Menu

Πως θα επηρεάσει η Πανσέληνος τα Ζώδια σήμερα, Παρασκευή 31 Ιουλίου!

Πως θα επηρεάσει η Πανσέληνος τα Ζώδια σήμερα, Παρασκευή 31 Ιουλίου!
jumbo-banner

Κάποια ζώδια σήμερα θα επηρεαστούν περισσότερο από κάποια άλλα λόγο της Πανσέληνου.
Δες αν ανήκεις σε αυτήν την κατηγορία και πως να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις!

ΚΡΙΟΣ
Γενικά:Σήμερα πραγματοποιείται πανσέληνος σε φιλικά ζώδια προς το δικό σου, ωστόσο δεν αποκλείεται να υπάρξουν διλήμματα ως προς τα πού να κινηθείς, καθώς το τοπίο στους στόχους που θέτεις δεν είναι ξεκάθαρο, ενώ ένα ακόμη πιθανό σενάριο για σένα είναι πως δημιουργικά σχέδια που έχεις στα σκαριά βρίσκονται σε ένα κομβικό σημείο, γενικότερα όμως υπάρχουν και απρόσμενες ευκαιρίες ακόμη και στις δυσκολίες.

Αισθηματικά: Δυσκολεύεσαι σήμερα να λειτουργήσεις σαν μέλος μιας ομάδας και αυτό μεγαλώνει τις αποστάσεις που σε χωρίζουν με φίλους ή αγαπημένα πρόσωπα, ενώ από την πλευρά σου εξετάζεις κατά πόσο μπορούν οι άλλοι να συμπορευτούν με τα δικά σου θέλω. Επίσης, πρόσεξε τις διενέξεις με ένα φιλικό σου πρόσωπο.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Οι συλλογικές προσπάθειες σήμερα δοκιμάζουν την υπομονή σου, ενώ οι οικονομικές σου υποχρεώσεις αισθάνεσαι πως σε κρατούν δέσμιο και σου στερούν δυνατότητες, ωστόσο τακτοποιώντας τες, μπορείς να καταφέρεις πολλά.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά:Η πανσέληνος που πραγματοποιείται σήμερα στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου επηρεάζει άμεσα, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τέλη Απριλίου με αρχές Μαΐου. Έτσι λοιπόν ενδέχεται να σε προβληματίζουν έντονα κάποιες κοινωνικές σου επαφές, ενώ παράλληλα έρχεσαι αντιμέτωποι με υποχρεώσεις που έχεις απέναντι σε πρόσωπα που σε περιβάλλουν.

Αισθηματικά: Η οικογένεια και το σπίτι είναι επίσης ένας τομέας που αγγίζει αυτή η πανσέληνος, οπότε είναι προτιμότερο να αφήσεις τις σημαντικές αποφάσεις στην άκρη για την ώρα, ενώ ταυτόχρονα βλέπεις αλήθειες στα προσωπικά σου ζητήματα, αλλά και στις επιλογές σου. Επιπλέον, αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, προσέξτε εντάσεις και διενέξεις.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Σήμερα προτίμησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους με ανθρώπους που έχουν λόγο στις φιλοδοξίες ή τη δουλειά σου και αποφύγεις εριστικές συμπεριφορές που σε εκθέτουν προς τα έξω. Γενικότερα πάντως κορυφώνονται καταστάσεις που αφορούν την καριέρα σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα δεν είναι δυσαρμονική για σένα, καθώς η πανσέληνος που πραγματοποιείται σήμερα δείχνει να κινητοποιεί θετικά τις καταστάσεις για σένα, αρκεί να είσαι προσεκτικός με τις λεπτομέρειες κάθε ζητήματος που σε απασχολεί και να φανείς συνεπής με τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει, αντί να παραμελήσεις τις ευθύνες που σου αναλογούν.

Αισθηματικά: Θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός σε όσα λες στα πρόσωπα που σε περιβάλλουν, ενώ είναι προτιμότερο να μην υποσχεθείς πράγματα που τελικά είναι αμφίβολο αν θα καταφέρεις να τα εκπληρώσεις. Επίσης, κερδίζεις περισσότερο με την συνέπεια και όχι με τις απερίσκεπτες συμπεριφορές.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Το εργασιακό περιβάλλον είναι ιδιαίτερα απαιτητικό σήμερα, γενικότερα όμως καλείσαι να τηρήσεις το πρόγραμμά σου, ενώ τα οικονομικά έχουν σημαντικές προοπτικές για έσοδα, ακόμη κι από απρόσμενες πηγές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά:Η σημερινή πανσέληνος δεν σε αγγίζει άμεσα, αλλά όπως κάθε πανσέληνος φέρνει σημαντικές εξελίξεις έστω κι έμμεσα. Έτσι λοιπόν σήμερα καλείσαι να εντείνεις τις προσπάθειες που καταβάλλεις για να προωθήσεις τα δημιουργικά σχέδια που έχεις στα σκαριά, ενώ δυσκολεύεσαι όταν σκέφτεσαι πως ο έλεγχος συγκεκριμένων καταστάσεων δεν είναι πλέον στη σφαίρα της δικής σου επιρροής.

Αισθηματικά: Παρά την ανάγκη σου για ασφάλεια και σταθερότητα είσαι αρκετά καχύποπτος με το πρόσωπο που σε απασχολεί, ενώ δεν λείπουν και τα συναισθήματα ζήλιας από μέρους σου. Επίσης θα πρέπει να είσαι συνεπής με τις υποχρεώσεις που έχεις απέναντι στα αγαπημένα σου πρόσωπα χωρίς να παρασύρεσαι σε βιαστικές κινήσεις.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Η πανσέληνος αυτή όμως αγγίζει άμεσα τα οικονομικά σου και μάλιστα εκείνα που σχετίζονται και με τρίτους, ενώ θα πρέπει να είσαι φειδωλοί με τη διαχείριση που κάνετε στις οφειλές σου.

ΛΕΩΝ
Γενικά:Σήμερα πραγματοποιείται πανσέληνος απέναντί σου στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων και επηρεάζει άμεσα όσους έχουν γενέθλια αυτές τις μέρες. Έτσι λοιπόν έρχονται κάποια σημαντικά διλήμματα στις σχέσεις σου με τους άλλους, ενώ παράλληλα υπάρχουν και κάποια εμπόδια πρακτικής φύσεως που καλείσαι να τακτοποιήσεις. Επιπλέον καταστάσεις που σχετίζονται με τα πρόσωπα της οικογένειας ή με υποθέσεις τους σπιτιού, σε προβληματίζουν έντονα.

Αισθηματικά: Τα προσωπικά σου είναι εκείνα που επηρεάζονται περισσότερο, έτσι λοιπόν είναι προτιμότερο να αφήσεις τις αποφάσεις για την άλλη εβδομάδα και κράτα χαμηλό προφίλ. Επίσης, ενδεχομένως να υπάρξει κορύφωση σε μια αισθηματική σου σχέση και αυτό σε πιέζει.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Υπάρχουν σημαντικές ευκαιρίες για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο, ενώ για του δευτέρου υπάρχουν θετικές εξελίξεις σε μια υπόθεση που είχε μείνει στάσιμη. Τέλος, για του τρίτου βρίσκουν μια κρυφή πηγή εσόδων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά:Η πανσέληνος που πραγματοποιείται σήμερα σχετίζεται κυρίως με διλήμματα που συναντάς σε υποθέσεις της καθημερινότητά σου, κυρίως πρακτικής φύσεως, ενώ είναι πιθανό να πιέζεσαι από τις υποχρεώσεις που εκκρεμούν, καθώς θα προτιμούσες να ξεκουραστείς αφήνοντας πίσω τη ρουτίνα. Επιπλέον, αυτή η πανσέληνος δείχνει για σένα κάποια θέματα υγείας, μην αμελείς λοιπόν τη φροντίδα του οργανισμού σου.

Αισθηματικά: Η σημερινή ημέρα σε καλεί να αφήσεις στην άκρη τους εγωισμούς και να δείξεις περισσότερη κατανόηση στο περιβάλλον σου, ενώ οι φίλοι σου συνεχίζουν να παίζουν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη των ερωτικών σου διευρύνοντας τον κύκλο των γνωριμιών σας. Κι εσύ όμως από την πλευρά σου έχεις δεύτερες σκέψεις για μια κατάσταση στα προσωπικά.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Το παρασκήνιο είναι έντονο σήμερα και είναι προτιμότερο να είσαι προσεκτικός στα βήματα που θα κάνεις, ενώ σήμερα ενδεχομένως να υπάρξουν πιέσεις στο εργασιακό σου περιβάλλον.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά:Η σημερινή πανσέληνος λειτουργεί βοηθητικά για σένα, ακόμη κι αν σε πρώτη ανάγνωση φέρει κάποιες πιεστικές καταστάσεις. Έτσι λοιπόν, παρά το ότι σήμερα κορυφώνονται οι προσπάθειες που καταβάλλεις σε δημιουργικά σας σχέδια και δυσκολεύεσαι να ρυθμίσεις πρακτικές λεπτομέρειες και να συντονίσεις τους άλλους με το πώς πρέπει να λειτουργήσουν, υπάρχουν πολύ σημαντικές ευκαιρίες που μπορείς να εκμεταλλευτείς.

Αισθηματικά: Τα αγαπημένα σου πρόσωπα είναι η πρώτη σου προτεραιότητα και παρότι υπάρχουν κάποιες μικροεντάσεις, υπάρχει το υπόβαθρο για να μοιραστείς όμορφες στιγμές και με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ακόμη κι αν έχεις σε εκκρεμότητα πολύ βασικά θέματα.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Τα οικονομικά είναι η μεγάλη σου πίεση αυτή την περίοδο και ο παράγοντας που φέρνει τις καθυστερήσεις και τις αναβολές στα σχέδιά σου, ωστόσο με ορθότερη διαχείριση μπορείς να δεις τις υποθέσεις σου να προχωρούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά:Ανήκεις στην ομάδα των ζωδίων που η σημερινή πανσέληνος τους επηρεάζει άμεσα, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τέλη Οκτώβρη με αρχές Νοέμβρη. Έτσι λοιπόν αυτό το φεγγάρι θέτει επί τάπητος σημαντικά θέματα που σχετίζονται με το σπίτι ή τα οικογενειακά σου πρόσωπα, ειδικά αν υπάρχουν υποθέσεις που εκκρεμούν, ενώ παράλληλα θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός με τον τρόπο που χειρίζεσαι ζητήματα ακίνητης περιουσίας.

Αισθηματικά: Διχάζεσαι ανάμεσα στις φιλοδοξίες σου και στην ανάγκη σου για ασφαλείς και σίγουρες επιλογές, παρόλα αυτά ήδη γνωρίζεις μέσα σου τις απαντήσεις και τις υποχρεώσεις που έχεις απέναντι στον εαυτό σας. Επίσης, ένα πιθανό σενάριο είναι πως γίνονται σημαντικά ξεκαθαρίσματα σε κάποιο τομέα της ζωής σου.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Απόφυγε οποιαδήποτε απερίσκεπτη ενέργεια που θα μπορούσε να σε εκθέσει, ενώ είναι προτιμότερο να είσαι πιο συγκρατημένος στον τρόπο που προσεγγίζεις τους ανθρώπους που έχουν λόγο στη δουλειά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά:Η πανσέληνος που πραγματοποιείται σήμερα σε φιλικά ζώδια προς το δικό σου, δείχνει πως υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις στο περιβάλλον σου, από την άλλη όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός στον τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σου στους άλλους καθώς μπορεί να υπάρξουν εντάσεις. Επιπλέον είναι προτιμότερο να είσαι πιο προσεκτικός στις μετακινήσεις σου και να έχεις τις «κεραίες» σου ανοιχτές για τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται.

Αισθηματικά: Έχεις σημαντικά διλήμματα ως προς το ποια απόφαση να πάρεις, διλήμματα που οφείλονται σε καταστάσεις που μέσα σου δεν έχουν ξεκαθαρίσει, ανασφάλειες αλλά και ενοχές για λάθη που έγιναν παλιά από σένα.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Φρόντισε να είσαι τυπικός στις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει, ενώ κορυφώνονται οι προσπάθειές σου για μια συμφωνία. Το σίγουρο είναι ότι μέσα σε ομάδες καταφέρνεις περισσότερα, σε σχέση με την ατομική προσπάθεια, χωρίς όμως να αγνοείς και το υπάρχον παρασκήνιο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά:Η πανσέληνος που πραγματοποιείται σήμερα, σε αγγίζει με έμμεσο τρόπο και τονίζει την αξία που δίνεις εσύ σε πρόσωπα και σε καταστάσεις, αλλά και στην αξία που δίνεις στους κόπους που καταβάλλεις για να ευχαριστήσεις τους άλλους. Έτσι λοιπόν δεν αποκλείεται να είσαι ιδιαίτερα κτητικός με όσα νιώθεις ότι σου ανήκουν, ενώ οι στόχοι που έχεις θέσει σε καλούν να φανείς πιο ρεαλιστής σε υποθέσεις που αφορούν τις βασικές σου ανάγκες.

Αισθηματικά: Δείχνεις κτητικότητα και με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, αλλά και αυξημένες απαιτήσεις, καθώς έχεις βάλει τον πήχη των προσδοκιών σου πολύ ψηλά.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Η πανσέληνος αυτή αγγίζει άμεσα την τσέπη σου και γενικότερα των τομέα των οικονομικών σου, οπότε καλείσαι να μελετήσεις σε βάθος τις κινήσεις σου προτού προβείς σε αποφάσεις ή ενέργειες πάνω στο πορτοφόλι σου, καθώς υπάρχουν και αστάθμητοι παράγοντες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά:Σήμερα πραγματοποιείται πανσέληνος στο ζώδιό σου που επηρεάζει πιο άμεσα τους γεννημένους γύρω στα τέλη Ιανουαρίου με αρχές Φεβρουαρίου και δείχνει πως υπάρχει μια απόσταση έντονη ανάμεσα στα δικά σου θέλω και στον τρόπο που εσύ προσεγγίζεις τα πράγματα, με τα θέλω των άλλων. Μάλιστα, αυτή την περίοδο οι άλλοι βρίσκονται στο τιμόνι των εξελίξεων και αυτό σε προβληματίζει έντονα.

Αισθηματικά: Υπάρχουν χάσματα στην επικοινωνία, αλλά παράλληλα κάτι κινείται στα προσωπικά, σε πείσμα της προηγούμενης περιόδου που ήταν αρκετά στάσιμη για τα προσωπικά. Θα πρέπει όμως να είσαι πιο διαλλακτικός με τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν και να ακούσεις όσα έχουν να σου πουν.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Οι υποχρεώσεις που σε βαραίνουν σήμερα, δυσχεραίνουν την προσέγγιση των προσώπων που σε ενδιαφέρουν, ενώ παράλληλα συναντάς πολλές απαιτήσεις από τους γύρω σου και αυτό σε φορτίζει. Εντούτοις υπάρχουν σημαντικές ευκαιρίες εξέλιξης, ενώ ενισχύεσαι οικονομικά κι από άλλους.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά:Η πανσέληνος που πραγματοποιείται σήμερα στον Υδροχόο αγγίζει ένα πιο ευαίσθητο σημείο του ωροσκοπίου σου που δείχνει ότι έχεις πιεστεί αρκετά μέσα σου, κυρίως για υποθέσεις που σχετίζονται με άλλους, ωστόσο επωμίζεσαι κι εσύ μαζί με εκείνους τα βάρη, ενώ παράλληλα αυτή η πανσέληνος μιλά και για θέματα υγείας, είναι λοιπόν προτιμότερο να δείξεις τη δέουσα προσοχή και στον εαυτό σου, εκτός από τους άλλους.

Αισθηματικά: Υπάρχουν έντονες τάσεις φυγής, ανάλογες με το πόσο μπερδεμένος νιώθεις μέσα σου, ενώ γενικότερα προσπαθείς να βάλεις τον εσωτερικό σου κόσμο σε τάξη, αλλά εστιάζεις περισσότερο στο αρνητικό κομμάτι και αυτό οδηγεί σε απογοητεύσεις. Επίσης, θα πρέπει να μείνεις μακριά από παρασκηνιακές ενέργειες.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Παρότι εμφανίζονται απρόσμενα σημαντικές ευκαιρίες για τα οικονομικά, σήμερα υπάρχει μια μεγαλύτερη πίεση στη δουλειά με υφισταμένους, πελάτες ή συνεργάτες.

astropedia.gr

kos patisserie
επιστροφή στην κορυφή