Menu

Τα ζώδια της Πέμπτης 20 Αυγούστου

Τα ζώδια της Πέμπτης 20 Αυγούστου
jumbo-banner

Ένα χαμόγελο δεν κοστίζει αλλά είναι ένα από τα πιο όμορφα πράγματα στους ανθρώπους.
Το γέλιο δίνει ζωή, καλημέρα!

ΚΡΙΟΣ
Γενικά:Στο ξεκίνημα της μέρας η Σελήνη παραμένει απέναντί σου, τονίζοντας για ακόμη μια φορά τη θέση των άλλων στην καθημερινότητά σου, ενώ από το μεσημέρι και μετά προσπαθείς να αφουγκραστείς τα θέλω των άλλων. Γενικότερα όμως θα πρέπει να περιορίσεις την αντιδραστικότητα που μπορεί να βλάψει την εικόνα που προβάλλεις προς τα έξω και να χρησιμοποιήσεις τις γνωριμίες που έχεις αφήσει στην άκρη.

Αισθηματικά: Μέχρι το μεσημέρι είναι πιο βοηθητικό το κλίμα για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, σε μια περίοδο μάλιστα όπου πιέζεσαι από κάποια συναισθήματα που έχεις μέσα σου αλλά δεν έχουν εκφραστεί, ενώ αργότερα μέσα στην ημέρα η κτητικότητα απέναντι στο ταίρι σου είναι αρκετά έντονη.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Μην αφήνεις τις ευκαιρίες για αύξηση των εσόδων να περνούν μέσα από χέρια σου, χωρίς να τις αξιοποιείτε, ειδικά τώρα που τα έξοδα είναι αρκετά.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά:Μέχρι το μεσημέρι της σημερινής ημέρας στρέφεις το βλέμμα σου σε πρακτικές υποχρεώσεις της καθημερινότητας, ενώ αργότερα μέσα στην ημέρα μπορείς πιο άνετα να ασχοληθείς με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, αφού αντιλαμβάνεσαι τη σημασία των άλλων στην ρουτίνα σου. Επίσης μπορείς να φέρεις πάλι στο προσκήνιο ένα άνοιγμα που είχες σχεδιάσει να κάνεις, αρκεί να είναι ρεαλιστικό.

Αισθηματικά: Από το μεσημέρι και μετά μπορείς πιο άνετα να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ νωρίτερα μέσα στην ημέρα είναι πιθανό να χρειαστεί να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου. Είναι λοιπόν προτιμότερο να αφήσεις τους εγωισμούς στην άκρη.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Η μονόπλευρη θεώρηση είναι ο μεγάλος σου κίνδυνος για τα οικονομικά, ενώ κάποιοι στόχοι που έχεις μοιάζουν να στερούνται υλοποιήσιμης βάσης. Επίσης, δεν είναι καλό διάστημα για να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες, αν δεν έχεις μελετήσει όλες τις μεταβλητές.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά:Πιο φιλική η μέρα μέχρι το μεσημεράκι όπου η Σελήνη παραμένει σε μια θέση φιλική προς το δικό σου ζώδιο, καθώς αργότερα μέσα στην ημέρα ασχολείσαι με την υγεία σου, αλλά και με τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας που βρίσκονται σε εκκρεμότητα. Έτσι, προσπαθείς να βρεις τον καλύτερο δρόμο για τα ζητήματα ρουτίνας που σχετίζονται κυρίως με πρακτικά θέματα.

Αισθηματικά: Αναθεωρείς την στάση σου να περνούν όλα από τα δικά σου χέρια καθώς αυτό από τη μια σε εξαντλεί, ενώ από την άλλη δεν αφήνεις πολλά περιθώρια και στην άλλη πλευρά να αναπτύξει πρωτοβουλίες. Αυτό το διάστημα όμως έχεις εστιάσει στη δική σου φωνή και δεν ακούς όσα έχουν να σου πουν.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Το πορτοφόλι σου μπορεί να ενισχυθεί από υποθέσεις τρίτων που αφορούν έμμεσα κι εσένα, ενώ από το μεσημέρι και μετά η παραγωγικότητά σου είναι αυξημένη και αυτό λειτουργεί υπέρ σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά:Μέχρι σήμερα το μεσημέρι το ενδιαφέρον σου συνεχίζει να επικεντρώνεται σε ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια, ενώ αργότερα μέσα στην ημέρα η διάθεσή σου ανεβαίνει κι εσύ μπορείς πιο άνετα να προωθήσεις τα δημιουργικά σχέδια που έχεις στα σκαριά. Φρόντισε όμως να αποφύγεις την οποιαδήποτε κατάσταση που είναι μπερδεμένη ή παρασκηνιακή, για να μην εμπλακείς σε μπελάδες.

Αισθηματικά: Τα αγαπημένα σου πρόσωπα παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο σήμερα, καθώς προσπαθείς να κάνεις ό,τι περνά από το χέρι σου προκειμένου να είναι ευχαριστημένοι, όμως δεν είναι λίγες οι φορές που επαναστατείς απέναντι στην οποιαδήποτε μορφή καταπίεσης.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Αναθεωρείς πάνω σε μια σημαντική συνεργασία σήμερα και αυτό συμβαίνει διότι πλέον έχεις πιο ευρεία αντίληψη και μπορείς να δεις και τις δικές σου ευθύνες, γενικότερα όμως είναι μια περίοδος που πρέπει να δείξεις περισσότερη ευελιξία.

ΛΕΩΝ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα είναι περισσότερο βοηθητική στο ξεκίνημά της, όσο δηλαδή η Σελήνη παραμένει σε ένα φιλικό ζώδιο προς το δικό σου που σου δίνει τις ευκαιρίες να επικοινωνήσεις τις ιδέες και τις απόψεις σου στο κοντινό σου περιβάλλον, ενώ αργότερα μέσα στην ημέρα η προσοχή σου στρέφεται γύρω από τις υποθέσεις του σπιτιού, αλλά και γύρω από ζητήματα που αφορούν τα πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος.

Αισθηματικά: Δεν είναι λίγες οι φορές που μπροστά σε περίπλοκες καταστάσεις στα προσωπικά λειτουργείς κάπως απερίσκεπτα, ενώ αυτές τις μέρες η υποκειμενικότητά σου είναι στα ύψη, δημιουργώντας παρεξηγήσεις!

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Μια ευκαιρία που είχες προσπεράσει είναι πιθανό να εμφανίζεται και πάλι, κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο, γεγονός που σε κάνει να το σκέφτεσαι πολύ σοβαρά, ενώ γενικότερα σήμερα αποφεύγεις τα ρίσκα. Οι οφειλές σου όμως χρειάζονται περισσότερη προσοχή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά:Μέχρι το απόγευμα της σημερινής ημέρας τα πράγματα κυλούν στους γνώριμους ρυθμούς τους, ενώ αργότερα μέσα στην ημέρα είσαι πιο εξωστρεφής και μπορείς πιο εύκολα να τρέξεις τις υποθέσεις σου και να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου με το περιβάλλον. Θυμήσου όμως ότι αυτή τη μπερδεμένη περίοδο, η υπομονή δεν είναι και το πιο δυνατό σου σημείο.

Αισθηματικά: Υπάρχουν πολλές καταστάσεις στα προσωπικά που σε απασχολούν, ωστόσο είσαι ιδιαίτερα υποκειμενικός στον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα και δεν αφήνεις περιθώρια στην άλλη πλευρά να εκφραστεί, ενώ παράλληλα μπορεί να προετοιμάζονται σημαντικές εξελίξεις στα αισθηματικά σου.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Η τύχη μπορεί να φέρει δυνατότητες για τα σχέδιά σου, ακόμη κι αν νιώθεις πως αυτό συμβαίνει ετεροχρονισμένα. Επίσης, οι συνεργασίες σου είναι τεταμένες, ωστόσο καταφέρνεις να δικαιώνεσαι από το αποτέλεσμα του κάθε εγχειρήματος.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά:Μέχρι το μεσημεράκι της σημερινής ημέρας η Σελήνη παραμένει στο δικό σου ζώδιο, κρατώντας στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου τις δικές σου προσωπικές υποθέσεις, ενώ από το απόγευμα και μετά επιδιώκεις να αποκομίζεις κάποιου είδους ανταμοιβή, είτε σε υλικό επίπεδο, είτε σαν ηθική ικανοποίηση. Γενικότερα όμως όσο προχωράς προς το βράδυ, δεν υπάρχουν μεγάλες εκπλήξεις στο τι να περιμένεις.

Αισθηματικά: Αν υπήρξαν τριβές στο οικογενειακό σου περιβάλλον που σε προβλημάτισαν έντονα, αυτή η περίοδος φέρνει νέα στοιχεία στο φως που σε κάνουν να αναθεωρήσεις, ενώ παράλληλα προσπάθησε να χρησιμοποιήσεις περισσότερο τη διπλωματικότητα που σε χαρακτηρίζει.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Από το μεσημέρι και μετά επιδιώκεις περισσότερη ασφάλεια στο κομμάτι των οικονομικών, γι’ αυτό και προσπαθείς να κάνεις τα κατάλληλα βήματα, στα οποία όμως περιλαμβάνονται και οι περιορισμοί των περιττών εξόδων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά:Μέχρι το μεσημέρι της σημερινής ημέρας προσπαθείς να κάνεις βήματα προετοιμασίας για τις υποθέσεις σου, αποφεύγοντας την πολυκοσμία, ενώ από το μεσημέρι και μετά που η Σελήνη περνά στο δικό σου ζώδιο, γίνεσαι πιο εξωστρεφής και επιδιώκεις να κάνεις νέα ξεκινήματα σε τομείς που σε αφορούν άμεσα, θυμήσου όμως ότι ο Κρόνος στο ζώδιό σου δεν ευνοεί πράγματα για τα οποία δεν έχει γίνει από πριν αρκετή προετοιμασία.

Αισθηματικά: Κάνεις σημαντικές αναθεωρήσεις ως προς τις σχέσεις με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος αλλά και με τον ίδιο σου τον εαυτό, ενώ παράλληλα ξανασκέφτεσαι επαφές που είχες με το άτομο που σε ενδιαφέρει. Κράτα όμως κατά νου πως σήμερα έχεις επικεντρωθεί μόνο στις δικές σου συναισθηματικές ανάγκες.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Οι μπαταρίες σου είναι γεμάτες για δράση και οι ευκαιρίες υπάρχουν χάρη στον παράγοντα της τύχης που σε ευνοεί. Προσπάθησε όμως να μείνεις μακριά από τις υπερβολές που βλάπτουν την εικόνα σου, ενώ τα έξοδα τρέχουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα ξεκινά αρκετά βοηθητικά, περίπου στο ίδιο πλαίσιο με τις προηγούμενες ημέρες, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να έρθεις ένα βήμα πιο κοντά στην υλοποίηση των στόχων που έχεις θέσει, ενώ από το απόγευμα και μετά είσαι πιο εσωστρεφής και νιώθεις την ανάγκη να περιτριγυρίζεσαι μόνο από δικούς σου ανθρώπους που σου δείχνουν κατανόηση.

Αισθηματικά: Αν αισθάνεσαι την ανάγκη να ζητήσεις τη βοήθεια ενός προσώπου, η μέρα σήμερα σου δίνει την ευκαιρία να το κάνεις, ενώ παράλληλα αυτές τις ημέρες παρατηρείς ότι υπάρχουν ευκαιρίες στα προσωπικά, οι άλλοι όμως έχουν πολλές απαιτήσεις από εσένα.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Εξετάζοντας κάποιες αποφάσεις που πήρες στις συνεργασίες, εντοπίζεις το λάθος στο σχεδιασμό και έτσι σου δίνεται ακόμη μια ευκαιρία να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητές σου, έχοντας πάντα όμως υπόψη σου παράλληλα, να μείνεις μακριά από σπατάλες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά:Μέχρι το μεσημέρι η Σελήνη ολοκληρώνει την πορεία της στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου που φέρνει πολλές υποχρεώσεις, ενώ αργότερα μέσα στην ημέρα η διάθεσή σου είναι πιο ανεβασμένη, καθώς έχεις περισσότερη ελευθερία να δράσεις χωρίς να σε απασχολούν στεγανά και «καλούπια». Υπάρχει όμως ένα ιδιαίτερα μπερδεμένο κλίμα με τις πρακτικές υποχρεώσεις και τις εκκρεμότητες μέσα στην καθημερινότητά σου.

Αισθηματικά: Δεν είναι λίγες οι φορές που δεν ακούς όσα οι άλλοι έχουν να σου πουν, ενώ καλύπτεις κάποιες αδυναμίες με τη διπλωματικότητά σου, σε γενικές γραμμές όμως είναι μια καλή περίοδος για να ξεκαθαρίσεις μπερδεμένες καταστάσεις στα προσωπικά.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Το ξεκίνημα της ημέρας κινείσαι ανάλογα ώστε να προσεγγίσεις προϊστάμενους, εργοδότες ή γενικότερα πρόσωπα κύρους που έχουν λόγο στη δουλειά σου, θυμήσου όμως ότι το απόγευμα σημερα φέρνει την εύνοια της τύχης σε πολλές υποθέσεις σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα ξεκινά κάπως πιο ανέμελα για σένα, καθώς η διάθεσή σου είναι ανεβασμένη και ακόμη δυσκολεύεσαι να συμπορευτείς με την πεζή πραγματικότητα γεμάτη υποχρεώσεις και προωθείς τις διαδικαστικές σου υποθέσεις, ωστόσο από το μεσημέρι και μετά η Σελήνη περνά στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, φέροντας στο προσκήνιο την κοινωνική σου ζωή, αλλά και κάποιες υποχρεώσεις που είχες αναλάβει.

Αισθηματικά: Ξεκλέβεις χρόνο από το πρόγραμμά σου για να μοιραστείς με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, με τα οποία έχεις προσπαθήσει να βάλεις σε σαφή πλαίσια τις σχέσεις, ενώ είναι πιθανό να ασχοληθείς έντονα με τις γνωριμίες σου. Επίσης, οι δυνατότητές σου στα αισθηματικά είναι αυξημένες.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Είσαι σε μια φάση που προετοιμάζεις το επόμενό σου βήμα και ανασύρεις κάθετι που θα μπορούσε να σου φανεί χρήσιμο με τις τωρινές συνθήκες. Το σίγουρο είναι πάντως ότι οι ευκαιρίες υπάρχουν για το εργασιακό κομμάτι.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά:Μέχρι το μεσημέρι όλα περνούν από τα δικά σου χέρια και προσπαθείς να τους ευχαριστήσεις όλους, αφού τα θέλω τους είναι και δικά σου θέλω, ενώ αντίθετα από το μεσημέρι και μετά έχεις περισσότερη ελευθερία και ανεμελιά για να χαρείς στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα, ενώ παράλληλα τακτοποιείς διαδικαστικά ζητήματα. Ταυτόχρονα βλέπεις πάλι υποθέσεις που έμειναν μισές να έχουν πολλές δυνατότητες στα δεδομένα του σήμερα.

Αισθηματικά: Οικογενειακά πρόσωπα μπορούν να σε βοηθήσουν να δεις πιο σφαιρικά τα πράγματα και να πάρεις οριστικές αποφάσεις, ενώ σε ενδιαφέρει περισσότερο η ομαλότητα και η ηρεμία μέσα στην καθημερινότητά σου.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Μέχρι το απόγευμα συνεχίζει να σε απασχολεί έντονα ένα οικονομικό θέμα, μια υποχρέωση δική σου ή μια οφειλή γενικότερα, ενώ η τύχη μοιάζει να ευνοεί τα σχέδιά σου, παρά τις αναβολές και τις καθυστερήσεις.

astropedia.gr

kos patisserie

Ετικέτες

Ζώδια,
επιστροφή στην κορυφή