Τέσσερις τύποι ανδρών και πώς θα τους αποπλανήσετε

Ιούνιος 23, 2015
jumbo-banner

Οι άνδρες είναι απλά πλάσματα. Οι γυναίκες περνούν πολύ περισσότερο χρόνο μελετώντας τις επιθυμίες και τα κίνητρα ενός άνδρα αλλά κανείς δεν είπε ότι κάτι τέτοιο δεν αρέσει στους άνδρες.

Οι γυναίκες θέλουν να ξέρουν τι θέλουν οι άνδρες κάθε στιγμή, κάθε λεπτό από τη γνωριμία τους και μετά αναφέρει στο agapimono.gr. Έτσι λοιπόν όταν μια κοπέλα θέλει να αποπλανήσει κάποιον σκέφτεται: » Τι πρέπει να κάνω για να κοιμηθώ μαζί σου;»

Κάνοντας μια σύντομη έρευνα καταλήγουμε ότι οι άνδρες θα σου πουν τα εξής:
Πες μου γεια
Ζήτησε μας να σου πάρουμε ένα ποτό
Κόλλησε το χέρι σου στον καβάλο μου
Φόρεσε κάτι "βρωμικο"

Ναι, σας το είπα οι άνδρες είναι ρηχοί σε κάτι τέτοια. Παρόλα αυτά υπάρχουν συγκεκριμένοι άνδρες που θέλουν συγκεκριμένο τρόπο προσέγγισης για να καταφέρεις τον επιθυμητό στόχο.

1. Κολλημένος με τη μπάλα/γυμναστήριο
Αν αγαπά το ποδόσφαιρο ή το μπάσκετ ακόμα και το γυμναστήριο, το κορίτσι τον ονείρων του είναι μια κοπέλα που αγαπά τα σπορ και φυσικά ξέρει τι είναι το pick n roll ή το offside. Έτσι η γυναίκα που αγαπά τα ομαδικά αθλήματα και το γυμναστήριο είναι σίγουρο πως θα τον κερδίσει αφού του δίνει την αίσθηση ότι μπορούν να βλέπουν μαζί αγώνες της αγαπημένης του ομάδας και στο τέλος μπορούν να κάνουν σεξ φορώντας φανέλες από αντίπαλες ομάδες (ναι, το έχω ακούσει ότι το κάνουν μην απορείτε).

Η προσέγγιση: Στο μυαλό του Πρωταθλητή είναι η γυμναστική κάθε είδους έτσι απλώς μπορείς να αγγίξεις «καταλάθος» το μπράτσο του ή ακόμα καλύτερα να το πειράξεις ζητώντας του να το ακουμπήσεις. Και ναι τον έχεις!

Η Προειδοποίηση: Δυστυχώς με έναν τέτοιο άντρα να ξέρεις ότι ή θα σε τραβήξει κάθε Κυριακή μαζί του στο γήπεδο ή θα πρέπει το απόγευμα να πάει για προπόνηση, θα σου μετράει τις θερμίδες σε κουραστικό βαθμό και θα μαλώνετε κάθε φορά που θα βαριέσαι να πας γυμναστήριο. Δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να λειτουργήσει τη στιγμή ειδικά που εσύ θες να φας ένα μπολ παγωτό βλέποντας την αγαπημένη σου σειρά στη τηλεόραση.

2. Ο Άντρας που σε θέλει σέξι
Αυτός ο άνθρωπος δεν είναι μόνο ένας άνθρωπος αλλά είναι Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ! Λατρεύει τις γυναίκες αλλά όχι με τον σύγχρονο τρόπο,με εκείνον τον λίγο παλιομοδίτικο, τον λίγο περίεργο. Παρόλα αυτά δεν είναι κακός αλλά θέλει να είσαι πάντα σέξι και τέλεια για εκείνον.

Η προσέγγιση: Για να τον γνωρίσεις πρέπει να φοράς κάτι πολύ σέξι. Αυτό μπορεί να είναι pencil φόρεμα και γενικά να αφήνεις ακάλυπτα μερικά σημεία. Σκέψου ότι είναι ένας σκύλος και του δίνεις κόκκαλο. Κάπως έτσι είναι και ο συγκεκριμένος. Αφήστε τον να μιλήσει για αυτόν και μην εκπλαγείτε αν αρχίσει να σας λέει πως θέλει να μαγειρεύει η γυναίκα του όπως η μαμά του, γιατί είναι και μαμάκιας μέσα σε όλα.

Προειδοποίηση: Η μαγειρική σου πρέπει να είναι άψογη και ιδανικά σαν της μαμάς του. Πρέπει να είσαι πνευματώδης και να τον προσέχεις κάθε στιγμή που είστε μαζί κανακεύοντας τον. Δύσκολη επιλογή αν θέλεις να έχεις και λίγο την ησυχία σου. Όμως θα σε έχει βασίλισσα.

3. Ο ντροπαλός
Ποιος είπε ότι δεν υπάρχουν ντροπαλοί άντρες; Ο συγκεκριμένος δεν υπάρχει περίπτωση να σε προσεγγίσει και γενικά θα μπορούσε να περάσει όλο το βράδυ του στο μπαρ κοιτώντας το πάτωμα μη τύχει και διασταυρωθούν τα βλέμματα σας.

Η προσέγγιση: Είσαι στη θέση του κυνηγού αυτή τη στιγμή θα πρέπει να πάρεις εσύ το πάνω χέρι και να κάνεις τη γνωριμία. Γέλα με τα αστεία του αφού θα καταλάβεις αμέσως πόσο έξυπνος είναι. Είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί και θέλει ένα πραγματικό κορίτσι. Το μυαλό του είναι τόσο σέξι που θα σε ξετρελάνει από αυτό και μόνο.

Προσοχή: Είναι ένα μεγάλο παιδί θα πρέπει να έχεις πάντα εσύ το πάνω χέρι. Θα περάσεις υπέροχα μαζί του αλλά αν δεν θες να περνάει πάντα το δικό σου και να ακούς πάντα την απάντηση : » σήμερα θα κάνουμε ότι θες εσύ» καλύτερα να ψάξεις για άλλες πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια.

4. Το κακό παιδί
Τι να πούμε γι αυτόν τον άντρα; Sexy, γεμάτος ενδιαφέροντα αλλά και ένα σωρό δυνατότητες σαν ένα διαμάντι. Ο τύπος είναι απρόβλεπτος και δεν έχει σημασία πόσες φορές θα ξεχάσει να σας πάρει τηλέφωνο αλλά τουλάχιστον θα λάμψετε όποτε δείτε το όνομα του στην οθόνη. Ή τουλάχιστον έτσι λέτε.

Προσέγγιση: Στη πραγματικότητα δεν χρειάζεται τίποτα, γιατί ότι θέλει μπορεί να το πάρει μόνος του. Μόνο μερικά βλέμματα να ανταλλάξετε και με 3 κινήσεις είναι ήδη δίπλα σας στη μπάρα. Αν είσαι ανοιχτή στη περιπέτεια ετοιμάσου για την πιο άγρια βόλτα της ζωής σου.

Προσοχή: Τα κακά νέα που συνοδεύουν μοιραία το κακό παιδί είναι ότι δεν πρόκειται να αλλάξει. Είναι εκείνος που θα κάνει κομμάτια την καρδιά σου την επόμενη φορά που θα περάσει από μπροστά σου αγκαλιά με το καινούριο θύμα του. Όσο και αν προσπαθήσεις να τον αλλάξεις δεν θα το καταφέρεις. Το μόνο που θα σε συμβουλέψω είναι να μη χάσεις τον εγωισμό σου και την αυτοπεποίθηση σου γιατί θα σου χρειαστούν.

 

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot