Menu

Τα ζώδια της Δευτέρας 5 Οκτωβρίου

Τα ζώδια της Δευτέρας 5 Οκτωβρίου
jumbo-banner

ΚΡΙΟΣ
Γενικά:Η προσοχή σου παραμένει και σήμερα στραμμένη στις υποθέσεις που σχετίζονται με το σπίτι, την ακίνητη περιουσία ή τα θέματα που σχετίζονται με τα πρόσωπα της οικογένειάς σου, ενώ εμπιστεύεσαι περισσότερο τη διεισδυτική σου ματιά και το ένστικτό σου για να βγεις από αδιέξοδα, καθώς η σημερινή μέρα είναι αρκούντως πιεστική, ειδικά αν έχεις γεννηθεί αρχές Απριλίου.

Αισθηματικά: Προσανατολίζεσαι και σήμερα στις σίγουρες επιλογές ενώ επιδιώκεις να φτιάξεις ένα πιο ευχάριστο κλίμα στο οικείο περιβάλλον. Άλλωστε, σήμερα μπαίνεις στη διαδικασία να δεις και την άλλη πλευρά, βάζοντας μια τάξη στον συναισθηματικό σου κόσμο, έστω κι αν υπάρχουν κενά στη συνεννόηση με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Οι προσπάθειες στο εργασιακό περιβάλλον μοιάζουν να μην έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα, είναι λοιπόν προτιμότερο να επιδείξεις τυπικότητα με ό,τι έχεις αναλάβει. Μπορείς όμως να βρεις λύσεις σε ζητήματα που σχετίζονται με οικονομικές σου υποχρεώσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα είναι αρκετά βοηθητική για τις υποθέσεις σου, παρά το γεγονός ότι υπάρχουν κάποιες υπερβολές από μέρους σου στον τρόπο που επιλύεις ζητήματα σπιτιού ή οικογένειας. Γενικότερα όμως μπορείς να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου στα πρόσωπα που σε περιβάλλουν, «χτίζεις» πιο σταθερές βάσεις με τον κοντινό σου περίγυρο, κάνοντας εποικοδομητικά βήματα.

Αισθηματικά: Η επικοινωνία μπορεί να γεφυρώσει τα χάσματα που υπάρχουν στις σχέσεις σου, ενώ το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει κάνει βήματα για να σε προσεγγίσει. Μπορείς λοιπόν να εκφράσεις αυτά που θέλεις να πεις, παρότι βγάζεις προς τα έξω ένα απερίσκεπτο και αδιάλλακτο προφίλ απέναντι σε εκείνους που έχουν διαφορετικές απόψεις από σένα.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Επαφές και συζητήσεις σε ωφελούν σημαντικά σήμερα, ενώ μπορείς να συζητήσεις για σχέδια και νέους στόχους, αρκεί να δείξεις τυπικότητα με τις υποχρεώσεις σου, καθώς υπάρχει η προδιάθεση για εμπλοκή σε μπερδεμένες καταστάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα είναι πιο κουραστική σε σχέση με τη χθεσινή, όμως μπορείς να τακτοποιήσεις πολλές υποθέσεις πρακτικής φύσεως ή να βάλεις μια τάξη στο πρόγραμμά σου, ξεκινώντας από απλά και μικρά βήματα. Ενδεχομένως όμως να υπάρξουν κάποιες δυσκολίες διότι δεν δείχνεις τόση ευελιξία, όσο οι συνθήκες απαιτούν, ενώ είναι πιθανό να αναλαμβάνεις περισσότερα από όσα μπορείς να φέρεις σε πέρας.

Αισθηματικά: Η μέρα σήμερα ευνοεί περισσότερο όσους ήδη είναι σε σχέση, διατηρώντας μια σταθερότητα, αλλά δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα να ικανοποιήσεις τις αισθήσεις σου παρέα με το ταίρι σου. Γενικότερα όμως υπάρχει αρκετή κτητικότητα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Παρά το γεγονός ότι είσαι σε μια πιεστική περίοδο ως προς τις οφειλές, τις επαφές με δάνεια, τράπεζες ή ασφάλειες, ένα οικονομικό θέμα που σε είχε απασχολήσει έντονα, σήμερα μοιάζει να μπαίνει σε μια διαδικασία επίλυσης για σένα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά:Ο κυβερνήτης σου, η Σελήνη παραμένει στο δικό σου ζώδιο, φέρνοντας την ανάγκη για νέα ξεκινήματα ειδικά αν έχεις γεννηθεί στα τέλη Ιουνίου, ενώ παράλληλα το πλανητικό σκηνικό σου δίνει πρόσφορο έδαφος για να προωθήσεις τα σχέδιά σου και να σταθεροποιήσεις καταστάσεις που έμοιαζαν μετέωρες. Αν όμως έχεις γεννηθεί αρχές Ιούλη, τότε το κλίμα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις συνεχίζει να μοιάζει πολεμικό.

Αισθηματικά: Βρίσκεις τη στήριξη που έχεις ανάγκη στο κοντινό σου περιβάλλον, ενώ αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου και ξεκαθαρίζεις τις καταστάσεις με κάποια αγαπημένα σου πρόσωπα. Επίσης, χρησιμοποιείς τη διαίσθηση και το διάλογο για να βγεις από αδιέξοδα.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Μπορείς σήμερα να κάνεις τη φωνή σου να ακουστεί στο εργασιακό σου περιβάλλον, ωστόσο οι συνεργασίες σου βαδίζουν σε τεντωμένο σκοινί και τα απρόσμενα γεγονότα στην καριέρα δεν λείπουν.

ΛΕΩΝ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα δεν σε βοηθά να ηρεμήσεις και να χαλαρώσεις, όπως την χθεσινή, ενώ είναι γεγονός ότι αγχώνεσαι προσπαθώντας να προετοιμάσεις τα σχέδιά σου, βάζοντας παράλληλα σε τάξη και κάποια ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι, την ακίνητη περιουσία ή τα πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Θυμήσου όμως ότι η υπεραισιοδοξία είναι εξίσου ζημιογόνα με την απαισιοδοξία.

Αισθηματικά: Τα συναισθηματικά σου ζητήματα σήμερα μοιάζουν πιο σταθεροποιημένα, ενώ η Αφροδίτη στο ζώδιό σου φροντίζει ώστε η γοητεία που ασκείς στους άλλους να είναι αυξημένη. Εντούτοις, σήμερα στρέφεσαι σε πιο ασφαλείς επιλογές στον τομέα των προσωπικών σου.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Τα οικονομικά σου έχουν πιεστεί αρκετά και δεν είναι λίγες οι φορές που σε πιάνει αγοραστική «μανία», φέρνοντας ακόμη περισσότερη πίεση στο πορτοφόλι, ενώ στο εργασιακό περιβάλλον είναι προτιμότερο να κρατήσεις τους τόνους χαμηλά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά:Η σημερινή είναι μια σχετικά βοηθητική ημέρα που σε βοηθά να υλοποιήσεις στόχους που έχεις θέσει, καθώς σε συνδυασμό με τη ρεαλιστική ματιά και την αντικειμενικότητα μπορείς να καταφέρεις πολλά, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο. Ωστόσο, το μόνο εμπόδιο που μοιάζει να σε κρατά πίσω είναι κάποια στεγανά που έχεις στον τρόπο που σκέφτεσαι, αλλά και η υπερβολική εμπιστοσύνη που δείχνεις στη βοήθεια που σου προσφέρουν.

Αισθηματικά: Οι φίλοι είναι εκείνοι που σήμερα δρουν επικουρικά στην εξέλιξη των προσωπικών σου, ενώ εσύ ξεκαθαρίζεις τη θέση σου. Γενικότερα όμως δεν λείπουν και οι μυστικές επαφές που κάνεις αφού δεν υπάρχει ακόμη το ασφαλές πλαίσιο που χρειάζεσαι στα αισθηματικά.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Οι συλλογικές προσπάθειες μοιάζουν να μην αποδίδουν πολύ καλά σε συνδυασμό με τις δικές σου ατομικές πρωτοβουλίες και κάποια εμπόδια είναι πιθανό να συναντήσεις σε δημιουργικά σχέδια, λόγω απρόσμενων εξελίξεων με οφειλές.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά:Η Σελήνη παραμένει στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, σε αντίθεση όμως με τη χθεσινή ημέρα, σήμερα δυσκολεύεσαι περισσότερο να «χτίσεις» μια πιο σταθερή και σίγουρη εικόνα, ενισχύοντας το στάτους σου. Επίσης, υπάρχουν κάποια χάσματα ανάμεσα σε σένα και στα πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος και δυσκολεύεσαι αρκετά να διαχειριστείς κάποια ζητήματα στο σπίτι.

Αισθηματικά: Είναι γεγονός πως σήμερα σε ενδιαφέρει τα πράγματα να δείχνουν καλά προς τα έξω, έστω κι αν βρίσκεσαι σε μια περίοδο όπου τα αισθηματικά σου είναι ευνοημένα χάρη στη συνδρομή των φίλων σου, ωστόσο οι ανασφάλειές σου όλο αυτό το διάστημα είναι πολλές.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Ο τομέας της καριέρας σήμερα μπορεί να πιέσει σε πολλά επίπεδα, πράγμα που έχει άμεση σύνδεση και με τα οικονομικά σου και ακόμη χρειάζονται πολλές διαδικασίες για να σταθεροποιηθούν οι ισορροπίες μεταξύ εσόδων και εξόδων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά:Σε γενικές γραμμές η σημερινή ημέρα δίνει κάποιες δυνατότητες και σε καλεί να αδράξεις τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, ενώ παράλληλα προσπαθείς να τακτοποιήσεις τις υποθέσεις που σε απασχολούν, ειδικά αν πρόκειται για διαδικαστικές υποθέσεις, ζητήματα σπουδών ή επαφές με το εξωτερικό, υλοποιώντας και καταφέρνοντας πολλά, περισσότερο αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο. Ωστόσο, ο ενθουσιασμός σου γίνεται αφορμή για επιπόλαιες συμπεριφορές που βλάπτουν την εικόνα σου.

Αισθηματικά: Η διάθεσή σου είναι γενικότερα ανεβασμένη και αυτό μεταδίδεται στο κοντινό σου περιβάλλον, παρότι κρατάς απόλυτη και αδιάλλακτη στάση σε πολλά πράγματα. Γενικότερα όμως σήμερα «χτίζεις» κάτι πιο σταθερό και χάρη στους φίλους σου που στηρίζουν τις προσπάθειές σου.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Τα οικονομικά είναι εκείνα που χρειάζονται αρκετή προσοχή, ώστε να μην παρασυρθείς σε περιττές σπατάλες που ζημιώνουν το πορτοφόλι σου, ενώ στο εργασιακό περιβάλλον τα καταφέρνεις καλά, αν δείξεις συνέπεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα είναι αρκετά ασύμβατη με τα δικά σου θέλω και αυτό σε οδηγεί σε μια μεγαλύτερη εσωστρέφεια, προσπαθώντας μέσα στον ορίζοντά της να ξεκαθαρίσεις τις ανάγκες των άλλων, αλλά και τα κίνητρά τους, κατανοώντας τη φύση της κάθε υπόθεσης που σε απασχολεί. Παρόλα αυτά προτίμησε να μην κοινολογείς όλα τα σχέδιά που έχεις στα σκαριά.

Αισθηματικά: Δείχνεις αρκετή κτητικότητα απέναντι στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ το στοιχείο της ζήλιας είναι έντονο. Εντούτοις οι μυστικές επαφές δεν λείπουν, όμως αυτή την περίοδο δεν λείπουν και οι ευκαιρίες ως προς κάποια πρόσωπα στα ερωτικά σου.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Ένα οικονομικό ζήτημα που αφορά άλλους και σχετίζεται έμμεσα με σένα και το πορτοφόλι σου, σήμερα μπορεί να σε προβληματίσει, θέτοντας ερωτηματικά και για τις δικές σου επιδιώξεις, φρόντισε όμως να δείξεις ρεαλισμό, και να μην παρασύρεσαι σε ζημιογόνα ρίσκα στα οικονομικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά:Η Σελήνη παραμένει και σήμερα απέναντί σου, δείχνοντας πως η προσοχή σου δεν έχει φύγει από τις διαπροσωπικές σχέσεις, καθώς υπάρχουν υποθέσεις που σε έχουν απασχολήσει έντονα, όμως η σημερινή ημέρα σας δείχνει πως δεν προσπαθείς αρκετά ώστε να γεφυρώσεις τα χάσματα που υπάρχουν, καθώς νιώθεις πως «πνίγεσαι» με τον πιο μικρό περιορισμό, ενώ δεν λείπουν τα νεύρα από μέρους σου.

Αισθηματικά: Έλα πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και δες την δική του οπτική γωνία για τα πράγματα, είναι κάτι που θα μειώσει τις όποιες αποστάσεις σας χωρίζουν, ενώ αν αναζητάς κάτι νέο στα ερωτικά, οι φίλοι παίζουν ένα σημαντικό ρόλο ώστε να σε «ξεκουνήσουν» σε προσωπικό επίπεδο, οι συνθήκες όμως είναι μπερδεμένες.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Υπάρχουν κάποιες δυσκολίες στην επικοινωνία με τους ανωτέρους σου σήμερα, είτε πρόκειται για προϊστάμενους, εργοδότες ή πρόσωπα κύρους γενικά. Θυμήσου όμως πως αυτή η περίοδος κρύβει και ερωτηματικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά:Η καθημερινότητα σήμερα μοιάζει σαφώς πιο έντονη, σε σχέση με τη χθεσινή ημέρα και προσπαθείς με περισσότερη επιμονή να βάλεις σε μια σειρά τις υποχρεώσεις ρουτίνας και τις εκκρεμότητες που καλείσαι να διευθετήσεις, ενώ παράλληλα κι εσύ δεν νιώθεις έντονη διάθεση για παραγωγή έργου. Ωστόσο, είναι μια καλή ευκαιρία η σημερινή ημέρα για να φροντίσεις περισσότερο την υγεία σου και να αποδεσμευτείς από συνήθειες που δεν σε ωφελούν.

Αισθηματικά: Έρχεσαι σε επαφή με τα βαθύτερα συναισθήματά σου και κάνεις σημαντικές προσπάθειες να τα εξορθολογήσεις, βλέποντας όσο πιο ρεαλιστικά μπορείς τις καταστάσεις, ωστόσο σήμερα είναι πιθανό να πεις παραπάνω από όσα πρέπει να ειπωθούν, λόγω απερισκεψίας. Το σκηνικό όμως συνεχίζει να είναι βοηθητικό για τα προσωπικά.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Πρόσωπα κύρους σήμερα αναγνωρίζουν τις προσπάθειες που καταβάλλεις στο εργασιακό περιβάλλον, ενώ παράλληλα αφιερώνεις ένα μεγάλο μέρος της ενέργειάς σου στην επίτευξη των στόχων σου, προσοχή όμως στα οικονομικά.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά:Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμη σε μια πιο βοηθητική θέση για τις υποθέσεις σου και σου δίνει το υπόβαθρο για να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια, αλλά και να θέσεις ασφαλιστικές δικλείδες ώστε να υπάρχει σταθερότητα. Άλλωστε, αρωγοί σε αυτές σου τις προσπάθειες είναι οι άνθρωποι που είναι δίπλα σου και σε στηρίζουν, προσοχή όμως σε εμπόδια πρακτικής φύσης.

Αισθηματικά: Όσο φορτωμένο κι αν είναι το πρόγραμμά σου με υποχρεώσεις, μπορείς να ξεκλέψεις λίγο χρόνο και να τον αφιερώσεις σε διασκέδαση ή ψυχαγωγία, ενώ παράλληλα έχεις σήμερα πολλές ευκαιρίες να έρθεις πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Δεν αποκλείεται όμως να ακούσεις κάποια παράπονα από αγαπημένα σου άτομα.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Μέσα στον ορίζοντα της σημερινής ημέρας, θα πρέπει να συνεχίσεις με αμείωτη ένταση τις προσπάθειές σου, προκειμένου να φτάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα, καθώς οι ανατροπές στα οικονομικά είναι αρκετές.

astropedia.gr

kos patisserie
επιστροφή στην κορυφή