Menu

Τα ζώδια της εβδομάδας από τις 4/01 έως τις 10/01

Τα ζώδια της εβδομάδας από τις 4/01 έως τις 10/01
jumbo-banner
Καλημέρα, 4 του μήνα σήμερα και πάμε να δούμε αναλυτικά πως θα περάσει το κάθε ζώδιο αυτήν την εβδομάδα...

ΚΡΙΟΣ
Το 2016 σου κάνει ποδαρικό με τον Άρη στον Σκορπιό να ανοίγει μια περίοδο όπου η λίμπιντο θα χτυπάει κόκκινο και το σεξ θα αποτελεί δύναμη αναγέννησης. Με την Αφροδίτη σε δυσαρμονικές όψεις με τον Ποσειδώνα και τον Κρόνο αντίστοιχα αυτήν την εβδομάδα θα χρειαστεί να προσέξεις τις συνεργασίες και τις συναναστροφές σου καθώς θα υπάρξουν καταστάσεις που θα σε απογοητεύσουν ή θα γίνουν αιτία για να σκεφτείς το ενδεχόμενο ενός τέλους. Συγχρόνως, μέσα σε αυτό το επταήμερο θα βρεθείς απέναντι σε προκλήσεις τόσο στον αισθηματικό τομέα όσο και τον επαγγελματικό. Καταστάσεις που σιγόβραζαν εδώ καιρό ίσως εκραγούν και χρειαστούν επιτακτικές λύσεις. Αξιοποίησε την Τετάρτη και την Πέμπτη για να επιτύχεις αποτελέσματα που θα σου ανοίγουν όσο γίνεται θετικότερες προοπτικές.

ΤΑΥΡΟΣ
Η νέα χρονιά ξεκινά με τον Άρη να εισέρχεται στον τομέα των σχέσεων εγκαινιάζοντας έτσι μια περίοδο εντάσεων, ρήξεων και αναγκαστικών νέων ξεκινημάτων. Με την Αφροδίτη, την κυβερνήτη σου, σε δυσαρμονικές όψεις τόσο με τον Ποσειδώνα όσο και με τον Κρόνο μες στη βδομάδα ενδέχεται να χρειαστείς ένα σκαλοπατάκι ρεαλισμού, καθώς ιδανικά και στόχοι ίσως να είναι δύσκολο να επιτευχθούν άμεσα, ενώ στο χώρο εργασίας ενδέχεται κάποια πράγματα να σε ανησυχήσουν και τελικά να γκρεμίσουν την ιδεατή κατάσταση που είχες στήσει μέσα σου. Γεγονότα μέσα στο χώρο της οικίας πιθανόν να σε φέρουν προ τετελεσμένων γεγονότων με πρόσωπα που είναι είτε ηλικιακά ή ιεραρχικά μεγαλύτερα. Την Παρασκευή ο Ερμής εισέρχεται στον Αιγόκερω και μπορείς να κάνεις κάποιες συζητήσεις και επαφές όσον αφορά τα επαγγελματικά σου σχέδια ή την εξέλιξη μιας υπόθεσης.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Το 2016 ξεκινά με το βλέμμα και όλη σου την προσοχή σε θέματα που σχετίζονται με τα επαγγελματικά σου. Καλό θα είναι να βρίσκεσαι σε εγρήγορση αφού ζήλιες, ίντριγκες αλλά και μεγάλες απαιτήσεις στο χώρο αυτό ίσως σε φέρουν στο μάτι το κυκλώνα. Μην αμελήσεις μικροενοχλήσεις υγείας. Την Τρίτη, το τετράγωνο του κυβερνήτη σου του Ερμή, με τον Άρη ίσως σε αναγκάσει να ξεκλειδώσεις το λεξιλόγιο που είχες στο λύκειο και να περάσεις κάποιους εξυπνάκηδες από γενεές δεκατέσσερις. Τετάρτη και Πέμπτη δεν ευνοούνται χρηματοοικονομικές υποθέσεις ούτε όμως και ζητήματα που σχετίζονται με τη σκοτεινή και απόκρυφη πλευρά της ερωτικής σου ζωής. Ο Ερμής την Παρασκευή εισέρχεται στον 8ο ηλιακό οίκο και μπορείς να μιλήσεις για φορολογικές και όχι μόνο υποθέσεις σου αλλά και να βολιδοσκοπήσεις καταστάσεις και να βρεις λύσεις στον ερωτικό τομέα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το 2016 σηκώνει αυλαία με τον Άρη στο Σκορπιό να σου δίνει δύναμη μα και ευκαιρίες να δημιουργήσεις αλλά και να απολαύσεις τις χαρές της ζωής και του έρωτα. Βέβαια, την Τρίτη ίσως το νέκταρ του έρωτα φανεί λιγάκι ψεύτικο λόγω του ότι η Αφροδίτη θα είναι σε δυσαρμονική όψη με τον Ποσειδώνα. Παράλληλα, μέσα από συνεργασίες ίσως ανακαλύψεις πως κάποια πράγματα φτάνουν παραποιημένα σε σένα και αυτό θα ενεργοποιήσει τον χειριστικό σου χαρακτήρα. Απόφυγε μια δίαιτα που μπορεί να εξαντλήσει τον οργανισμό σου ή τα νεύρα των άλλων. Οικονομικά θέματα μες στη βδομάδα θα βρεθούν στο προσκήνιο και καλό θα είναι να μη σηκώνεις τηλέφωνα. Ας αφήνουν αναπάντητες κλήσεις όπως λέει και η Παπαρίζου.

ΛΕΩΝ
Η νέα χρονιά σε βρίσκει με τον Άρη να εισέρχεται στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας κάτι που φαντάζει εφάμιλλο με το να σου έχει ευχηθεί καλή χρονιά ο... Επίτιμος. Λάδι στη φωτιά μέσα στο οικογενειακό τοπίο θα ρίξουν ειδήσεις και νέα και ιδιαίτερα την Τρίτη η κατάσταση θα είναι «μπουρλότο». Τετάρτη και Πέμπτη ο κυβερνήτης του ζωδίου σου ο Ήλιος πραγματοποιεί δυσαρμονικές όψεις με Πλούτωνα και Ουρανό αντίστοιχα φέρνοντάς σε αντιμέτωπο με ένα αναγκαίο κακό σε επίπεδο εργασίας και σχέσεων. Η ανάδρομη φορά του Δία που ξεκινά την Παρασκευή πιθανόν να φέρει στην επιφάνεια οικονομικά ζητήματα τα οποία απαιτούν λύση άμεση, όμως οι συνθήκες δεν θα ευνοούν την ευόδωσή τους, λόγω καθυστερήσεων και αναβολών. Τέλος, το Σάββατο η σύνοδος Αφροδίτης – Κρόνου πιθανόν να σου φέρει μια συνάντηση με πρόσωπο από το παρελθόν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το 2016 σε βρίσκει με τον Άρη να διαβαίνει τον τομέα της επικοινωνίας και ίσως γίνουν συζητήσεις για καταστάσεις που σιγόβραζαν εδώ και καιρό, με ιδιαίτερη ένταση και μαχητικότητα. Πολύ πιθανόν οικονομικές διενέξεις ή φορολογικά θέματα να γίνουν η θρυαλλίδα για έριδες και διαφωνίες. Ιδιαίτερη προσοχή θα χρειαστεί να επιδείξεις την Τρίτη αφού η Αφροδίτη θα βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και ίσως κάποια οικονομικά ή αισθηματικά μπερδέματα φέρουν μπελάδες στις σχέσεις σου. Τετάρτη και Πέμπτη πιθανόν να υπάρξουν αποκαλύψεις για πράγματα που συνέβαιναν πίσω από την πλάτη σου ή να χρειαστεί να συντρέξεις για κάποιο οικείο πρόσωπό σου. Ο Δίας την Παρασκευή γυρίζει ανάδρομος εντός του ζωδίου σου και ξεκινά μια περίοδος αναψηλάφησης και αναθεώρησης όσον αφορά προσωπικές επιδιώξεις σου.

ΖΥΓΟΣ
Το 2016 με τον Άρη στο Σκορπιό γίνεται η αφετηρία μιας περιόδου όπου θα κληθείς να βρεις νέους τρόπους διαχείρισης των οικονομικών σου πηγών καθώς οι συνθήκες θα το επιβάλλουν. Πιθανόν κάποιοι να σου ζητήσουν δανεικά ενώ ας έχεις υπόψη σου ότι οι εκροές χρημάτων θα είναι μεγαλύτερες σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα. Τετάρτη και Πέμπτη με τον Ήλιο σε δυσαρμονικές όψεις με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό αντίστοιχα ενδεχομένως να αντιληφθείς πως κάποιος φίλος ή γνωστός δεν είναι τελικά αυτό που θα ήθελες. Καλό είναι να επιδείξεις ιδιαίτερη προσοχή γιατί κακές συμβουλές τρίτων ίσως γίνουν αιτία για προβλήματα στο χώρο της οικογένειας ή των αισθηματικών σου. Τέλος, με τη ανάδρομη φορά του Δία εντός του 12ου οίκου μπορείς να κλείσεις παρελθοντικές υποθέσεις έστω και με καθυστέρηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το 2016 σε βρίσκει με τον Άρη στο ζώδιό σου δείχνοντας μια περίοδο που θα σου ταιριάζει το τραγούδι που λέει και ομοζώδιος τραγουδιστής «πάνω από όλα εγώ». Η μαχητικότητά σου θα είναι στα ύψη ενώ οι λέξεις «εγκαταλείπω» και «παραδίνομαι» θα υπάρχουν μόνο στα λεξικά. Την Τρίτη ίσως διαπιστώσεις πως σε επίπεδο σχέσεων υπάρχουν κάποια μελανά σημεία τα οποία όμως κάποιοι κρύβουν επιμελώς. Αυτό πιθανόν να σε βγάλει εκτός εαυτού και με το τετράγωνο Ερμή- Άρη να μιλήσεις σε κάποιους έτσι όπως δεν έχεις ξαναμιλήσει ποτέ. Τετάρτη και Πέμπτη με τον Ήλιο να πραγματοποιεί δυσαρμονικές όψεις θα πρέπει να πραγματοποιήσεις χειρουργικούς χειρισμούς σε επικοινωνιακό επίπεδο όσον αφορά θέματα που εμπλέκονται άτομα είτε μεγαλύτερα είτε που έχουν εξουσία.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το 2016 σε βρίσκει με τον Άρη στο ζώδιό σου δείχνοντας μια περίοδο που θα σου ταιριάζει το τραγούδι που λέει και ομοζώδιος τραγουδιστής «πάνω από όλα εγώ». Η μαχητικότητά σου θα είναι στα ύψη ενώ οι λέξεις «εγκαταλείπω» και «παραδίνομαι» θα υπάρχουν μόνο στα λεξικά. Την Τρίτη ίσως διαπιστώσεις πως σε επίπεδο σχέσεων υπάρχουν κάποια μελανά σημεία τα οποία όμως κάποιοι κρύβουν επιμελώς. Αυτό πιθανόν να σε βγάλει εκτός εαυτού και με το τετράγωνο Ερμή- Άρη να μιλήσεις σε κάποιους έτσι όπως δεν έχεις ξαναμιλήσει ποτέ. Τετάρτη και Πέμπτη με τον Ήλιο να πραγματοποιεί δυσαρμονικές όψεις θα πρέπει να πραγματοποιήσεις χειρουργικούς χειρισμούς σε επικοινωνιακό επίπεδο όσον αφορά θέματα που εμπλέκονται άτομα είτε μεγαλύτερα είτε που έχουν εξουσία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η παρουσία του Άρη στον 11ο οίκο θα χρωματίζει ένα μεγάλο μέρος του 2016 με έντονη κοινωνική δραστηριότητα αλλά και αγώνα προκειμένου να επιτευχθούν οι προσωπικοί σου στόχοι. Ίσως νιώσεις πως το οικογενειακό σου περιβάλλον δεν είναι αρωγός σε αυτή σου την προσπάθεια αλλά αυτό όπως λέει και ο Νίτσε θα σε κάνει πιο δυνατό. Καθ’ όλη την εβδομάδα θα σε απασχολήσουν έντονα τόσο τα φορολογικά και χρηματοπιστωτικά όσο και παρελθοντικά ζητήματα ή θέματα που αποτελούν για σένα κρυφή ατζέντα. Οι δυσαρμονικές όψεις του Ήλιου δείχνουν ότι μέσα από δύσκολες καταστάσεις και προσωπικές συγκρούσεις θα κάνεις ξεκαθαρίσματα τα οποία θα σε ωφελήσουν. Η είσοδος του Ερμή, την Παρασκευή, στο ζώδιό σου ευνοεί να κάνεις επαφές και συζητήσεις τόσο για θέματα δουλειάς όσο και προσωπικής ευεξίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η νέα χρονιά μπαίνει με αγωνίες και προκλήσεις στον επαγγελματικό τομέα, ενώ δεν θα λείψουν οι έννοιες για ζητήματα που σχετίζονται με αδέρφια, συναδέλφους και κοντινό περιβάλλον. Την Τρίτη, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα ίσως σου φέρει μια προδιάθεση να δοκιμάσεις ερωτικά κάτι από το φιλικό περιβάλλον, αλλά ίσως οδηγηθεί σε ναυάγιο. Τετάρτη και Πέμπτη με τον Ήλιο σε δυσαρμονικές όψεις με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό θέματα συνεργασιών και ζητήματα που αφορούν το γάμο σου ή μια σχέση έρχονται με εκκωφαντικό τρόπο να σε υποχρεώσουν να αλλάξεις πορεία και να ανοίξεις αναγκαστικά νέους ορίζοντες. Η είσοδος του Ερμή την Παρασκευή στον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις μια πιο σοβαρή προσέγγιση των πραγμάτων ιδιαίτερα όσον αφορά τον έρωτα, ένα παιδί ή κάτι που θες να δημιουργήσεις.

ΙΧΘΥΕΣ
Το 2016 κάνει ποδαρικό με την παρουσία του Άρη από την Κυριακή στον 9ο ηλιακό οίκο δείχνοντας ότι θα βάλεις μπρος τις διαδικασίες για ένα ταξίδι, νομικό θέμα ή ζήτημα επαγγελματικής επιμόρφωσης. Την Τρίτη με το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα ίσως αισθανθείς όμορφα απέναντι σε κάποια πρόσωπα και καταστάσεις. Χρειάζεται όμως προσοχή διότι το πρόσωπο που θα έχεις απέναντί σου ίσως αποδειχθεί σαν τον Ιανό. Τετάρτη και Πέμπτη ο Ήλιος σχηματίζει δυσαρμονικές όψεις με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό αντίστοιχα, φέρνοντάς σε αντιμέτωπο με θέματα καθημερινότητας ή σχετικά με τις επαγγελματικές σου δράσεις τα οποία σε πιέζουν. Απόφυγε τις βιαστικές κινήσεις και σκέψου ώριμα με γνώμονα τις πραγματικές σου ανάγκες. Η ανάδρομη φορά του Δία στον 7ο οίκο ίσως σε βάλει σε σκέψεις ή σου φέρει πρόσωπα από το αισθηματικό παρελθόν ενώ πιθανόν μια παλιά συνεργασία να έρθει πάλι στο προσκήνιο.

astrology.gr

kos patisserie
επιστροφή στην κορυφή