Menu

Τα Ζώδια της Πέμπτης 22 Οκτωβρίου

Τα Ζώδια της Πέμπτης 22 Οκτωβρίου
jumbo-banner

ΚΡΙΟΣ
Γενικά:Μια ιδιαίτερα ευνοϊκή ημέρα για τα σχέδιά σου, καθώς μπορείς με άνεση να προωθήσεις τους στόχους σου, αλλά και να βασιστείς σε συλλογικές προσπάθειες για το βέλτιστο αποτέλεσμα. Άλλωστε οι υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει είναι πολλές και χρειάζεσαι τα κατάλληλα πρόσωπα δίπλα σου για να σε πλαισιώσουν.

Αισθηματικά: Θέλεις να δεις φίλους και να βγεις έξω, ενώ ακόμη κι αν το πρόγραμμά σου είναι ασφυκτικά γεμάτο, εσύ βρίσκεις τρόπο να ξεκλέψεις χρόνο για να δεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Γενικότερα λοιπόν σήμερα η επικοινωνία είναι το δυνατό σου στοιχείο και μπορείς πιο άνετα να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Η διαίσθηση είναι εκείνη που μπορεί να σε οδηγήσει σε λύσεις στα οικονομικά αδιέξοδα που μπορεί να αντιμετωπίζεις, θα πρέπει όμως κι εσύ να είσαι περισσότερο εγκρατής με τα έξοδα που κάνεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά:Η Σελήνη σήμερα από το ζενίθ του ωροσκοπίου σου πορεύεται σε ένα θετικό κλίμα, στοιχείο που μαρτυρά πως από τη μια η κοινωνική σου ζωή είναι έντονη με πολλές προσκλήσεις, ενώ από την άλλη μπορείς να βελτιώσεις τη εικόνα που προβάλλεις προς τα έξω. Παράλληλα είναι μια καλή ημέρα για να διευρύνεις τον κύκλο γνωριμιών σου ή και να «χρησιμοποιήσεις» μια επαφή σου για να βρεις λύσεις σε ένα θέμα που σε απασχολεί.

Αισθηματικά: Η Αφροδίτη από φιλική θέση φροντίζει για τα ερωτικά σου, ενώ εσύ έχεις ρίξει το βάρος των προσπαθειών σου ώστε να φαίνονται τα πράγματα πως είναι τακτοποιημένα. Σε γενικές γραμμές άλλωστε η σημερινή ημέρα είναι περισσότερο πρακτική, παρά ερωτική.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Με τις δικές σου προσπάθειες υλοποιείς τα σχέδιά σου κι στο εργασιακό περιβάλλον σου σήμερα, μπορείς να προσεγγίσεις τους εργοδότες ή τους προϊστάμενους με το θέμα που σε απασχολεί, αφού η καριέρα σήμερα είναι το δυνατό σου σημείο.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για σένα καθώς σου δίνονται πολλές δυνατότητες να προωθήσεις τα σχέδιά σου με τον καλύτερο τρόπο ενώ παράλληλα υπάρχουν ευχάριστες εκπλήξεις μέσα στον ορίζοντα της ημέρας. Επιπλέον, η μέρα σήμερα σε καλεί να πάρεις πρωτοβουλίες για να βγεις από αδιέξοδα, φρόντισε όμως να είσαι συνεπής και στις υποχρεώσεις σου.

Αισθηματικά: Η υπερβολή είναι ένα στοιχείο που σε χαρακτηρίζει, γενικότερα όμως η συναισθηματική σου ζωή γίνεται καλύτερη αφού εσύ μοιράζεσαι ευχάριστες στιγμές με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, ακόμη κι αν στα ερωτικά υπάρχει μια στασιμότητα. Άδραξε λοιπόν ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και φλερτ.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Οι οφειλές σου κι ο τρόπος που χειρίζεσαι υποθέσεις που σχετίζονται με δάνεια, τράπεζες κι ασφάλειες είναι ο λόγος που υπάρχουν εμπόδια στο δρόμο σου, ενώ παράλληλα εκκρεμούν πολλές υποχρεώσεις σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα σε κινητοποιεί για να έρθεις πιο κοντά στα πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντος και να βρεις λύσεις σε αντίστοιχες υποθέσεις που σε είχαν προβληματίσει παλιότερα, ωστόσο θα πρέπει να είσαι πιο διαλλακτικός στον τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σου, καθώς αφήνεις χώρο για παρανοήσεις στον περίγυρό σου, ενώ εσύ μένεις προσκολλημένος σε απόψεις που δεν λειτουργούν βοηθητικά.

Αισθηματικά: Σήμερα έρχεσαι σε επαφή με την πιο συναισθηματική σου πλευρά και ανακαλύπτεις ξανά κάποια πράγματα που άφησες πίσω σου, φρόντισε όμως να δίνεις αρκετό χώρο στα πρόσωπα που σε περιβάλλουν, καθώς οι άλλοι έχουν πολλές απαιτήσεις από σένα και οι διενέξεις δε λείπουν.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Επενδύοντας στις συνεργασίες μπορείς να βγεις κερδισμένος, ακούγοντας όμως και όσα έχει να σου πει η άλλη πλευρά, γενικότερα όμως υπάρχουν ευκαιρίες για τα οικονομικά σου, ενώ ενισχύεσαι και από τους οικείους σου.

ΛΕΩΝ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα σου δίνει ώθηση να προωθήσεις τα ζητήματα που σε απασχολούν επενδύοντας στην επικοινωνία με τους γύρω σου, θα πρέπει όμως να είσαι περισσότερο διαλλακτικός με τον περίγυρό σου καθώς οι συνθήκες μαρτυρούν ότι είσαι επικεντρωμένος κυρίως στη δική σου φωνή και τις δικές σου απόψεις, ενώ η στασιμότητα είναι εκείνη που νιώθεις να σε πνίγει.

Αισθηματικά: Επένδυσε στις επαφές, τις συζητήσεις και τις συναντήσεις σήμερα, ενώ η Σελήνη παραμένοντας απέναντί σου φέρνει πολλές ευκαιρίες για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Θα πρέπει όμως να βάλεις και νερό στο κρασί σου, δίχως να αφήνεις σε δεύτερη μοίρα τα προσωπικά εξ αιτίας των πολλών υποχρεώσεων.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Η καθημερινότητά σου είναι γεμάτη κι εσύ τρέχεις για να τα προλάβεις όλα, εντούτοις πετυχαίνεις πολύ επικερδείς συμφωνίες. Επιπλέον, σταδιακά υπάρχουν και πάλι ευκαιρίες για έσοδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά:Σήμερα είναι μια εξαιρετική ημέρα για να βάλεις σε τάξη την καθημερινότητά σου, να ρυθμίσεις υποχρεώσεις και να διευθετήσεις όλα εκείνα τα ζητήματα ρουτίνας που εκκρεμούν εδώ και πολύ καιρό, ενώ γενικότερα είναι μια ημέρα που μπορείς να επιτύχεις έμπρακτα αποτελέσματα, ωστόσο μην ξεχνάς πως πρέπει να εντείνεις τις προσπάθειές σου για να υλοποιήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια.

Αισθηματικά: Η κοινωνική σου ζωή κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις, ενώ η Αφροδίτη στο ζώδιό σου απελευθερωμένη από δυσμενής όψεις δίνει εύνοια στα προσωπικά των γεννημένων το δεύτερο δεκαήμερο. Δεν λείπουν όμως γενικότερα οι διενέξεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Τα οικονομικά σου είναι η πρώτη σου προτεραιότητα και κάνεις πολλές συζητήσεις γύρω από αυτά, ωστόσο παρασύρεσαι σε σπατάλες αυτή την περίοδο, πιέζοντας το ήδη ταλαιπωρημένο πορτοφόλι σου. Παράλληλα όμως εκμεταλλεύεσαι σήμερα ευκαιρίες στη δουλειά.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά:Μια εξαιρετική ημέρα η σημερινή για να προωθήσεις τα ζητήματα που σε απασχολούν με τον καλύτερο τρόπο, αρκεί να είσαι συνεπής με χρονοδιαγράμματα και υποχρεώσεις. Επίσης, σήμερα τα δημιουργικά σου σχέδια ευοδώνονται, ενώ η ανάγκη σου για χαρά και διασκέδαση βρίσκει πρόσφορο έδαφος, ακόμη κι αν το πρόγραμμά σου είναι ιδιαίτερα φορτωμένο, όπως και να έχει όμως η μέρα έχει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις.

Αισθηματικά: Έρχεσαι πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα, παρά τις εντάσεις στο οικογενειακό περιβάλλον, ενώ μπορείς να αφεθείς σε φλερτ και νέες γνωριμίες, ακόμη κι αν υπάρχει κάτι μέσα σου που σε κρατά πίσω. Πρόσεξε όμως τις βιαστικές ή επιπόλαιες κινήσεις.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Ο Ερμής στο δικό σου ζώδιο σε έντονες όψεις με Πλούτωνα και Ουρανό μαρτυρά πως είσαι λιγότερο αντικειμενικός από όσο απαιτούν οι περιστάσεις και περιορίζεις με αυτόν τον τρόπο το εύρος των επιλογών σου, για την ώρα όμως πορεύεσαι αρκετά καλά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα σου δίνει τη δυνατότητα να ζητήσεις υποστήριξη ή βοήθεια για ένα ζήτημα που σε απασχολεί και δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να βγεις κερδισμένος, ενώ παράλληλα σήμερα μπορείς με τον καλύτερο τρόπο να διαχειριστείς υποθέσεις που σχετίζονται με το σπίτι ή την οικογένεια, ειδικά αν είχαν υπάρξει προστριβές με τα πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος.

Αισθηματικά: Προτιμάς τις δοκιμασμένες συνταγές και αυτό ελαχιστοποιεί την πιθανότητα ρίσκου, ενώ σήμερα γενικότερα είσαι πιο συναισθηματικός. Επιπλέον, θυμήσου πως μέσα από φίλους και παρέες έρχεσαι πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, αρκεί να μην είσαι τόσο επικριτικός.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Οικεία πρόσωπα σε βοηθούν να βγεις από οικονομικά αδιέξοδα ως προς τις οφειλές σου, ενώ παράλληλα ωφελείσαι μέσα από απρόσμενες εξελίξεις που σχετίζονται με οικονομικά τρίτων. Επίσης συνεχίζεις όλο αυτό το διάστημα να υλοποιείς σχέδια.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα έχει πολλές ευκαιρίες για σένα, αλλά και δυνατότητες ανάπτυξης μέσα από τις επαφές και τις συζητήσεις που κάνεις. Έτσι, είναι πιθανό να παίρνεις θετική απάντηση για ένα θέμα που σε είχε απασχολήσει, ενώ παράλληλα βρίσκεις τα κατάλληλα πρόσωπα στην κατάλληλη θέση για να σε βοηθήσουν με τις υποθέσεις σου, ακόμη κι αν υπάρχουν δυσκολίες πρακτικής φύσεως.

Αισθηματικά: Η επικοινωνία είναι το δυνατό σου χαρτί σήμερα και οι ευχάριστες εκπλήξεις ως προς τα προσωπικά σου δεν λείπουν. Επίσης, η κοινωνική σου ζωή παραμένει έντονη, ενώ τα πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος παίζουν ένα καταλυτικό ρόλο για τα αισθηματικά σου.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Εκμεταλλεύσου την εύνοια της σημερινής ημέρας για μετακινήσεις και συμφωνίες, παρά τα έξοδα που τρέχουν, ώστε να διευθετήσεις τις υποθέσεις σου με πρόσωπα κύρους, ειδικά αν είχες ταλαιπωρηθεί έντονα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά:Σήμερα ασχολείσαι με την κάλυψη των βασικών σου αναγκών, ωστόσο υπάρχουν ευχάριστες εκπλήξεις μέσα στην καθημερινότητά σου, τις οποίες εκμεταλλεύεσαι. Επιπλέον μέσα από ήδη γνωστές διαδρομές προσπαθείς να βελτιώσεις την εικόνα που προβάλλεις προς τα έξω, όμως δεν είναι λίγες οι φορές που κλείνεις τα αυτιά σου μπροστά σε όσα έχουν οι άλλοι να σου πουν.

Αισθηματικά: Η βιασύνη και η παρορμητικότητα δεν λείπει ποτέ από τον τρόπο που χειρίζεσαι τα προσωπικά ου, ενώ σήμερα γενικότερα είσαι ιδιαίτερα κτητικός με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, παράλληλα όμως και η άλλη πλευρά δείχνει να το απολαμβάνει αυτό.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Φρόντισε να επωφεληθείς από τις ευκαιρίες στα οικονομικά, καθώς το κλίμα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για την τσέπη σου και έχοντας σαν σύμμαχο τη σωστή διαχείριση, μπορείς να δείς σημαντικά αποτελέσματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά:Η Σελήνη από το ζώδιό σου σχηματίζει μια σειρά από θετικές όψεις, παρακινώντας σε σε δράση, ενώ οι συνθήκες σε καλούν να αναλάβεις πρωτοβουλία, να κάνεις νέα ξεκινήματα και να αποτινάξεις από πάνω σου ότι σε περιορίζει, σε πείσμα των ανασφαλειών, ενοχών ή φόβων σου. Επιπλέον υπάρχουν ευχάριστες εξελίξεις σε δημιουργικά σχέδια που έχεις στα σκαριά αυτό το διάστημα.

Αισθηματικά: Δεν χρειάζεσαι κανέναν ως συναισθηματικό δεκανίκι για να προχωρήσεις μπροστά και ακόμη κι αν υπάρχουν φοβίες για το άγνωστο που έρχεται, εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να εμπιστευτείς περισσότερο τις δικές σου δυνατότητες.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Νέες ιδέες, νέες πληροφορίες και ρηξικέλευθα σχέδια σε βγάζουν από αδιέξοδα, ενώ θα πρέπει να σημειώνεις σήμερα σε χαρτί ακόμη και την πιο φαινομενικά ασήμαντη είδηση που φτάνει σε σένα, πρόσεξε όμως τις επιπόλαιες επιλογές.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά:Έχεις ανάγκη από ξεκούραση και χαλάρωση, ωστόσο η σημερινή ημέρα σε καλεί να προετοιμάσεις τα σχέδιά σου μακριά από την πολύβουη καθημερινότητα, ενώ αν χρειάζεσαι κάποιου είδους βοήθεια σε μια υπόθεση που σε απασχολεί, μπορείς να περιμένεις θετικά αποτελέσματα. Επιπλέον, πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντος φέρνουν απρόσμενες εξελίξεις και εσύ εστιάζεσαι στους στόχους που έχεις θέσει.

Αισθηματικά: Ξεκλέβεις λίγο χρόνο από το πρόγραμμά σου για να τον αφιερώσεις στην υγεία και στην ξεκούραση σου, ενώ μπορείς να προωθήσεις τα ερωτικά σου, αρκεί να μην τα κοινολογείς στον οποιοδήποτε. Γενικότερα η μέρα σε καλεί να πορευτείς μακριά από την πολυκοσμία για να πετύχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Κάνεις σημαντικά βήματα για να ρυθμίσεις τις οφειλές σου και ενώ βγαίνεις κερδισμένος μέσα από τις οικονομικές υποθέσεις που σχετίζονται με τρίτους, θα πρέπει να είσαι πιο προσγειωμένος στις απαιτήσεις σου.

astropedia.gr

kos patisserie
επιστροφή στην κορυφή