά σαν να μην το περίμενες ποτέ.

ΚΡΙΟΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα προσφέρει πολλές ευκαιρίες για να σταθεροποιήσεις τις υποθέσεις σου, ενώ παράλληλα μπορείς μέσα από απλές λύσεις να βρεις διέξοδο σε υποθέσεις που σε απασχολούν εδώ και καιρό. Γενικότερα άλλωστε είναι μια ημέρα που μπορείς πιο εύκολα να ικανοποιήσεις τις ανάγκες σου, φρόντισε όμως να είσαι πιο διπλωμάτης μέσα στην καθημερινότητά σου, ώστε να διατηρηθούν οι ισορροπίες.

Αισθηματικά: Έχεις περισσότερο ανάγκη από ηρεμία σήμερα και αυτή η ημέρα σου δίνει πρόσφορο έδαφος για να το επιτύχεις, ωστόσο υπάρχουν κάποιες εξελίξεις στο κομμάτι των προσωπικών σου που σου φέρνουν εκνευρισμό, ενώ νιώθεις σε πολλά σημεία πως δεν μπορείς να εκφραστείς ελεύθερα.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Η σημερινή ημέρα ευνοεί αρκετά τον οικονομικό τομέα των δραστηριοτήτων σου και φέρνει θετικές εξελίξεις, έτσι λοιπόν αν ήθελες να διευθετήσεις ένα ζήτημα τέτοιο, μπορείς να εκμεταλλευτείς σήμερα τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά:Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιό σου σχηματίζει ευνοϊκή όψη με τον Ποσειδώνα, δίνοντάς σου έτσι την κατάλληλη ώθηση για να τακτοποιήσεις τις υποθέσεις και τα σχέδιά σου, παρά τις αλλαγές που γίνονται στο πρόγραμμα της καθημερινότητάς σου και σε αναστατώνουν. Άλλωστε, μπορείς σήμερα να βρεις διεξόδους σε ό,τι σε απασχολεί, ακόμη και λύσεις.

Αισθηματικά: Έλα πιο κοντά σήμερα στα αγαπημένα σου πρόσωπα, ενώ αν το πρόγραμμά σου το επιτρέπει, μπορείς να ξεκλέψεις λίγο χρόνο και να τον αφιερώσεις σε χαρά και διασκέδαση με τους δικούς σου ή με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Από την άλλη όμως ο Κρόνος φέρνει ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις όσων είναι γεννημένοι στο τέλος του ζωδίου.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Προσέγγισε πρόσωπα κύρους με τα αιτήματά σου, αλλά φρόντισε να έχεις ελαττώσει την επικριτικότητα σου απέναντι στους συναδέλφους σου. Η τύχη πάντως σου χαμογελά.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά:Αν βρίσκεσαι σε μια περίοδο όπου χρειάζεσαι βοήθεια ή υποστήριξη σε κάποιο ζήτημα που σε απασχολεί, η σημερινή ημέρα λειτουργεί σα χείρα βοηθείας, καθώς φέρνει στο δρόμο σου λύσεις μέσα από τους δικούς σου ανθρώπους. Από την άλλη όμως είναι πιθανό να προσφέρεις κι εσύ τη στήριξη σε οικεία πρόσωπα που σε έχουν ανάγκη, ακόμη και σε οικονομικά ζητήματα.

Αισθηματικά: Βρες χρόνο μέσα στο πρόγραμμά σου για να τον αφιερώσεις στην ξεκούραση και τη χαλάρωση, αλλά και γενικότερα για μια μικρή «φυγή» από την καθημερινότητά σου. Από την άλλη όμως, δε λείπουν οι προστριβές με αγαπημένα σου πρόσωπα μέσα στον ορίζοντα της ημέρας.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Αυτή την περίοδο το πορτοφόλι σου μοιάζει αρκετά πιεσμένο κι εσύ στρέφεσαι για ενίσχυση στο κοντινό σου περιβάλλον, όμως θα πρέπει να αποφύγεις τις τελεσίδικες αποφάσεις που δεν εγγυόνται το θετικό αποτέλεσμα για σένα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα δείχνει να ευνοεί ιδιαίτερα τα σχέδιά σου στον τομέα της επικοινωνίας, καθώς ο κυβερνήτης σου η Σελήνη από μια φιλική θέση σχηματίζει θετική όψη με τον Ποσειδώνα. Έτσι μπορείς πιο εύκολα να προωθήσεις τα ζητήματα που σε απασχολούν, ενώ παράλληλα μπορείς πιο εύκολα να μοιραστείς τις ιδέες και τις απόψεις σου στο κοντινό σου περιβάλλον, σε μια περίοδο όπου έχεις δυσκολευτεί να έρθεις σε συνεννόηση με τους γύρω.

Αισθηματικά: Οι φίλοι είναι εκείνοι που σήμερα παίζουν ρόλο κλειδί στις αισθηματικές σου υποθέσεις, άκουσε λοιπόν όσα έχουν να σου πουν καθώς μέσα από τις δικές τους προτροπές και παρατηρήσεις έρχεσαι πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Οι διενέξεις όμως με το οικογενειακό περιβάλλον ενδεχομένως να συνεχίζονται.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Τακτοποίησε τις υποθέσεις σου εγκαίρως, καθώς έρχεται μπροστά σου μια περίοδος με πολλές υποχρεώσεις, ενώ σήμερα είναι πιθανή και μια οικονομική ενίσχυση υπέρ σου.

ΛΕΩΝ
Γενικά:Η Σελήνη σήμερα από το ζενίθ του ωροσκοπίου σου σχηματίζει ευνοϊκή όψη με τον ονειρικό Ποσειδώνα, έτσι λοιπόν μπορείς σήμερα να βελτιώσεις σημαντικά την εικόνα που προβάλλεις προς τα έξω μέσα από τις ευκαιρίες που σου δίνονται. Επίσης, μπορεί να έχεις πολλές υποχρεώσεις, όμως είναι έντονη και η κοινωνική σου ζωή, βγάλε λοιπόν προς τα έξω τον καλύτερό σου εαυτό.

Αισθηματικά: Είναι γεγονός ότι σήμερα αφήνεις λίγο στην άκρη το προσωπικό κομμάτι και εστιάζεσαι σε αυτά που «πρέπει» να κάνεις, παρόλα αυτά το κάνεις ευχάριστα και το αποτέλεσμα μάλλον σε δικαιώνει. Προσοχή όμως στις εντάσεις στο κοντινό σου περιβάλλον και τις συζητήσεις σου.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Μπορείς σήμερα πιο εύκολα να προσεγγίσεις προϊστάμενους ή πρόσωπα κύρους με τις υποθέσεις και τα αιτήματά σου, ενώ κάνεις ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα σου που επηρεάζει θετικά και τα οικονομικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά:Η Σελήνη σήμερα σε μια φιλική θέση, δίνει το κατάλληλο έδαφος για ανάπτυξη και διεύρυνση στους ορίζοντές σου, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, όπου ο Ποσειδώνας εδώ και καιρό φέρνει μπερδεμένες καταστάσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Σήμερα λοιπόν μπορείς με άνεση και σύμμαχο τη διπλωματία να τακτοποιήσεις διαδικαστικά ή νομικά ζητήματα, επαφές με εξωτερικό ή σπουδές.

Αισθηματικά: Μπορείς να αφεθείς πιο ελεύθερος σήμερα από τους μικροπεριορισμούς που σε κρατούν πίσω και έλα πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, αν είσαι ήδη σε σχέση, καθώς για τους αδέσμευτους τα πράγματα εγκυμονούνται, αλλά δεν είναι ακόμη έτοιμα να εκδηλωθούν.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Αν δεν είστε σίγουρος προς τα πού να κινηθείς, ίσως είναι προτιμότερο να πάρεις μια δεύτερη γνώμη, ενώ κάποιες επαφές ή κάποια έγγραφα σχετικά με οικονομικά ζητήματα, μοιάζουν να σε παιδεύουν αρκετά.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά:Έρχεσαι πιο κοντά σήμερα στις βαθύτερες ανάγκες σου και σε αυτό που θέλεις ώστε να έρθεις ένα βήμα πιο κοντά στην πληρότητα, ενώ παράλληλα δίνεις μεγάλη σημασία και στις ανάγκες των ανθρώπων που σε περιβάλλουν. Σήμερα επίσης εμπιστεύεσαι το ένστικτό σου πιο πολύ, ενώ υπάρχει ένα αόρατο χέρι που σε προφυλάσσει σήμερα από τις κακοτοπιές. Μην αμελείς όμως τις υποχρεώσεις που υπάρχουν στην καθημερινότητά σου.

Αισθηματικά: Έχεις εστιάσει στη δική σου πλευρά και αυτό σε απομακρύνει από την οπτική του προσώπου που σε ενδιαφέρει, φέρνοντας κάποιες προστριβές. Παρόλα αυτά κάνεις προσπάθειες για να γεφυρώσεις τα χάσματα που υπάρχουν.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Μπορείς με ευκολία να τακτοποιήσεις τις οικονομικές υποχρεώσεις, ενώ ωφελείσαι περισσότερο από υποθέσεις τρίτων που σχετίζονται έμμεσα και με το δικό σου πορτοφόλι. Επιπλέον, εκμεταλλεύσου την εύνοια της ημέρας για επαφή με εφορίες ή τράπεζες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά:Η Σελήνη σήμερα βρίσκεται απέναντί σου και σχηματίζει ευνοϊκή όψη με τον Ποσειδώνα, δημιουργώντας έτσι ένα αρκετά ευχάριστο κλίμα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, παρά τα όποια διλήμματα έρχονται στο μυαλό σου κατά καιρούς. Άδραξε λοιπόν τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται και εστίασε τη δράση σου στο «εμείς» για να αυξήσεις τις πιθανότητες ενός θετικού αποτελέσματος.

Αισθηματικά: Το πλανητικό σκηνικό σου δίνει πολλές δυνατότητες για τα ερωτικά σου σήμερα, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, καθώς μπορείς με περισσότερη άνεση να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, παρότι σήμερα τα όρια μεταξύ φιλίας και προσωπικών είναι δυσδιάκριτα.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Μια συνεργασία που κάνεις μπορεί να αποδειχτεί ιδιαίτερα επικερδής, παρότι είσαι αρκετά φορτισμένος, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο όπου ο Κρόνος στο ζώδιό σου ωριμάζει τις καταστάσεις, αλλά και… εσένα μαζί!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα προσφέρεται για να διευθετήσεις πολλά ζητήματα πρακτικής φύσεως, κυρίως εκείνα που σχετίζονται με εκκρεμότητες ή υποχρεώσεις μέσα στη ρουτίνα της καθημερινότητας. Έτσι λοιπόν εσύ αναλαμβάνεις με ευχαρίστηση ακόμη και εκείνες τις υποθέσεις που θυμίζουν αγγαρεία. Φρόντισε όμως να είσαι πιο ευέλικτος όταν συζητάς για στόχους και δημιουργικά σχέδια.

Αισθηματικά: Είναι μια εξαιρετική ημέρα για να φροντίσεις την υγεία σου και να ξεκινήσεις πιο υγιεινές συνήθειες, ενώ στο προσωπικό κομμάτι, η μέρα σε καλεί να βρεις τις ισορροπίες, αφήνοντας εγωισμούς, αλλά και φοβίες στην άκρη, ώστε να μην σε επηρεάζουν σε επίπεδο σχέσεων.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Είσαι ιδιαίτερα παραγωγικός στο εργασιακό περιβάλλον σήμερα και μέσα από αυτό ενισχύεις από τη μια το στάτους σου στη δουλειά κι από την άλλη δημιουργείς θετικές προϋποθέσεις για το πορτοφόλι και γενικότερα τα οικονομικά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά:Η Σελήνη σήμερα βρίσκεται σε μια ιδιαίτερα φιλική θέση προς το δικό σου ζώδιο και σχηματίζοντας θετική όψη, μπορείς να διευθετήσεις με άνεση τις υποθέσεις σου, να έχεις έμπνευση, αλλά και να προωθήσεις τα δημιουργικά σχέδια που έχεις στα σκαριά, θυμήσου όμως πως θα πρέπει να αφήσεις και λίγο χώρο στο πρόγραμμά σου για ψυχαγωγία και διασκέδαση.

Αισθηματικά: Τα αγαπημένα σου πρόσωπα είναι μια από τις πιο σημαντικές σου προτεραιότητες για σήμερα, κι εσύ κάνεις ό,τι μπορείς για να ικανοποιήσεις τις επιθυμίες τους, ενώ έχεις ευκαιρίες για να μοιραστείς με το αγαπημένο σου πρόσωπο ευχάριστες στιγμές.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Θα πρέπει να είσαι πιο διαλλακτικός, αλλά και ευέλικτος στον τρόπο που προσεγγίζεις προϊστάμενους, εργοδότες ή γενικότερα ανθρώπους που έχουν λόγο απέναντι στη δουλειά σου, καθώς δημιουργείς επικίνδυνες προστριβές που δεν λειτουργούν υπέρ σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα σου δίνει πρόσφορο έδαφος για να τακτοποιήσεις τις υποθέσεις που σχετίζονται με το σπίτι ή με τα πρόσωπα της οικογένειάς σου, καθώς και να διευθετήσεις με τον καλύτερο τρόπο θέματα ακίνητης περιουσίας. Αν λοιπόν το προηγούμενο διάστημα είχες παιδευτεί αρκετά με αυτές τις υποθέσεις, η μέρα αυτή έρχεται για να σε βοηθήσει να γεφυρώσεις τα χάσματα.

Αισθηματικά: Η διάθεσή σου είναι πιο εσωστρεφής, παρόλα αυτά αναζητάς την ασφάλεια και τη σιγουριά στις συναισθηματικές σου επιλογές. Γενικότερα πάντως σήμερα βγαίνεις κερδισμένος ακολουθώντας δοκιμασμένες λύσεις, ενώ αν συγκατοικείς με το ταίρι σου, είναι μια πολύ καλή ημέρα για να έρθεις πιο κοντά.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Οφειλές δικές σου ή γενικότερα οικονομικές υποχρεώσεις σου μοιάζουν να βρίσκουν διεξόδους χάρη στην καταλυτική δράση προσώπων του οικείου σου περιβάλλοντος, καθώς το τρέξιμο με τις υποχρεώσεις συνεχίζεται.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά:Η επικοινωνία είναι ο τομέας στον οποίο σήμερα μπορείς να βασιστείς, καθώς η Σελήνη από ένα βοηθητικό ζώδιο προς το δικό σου, δέχεται θετική όψη και φέρνει πιο ευνοϊκές συνθήκες για όσα έχεις στα σκαριά, φέρνοντάς σου παράλληλα τους κατάλληλους ανθρώπους που σε βοηθούν. Επένδυσε λοιπόν στις συζητήσεις και τις συμφωνίες που θέλεις να κλείσεις σήμερα.

Αισθηματικά: Μη διστάσεις να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, καθώς τα κανάλια της επικοινωνίας σήμερα είναι ανοιχτά, ενώ δεν αποκλείεται να ξεκλέψεις χρόνο από το πρόγραμμά σου για βόλτες με φίλους. Βεβαιώσου όμως ότι βλέπεις τα πράγματα ρεαλιστικά.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Υπάρχουν κάποιες ανατροπές σε επίπεδο οικονομικό που αναστατώνουν τον προϋπολογισμό που είχες κάνει, ωστόσο μπορείς να βασιστείς στα πρόσωπα που σε περιβάλλουν για βοήθεια ή εύρεση διεξόδων.

astropedia.gr

kos patisserie

Ετικέτες

Ζώδια,
επιστροφή στην κορυφή