Menu

Τα ζώδια της Πέμπτης 23 Ιουλίου

Τα ζώδια της Πέμπτης 23 Ιουλίου
jumbo-banner

Όταν πιστεύεις σε κάτι, έχεις ανέβει το πρώτο σκαλί, έστω κι αν δε βλέπεις το τέλος της σκάλας!


ΚΡΙΟΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα σημαντική για σένα καθώς ο Ήλιος και ο Ερμής περνούν στο Λέοντα, εγκαινιάζοντας μια περίοδο όπου μπορείς να προωθήσεις τα σχέδιά σου με περισσότερη άνεση, η δημιουργικότητά σου είναι αυξημένη, ενώ η τύχη μοίαζει να σου χαμογελά συχνότερα και γενικότερα σήμερα μπορείς μέσα από την επικοινωνία να καταφέρεις πολλά, κυρίως πάνω στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Αισθηματικά: Η νέα θέση του Ήλιου και του Ερμή φέρνει μια νέα εποχή στα προσωπικά σου καθώς έρωτες, φλερτ και γνωριμίες έρχονται στο προσκήνιο, ενώ παράλληλα υπάρχουν πολλές ευχάριστες στιγμές που μπορείς να μοιραστείς με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Επιπλέον η σημερινή ημέρα σε βοηθά να έρθεις πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Είσαι αρκετά μονόπλευρος στον τρόπο που προσεγγίζεις τις καταστάσεις, ενώ δυσκολεύεσαι να συντονιστείς με τους ρυθμούς των άλλων, κάτι που λειτουργεί αρνητικά για τις σχέσεις σου με προϊστάμενους ή πρόσωπα κύρους.


ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά:Από σήμερα ο Ήλιος και ο Ερμής περνούν στο ζώδιο του Λέοντα, κάτι που για σένα μεταφράζεται σαν μια περίοδο όπου το σπίτι και οι υποθέσεις του, οι σχέσεις σου με τα πρόσωπα της οικογένειάς σου ή ζητήματα που σχετίζονται με ακίνητη περιουσία έρχονται στο προσκήνιο, ενώ δεν αποκλείεται να επιστρέφεις με κάποιο τρόπο στο παρελθόν ή στο πατρικό σου. Γενικότερα πάντως πρόκειται για μια ημέρα που σε βοηθά να διευθετήσεις πρακτικές υποθέσεις της καθημερινότητας.

Αισθηματικά: Έρχεσαι πιο κοντά στους οικείους σου και παρότι δείχνεις έντονη κτητικότητα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, μπορείς να αφήσεις την πιο ρομαντική σου πλευρά να βγει στην επιφάνεια, επενδύοντας στην επικοινωνία με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Οικονομικά ζητήματα σήμερα κεντρίζουν το ενδιαφέρον σου και προσπαθείς να κάνεις τις σωστές ενέργειες στο εργασιακό σου περιβάλλον, ώστε να ωφεληθείς περισσότερο. Γενικότερα όμως η προσοχή που δείχνεις στις λεπτομέρειες είναι το στοιχείο-κλειδί που σε βγάζει από αδιέξοδα.


ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά:Η Σελήνη σήμερα παραμένει σε μια θέση ευνοϊκή για το ζώδιό σου και σε κινητοποιεί να προωθήσεις τις σημαντικές υποθέσεις που σε απασχολούν, ενώ ταυτόχρονα το σημερινό πέρασμα του Ήλιου και του κυβερνήτη σου Ερμή στο Λέοντα σε βγάζει από τη στασιμότητα της προηγούμενης περιόδου, ενώ παράλληλα φέρνει στην επιφάνεια την πιο επικοινωνιακή σου πλευρά. Επίσης ευνοούνται ιδιαίτερα οι μετακινήσεις, οι συζητήσεις, οι επαφές και οι συμφωνίες.

Αισθηματικά: Τα αγαπημένα σου πρόσωπα χρειάζονται τη στήριξή σου κι εσύ προστρέχεις σε εκείνους, γενικότερα όμως η ερωτική σου διάθεση είναι κάπως μειωμένη, σε συνδυασμό με τους αργούς ρυθμούς με τους οποίους κυλούν τα προσωπικά σου.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Έχοντας μελετήσει σε βάθος τις κινήσεις σου μπορείς να επενδύσεις σε οικονομικά, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει οικονομική ενίσχυση που γεμίζει το πορτοφόλι σου με έσοδα. Επιπλέον, τα βλέμματα στο εργασιακό σου περιβάλλον είναι στραμμένα σε σένα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά:Σήμερα ο Ήλιος και ο Ερμής εγκαταλείπουν το δικό σου ζώδιο και περνώντας στο Λέοντα φέρνει στην επιφάνεια την επιθυμία σου για κάλυψη των πιο βασικών σου αναγκών, ενώ στρέφει την προσοχή σου σε πιο πρακτικά ζητήματα, παρότι οι ρυθμοί πλέον κυλούν πιο αργά. Γενικότερα όμως μπορείς σήμερα να προετοιμάσεις σημαντικά βήματα για το επόμενο διάστημα, αρκεί να αποφύγεις τη συγκρουσιακή σχέση με τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν.

Αισθηματικά: Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο μπορείς να έρθεις πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα με τρυφερή διάθεση, ενώ αντίθετα οι γεννημένοι τον Ιούλιο έχουν πολλά μέτωπα ακόμη ανοιχτά στις διαπροσωπικές τους σχέσεις και την οικογένεια που πρέπει να αντιμετωπίσουν.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Η νέα θέση του Ήλιου και του Ερμή φέρνει πολλές και σημαντικές εξελίξεις κυρίως στα οικονομικά, ενώ δεν αποκλείεται να σου δοθούν ευκαιρίες για αύξηση των εισοδημάτων σου ή για τακτοποίηση των οικονομικών ζητημάτων που σε απασχολούν.

ΛΕΩΝ
Γενικά:Από σήμερα υποδέχεσαι τον Ήλιο και τον Ερμή στο δικό σου ζώδιο και εγκαινιάζεται έτσι η περίοδος των γενεθλίων σου, αποκαλύπτοντας παράλληλα και το παρασκήνιο που υπήρχε. Ήρθε λοιπόν η στιγμή να φέρεις στο προσκήνιο όλα όσα προετοίμαζες το προηγούμενο διάστημα, αλλά οι συνθήκες δεν σε ευνοούσαν αρκετά.

Αισθηματικά: Τα βλέμματα των άλλων πλέον στρέφονται σε σένα, παρόλα αυτά τα προσωπικά σου ακόμη είναι αρκετά μπερδεμένα, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που απογοητεύεσαι από κάποιες συμπεριφορές. Έτσι, για πολλούς Λέοντες το σενάριο των μυστικών επαφών και σχέσεων είναι κάτι παραπάνω από πιθανό, πρόσεξε όμως τα αδιέξοδα.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Σήμερα μπορείς πιο εύκολα να προσεγγίσεις τους στόχους που έχεις θέσει και να τους υλοποιήσεις, ενώ υπερασπίζεσαι με πάθος τις απόψεις σου στο εργασιακό περιβάλλον, ωστόσο φρόντισε να μη δίνεις λαβές για δυσμενή σχόλια που τελικά σε εκθέτουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά:Από σήμερα ο Ήλιος και ο Ερμής περνούν στο Λέοντα, εγκαινιάζοντας έτσι για σένα μια περίοδο όπου νιώθεις περισσότερο την ανάγκη να αποδράσεις από την φθορά και τη ρουτίνα της καθημερινότητας, ενώ παράλληλα θέλεις να βρεις χρόνο στο πρόγραμμά σου για να ξεκουραστείς. Θυμήσου όμως ότι σου δίνεται η ευκαιρία να βάλεις τέλος σε καταστάσεις που δεν λειτουργούν και να προετοιμάσεις τα βήματά σου για το επόμενο διάστημα.

Αισθηματικά: Άσε την πιο ρομαντική πλευρά σου να βγει στην επιφάνεια και προσέγγισε το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, αν έχεις γεννηθεί τον Αύγουστο, ενώ του Σεπτεμβρίου θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί στον τρόπο που διαχειρίζονται μια φιλική τους σχέση.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Η Σελήνη σήμερα παραμένει στον τομέα των οικονομικών, έτσι λοιπόν μπορείς να προωθήσετε πρακτικά ζητήματα, αλλά και να μιλήσεις σε προϊστάμενους ή πρόσωπα κύρους γενικά για τις υποθέσεις που σε απασχολούν, φρόντισε όμως να δείξεις και τυπικότητα στις υποχρεώσεις.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά:Από σήμερα ο Ήλιος και ο Ερμής περνούν σε μια πιο φιλική θέση για το δικό σου ζώδιο, αποσυμπιέζοντας κάπως το έντονο κλίμα του προηγούμενο διαστήματος που είχε επικεντρώσει την προσοχή σου στις υποχρεώσεις. Έτσι λοιπόν εγκαινιάζεται μια περίοδος όπου θέτεις νέους στόχους και προσπαθείς να υλοποιήσεις τις ιδέες που έχεις, αφού οι συνθήκες πλέον σε ευνοούν περισσότερο.

Αισθηματικά: Προσπαθείς να κρατάς τις ισορροπίες στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ενώ ταυτόχρονα επενδύεις χρόνο και κόπο για να βελτιώσεις την εικόνα που προβάλλεις προς τα έξω, ωστόσο είναι γεγονός ότι έχεις αφήσει ως ένα βαθμό τα προσωπικά σου σε δεύτερη μοίρα, ενώ ακόμη δεν έχεις απαγκιστρωθεί από παρορμητικές συμπεριφορές που περιπλέκουν τις καταστάσεις.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Η Σελήνη παραμένει και σήμερα στο δικό σου ζώδιο και σε κινητοποιεί σε δράση, ενώ οι διαδικαστικές σου υποθέσεις τακτοποιούνται πιο άνετα, προνόησε όμως για τα οικονομικά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά:Από σήμερα ο Ήλιος και ο Ερμής περνούν στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, φέρνοντάς σε έτσι αντιμέτωπο με υποχρεώσεις, αλλά παράλληλα σου δίνει τη δυνατότητα να υλοποιήσεις τις φιλοδοξίες σου, ενώ φέρνει στο δρόμο σου σημαντικούς ανθρώπους που διαδραματίζουν ρόλο στις εξελίξεις, καλείσαι όμως πλέον να κινείσαι σε συγκεκριμένες νόρμες και πλαίσια καθορισμένα από άλλους.

Αισθηματικά: Εστιάζεις περισσότερο στην εικόνα που βγάζεις προς τα έξω, ενώ γενικότερα είσαι πιο ανάλαφρος στα προσωπικά, και μοιράζεσαι ρομαντικές στιγμές με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Προσπάθησε όμως να καλλιεργήσεις περισσότερο τη διαλλακτικότητα και την κατανόηση για τις ανάγκες των άλλων.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Προτίμησε να κινηθείς χωρίς να κοινολογείς τα σχέδιά σου πάνω σε οικονομικές σου υποχρεώσεις ή ζητήματα τρίτων που σχετίζονται και με το δικό σου πορτοφόλι. Επιπλέον, η νέα θέση των Ήλιου και Ερμή τονίζει το ενδιαφέρον σου για την καριέρα, αλλά και επιτυχημένα βήματα που θέλεις να κάνεις σε αυτή.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά:Από σήμερα ο Ήλιος και ο Ερμής περνούν στο Λέοντα, μια θέση ιδιαίτερα ευνοϊκή για σένα, καθώς βγαίνεις από την εσωστρέφεια των προηγούμενων ημερών, ενώ παράλληλα η διάθεσή σου είναι πιο ανεβασμένη. Θέλεις πλέον να διευρύνεις τους ορίζοντες σου, ενώ ταυτόχρονα τακτοποιείς πιο άνετα τις εκκρεμότητες και τις διαδικαστικές σου υποθέσεις. Επιπλέον, μακρινές διαδρομές και ταξίδια είναι ένα πιθανό σενάριο για πολλούς Τοξότες.

Αισθηματικά: Η Σελήνη παραμένει σε μια βοηθητική θέση και φέρνει τις συνθήκες με τέτοιο τρόπο ώστε να έρθεις πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενδεχομένως και με τη βοήθεια προσώπων του φιλικού σου περιβάλλοντος. Θα πρέπει όμως να αφεθείς περισσότερο, χωρίς να είσαι τόσο καχύποπτος.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Η νέα θέση του Ήλιου και του Ερμή όμως μπορεί να σε παρασύρει σε μια πιο επιπόλαιη αντιμετώπιση των υποχρεώσεών σου, έτσι λοιπόν θα πρέπει να έχεις κατά νου να είσαι πρωτίστως τυπικός με τις υποχρεώσεις σου. Επιπρόσθετα, είναι προτιμότερο να αφήσεις για το επόμενο διάστημα τα οικονομικά ανοίγματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά:Από σήμερα ο Ήλιος και ο Ερμής περνούν στον Λέοντα, στρέφοντας έτσι την προσοχή σου σε πιο εσωτερικά πεδία, δίνοντάς σου πολλές ευκαιρίες για αυτοκριτική, αλλά και επαφή με τα βαθύτερα επίπεδα του εαυτού σου, γενικότερα όμως η σημερινή ημέρα είναι αρκετά φορτωμένη με πρακτικές υποθέσεις της καθημερινότητας που θέλεις να διευθετήσεις.

Αισθηματικά: Περνάς σε μια περίοδο όπου είσαι πιο εσωστρεφής, αλλά και πιο συναισθηματικός, παρότι δεν εκδηλώνεις τόσο αυτή την πλευρά σου. Γενικότερα όμως είσαι σε μια ιδιαίτερα καλή περίοδο, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τον Δεκέμβριο, ενώ οι του Ιανουαρίου έχουν πολλές υποθέσεις στα προσωπικά που τους φορτίζουν.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Η νέα θέση του Ήλιου και του Ερμή επικεντρώνει επίσης την προσοχή σου σε οικονομικά ζητήματα που σχετίζονται με τρίτους και αφορούν έμμεσα και το δικό σου πορτοφόλι, ενώ σου δίνεται η δυνατότητα να τακτοποιήσεις στο προσεχές διάστημα τις οφειλές σου. Επιπλέον, σήμερα μπορείς να ωφεληθείς στο εργασιακό περιβάλλον μέσα από τις προσπάθειες που καταβάλλεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά:Από σήμερα ο Ήλιος και ο Ερμής περνούν απέναντί σας, εγκαινιάζοντας έτσι μια περίοδο όπου ασχολείσαι περισσότερο με τις σχέσεις ή τις συνεργασίες σου και επενδύεις περισσότερο κόπο και προσπάθεια στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Επίσης είναι ένα καλό διάστημα για να βρεις υποστηρικτές στις υποθέσεις σου, ωστόσο δε λείπουν και οι αντιπαραθέσεις με όσους δεν συμφωνούν με την προσέγγισή σου. Γενικότερα όμως η σημερινή ημέρα σου δίνει πρόσφορο έδαφος για να κινήσεις τις υποθέσεις σου.

Αισθηματικά: Η νέα θέση του Ήλιου και του Ερμή είναι πολλά υποσχόμενη για τα προσωπικά σου, φέρνοντας νέες γνωριμίες και φλερτ για τους ελεύθερους, ενώ αν είσαι ήδη σε σχέση, μπορείς να αναζωπυρώσεις τον ερωτά σου. Θυμήσου όμως ότι περνάς σε μια περίοδο όπου οι άλλοι έχουν το πρώτο λόγο στις εξελίξεις, παρότι η σημερινή ημέρα σε φέρνει πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Κάποιου είδους ενίσχυση εισπράττεις για το πορτοφόλι σου, ενώ μπορείς με άνεση να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια σήμερα, πρόσεξε όμως τις απερισκεψίες που σε εκθέτουν.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά:Από σήμερα ο Ήλιος και ο Ερμής περνούν στο Λέοντα, στοιχείο που για σένα δείχνει πως οι υποχρεώσεις ρουτίνας και οι εκκρεμότητες της καθημερινότητάς σου γίνονται η πρώτη σου προτεραιότητα, ενώ αν στο προηγούμενο διάστημα είχες ταλαιπωρηθεί με την υγεία σου, μπορείς να κάνεις σημαντικά βήματα για να βελτιώσεις τη φυσική σου κατάσταση, υιοθετώντας μάλιστα πιο υγιεινές συνήθειες.

Αισθηματικά: Το βλέμμα σου σήμερα είναι στραμμένο στις βαθύτερες συναισθηματικές σου ανάγκες, αλλά και στις ανάγκες των άλλων, ενώ γενικότερα είσαι σε μια βοηθητική περίοδο στα προσωπικά, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τον Φεβρουάριο. Αντίθετα, του Μαρτίου υπάρχουν κάποιες διενέξεις με τον ερωτικό σύντροφο ή τα παιδιά, αν είστε γονείς.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Η νέα θέση του Ήλιου και του Ερμή στρέφει το βλέμμα σου και στη δουλειά, ενώ μέσα στο επόμενο διάστημα αν αναζητάς εργασία, μπορείς να επενδύσεις χρόνο και κόπο αφού οι συνθήκες δρουν επικουρικά για σένα, παρότι η αστάθεια στα οικονομικά συνεχίζεται.

astropedia.gr

kos patisserie

Ετικέτες

Ζώδια,
επιστροφή στην κορυφή