Menu

Τα ζώδια της Δευτέρας 21 Σεπτεμβρίου

Τα ζώδια της Δευτέρας 21 Σεπτεμβρίου
jumbo-banner

ΚΡΙΟΣ
Γενικά:Το ξεκίνημα της σημερινής ημέρας είναι αρκετά βοηθητικό για να τρέξεις τις υποθέσεις σου, ειδικά αν σχετίζονται με διαδικαστικά ζητήματα, καθώς σε μια περίοδο που ο ανάδρομος Ερμής δοκιμάζει την υπομονή σου με τις παρανοήσεις και τα εμπόδια, μπορείς σήμερα να καταφέρεις αρκετά. Αργότερα μέσα στην ημέρα σου δίνεται η ευκαιρία να δείξεις στο περιβάλλον σου τα ταλέντα, αλλά και τις προσπάθειες που καταβάλλεις.

Αισθηματικά: Με μια εύθυμη διάθεση σε βρίσκει το σημερινό πρωινό, ενώ απόψε μπορείς να κάνεις πολύ σημαντικά βήματα για τον κοινωνικό σου κύκλο, αποδεχόμενοι προτάσεις.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Από το απόγευμα και μετά προσεγγίζεις με άνεση πρόσωπα κύρους για σημαντικά ζητήματα καριέρας που σε απασχολούν, καταφέρνοντας να κάνεις αισθητή την παρουσία σου, προσοχή όμως στις υπερβολές, αλλά και τις περιττές σπατάλες στα οικονομικά σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά:Μολονότι το ξεκίνημα της σημερινής ημέρας σε βρίσκει πιο εσωστρεφή, με τον απόηχο της χθεσινής ημέρας ακόμη να επιδρά στο σήμερα, προσπαθείς να βρεις τις ισορροπίες, ενώ αργότερα μέσα στην ημέρα η διάθεσή σου αλλάζει, γίνεσαι περισσότερο κοινωνικός και έχεις ανάγκη να δεις κόσμο και να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Αισθηματικά: Από το απόγευμα και μετά σου δίνεται μια εξαιρετική ευκαιρία να αφεθείς πιο ανέμελος μετά από όλη αυτή την απαιτητική περίοδο, ειδικά αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου, ακόμη κι αν το πρωί είσαι αρκετά ελεγκτικός με το ταίρι σου.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Οικονομικές υποθέσεις που σχετίζονται με άλλους ή υποχρεώσεις σου προς τρίτους μπορείς πιο εύκολα να τις χειριστείς το πρωί, ενώ αργότερα είναι πιο θετικό το κλίμα για να τρέξεις τις υποθέσεις σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά:Μέχρι το μεσημέρι η Σελήνη παραμένοντας απέναντί σου, δείχνει πως οι άλλοι έχουν τον πρώτο λόγο στην εξέλιξη των καταστάσεων μέσα στην ημέρα, ενώ εσύ καλείσαι να λειτουργήσεις με γνώμονα το «εμείς» στη λήψη των σημαντικών αποφάσεων, βρίσκοντας τις ισορροπίες.

Αισθηματικά: Στο ξεκίνημα της ημέρας, το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αποτελεί για σένα προτεραιότητα και προσπαθείς να κάνεις πράξη πράγματα που έχεις υποσχεθεί, ενώ απόψε είναι μια καλή ευκαιρία για να έρθεις σε επαφή με την ουσία των πραγμάτων, ακούγοντας την εσωτερική σας φωνή που σου λέει τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Αργότερα μέσα στην ημέρα είναι αρκετά πιθανό να επωφεληθείς οικονομικά από την ενίσχυση που σου προσφέρουν τρίτα πρόσωπα, ενώ μπορείς να τακτοποιήσεις τις οφειλές σου με μεγαλύτερη άνεση. Παρόλα αυτά θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με το παρασκήνιο που κινείται γύρω σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά:Σήμερα το πρωί προσπαθείς να βάλεις σε τάξη τις υποχρεώσεις ρουτίνας που υπάρχουν στο πρόγραμμα, ενώ είναι μια καλή ευκαιρία να φροντίσεις τον οργανισμό σου, αν οι εκκρεμότητες το επιτρέπουν. Αργότερα όμως μέσα στην ημέρα η Σελήνη περνώντας στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, δίνει το τιμόνι των εξελίξεων στους άλλους, χωρίς αυτό όμως να σε ενοχλεί.

Αισθηματικά: Από το απόγευμα και μετά ο κυβερνήτης σου περνά σε μια ευεργετική θέση για τα προσωπικά σου δημιουργώντας το επιθυμητό κλίμα για να έρθεις πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ειδικά αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Μπορείς σήμερα να στηριχτείς σε μια σημαντική συνεργασία για να προωθήσεις τα σχέδιά σου, ενώ στο ξεκίνημα της ημέρας είσαι αρκετά αποδοτικός και παραγωγικός σε ό,τι αφορά το εργασιακό σου περιβάλλον.

ΛΕΩΝ
Γενικά:Μέχρι το μεσημέρι μπορείς να προωθήσεις με περισσότερη άνεση τα πιο σημαντικά ζητήματα που σε απασχολούν, καθώς η Σελήνη παραμένει σε μια φιλική θέση για το δικό σου ζώδιο, ενώ αργότερα μέσα στην ημέρα μπορείς να τακτοποιήσεις πολλές υποχρεώσεις της καθημερινότητας μέσα στο πρόγραμμά σου, ενώ είναι και μια καλή ευκαιρία για να προσέξεις την υγεία σου.

Αισθηματικά: Η προσοχή σου παραμένει στραμμένη στα αγαπημένα σου πρόσωπα, ενώ αργότερα προσπαθείς με τις ενέργειές σου να κάνεις πιο όμορφη την ρουτίνα, επενδύοντας σε απλά, αλλά ουσιαστικά πράγματα. Παράλληλα, είναι καιρός να δεις και την πιο ρομαντική πλευρά στις σχέσεις σου.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Μπορείς να καταπιαστείς με πρακτικά ζητήματα σήμερα, ενώ παρά το γεγονός ότι είσαι αρκετά πιεσμένος από την καριέρα σου, μπορείς να επιτύχεις πολλά στο εργασιακό περιβάλλον, με τους πελάτες σου, τους υφιστάμενους ή τους προμηθευτές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά:Μέχρι το μεσημέρι τα οικογενειακά θέματα και οι υποθέσεις του σπιτιού συνεχίζουν να τραβούν την προσοχή σου, ενώ από το απόγευμα και μετά σου δίνονται εξαιρετικές ευκαιρίες για να προωθήσεις τα δημιουργικά σας σχέδια, αλλά και να επενδύσεις στα παιδιά σου, αν ανήκεις σε εκείνους που είναι γονείς.

Αισθηματικά: Η σημερινή ημέρα μονοπωλείται από το ενδιαφέρον σου για τα αγαπημένα σου πρόσωπα, είτε είναι τα άτομα του οικείου περιβάλλοντος όπως οι συγγενείς, είτε πρόκειται για τον ερωτικό σου σύντροφο. Μπορείς λοιπόν σήμερα να μοιραστείς πιο ευχάριστες στιγμές διασκέδασης, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σου.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Είσαι αρκετά δυναμικός στον τρόπο που προωθείς τους στόχους σου, ωστόσο δεν είναι λίγες οι φορές εκείνες που παρασύρεσαι σε απερισκεψίες και υπερβολές. Γενικότερα όμως μπορείς να καταφέρεις πολλά, αν αφήσεις πίσω σου την ανάγκη για ασφάλεια.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά:Μέχρι το μεσημέρι επικοινωνείς καλύτερα με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου, κρατώντας πάντα κατά νου το γεγονός ότι η ανάδρομη πορεία του Ερμή σε επηρεάζει έντονα. Γενικότερα όμως πρόκειται για μια δημιουργική περίοδο, ενώ από το απόγευμα και μετά οι υποθέσεις του σπιτιού ή της οικογένειας κεντρίζουν το ενδιαφέρον σου και μπορείς σε αυτούς τους τομείς να καταφέρεις πολλά.

Αισθηματικά: Αν το προηγούμενο διάστημα υπήρξαν εντάσεις και διενέξεις στο οικείο σου περιβάλλον, σήμερα είναι μια καλή ευκαιρία για να γεφυρώσεις χάσματα με αυτά τα πρόσωπα, ενώ ταυτόχρονα η ανάγκη σου για ασφάλεια και σιγουριά σήμερα μοιάζει πιο έντονη.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Απόψε προτίμησε τις πιο ασφαλείς επιλογές, καθώς είναι εκείνες που μπορούν να φανούν περισσότερο κερδοφόρες σε μια περίοδο όπου τα οικονομικά σου είναι αρκετά πιεσμένα από τις συνθήκες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά:Το ξεκίνημα της σημερινής ημέρας σε βρίσκει προσπαθώντας να βρεις τις ισορροπίες, μεταξύ της ανάγκης για αλλαγή και της ανάγκης για ασφάλεια, ζυγίζοντας κατά περίπτωση προς τα πού μπορείς να φέρεις τις καταστάσεις. Αργότερα όμως μέσα στην ημέρα μπορείς να καταφέρεις πολλά χάρη στις επαφές και στις συναντήσεις που θα κάνεις, συζητώντας για σημαντικά θέματα.

Αισθηματικά: Είσαι αρκετά κτητικός μέχρι το μεσημέρι, ενώ η διάθεσή σου είναι πιο εσωστρεφής, ενώ από το απόγευμα και μετά η διάθεσή σου ανεβαίνει και μπορείς με άνεση να επικοινωνήσεις με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, αλλά και γενικότερα με τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Το πρωί ψάχνεις να βρεις λύσεις σε οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν, θυμήσου όμως πως αυτή η περίοδος δεν ευνοεί ρίσκα και παρακινδυνευμένες ενέργειες, ακόμη και σε οικονομικό επίπεδο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά:Το ξεκίνημα της σημερινής ημέρας σου δίνει τη δυνατότητα να τρέξεις με περισσότερη άνεση τις υποθέσεις σου, ακόμη κι αν ο ανάδρομος Ερμής φέρνει κάποιες καθυστερήσεις σε θέματα πρακτικής φύσεως, ενώ αργότερα μέσα στην ημέρα θέλεις να βγεις όσο το δυνατόν περισσότερο κερδισμένος επενδύοντας σε ασφαλείς επιλογές, καθώς το πρόγραμμα της καθημερινότητας είναι αρκετά ασταθές για σένα.

Αισθηματικά: Η επικοινωνία είναι το στοιχείο εκείνο που μπορεί να σε φέρει πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ κάνεις όνειρα τα οποία θέλεις να τα μοιραστείς με ανθρώπους σημαντικούς για σένα.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Από το απόγευμα και μετά οι συνθήκες είναι πιο βοηθητικές για να τακτοποιήσεις τα οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν, ενώ γενικότερα σήμερα μπορείς να προβάλεις τη δουλειά σου, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά:Το ξεκίνημα της σημερινής ημέρας σε βρίσκει πιο εσωστρεφή να προετοιμάζεις τις κινήσεις σου, ενώ από το απόγευμα και μετά η Σελήνη περνώντας στο δικό σου ζώδιο ωθεί σε περισσότερη εξωστρέφεια, ειδικά αν ανήκεις στους γεννημένους των πρώτων ημερών του ζωδίου, θέτοντας τις ανάγκες σου ως προτεραιότητα στην προσωπική ζωή.

Αισθηματικά: Μπορείς απόψε να πείσεις και τον πιο δύσπιστο με τα επιχειρήματά σου, ενώ παράλληλα έχεις την ανάγκη να εκφράσεις αυτά που νιώθεις στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Το ενδεχόμενο πάντως να έχεις θετική ανταπόκριση είναι εξαιρετικά πιθανό.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Τα οικονομικά πλέον αποτελούν ένα σημαντικό τομέα και ρίχνετε το βάρος των ενεργειών σου σε αυτό τον τομέα ώστε να επιτύχεις το μεγαλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, εμπιστευόμενοι και τη διαίσθησή σου σε θέματα καριέρας. Παρόλα αυτά, κάποια εμπόδια στα δημιουργικά σου σχέδια δεν λείπουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά:Μέχρι το μεσημέρι σήμερα εστιάζεις στους στόχους που έχεις θέσει, ενώ παράλληλα σου δίνεται η δυνατότητα να τρέξεις τις υποθέσεις σου πιο άνετα, καθώς από το απόγευμα και μετά η Σελήνη περνά στο προηγούμενο ζώδιο, που για σένα σημαίνει πως κάνεις μυστικές επαφές για να προωθήσεις τα θέματα που σε απασχολούν, έχε όμως κατά νου πως αυτή η περίοδος είναι επικίνδυνη για δυσμενή σχόλια σε βάρος σου.

Αισθηματικά: Τα οικογενειακά ζητήματα που δεν λένε να τακτοποιηθούν αυτή την περίοδο σε πιέζουν αρκετά, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, ενώ το αποψινό βράδυ είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, μακριά από την πολυκοσμία.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Υπάρχουν πρόσωπα που σου δείχνουν το δρόμο στα οικονομικά, παρόλα αυτά θα πρέπει η διαίσθησή σου να συνδυάζεται και με την προσπάθεια που καταβάλλεις καθημερινά.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά:Μέχρι το μεσημέρι η Σελήνη παραμένει στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, καλώντας σε να φανείς συνεπής σε υποχρεώσεις, κινούμενος σύμφωνα με τους κανόνες, ενώ αργότερα περνά σε μια πιο βοηθητική θέση για το δικό σου ζώδιο, που ενισχύει τις προσπάθειές σου να φτάσεις τους στόχους που θέτεις. Παράλληλα όμως ευνούνται αρκετά οι συλλογικές δραστηριότητες ή η συμμετοχή σου σε ομάδες.

Αισθηματικά: Αποδέξου απόψε προσκλήσεις για κοινωνικές εξόδους ή έλα πιο κοντά στο πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος, καθώς μέσα από φίλους ή παρέες προχωρούν τα προσωπικά σου, ενώ εσύ διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Μπορείς να ασχοληθείς με την καριέρα σου το πρωί, προσεγγίζοντας πιο εύκολα προϊστάμενους, πρόσωπα κύρους ή γενικότερα ανθρώπους που έχουν λόγο στη δουλειά σου. Επιπλέον μπορείς με σωστές κινήσεις να δεις τα οικονομικά σου να προχωρούν μέσα στο προσεχές διάστημα.

astropedia.gr

kos patisserie
επιστροφή στην κορυφή