Menu

Τα ζώδια της Πέμπτης 27 Αυγούστου

Τα ζώδια της Πέμπτης 27 Αυγούστου
jumbo-banner

Καλημέρα, Πέμπτη σήμερα και σιγά σιγά πρέπει να ξεκινάμε να αποχωριζόμαστε τον Αύγουστο και να ετοιμαζόμαστε για τον Σεπτέμβρη, πριν από αυτό όμως πάμε να δούμε τις καθημερινές προβλέψεις των ζωδίων μας.

ΚΡΙΟΣ
Γενικά:Μέχρι νωρίς το μεσημέρι η Σελήνη ολοκληρώνει την πορεία της στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου που φέρνει πολλές υποχρεώσεις, αλλά παράλληλα στρέφει το βλέμμα σου στην εικόνα που δίνεις προς τα έξω, ενώ αργότερα η διάθεσή σου είναι πιο ανεβασμένη, καθώς είσαι ελεύθερος να δράσεις χωρίς να σε απασχολούν στεγανά και «καλούπια». Άλλωστε είσαι σε μια επικουρική περίοδο, αρκεί να δεις καθαρά τις καταστάσεις.

Αισθηματικά: Δεν είναι λίγες οι φορές που δεν ακούς όσα οι άλλοι έχουν να σου πουν, ενώ καλύπτεις κάποιες αδυναμίες με τη διπλωματικότητά σου, σε γενικές γραμμές όμως είναι μια καλή περίοδος για να δώσεις ώθηση σε καταστάσεις στα προσωπικά.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Το ξεκίνημα της ημέρας κινείσαι ανάλογα ώστε να προσεγγίσεις προϊστάμενους, εργοδότες ή γενικότερα πρόσωπα κύρους που έχουν λόγο στη δουλειά σου, μπορείς όμως να εμπιστευτείς τον παράγοντα της τύχης, αρκεί να μην το παρακάνεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα ξεκινά κάπως πιο ανέμελα για σένα, καθώς η διάθεσή σου είναι ανεβασμένη, ωστόσο δε δυσκολεύεσαι να συμπορευτείς με την πεζή πραγματικότητα που είναι γεμάτη υποχρεώσεις. Παράλληλα, προωθείς τις διαδικαστικές σου υποθέσεις, ενώ από το μεσημέρι και μετά η Σελήνη περνά στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, φέροντας στο προσκήνιο κάποιες υποχρεώσεις που είχες αναλάβει.

Αισθηματικά: Ξεκλέβεις χρόνο από το πρόγραμμά σου για να μοιραστείς με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, με τα οποία έχεις προσπαθήσει να βάλεις σε σαφή πλαίσια τις σχέσεις, ενώ είναι πιθανό να ασχοληθείς έντονα με την κοινωνική σου ζωή.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Είσαι σε μια φάση που προετοιμάζεις το επόμενό σου βήμα και αναζητάς καθετί που θα μπορούσε να σου φανεί χρήσιμο με τις τωρινές συνθήκες. Το σίγουρο είναι πάντως ότι οι ευκαιρίες υπάρχουν για το εργασιακό κομμάτι.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά:Μέχρι νωρίς το μεσημέρι όλα περνούν από τα δικά σου χέρια και προσπαθείς να τους ευχαριστήσεις όλους, αφού τα θέλω τους είναι και δικά σου θέλω, ενώ αντίθετα από το μεσημέρι και μετά είσαι πιο ελεύθερος, πιο ανέμελος να χαρείς στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα, ενώ παράλληλα τακτοποιείς διαδικαστικά ζητήματα. Ταυτόχρονα βλέπεις στόχους που θέλεις να προωθήσεις και επενδύεις κόπο και χρόνο.

Αισθηματικά: Φίλοι μπορούν να σε βοηθήσουν να δεις πιο σφαιρικά τα πράγματα και να πάρεις οριστικές αποφάσεις, το κλειδί όμως για να έρθεις πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει είναι να χρησιμοποιήσεις τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα που είναι ιδιαίτερα τονισμένα αυτό το διάστημα.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Μέχρι το μεσημέρι συνεχίζει να σε απασχολεί έντονα ένα οικονομικό θέμα, μια υποχρέωση δική σου ή μια οφειλή γενικότερα, ενώ η τύχη μοιάζει να ευνοεί τα σχέδιά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα ξεκινά με τη Σελήνη να παραμένει απέναντί σου, τονίζοντας για ακόμη μια φορά τη θέση των άλλων στην καθημερινότητά σου, ενώ από το μεσημέρι και μετά προσπαθείς να αφουγκραστείς τα θέλω των άλλων και προσπαθείς να βρεις τις ισορροπίες. Γενικότερα όμως έχεις πολλές και σημαντικές ευκαιρίες για να βελτιώσεις την εικόνα που προβάλλεις προς τα έξω και να χρησιμοποιήσεις τις γνωριμίες που έχεις αφήσει στην άκρη.

Αισθηματικά: Μέχρι το μεσημέρι είναι πιο βοηθητικό το κλίμα για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, σε μια περίοδο μάλιστα όπου πιέζεσαι από κάποια «πρέπει» που η καρδιά σου ακολουθεί, ενώ από το απόγευμα και μετά είσαι αρκετά κτητικός απέναντι στο ταίρι σου.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Μην αφήνεις τις ευκαιρίες για αύξηση των εσόδων να περνούν μέσα από χέρια σου, χωρίς να τις αξιοποιείς, ειδικά αυτό το διάστημα που ενισχύεσαι και από άλλους, ενώ αναγνωρίζεται και η αξία σου.

ΛΕΩΝ
Γενικά:Μέχρι νωρίς το μεσημέρι της σημερινής ημέρας το βλέμμα σου είναι στραμμένο σε πρακτικές υποχρεώσεις της καθημερινότητας, ενώ από το μεσημέρι και μετά μπορείς πιο άνετα να ασχοληθείς με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, αφού αντιλαμβάνεσαι τη σημασία των άλλων στην ρουτίνα σου. Επίσης μπορείς να κάνεις συναντήσεις για να τακτοποιήσεις υποθέσεις που έχουν μείνει στάσιμες.

Αισθηματικά: Από το μεσημέρι και μετά μπορείς πιο άνετα να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ νωρίτερα μέσα στην ημέρα είναι πιθανό να χρειαστεί να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου. Είναι λοιπόν προτιμότερο να αφήσεις τους εγωισμούς στην άκρη.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Δείχνεις μαχητικότητα απέναντι στους στόχους που έχεις θέσει, ωστόσο μπορείς να καταφέρεις περισσότερα επενδύοντας κόπο και ενέργεια σε συλλογικές προσπάθειες σε σχέση με τις ατομικές πρωτοβουλίες. Επίσης, δείχνεις περισσότερη αποδοτικότητα στο εργασιακό περιβάλλον, προσοχή όμως σε έξοδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα είναι δημιουργική περισσότερο μέχρι νωρίς το μεσημέρι όπου η Σελήνη παραμένει σε μια θέση φιλική προς το δικό σου ζώδιο, καθώς αργότερα ασχολείσαι με την υγεία σου, αλλά και με τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας που βρίσκονται σε εκκρεμότητα. Έτσι, προσπαθείς να βρεις τον καλύτερο δρόμο για τα ζητήματα ρουτίνας που σχετίζονται κυρίως με πρακτικά θέματα.

Αισθηματικά: Αν έχεις γενέθλια αυτές τις μέρες, καλείσαι να εκμεταλλευτείς και την παραμικρή λεπτομέρεια, καθώς η εύνοια της τύχης θα σε συντροφεύει μέχρι τα επόμενα γενέθλιά σου! Επίσης, αν επιδιώκεις να προσεγγίσεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα, μέχρι το μεσημέρι το κλίμα είναι πιο βοηθητικό.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Το πορτοφόλι σου μπορεί να ενισχυθεί από υποθέσεις τρίτων που αφορούν έμμεσα κι σένα, ενώ από το μεσημέρι και μετά είσαι αρκετά παραγωγικός και αυτό λειτουργεί υπέρ σου.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά:Μέχρι νωρίς το μεσημέρι της σημερινής ημέρας το ενδιαφέρον σου συνεχίζει να επικεντρώνεται σε ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια, όπως και τις προηγούμενες ημέρες, ενώ από το μεσημέρι και μετά η διάθεσή σου ανεβαίνει κι εσύ μπορείς πιο άνετα να προωθήσεις τα δημιουργικά σχέδια που έχεις στα σκαριά. Επιπλέον, υπάρχουν πολλές ευκαιρίες που σου δίνονται αυτό το διάστημα για να διορθώσεις λάθη σε διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Αισθηματικά: Τα αγαπημένα σου πρόσωπα παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο σήμερα, καθώς προσπαθείς να κάνεις ό,τι περνά από το χέρι σου προκειμένου να είναι ευχαριστημένοι, είτε πρόκειται για τον/την ερωτικό/ή σου σύντροφο, είτε για τα παιδιά αν είσαι γονιός.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Βάζεις τα δυνατά σου πάνω σε μια σημαντική συνεργασία σήμερα και αυτό συμβαίνει διότι πλέον έχεις πιο ευρεία αντίληψη και μπορείς να δεις και τις δικές σου ευθύνες, γενικότερα όμως έχεις την τύχη με το μέρος σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα είναι περισσότερο βοηθητική στο ξεκίνημά της, όσο δηλαδή η Σελήνη παραμένει σε ένα φιλικό ζώδιο προς το δικό σου που σου δίνει τις ευκαιρίες να επικοινωνήσεις τις ιδέες και τις απόψεις σου στο κοντινό σου περιβάλλον, ενώ από το μεσημέρι και μετά η προσοχή σου στρέφεται γύρω από τις υποθέσεις του σπιτιού, αλλά και γύρω από ζητήματα που αφορούν τα πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος.

Αισθηματικά: Οι καταστάσεις δεν είναι ακόμη έτοιμες για να δεις τα προσωπικά σου να προχωρούν και είναι πιθανό σήμερα να κάνεις σημαντικές κινήσεις, ενώ προχωρώντας προς το απόγευμα έχεις περισσότερη ανάγκη τη σιγουριά και την ασφάλεια.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Μια ευκαιρία εμφανίζεται, κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο, γεγονός που σε κάνει να το σκέφτεσαι πολύ σοβαρά, ενώ γενικότερα σήμερα αποφεύγεις τα ρίσκα, κοπιάζεις όμως αρκετά για να υλοποιήσεις τους στόχους σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά:Μέχρι νωρίς το μεσημέρι της σημερινής ημέρας τα πράγματα κυλούν στους γνώριμους ρυθμούς τους, ενώ από το μεσημέρι και μετά είσαι πιο εξωστρεφής και μπορείς πιο εύκολα να τρέξεις τις υποθέσεις σου και να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου με το περιβάλλον. Άλλωστε, γενικότερα μέσα στην ημέρα μπορείς να στηριχτείς στα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος.

Αισθηματικά: Υπάρχουν πολλές και σημαντικές ευκαιρίες στα προσωπικά που μπορείς να εκμεταλλευτείς, ωστόσο είσαι ιδιαίτερα υποκειμενικός στον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα και δεν αφήνεις περιθώρια στην άλλη πλευρά να εκφραστεί, ενώ παράλληλα έχεις μαζέψει όλο αυτό το διάστημα συσσωρευμένη κούραση.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Η τύχη μπορεί να σου φέρει δυνατότητες για τα σχέδιά σου, ακόμη κι αν νιώθεις πως αυτό συμβαίνει ετεροχρονισμένα. Επίσης, οι συνεργασίες σου είναι τεταμένες, ωστόσο καταφέρνεις να δικαιώνεσαι από το αποτέλεσμα του κάθε εγχειρήματος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά:Μέχρι νωρίς το μεσημέρι της σημερινής ημέρας η Σελήνη παραμένει στο δικό σου ζώδιο, κρατώντας στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου τις δικές σου προσωπικές υποθέσεις, ενώ από το μεσημέρι και μετά επιδιώκεις να αποκομίζεις κάποιου είδους ανταμοιβή, είτε σε υλικό επίπεδο, είτε σαν ηθική ικανοποίηση. Γενικότερα όμως όσο προχωράς προς το βράδυ, δεν υπάρχουν μεγάλες εκπλήξεις στο τι να περιμένεις.

Αισθηματικά: Αν υπήρξαν πιέσεις στο οικογενειακό σου περιβάλλον που σε προβλημάτισαν έντονα, αυτή η μέρα φέρνει νέες ευκαιρίες ώστε να τακτοποιήσεις τα πράγματα, ενώ παράλληλα προσπαθείς να κάνεις διορθωτικές κινήσεις, αντιλαμβανόμενος τα κίνητρα και της άλλης πλευράς.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Από το μεσημέρι και μετά επιδιώκεις περισσότερη ασφάλεια στο κομμάτι των οικονομικών, γι’ αυτό και προσπαθείς να κάνεις τα κατάλληλα βήματα, στα οποία όμως περιλαμβάνονται και οι περιορισμοί των περιττών εξόδων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά:Μέχρι νωρίς το μεσημέρι της σημερινής ημέρας προσπαθείς να κάνεις βήματα προετοιμασίας για τις υποθέσεις σου, αποφεύγοντας την πολυκοσμία, ενώ από το μεσημέρι και μετά που η Σελήνη περνά στο δικό σου ζώδιο, γίνεσαι πιο εξωστρεφής και επιδιώκεις να κάνεις νέα ξεκινήματα σε τομείς που σε αφορούν άμεσα, τα δεδομένα όμως δείχνουν πως δεν είσαι τόσο ευέλικτος, όσο οι συνθήκες απαιτούν από σένα.

Αισθηματικά: Κάνεις σημαντικές κινήσεις ως προς τις σχέσεις με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος, ενώ παράλληλα νιώθεις περισσότερη αυτοπεποίθηση. Κράτησε όμως κατά νου πως σήμερα είσαι αρκετά επικεντρωμένος στη δική σου φωνή και δεν ακούς τους άλλους.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Οι μπαταρίες σου είναι γεμάτες για δράση και οι ευκαιρίες υπάρχουν χάρη στον παράγοντα της τύχης που σε ευνοεί. Προσπάθησε όμως να μείνεις μακριά από τις υπερβολές που βλάπτουν την εικόνα σου.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα ξεκινά αρκετά βοηθητικά, περίπου στο ίδιο πλαίσιο με τις προηγούμενες ημέρες, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να έρθεις ένα βήμα πιο κοντά στην υλοποίηση των στόχων που έχεις θέσει, ενώ από το μεσημέρι και μετά είσαι πιο εσωστρεφής και νιώθεις την ανάγκη να είσαι περιτριγυρισμένος μόνο από δικούς σου ανθρώπους που σου δείχνουν κατανόηση.

Αισθηματικά: Αν αισθάνεσαι την ανάγκη να ζητήσεις τη βοήθεια ενός προσώπου, η μέρα σήμερα σου δίνει την ευκαιρία να το κάνεις και με θετικά μάλιστα αποτελέσματα, ενώ παράλληλα προσπαθείς να γεφυρώσεις κάποια χάσματα που με το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Αυτή την περίοδο σου δίνεται η ευκαιρία να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητές σου σε οικονομικό επίπεδο ή ως προς τις οφειλές σου, έχοντας πάντα όμως υπόψη σου να μείνεις μακριά από σπατάλες.

astropedia.gr

kos patisserie

Ετικέτες

Ζώδια,
επιστροφή στην κορυφή