Menu

Πώς θα τελειώσει αυτή η χρονιά; Δες τις αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Πώς θα τελειώσει αυτή η χρονιά; Δες τις αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο
jumbo-banner
Ο χρόνος μετράει αντίστροφα και όλα είναι πιθανά!

Μια εβδομάδα περίπου έμεινε για να αποχαιρετίσουμε και αυτόν τον απρόβλεπτο (μέχρι το τέλος) χρόνο. Μέχρι τότε όμως όλα είναι πιθανά. Άλλωστε μας το απέδειξε όλους τους μήνες με ανατροπές σε επαγγελματικά, ερωτικά και οικονομικά διαδέχοταν η μια την άλλη. Ας δούμε όμως λοιπόν αναλυτικά πως θα ολοκληρωθεί η χρονιά  μέσα από το followme.gr.

KΡΙΟΣ: Σταμάτα να συγκρίνεις τη ζωή σου με των άλλων. Μπορεί να μην είναι εύκολη αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να την φτιάξεις όπως εσύ θέλεις. Φτιάξε ό,τι δεν σου αρέσει!
Tip: Μην γκρινιάζεις, δεν υπάρχει λόγος.

ΤΑΥΡΟΣ: Γενικά αισθάνεσαι ότι πρέπει να αναλάβεις δράση στα αισθηματικά. Αντί να μείνεις στα λόγια για μια ακόμα φορά κάνε κάτι δραστικό και σκέψου ή τώρα ή ποτέ!
Tip: Ρίσκαρε!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Μην παραμελείς τον εαυτό σου και κάνε πράγματα δημιουργικά που θα σου αναπτερώσουν το ηθικό. Μην δίνεις όλη σου την ενέργεια στα προβλήματα των φίλων σου.
Tip: Τα οικονομικά σου βελτιώνονται αισθητά!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μπορεί να σου πάρει ώρα να σηκωθείς από το κρεββάτι σου αλλά όταν το κάνεις θα αξίζει τον κόπο. Σταμάτα να φέρνεις την καταστροφή απλά και μόνο επειδή δεν υπάρχει suspence τη ζωή σου αυτό το διάστημα.
Tip: Άφησε τον εαυτό σου ελεύθερο να νιώσει όλα τα συναισθήματα. Μην πιέζεσαι χωρίς λόγο.

ΛΕΩΝ: Προσπαθείς να βάλεις τη ζωή σου σε καλούπι και αυτό δεν θα σου βγει σε καλό. Αφού είσαι αυθόρμητη γιατί το πιέζεις; Άφησε τη ζωή να σε οδηγήσει εκεί που πρέπει.
Tip: Μην αφήνεις τους άλλους να σου ασκούν πίεση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τα λόγια των άλλων κρύβουν μικρά μηνύματα που πρέπει να κωδικοποιήσεις. Δέξου τις συμβουλές των άλλων γιατί θέλουν να σε βοηθήσουν. Μην τους αγνοείς και μην τους σνομπάρεις.
Tip: Σταμάτα να νομίζεις ότι τα κάνεις όλα σωστά.

ΖΥΓΟΣ: Σταμάτα να παίζεις το ρόλο του θύματος και πάρε τη ζωή στα χέρια σου. Μπορείς να κάνεις ότι θέλεις και να πετύχεις τους στόχους σου αν επικεντρωθείς σωστά εκεί που πρέπει.
Tip: Έχεις δύναμη και θάρρος να αλλάξεις τις καταστάσεις. Δες το θετικά!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα πρέπει να αναλάβεις δράση σε ότι χρειάζεται. Πάρε πρωτοβουλία και άφησε τον εαυτό σου ελεύθερο να αντιδράσει όπως θέλει.
Tip: Κατά τα άλλα είσαι ένας μαγνήτης αγάπης.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φτιάξε το κατάλληλο έδαφος για όλα αυτά που θέλεις να έρθουν στη ζωή σου. Μην κάνεις τη δύσκολη και μην ανατιστέκεσαι σε κάτι που θέλεις να κάνεις αλλά σε κρατάνε λόγοι ασήμαντοι.
Tip: Όλα οι τομείς θα ευδοκιμήσουν στη ζωή σου αρκεί να το πιστέψεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δώσε απλόχερα την αγάπη σου στους ανθρώπους σου αλλά πρόσεξε μην τους πνίξεις. Γιατί δεν έχεις μέτρο και πρέπει να αποκτήσεις γιατί σε πάει πίσω.
Tip: Απελευθερώσου από το οτιδήποτε σε κρατάει δέσμια στο παρελθόν σου όσο πιο γρήγορα μπορείς!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το διάστημ αυτό θα είναι ανατρεπτικό για εσένα που σου αρέσουν οι απρόβλεπτες καταστάσεις. Τα ερωτικά σου παίρνουν μια τροπή περίεργη και θα περάσεις καλά.
Tip: Πρόσεξε όμως γιατί πρέπει να βεβαιώσεις  ότι υπάρχει μια υγιή ισορροπία ανάμεσα σε εσένα και τους αγαπημένους σου.

ΙΧΘΥΣ:  Η αισθησιακή σου φύση θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα αυτό το διάστημα. Μάλλον ο χρόνος σου επιφυλάσσει τις καλύτερες εκπλήξεις για το τέλος. Είτε το επιδιώξεις ενεργά είτε καθίσεις και  χαλαρώσεις , θα λάβεις την αγάπη και την καλή τύχη που επιθυμείς.
Tip: Θα πρέπει να επωφεληθείς από όλο αυτό που θα σου τύχει!
kos patisserie
επιστροφή στην κορυφή