Menu

Τί σας επιφυλάσσουν τα ζώδια από 30 Ιουνίου μέχρι 7 Ιουλίου;

Τί σας επιφυλάσσουν τα ζώδια από 30 Ιουνίου μέχρι 7 Ιουλίου;
jumbo-banner
Πώς μας υποδέχεται λοιπόν ο Ιούλιος; Χαλαρώνουν καθόλου οι πλανήτες; Τι υπόσχεται ζώδιο και ωροσκόπος; Πως θα κινηθούν τα επαγγελματικά και τα ερωτικά μας;

ΚΡΙΟΣ
Μία πολύ καλή εβδομάδα ξεκινά για το ζώδιό σου, με τον Ερμή να επιστρέφει σε κανονική πορεία στο ζώδιο των Διδύμων από την Τρίτη. Τώρα η σκέψη σου θα είναι πιο ξεκάθαρη για να δεις τις καταστάσεις που διαδραματίζονται γύρω σου. Αναζήτησε νέους τρόπους για να προσπεράσεις τα τελευταία εμπόδια που έχουν μείνει και μην διστάσεις να κάνεις νέα ανοίγματα και να ακολουθήσεις το ένστικτό σου. Άτομα κύρους μπορούν να λειτουργήσουν καταλυτικά σε ένα δημιουργικό σου σχέδιο. Κάθε υπερβολή επιτρέπεται αρκεί να μην το παρακάνεις!
Αισθηματικές
Αυτή την εβδομάδα θα περάσεις τις μέρες σου σκεπτόμενη πως θα ανανεώσεις τη σχέση σου και η Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων θα ανοίξει τη σκέψη σου και θα σου δώσει εναλλακτικές και πρωτότυπες λύσεις για να το πετύχεις. Όσο για τις singles, η αυτοπεποίθησή σας θα ανέβει και θα διεκδικήσετε με επιτυχία τον άνθρωπο που σας έχει γοητεύσει τον τελευταίο καιρό.
Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, αυτή την εβδομάδα ίσως να προκύψουν εντάσεις με τους συνεργάτες σου, λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων που έχετε αναλάβει όλοι. Κάνε ένα ξεκαθάρισμα στις συνεργασίες σου και κράτησε αυτές που σου προσφέρουν μακροχρόνια οφέλη και όχι προβλήματα. Μελέτησε σχέδια, αναμόρφωσε προτάσεις, ιδέες και ετοιμάσου για μεγάλα ξεκινήματα στο μέλλον. Στα οικονομικά σου, προφύλαξε τον εαυτό σου από τις κακοτοπιές που υπάρχουν, για να μπορέσεις να πετύχεις αργότερα τους σκοπούς σου και να αυξήσεις τα εισοδήματά σου κάποια στιγμή.
 
ΤΑΥΡΟΣ
Με τον Ερμή να επιστρέφει σε κανονική πορεία αυτήν την Τρίτη στο ζώδιο των Διδύμων, θα έχεις πολλές ευκαιρίες να βελτιώσεις τις συνθήκες στο χώρο της εργασίας σου, καθώς και την υγεία σου. Ραντεβού και επικοινωνίες που μέχρι τώρα δεν λέγανε να επιτευχθούν, πραγματοποιούνται και αρχίζουν να σου δίνουν αυτά που ζητάς. Εκμεταλλεύσου κάποια ενθαρρυντικά μηνύματα που θα σου δοθούν και προχώρα σε διαπραγματεύσεις, που μπορούν να βελτιώσουν το βιοτικό επίπεδο της καθημερινής σου ζωής. Η σοβαρή ενασχόλησή σου με οικονομικές και επαγγελματικές επιδιώξεις, θα φέρει τα αποτελέσματα που περιμένεις.
Αισθηματικές
Αυτή την εβδομάδα το ταίρι σου θα απαιτήσει από εσένα υποστήριξη στα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Πρέπει να βρεις το χρόνο να ασχοληθείς μαζί του και μην τον απομακρύνεις ακόμη μία φορά, γιατί στο τέλος θα βρει… αλλού την κατανόηση που έχει ανάγκη. Φυλάξου για να έχεις! Αν είσαι μόνη, θα νιώσεις ερωτική έλξη για ένα πρόσωπο από το φιλικό σου περιβάλλον, αλλά δεν πρέπει να βιαστείς μέχρι να σιγουρευτείς για τα συναισθήματά του.
Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, τα σχέδιά σου υποστηρίζονται από ξαφνικά γεγονότα που είναι ανοίγματα προς το μέλλον. Η ταχύτητα που αναπτύσσεσαι για να μην χάσεις τις ευκαιρίες είναι μεγάλη και θα σημειώσεις πολλές επιτυχίες αυτές τις ημέρες. Τα οικονομικά σου θα σταθεροποιηθούν και θα μπορέσεις να κάνεις κάποια πράγματα που θέλεις για τον εαυτό σου. Πρόσεξε όμως, μην αρχίσεις να σκορπάς τα χρήματά σου, γιατί στο τέλος τα χρέη θα διογκωθούν χωρίς να το καταλάβεις.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Μολονότι βρίσκεσαι σε μεγάλη ένταση το τελευταίο διάστημα και αισθάνεσαι ότι όλα και όλοι γύρω σου στρέφονται εναντίον σου, τώρα που ο κυβερνήτης πλανήτης σου θα ξεκινήσει την ορθή πορεία του στο ζώδιό σου από την Τρίτη, μπορείς να εξομαλύνεις την κατάσταση και να νιώσεις πιο ήρεμη. Οι εντάσεις στις σχέσεις και στις συνεργασίες σου δεν θα εκμηδενιστούν, αλλά θα έχεις τον τρόπο να τις αντιμετωπίσεις και να κοιτάξεις το συμφέρον σου. Τώρα θα καταφέρεις να λύσεις παρεξηγήσεις και παρανοήσεις και οι καθυστερήσεις στα σχέδιά σου θα μειωθούν αρκετά.
Αισθηματικές
Η σχέση σου βελτιώνεται και θα αρχίσεις να κάνεις σχέδια με τον σύντροφό σου για το μέλλον. Οι οικογενειακές σου υποχρεώσεις βέβαια θα αυξηθούν, αλλά επειδή θα έχεις την υποστήριξη και τη βοήθεια του συντρόφου σου, τίποτα δεν θα μπορεί να σε εμποδίσει για να τις τακτοποιήσεις και να βρεις και λίγο ελεύθερο χρόνο να περάσεις μαζί του, ερωτικά και ρομαντικά. Αν είσαι μόνη, ξεπέρασε μια και καλή το παρελθόν και όποιον ή ό,τι σε συνδέει με αυτό και βάλε μπρος για νέες καταστάσεις στην ερωτική σου ζωή, που θα σου χαρίσουν πολύ όμορφα συναισθήματα.
Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό τομέα, θα σου γίνουν ξαφνικές προτάσεις και θα αναλάβεις καινούριες υποχρεώσεις. Η αναγνώρισή σου στο χώρο που κινείσαι θα σου ανεβάσει τη διάθεση, αλλά θα δώσει και ώθηση στην καριέρα σου. Στα οικονομικά σου, τα πράγματα αρχίζουν να βελτιώνονται, απομακρύνονται τα εμπόδια που υπήρχαν και αυξάνονται τα εισοδήματά σου. Είναι ιδανική περίοδος για να οργανωθείς καλύτερα και να δημιουργήσεις το κατάλληλο έδαφος για τα ανοίγματα που θέλεις να κάνεις.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Πολλά είναι τα αρνητικά γεγονότα που έχουν συμβεί τελευταία στη ζωή σου, αλλά τώρα που ο πλανήτης της επικοινωνίας επιστρέφει σε κανονική πορεία στους Διδύμους από την Τρίτη, τα πράγματα θα αρχίσουν να παίρνουν το δρόμο τους και θα νιώσεις καλύτερα. Η κρίση σου θα είναι σωστή και θα σε αποζημιώσει, θα κατασταλάξεις χωρίς αμφιβολίες σε σημαντικές επιλογές και θα έχεις να ελπίζεις σε πολύ καλύτερες ημέρες. Σκέψου αισιόδοξα και τα σχέδια σου θα αποδώσουν καλύτερα από όσο περιμένεις. Η μεθοδικότητα που θα έχεις θα σε φέρει μπροστά σε μία σημαντική επαγγελματική σου συνεργασία.
Αισθηματικές
Αυτή την εβδομάδα προσπάθησε να επικεντρωθείς σε αυτά που σε ενώνουν με τον σύντροφό σου και μην δημιουργείς προβλήματα από το πουθενά. Με την Αφροδίτη να κινείται στους Διδύμους, ο έρωτας παίρνει τα πάνω του κι εσύ καλό είναι να σηκωθείς από τη μιζέρια και τον λήθαργο! Οι singles θα γίνετε πιο εξωστρεφείς και θα γνωρίσετε ανθρώπους, που θα σας αλλάξουν τη ζωή.
Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, μπορεί να μην είναι ιδανικά τα πράγματα ακόμη, αλλά θα μπορέσεις να προωθήσεις βασικές υποθέσεις σου και να δεις μια βελτίωση ή ανάκαμψη στη δουλειά σου. Οι υποχρεώσεις σου θα αυξηθούν, αλλά θα έχεις τη στήριξη των συνεργατών σου και θα τα βγάλεις πέρα. Στον οικονομικό τομέα, δεν πρέπει να αγνοήσεις ή να αμελήσεις κάποιες υποχρεώσεις σου προς τρίτους ή προς το Δημόσιο. Βάλε μια καλύτερη τάξη στα οικονομικά σου και απόφυγε τις περιττές σπατάλες.
 
ΛΕΩΝ
Η εβδομάδα αυτή είναι ευνοϊκή για το ζώδιό σου και οι ιδέες που θα έχεις για κάποια σημαντικά ζητήματα της ζωής σου θα είναι πολύ καλές για να τις αφήσεις να φύγουν αναξιοποίητες. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου, άφησε στην άκρη τους φόβους και τις πικρίες και βάδισε προς τους νέους ορίζοντες που ανοίγονται μπροστά σου με περισσότερη τόλμη και θάρρος. Τώρα, μέσα από φιλικές συντροφιές ή συλλογική εργασία, μπορείς να επεξεργαστείς σχέδια και να εκφράσεις με περισσότερη άνεση όσα δεν μπορούσες να πεις μέχρι τώρα. Οι εξελίξεις που θα έχεις θα είναι θετικές, ακόμη και αν ρισκάρεις περισσότερο από όσο σε παίρνει.
Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, θα περάσεις πολύ ευχάριστες και ρομαντικές στιγμές με τον σύντροφό σου. Τα προβλήματα μεταξύ σας θα υποχωρήσουν σημαντικά και θα αρχίσετε ξανά να απολαμβάνετε ο ένας την παρέα του άλλου χωρίς ανασφάλειες και εγωκεντρισμούς. Οι singles, με την Αφροδίτη να κινείται στους Διδύμους, θα έχετε ευχάριστες εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή. Θα αρχίσετε να ανοίγεστε περισσότερο στο περίγυρο σας, κάνοντας καινούριες γνωριμίες που θα σας γοητεύσουν και θα γοητεύσετε.
Επαγγελματικές
Αυτή την εβδομάδα ανασυγκρότησε τις δυνάμεις σου στα επαγγελματικά, ενέργησε με σύνεση και επιφυλακτικότητα και θα πετύχεις τους στόχους που έχεις βάλει. Όσον αφορά στα οικονομικά σου, θα αναζητήσεις νέους τρόπους για να αυξήσεις τα εισοδήματά σου. Μην υποτιμήσεις τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, λόγω της γενικότερης ανήσυχης κατάστασης που επικρατεί. Εξέτασέ τις αναλυτικά για να δεις ποια σε συμφέρει καλύτερα.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο κυβερνήτης σου Ερμής σε ορθόδρομη πορεία στους Διδύμους από την Τρίτη και η Αφροδίτη, που παραμένει στο ίδιο ζώδιο, θα σου εξασφαλίσουν αρκετές ευκαιρίες και θα σου ανοίξουν νέους και ελπιδοφόρους ορίζοντες σε αυτά που αναζητάς. Η αγωνιστικότητά σου θα είναι σε υψηλά επίπεδα και, με υπομονή και σωστό προγραμματισμό, θα κάνεις πραγματικότητα αυτά που έχεις στο μυαλό σου. Προσπάθησε να είσαι σε ετοιμότητα κάθε στιγμή, γιατί θα είναι πολλές οι ευκαιρίες και οι δυνατότητες που θα πρέπει να αξιοποιήσεις.
Αισθηματικές
Αυτή την εβδομάδα πολλές θα είναι οι φορές που θα βάζεις σε δεύτερη μοίρα τη σχέση σου, λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων που θα έχεις στους υπόλοιπους τομείς. Για να μην δεχθείς παράπονα και γκρίνιες από την μεριά του συντρόφου σου, βρες χρόνο να του αφιερώσεις και κράτησε τις ισορροπίες. Αν είσαι single, θα έχεις έντονη την ανάγκη να αλλάξεις την καθημερινότητά σου και να την κάνεις πιο έντονη, με αποτέλεσμα να αρχίσεις να κυκλοφορείς περισσότερο και ο φιλικός σου κύκλος να διευρυνθεί σημαντικά. Οι κατακτήσεις που θα έχεις θα είναι πολλές, αλλά πιθανότατα θα έχουν σύντομη διάρκεια.
Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό σου τομέα, αυτή την εβδομάδα θα σε απασχολήσουν θέματα συνεργασιών, καθώς θα επικρατούν εντάσεις και προβλήματα, αλλά μην περιμένεις να γίνουν ριζικές αλλαγές. Δείξε υπευθυνότητα και σοβαρότητα για να πάρεις την επιβράβευση που επιθυμείς από τους ανώτερους σου. Στον οικονομικό τομέα, θα πρέπει να κινηθείς γρήγορα και να τακτοποιήσεις παλιές σου οφειλές. Φρόντισε να είσαι προσεκτική στις συναλλαγές σου και απόφυγε να δανείσεις ή να δανειστείς χρήματα.
 
ΖΥΓΟΣ
Ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής επιστρέφει σε κανονική πορεία στους Διδύμους από την Τρίτη και θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες να βάλεις καινούριους στόχους, να οργανωθείς καλύτερα και να γίνεις πιο δημιουργική και αποτελεσματική σε αυτά που έχεις σκεφτεί να κάνεις. Τα εμπόδια σε ένα επαγγελματικό ζήτημα που σε απασχολεί καιρό φεύγουν και είναι εφικτό τώρα να κατασταλάξεις σε μία απόφαση που θα σε ικανοποιήσει. Τώρα ανοίγονται μπροστά σου νέοι δρόμοι και χρήσιμες επαφές. Θα μπορέσεις με ευκολία να κλείσεις οικονομικές σου υποθέσεις, που αφορούν οικογενειακά σου ζητήματα.
Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, παρόλα τα γεγονότα που αντιμετώπισες στο παρελθόν με τη σχέση σου (η οποία καλά κρατεί ακόμα), θα κάνεις προσπάθειες να βελτιώσεις την επικοινωνία με τον σύντροφό σου και θα έχεις θετική ανταπόκριση από τη μεριά του. Αν μάλιστα έχετε τη δυνατότητα μιας μικρής απόδρασης, καλό θα σας κάνει και θα τονώσει τον ερωτισμό σας. Αν είσαι μόνη, να ξέρεις πως θα συμβούν περίεργες συμπτώσεις και θα συναντήσεις ξαφνικά ένα πρόσωπο από τα παρελθόν σου που θα σε αναστατώσει. Μην δειλιάσεις να το πλησιάσεις και να δεις την αντιμετώπισή του. Άλλωστε, δεν έχεις κάτι άλλο πιο σταθερό στη ζωή σου και αν έχεις ανοιχτούς λογαριασμούς μαζί του, ίσως είναι μία καλή ευκαιρία να τους κλείσεις τώρα μια και καλή, ή ακόμη και να… ανοίξεις καινούριους.
Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό σου τομέα θα τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητές σου και θα σχεδιάσεις τις επόμενες κινήσεις σου, όπως ακριβώς τις είχες φανταστεί. Η επικοινωνία και οι πρωτοβουλίες που θα πάρεις, σου επιτρέπουν επιτυχίες και μικρά θαύματα. Η έγκριση των άλλων θα σου δοθεί εύκολα και πλέον δεν θα συναντάς τοίχο σε αυτά που σχεδιάζεις. Μην αφήσεις λοιπόν τίποτα ανεκμετάλλευτο αυτές τις ημέρες, γιατί ό,τι ξεκινήσει τώρα, θα έχει σημαντική πορεία εξέλιξης. Στον οικονομικό τομέα, αν σκοπεύεις να επενδύσεις χρήματα, διάλεξε κάτι σίγουρο. Λάθη που θυμίζουν το παρελθόν δεν είναι πια δικαιολογημένα.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα οι συνθήκες είναι πολύ καλές για το ζώδιό σου, προκειμένου να βρεις αποτελεσματικές λύσεις στα θέματα που σε απασχολούν. Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο των Διδύμων από την Τρίτη και επιτέλους η διάθεσή σου βελτιώνεται αισθητά και νιώθεις έτοιμη για όλα. Οργανώσου λοιπόν κατάλληλα και φρόντισε να αναγνωρίσεις τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν σε όλους τους τομείς για να τις εκμεταλλευτείς κατάλληλα για το μέλλον σου. Να ξέρεις ότι όσο πιο υπεύθυνα θα αντιμετωπίσεις δύσκολες δουλειές, τόσο πιο εύκολα θα καταφέρεις να τις ολοκληρώσεις.
Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, με την Αφροδίτη να κινείται στους Διδύμους και να σε ευνοεί, θα βρεις λύσεις με το σύντροφό σου στα προβλήματα που αντιμετωπίζετε εδώ και καιρό. Θα κάνετε πολλές ευχάριστες συζητήσεις και θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το κοινό σας μέλλον. Ορισμένες από εσάς θα συμβιώσετε ή θα επισημοποιήσετε τη σχέση σας. Αν είσαι μόνη, θα αναθεωρήσεις κάποιες απόψεις για την προσωπική σου ζωή και θα πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου. Η επικοινωνία σου με το περιβάλλον θα είναι πιο ζεστή, με αποτέλεσμα να φτιάξει η διάθεση και η ψυχολογία σου.
Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου αυτή την εβδομάδα οι συνθήκες που θα επικρατούν θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστες και οι σχέσεις με τους συνεργάτες σου θα είναι τόσο καλές μεταξύ σας που θα καταφέρετε να φέρετε την πολυπόθητη ισορροπία στον εργασιακό σας χώρο και να δρομολογήσετε τα μελλοντικά σας σχέδια με άλλη, πιο ανεβασμένη διάθεση και όρεξη για δουλειά. Στα οικονομικά σου θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα, αλλά αν κάνεις υπομονή, αργότερα θα ανακάμψουν και θα μπορείς να κινηθείς πιο άνετα.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Μια καλή εβδομάδα ξεκινά για εσένα, με τον πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή να επιστρέφει σε κανονική πορεία στους Διδύμους την Τρίτη και να ομαλοποιεί κατά πολύ τις επικοινωνίες και τις συναναστροφές σου. Αν νομίζεις ότι είναι δύσκολο να τα καταφέρεις όλα μόνη σου, ζήτα τη βοήθεια των κατάλληλων ατόμων και θα δεις ότι η υποστήριξή τους θα σου λύσει τα χέρια. Τώρα η επιμονή και το πάθος σου θα σε βοηθήσουν στην υλοποίηση ενός σημαντικού σχεδίου. Επίσης, οι αρμονικές επαφές που θα έχεις με τον περίγυρό σου θα σε κάνουν να αισθανθείς πλήρης και ασφαλής.
Αισθηματικές
Στον αισθηματικό τομέα, αυτή την εβδομάδα πρόσεξε λίγο με τη συμπεριφορά σου, γιατί θα είσαι νευρική και αγχώδης στη σχέση σου και ίσως δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με το ταίρι σου. Προσπάθησε να μην μεταφέρεις τα προβλήματα της δουλειάς στο σπίτι και προστάτεψε την προσωπική σου ζωή όσο μπορείς από κακοτοπιές. Το Σαββατοκύριακο είναι ιδανικό για να αναθερμάνεις τη σχέση σου με τολμηρές ενέργειες. Αν είσαι μόνη, θα έχεις την ευκαιρία να συναντήσεις φίλους που έχεις να δεις πολύ καιρό και θα μπορέσεις να συσφίξεις τις σχέσεις σου. Ίσως μάλιστα με κάποιον από αυτούς να έρθεις πιο κοντά… Μην διστάσεις!!!
Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό σου τομέα αυτή την εβδομάδα θα αξιοποιήσεις τα ταλέντα σου και θα κερδίσεις την αναγνώριση που επιθυμούσες εδώ και καιρό στο αντικείμενό σου. Παράλληλα, θα σου δοθούν ευκαιρίες για την προώθηση των συμφερόντων σου. Στα οικονομικά, θα υπάρξουν κάποια έξοδα που θα πρέπει να κάνεις για κοινωνικούς λόγους και θέλει μεγάλη προσοχή στο πώς θα κινηθείς, για να μην πιεστείς και δεν μπορείς να τα βγάλεις πέρα στο τέλος.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Ερμής σταματά την ανάδρομη πορεία του στους Διδύμους την Τρίτη και η ανακούφιση που παίρνεις θα σε κάνει να νιώσεις πολύ καλύτερα από τις προηγούμενες ημέρες. Προσπάθησε να γίνεις πιο πρακτική, αναζητώντας λύσεις που μπορούν να εφαρμοστούν και διώξε κάθε απαισιόδοξη σκέψη που σε τραβάει πίσω. Από την άλλη, η Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού από την Παρασκευή μέχρι την Κυριακή θα σε γεμίσει με υπέρμετρη αισιοδοξία, γεγονός που θα σε κάνει να γοητεύεις τους πάντες και οι στόχοι σου θα πάρουν το δρόμο της πραγμάτωσης.
Αισθηματικές
Άφησε στην άκρη σκοτούρες και προβλήματα και βρες χρόνο να αφιερώσεις στο σύντροφό σου. Κι αν ακόμη είσαι μόνη σου, ένας αέρας ρομαντισμού θα κυριαρχεί στη ζωή σου. Το πλανητικό σκηνικό θα αυξήσει την γοητεία σου, κάνοντάς σε αρεστή και επιθυμητή από τους άλλους. Πρόσεξε όμως τα ακατάλληλα πρόσωπα, που θα εμφανιστούν στη ζωή σου και θα θελήσουν να εκμεταλλευτούν τα συναισθήματά σου.
Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό σου τομέα, οι συνεργάτες σου θα σε βοηθήσουν στις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει και θα τελειώσεις σε σύντομο χρονικό διάστημα. Εμπιστεύσου τη διαίσθησή σου και πάρε τις σωστές αποφάσεις για τις προτάσεις που θα σου γίνουν, γιατί πραγματικά θα σε απογειώσουν. Στον οικονομικό τομέα, παροδικά προβλήματα και αναβολές στις εισπράξεις σου θα σου προκαλέσουν ανασφάλεια. Απόφυγε να δανειστείς χρήματα.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η εβδομάδα αυτή, με τον Ερμή να ξεκινά την ορθή πορεία του στους Διδύμους από την Τρίτη, είναι καλή για να εξετάσεις κάθε σχέση σου, είτε επαγγελματική είτε προσωπική, και να κατανοήσεις καλύτερα τα πρόσωπα που σε περιτριγυρίζουν. Η ανασφάλεια για την πορεία των οικονομικών και της δουλειάς σου θα αμβλυνθεί, αν συζητήσεις με αυτούς που εμπιστεύεσαι. Τώρα ξεκινά για εσένα μία δυναμική περίοδος, που θα τρέξεις για να υλοποιήσεις κάποια σημαντικά σου σχέδια, έστω κι αν πρέπει να δουλέψεις πιο σκληρά.
Αισθηματικές
Στον ερωτικό τομέα, οι υποχρεώσεις και η καθημερινότητα μπαίνουν για άλλη μια φορά στη σχέση σου και θα δημιουργηθεί μια απομάκρυνση με τον σύντροφό σου. Προσπάθησε να κρατήσεις τις ισορροπίες και μην τον αφήνεις έξω από αυτά που σε προβληματίζουν και σε στεναχωρούν. Αν είσαι single, θα έχεις ευχάριστες εκπλήξεις στην αισθηματική σου ζωή, με την Σελήνη να κινείται στον Ζυγό από την Παρασκευή μέχρι το βράδυ της Κυριακής και να σε ευνοεί. Μια ξαφνική γνωριμία που θα κάνεις θα εξελιχθεί σε μια σοβαρή και ουσιαστική σχέση στο μέλλον.
Επαγγελματικές
Αυτή την εβδομάδα προβλέπονται ανακατατάξεις που θα σε αγχώσουν και θα σου δημιουργήσουν ανασφάλειες. Κατανοώντας τις εξελίξεις, θα βάλεις καινούριους στόχους, θέτοντας σε εφαρμογή τα σχέδιά σου. Οι δημιουργικές σου ιδέες δεν θα πρέπει να εμπεριέχουν πολλή φαντασία, αλλά να είναι συγκεκριμένες και ικανές να πραγματοποιηθούν. Οι γνώσεις που έχεις αποκομίσει και οι εμπειρίες σου, θα φανούν πολύτιμες σε πολλούς που θα ζητήσουν τη γνώμη σου. Στον οικονομικό τομέα, θα προκύψουν κάποια κέρδη από τις συνεργασίες σου και θα κινηθείς πιο άνετα αυτές τις ημέρες.
 
ΙΧΘΕΙΣ
Ο Ερμής επιστρέφει σε κανονική πορεία στο ζώδιο των Διδύμων από την Τρίτη και τονώνει την αυτοπεποίθησή σου, όπως και τις κοινωνικές σου επαφές. Οι προσπάθειες που θα κάνεις αυτές τις ημέρες, θα υποστηριχθούν ιδιαίτερα από το φιλικό σου περιβάλλον και θα νιώσεις ότι μπορείς να πετύχεις τα πάντα. Τώρα θα κάνεις χρήσιμες επαφές, καθώς οι ιδέες που θα έχεις θα σε οδηγήσουν στην επίτευξη των σχεδίων σου. Πρόσεξε μόνο, πάνω στον ενθουσιασμό σου, να μην αναλάβεις περισσότερες ευθύνες από αυτές που μπορείς να διαχειριστείς και στο τέλος το μετανιώσεις.
Αισθηματικές
Η εβδομάδα αυτή θα σε φέρει σε αρμονία με το σύντροφό σου. Βρίσκετε από κοινού λύσεις στα προβλήματα που υπήρχαν μεταξύ σας και κάνετε σχέδια για το μέλλον. Αν είσαι μόνη, από την Παρασκευή μέχρι και την Κυριακή, που η Σελήνη θα κινείται στο Ζυγό, η διάθεση σου θα είναι άκρως ερωτική και θα φλερτάρεις έντονα. Θα γνωρίσεις πολλά και ενδιαφέροντα άτομα, αλλά καλύτερα να μη βιαστείς να κάνεις το επόμενο βήμα.
Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, οργανώσου καλύτερα, βάλε προτεραιότητες σε υποθέσεις και ζητήματα που σε αφορούν και κινήσου αποφασιστικά προς την εκπλήρωση των σχεδίων σου. Απόφυγε να έρθεις σε αντιπαραθέσεις με τους συναδέλφους σου, γιατί χωρίς τη βοήθειά τους, θα καθυστερήσεις πολύ τα βήματα σου. Στα οικονομικά σου, θα αντιμετωπίσεις ορισμένες δυσκολίες και θα πρέπει να δείξεις υπομονή και να κινηθείς διαλλακτικά. Μην παρασυρθείς σε υπερβολές, γιατί λίγο αργότερα η απροσεξία στη διαχείριση των χρημάτων σου θα έχει συνέπειες, τις οποίες δεν θα μπορείς να τις χειριστείς.

Πηγή: tlife.gr
kos patisserie

Ετικέτες

Ζώδια,
επιστροφή στην κορυφή