Menu

Σημάδια πως πρέπει να κόψεις το ποτό. Άμεσα!

Σημάδια πως πρέπει να κόψεις το ποτό. Άμεσα!
jumbo-banner

Προσωπικά δεν πίνω καθόλου αλλά δεν έχω στόχο να πείσω κανέναν από εσάς να φτάσει σε αυτό το σημείο. Είναι εντελώς διαφορετικό πράγμα όμως το πίνω 2-3 ποτά, έτσι για τη διασκέδαση κι εντελώς διαφορετικά το γίνομαι ντίρλα κάθε βράδυ.

Το παρόν άρθρο, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί κι ως ενός είδους τεστ. Αν διαβάζοντας τα παρακάτω, διαπιστώσετε πως βλέπετε τον εαυτό σας στα περισσότερα εξ’ αυτών τότε καλό θα ήταν να το κοιτάξετε με κάποιον τρόπο. Αρχικά επιχειρήστε να το λύσετε μόνος, εξηγώντας στον εαυτό σας πως έχει η κατάσταση, θέτοντας παράλληλα στόχους. Αν αυτή η προσπάθεια δεν καρποφορήσει, μη διστάσετε να μιλήσετε σε κάποιο δικό σας πρόσωπο. Φαίνεται κι ακούγεται αστείο, η πλάκα όμως, δεν απέχει ιδιαίτερα από τον αλκοολισμό.

Σοβαρά...

1. Τα hangovers σου δεν περιορίζονται στη μία μέρα μετά την έξοδο. Απαιτούνται τουλάχιστον τρία 24ωρα για να επανέλθεις πλήρως στους ρυθμούς σου.

2. Όσα χρήματα κι αν έχεις στις τσέπες σου θα φύγουν σε ποτά. Κι αν ξεμένεις μόνο με κέρματα, ψάχνεις το πιο «τελειωμένο» μαγαζί της πολής για 2-3 γύρες σφηνάκια.

3. Είσαι πάντα ο πρώτος της παρέας που έρχεται σε κέφι. Για την ακρίβεια, το πετυχαίνεις με τις μπύρες στο χέρι, προτού καν φτάσετε στον προορισμό σας.

4. Και κλασσικά, είσαι πάντα ο τελευταίος που θα κόψει την κατανάλωση. Όπως και να το δει κανείς, είσαι μια κατηγορία μόνος σου.

5. Θεωρείς έσχατη αμαρτία να αφήσεις μπουκάλι σε μαγαζί χωρίς να έχει καταναλωθεί ακόμη και η τελευταία γουλιά. Είσαι ικανός να κουβαλάς και καλαμάκι μη τυχόν και ξεφύγει κάτι από τον πάτο.

6. Στην ερώτηση «Τι μισείς περισσότερο σε τούτο τον κόσμο;» η απάντηση είναι μία: Τον πονοκέφαλο το πρωί μετά από έξοδο.

7. Είναι αμέτρητα τα βράδια που καταλήγεις να παίζεις μπουνιές (ή να μαλλιοτραβιέσαι) με κάποιον/α άγνωστο/η. Το κακό είναι πως στο 90% των περιπτώσεων, τις τρως…

8. Το νοσοκομείο και η πλύση στομάχου είναι μια διαδικασία ρουτίνας για σένα. Καταλήγεις εκεί, τουλάχιστον δυο φορές κάθε χρόνο.

9. Μετά από κάθε σου έξοδο, δεν ξέρεις σε ποιον/α να πρωτοστείλεις συγνώμη για αυτά που προηγήθηκαν. Καλά, για το πόσες ερωτικές εξομολογήσεις έκανες με μηνύματα σε facebook και whatsapp, ας μην το συζητήσουμε…

10. Οι γονείς σου έχουν απηυδήσει πλήρως με την πάρτη σου. Κι εδώ που τα λέμε, έχουν απόλυτο δίκιο!

11. Η φράση «Πάμε για κανά ποτάκι;» σου ακούγεται γελοία. Τι εννοούν ποτάκι; Αλκοόλ κι ενικός αριθμός δεν πάνε ποτέ μαζί!

12. Κι όμως, τυχαίνει συχνά να πας για ποτό μόνος. Παρόλο που δεν είναι το ίδιο διασκεδαστικό με τις ταινίες, υπάρχει αλκοόλ κι αυτό αρκεί από μόνο του.

13. Δε θυμάσαι πότε ήταν το τελευταίο Σάββατο που ξάπλωσες νηφάλιος/α για ύπνο. Παίζει να χρονολογείται και στην εποχή των Πανελληνίων!

14. Οι φίλοι σου πάντα σε πειράζουν για εκείνους/ες που φασώθηκες κατά την έξοδό σας. Κι εδώ που τα λέμε, με το δίκιο τους. Επιλέγεις ΠΑΝΤΑ τους/τις χειρότερους/ες!

15. Έχεις καταστρέψει τουλάχιστον 3 iPhone! Και το χειρότερο; Μόνο το ένα (ενδέχεται να) ήταν δικό σου…

neopolis.gr

kos patisserie
επιστροφή στην κορυφή